Állandó holdbázist tervez az USA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Mi a csúsztatás? Az egy hasonlat volt, vagy fel sem tûnt? Mellesleg tutira van olyan ember akitõl nem tudnád magadat megvédeni, vagy ha elég sokan van az ellen vagy csak egy vascsõ van nála, nálad meg semmi De tudod mit? Akkor legyen úgy, ahogy te mondod. Látom erõs és oksos srác vagy, biztosan igazad van.

Miért akarsz az USA-ba vagy Izraelba küldeni engem? Megyek, ha akarok. (nem akarok) Miért érezném ott magam jobban? Miért vagy ilyen hülye? Én csak megnéztem, hogy az izraeliek mit nyújtottak az 5 hagyományos háborújukban és leszûrtem a tanulságot. Ne kekeckedj velük, mert megjárod. USA-t se nyomta le még senki egy konvencionális, nyílt háborúban. EZ VAN! Felfogod végre Mr.Lángész?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mi ebben az elszomorító? Ha valaki oda vágyik, vagy állandóan az lebeg a szeme elõtt, annak ott lesz a legjobb, nem? Én csak jót akarok nekik 😊

"Ez nem vitastílus, bár tény, hogy amikor felhúznak, én sem kímélem a vitapartnerem, de a hülyézés erre jobban megfelel." - engem nem szoktak felhúzni, teljesen nyugodt vagyok 😊 A "hülyézés" nálam büntetõpontot eredményezett, míg mások válogatott sértésekért sem kapnak semmit. Látod, ebbõl is látszik, hogy itt demokrácia van. Vannak egyenlõk, meg vannak még egyenlõbbek is 😊))
Azért ez a pajeszbajnokozás, abba a bizonyos 2 országba küldés elszomorító, kedves wanek. Ez nem vitastílus, bár tény, hogy amikor felhúznak, én sem kímélem a vitapartnerem, de a hülyézés erre jobban megfelel.
Különben, az ember mindig az ellenfeleitõl tanul a legtöbbet.

Kara kánként folytatom tanításom.

"Amúgy, így is kapok elég támadást: ahányszor írok valami kritikusat a zsidókról, hekkerek mindig vadul megtámadják a számítógépem. Én persze csak jókat nevetek rajtuk, mert tudom, hogy igazam van." - biztos, hogy azért támadnak? Mert engem nem 😊 Engem valószínûleg azért nem, mert a támadóid - ellentétben veled - pont rád értik/vonatkoztatják az általad leírtakat: "Ami a világpolitikát illeti: én úgy látom, hogy nálad az amerika-ellenesség meg Izrael-ellenesség már szabvánnyá vált. Én is bírálom mindekttõt, Izraelt, a zsidókat is, de soha nem vak gyûlöletbõl." 😊
Az elõzõ a #129-re ment.
"Egyébként én rájöttem te gyûlölöd magad ugyanis a wanek-et kis kezdõbetûvel írtad, és aki kisbetüvel írja "az egyben a gyûlöletét is kifejezi."" - te reménytelenül agyatlan vagy.
1. Az én nick nevem nem országnév.
2. A te neved szintén kisbetûvel kezdõdik... MEGALOL!!!!
3. Halvány fingod sincs a wanek szó jelentésérõl. Nem összekeverendõ a pl. Rejtõ könyvekbõl jól ismert Vanek úr nevével. De mivel én tudom, hogy mit jelent, azt is tudom, hogy nem tulajdonnév, ergo: nem kell nagybetûvel írni.
4. Te is jobban éreznéd magad az elõbb említett két ország egyikében.
"Jó akkor nem feltétetlezés. HOGYAN véded meg magadat egyfelfegyverzett mocsokos gyilkosokból álló banda ellen? Hm? Várom kimerítõ válaszod." - várj rá nyugodtan, szorgalmasan. Mellesleg ismét csúsztatsz. Mit is írtál? "Jó, majd ha vernek az utcán nem megyek segíteni, mert az a te dolgod." - ette írtam, hogy meg tudom védeni magam. Szó sem volt fegyverekrõl. De ha fegyveresek jönnének, akkor én sem lennék fegyvertelen 😊

"Max. a szövetségese Izrael van vele pariban kiképzésben és techikában egy szinten, és azért mennyiségileg sem áll rosszul az USA." - te egy csöppet sem vagy elfogult. Szerintem az általad említett két ország egyikében lenne a helyed.
"egyébként szívbõl sajnálok itt egy-két fórumozót akik veled leállnak vitatkozni 😊" - el is kezdheted magadat sajnálni, pajeszbajnok. LOL!
Demokráciával a hátad mögött "nem igazságos és logikus" háborút véleményem szerint nagyon nehéz megnyerni.

Más rendszerrel azonban közel se ilyen nehéz.
direkt kicsit extra a pl: Bár infó alig szivárgott ki kínából, így csak "hírmorzsákból" de jól össze lehetett rakni anno mi is történt amikor Kínában nagyon komolyan "felkeltek" a muszlimok mert Kína gyak teljesen betiltották náluk is a valásgyakorlást, fõmuftiaikat megölték, elhurcolták...
kb vmi ilyen lehetett: Közhirré tétetik: Ha meghal 1 Kínai katona azért eltünk egy muszlim falu a Kínai népköztársaság területéröl. Más Kínai parasztok szivessen mûvelik a földjeiteket, úgyis kevés van.
Persze a muszlimok bepróbálkoztak. Aztán miután megöltek mondjuk 50kínai katonát és erre eltünt a föld színérõl 50kínai muszlim falu rájöttek, hogy vagy õk lövik az árokba a magukat fölrobbantani akaró hittestvéreiket, uszító fõmuftikat vagy még 1-2hónap és már szorgos Kínaiak építik ujjá a házaikat és nincs többé muszlim vallás Kínában.

Direkt hoztam a muszlim plt, a Tibet annektálás, Tibeti százezrek(milliók) meggyilkolását, vallási vezetõik elüldözését, meggyilkolását, behodoltatását gondolom itt is mindenki ismeri abba semmi új nemlett volna. 😊

Na jó8!

Ami a világpolitikát illeti: én úgy látom, hogy nálad az amerika-ellenesség meg Izrael-ellenesség már szabvánnyá vált. Én is bírálom mindekttõt, Izraelt, a zsidókat is, de soha nem vak gyûlöletbõl. Túl nagy luxus lenne az. Az ember õrizze meg a józan eszét. Amúgy, így is kapok elég támadást: ahányszor írok valami kritikusat a zsidókról, hekkerek mindig vadul megtámadják a számítógépem. Én persze csak jókat nevetek rajtuk, mert tudom, hogy igazam van.

Ha engem van valami, ami érdekel, akkor a ...

Az az igazság, hogy tényleg sok hülyeséget írsz, kedves wanek, de én ennek ellenére vitázom veled, mert...mindegy.

Délszláv háborúk:
Õszinte legyek? Úgyis azz leszek. :-)
Engem nem nagyon érdekelnek a koszovói albánok, sõt, a kábítószerkereskedelme, amit lemûveltek, meg autólopások, más bûnözések miatt eléggé megutááltam õket. Biztos ott is van sok rendes ember, ennek ellenére. Ha engem van valami, akkor a délvidéki magyarok. Milo pedig õket is ki akarta paterolni, vagy beolvastani. a NATO beavatkozás mindenképp helyes volt, sõt, keményebben keleltt volna fellépni (szó volt szárazföldi invázióról is, pld. HU felõl is, de végül letettek róla. Amúgy jóképû, zöldbarétos olasz tengerészgyalogosok, vagy mi, itt grasszáltak Bp.-en már, meg is néztem õket. :-)

Naszóval: Gondolkozz! Teljesen felesleges dobálózni csípõbõl.

vhogy úgy érzem tök fölös vitatkozni vele ugyis jobban tudja.... 😊

"De aki Magyarországot kis kezdõbetûvel írja, az egyben a gyûlöletét is kifejezi. Érdekes, Afganisztánt, Amerikát, az EU-t tudtad nagybetûvel írni. Te magyargyûlölõ vagy."

Hubazzeg. Aki kisbetüvel írja egy ország nevét az gyülöli azt az országot.
Brilliáns logika, tökéletes okfejtés......
Egyébként én rájöttem te gyûlölöd magad ugyanis a wanek-et kis kezdõbetûvel írtad, és aki kisbetüvel írja "az egyben a gyûlöletét is kifejezi."

Molnibalage
Fõleg, hogyha BMP-kel és T-72-vel jelennek meg... Nos?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Jó akkor nem feltétetlezés. HOGYAN véded meg magadat egyfelfegyverzett mocsokos gyilkosokból álló banda ellen? Hm? Várom kimerítõ válaszod.

A hagyományos háborúban meg nyugodtan tegyél csak az USA-ra. Max. a szövetségese Izrael van vele pariban kiképzésben és techikában egy szinten, és azért mennyiségileg sem áll rosszul az USA.

Te gyökér 1 mondatot idézz már ahol magyarellenes voltam, vagy 1-et ahol amerikabarát.... ne egy betûn kötözködj.... nah persze, az hogy kis m-el írtam az már magyarellenes? Gratulálok a gondolkodásodhoz.... kb ilyen szinten vannak azok a politikusok akik 1 tragikus eset miatt betiltanák az erõszakos játékokat... Mondtad vezetõ vagy, nah ilyenek vezetnek minket vakvágányra jelenleg...
Méghogy te az igazságot írod le, ne röhögtess pls. Az általad igaznak tartott dolgot dolgokat szajkózni az csak szerinted igazság...., egyébként szívbõl sajnálok itt egy-két fórumozót akik veled leállnak vitatkozni 😊
"Lehet, hogy te meg tudod magad védeni, és te ez így látod, de kíváncsi lennék, hogy a katonának álcázott az szerb gyikosok ellen is sikerült volna ez." - feltételezésekkel szemben csak feltételezéseket tudnék felhozni, de annak meg mi értelme lenne?
"hagyományos hadvidelésben sem az orosz sem a kínai hadsereg nem tudna visszaverni jelenleg" - erre azért ne köss fogadást.
Kornan
Hmm ezt honnan veszed?Elismert szakértõk szerint a hagyományos háborúkban az USA-ának alig lenne ellenfele a többi ország,mégha összefognának is.Vietnámban nem vesztették volna el a háborút,de a növekvõ nyomásra kivonultak.A vietkong a gerilla harcmodornak és a terepnek köszönhette sikereit.Az iraki hadsereg,Szaddam katonái nem bírták sokáig.Ez is azt mutatja hogy a hagyományos hadviselésben egész más kimenete van egy háborúnak.Irakban az a szívás ,hogy az öngyilkos merénylõket nem lehet megkülömböztetni a civilektõl,ezért is van ,hogy több katona halt meg Irak elfoglalása után,mint az elfoglalásakor.Jelenleg az usanak és szövetségeseinek van a legütõképesebb légi,szárazföldi és vizi hadereje,amit hagyományos hadvidelésben sem az orosz sem a kínai hadsereg nem tudna visszaverni jelenleg.Szerencsére az atombomba garantálja a békét.
Molnibalage
Hm... A horvátok nemigen tudták magukat megvédeni eleinte. Amikor már nekik állt jól a széjnájuk, sajnos õk is kegyetlenkedtek, de a megváltást akkor is az USA beavakozása hozta meg nekik és csak utána tudtak kisebb ellentámadásokat lezavarni és kegyetlenkedni. Addig kegyetlenül szívtak szerencsétlenek.

Lehet, hogy te meg tudod magad védeni, és te ez így látod, de kíváncsi lennék, hogy a katonának álcázott az szerb gyikosok ellen is sikerült volna ez. Ez már így valahogy nem olyan vicces. Remélem az összes köcsög kis szerb háborús uszító és bûnös miloseviccsel az élükön a a pokol mélyén rohadnak majd, ha létezik olyan hely.

Ne csúsztass, az nem ugyanaz. Mellesleg meg tudom védeni magam 😊
Az lett volna jó példa, ha azt mondtad volna, hogy nem rontasz rám a szomszédból, ha valami nem tetszik neked. És ez így lenne helyes. De az usa pont a rárontást követi el mindig, pedig a kutya se kérte rá.
Arról csak te tehetsz, hogy nem vagy okosabb nálam. Többet kellett volna tanulnod...
Az, hogy nem vagy magyar, csak egy, a nyelvet felületesen ismerõ valaki, azt már a jah és nah is elárulta. De aki Magyarországot kis kezdõbetûvel írja, az egyben a gyûlöletét is kifejezi. Érdekes, Afganisztánt, Amerikát, az EU-t tudtad nagybetûvel írni. Te magyargyûlölõ vagy.
Itt elég sokan szólnak hozzá, én csak egy vagyok közülük. De érdekes, hogy én hangoskodom (ezt hogyan is teszem?), más viszont nem. Neked az nem tetszik, hogy kerek-perec leírom az igazságot, és nem hagyom a szélhámoskodást meg a csúsztatást, mellébeszélést. Tudod, pajeszbajnok? Ha itt nem érzed jól magad, akkor tudok két helyet is ajánlani neked...
Molnibalage
Jó, majd ha vernek az utcán nem megyek segíteni, mert az a te dolgod.

Gartulálsz? Ez valami új dolog? Nem fog fájni? <#eplus2>
Egyébként meg ez a fajta hozzáállás elég veszélyes. Ilyen alapon bárki bármibe beleszólhatna, ha nem tetszik neki valami. Ami egyébként pl. az usa magatartásában jól látszik is. Ez nekem nem tetszik, nem kérek belõle.
Nem utálják Amerikát sehol annyira mint te mondod, csak az ilyen nagyszájú, mindentjobbantudó, mindenhezjobbanértõ, "márpedigénátomjólésnemlehetmeggyõzi-emberek" hallatják a hangukat jó hangosan. Aki kicsit normálisabb le se áll az ilyenekkel beszélgetni, hiszen minek? Én is hülye vagyok, de ha már belekezdtem elmondom.....
Mint ahogy Afganisztánból vagy bárhonnét máshonnan is a radikálisokat látjuk meg hamarabb, itt magyarországon is mindig azokat akik a leghangosabbak és persze mi a hangoskodás tárgya? Utálom ezt ezért utálom azt azért, az én álláspontom a tuti, aki mást gondol az szemellenzõs.... nah hát loller. Süt az összes hozzászólásodból a tudálékosan okoskodó, máshogy gondolkodókat kapásból lenézõ gondolkodásmód.
A legtöbb embernek hótközömbös amerika mert igazából effektíve max egy gyorsétkezdében vagy moziban érzi a hatását. Az itthoni gondjaink picikável közelebb vannak.... utáld csak, utáld, biztos sírva fog fakadni az usa, mert utálod... 😊 Jah és nem kell hoznod fehér-piros sávos - kékalapon-csillagos napszemüveget, tudod itt ahol lakom ritkán hordanak ilyet. Nagyobb gondot jelent pl a szépen megvariált tb-rendszerünk, leszarjuk amerikát, de nem azért mert utáljuk, hanem mert ide van vagy tricsillió kilóméterre, nekünk nem ártott soha tevõlegesen (nem tevõlegesen meg nem amerika az elsõ a sorban). Nah mind1... az egész világ egy kalap fos ami felé megy, most épp Amerikát divat utálni... bár az EU sztem sokkal undorítóbb dolgokat mûvel, és sokkal korruptabb az egész, de ez csak privát vélemény. Megyõzésedrõl meg régebben lemondtam egy korábbi vitánk kapcsán.
Molnibalage
Aha. És ha az ENSZ egy köcsög banda, mert hagyja akkor tegyük mi is ezt? Olyan rohadt jó volt, hogy népirtás meg háború ment a szomszédban? Hát gartulálok...

Ugyan kérem! Az egy NATO támadás volt. Az ensz nevû gittegylet pedig számos helyen szemethúny sokkal nagyobb népirtások felett.
"...csúnya dolog a népirtás, abban egyetértünk. De milyen jogon is lenne "nagy EUs hatalmak" hatásköre? Egy szuverén állam belügye volt, ami mellesleg nem is volt az EU tagja. Akkor mire föl? "

Álljunk meg egy szóra. Jugoszlávia szuverén állam, nem EU-tag de aláírta az ENSZ alapokmányt, meg egyéb nemzetközi konvenciókat is, nemde? Hát, erre föl.
Különben az ENSZ akkor is megmarhat, ha nem vagy ENSZ-tag. Miheztartás végett.

Én nem irigységrõl írtam, hanem utálatról, sõt, gyûlöletrõl. Persze ez nem mindig volt így. De az usa tett róla rendesen, hogy így legyen. Meg a zsidók is.
Ez oké, én is így gondolom, de nem tõled vártam a választ. Ebben mi egyetértünk 😊
Sanyix
"Akkor miért nem jöttek ide?" Azért mert annyi tankot meg atomot kaptak volna a nyakukba, hogy besz@rnak 😊
Az usa egyedül csak gyenge, kis hatalmakkal képes harcolni sikeresen, bár a sikeresség is kétséges(irak, vietnám) :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A közemberek mindenkit utálnak, aki kicsit jobban él, mint õk. Itt Magyarországon is. Ha szegény vagy lenéznek, ha gazdag vagy utálnak és irigykednek rád.

Nincs új a Nap alatt.

Ezeket honnan veszed? Jártál ott? Ugye, nem. Akkor mire föl írtad? Én jópár országban jártam az általad felsoroltakból. Biztosíthatlak, hogy úgy utálják õket, mint a szart. A politikai jópofizgatás, meg idõnként egyes közös gazdasági érdek még semmit sem jelent. A közemberek utálják õket.
"hogyha nincs USA akkor mi mint alsobbrendû faj, már félig rég kiirtva lennénk vagy németül dolgoznánk "rabszolgaként" a felsöbbrendû fajnak." - ide speciel az oroszok jöttek be, nem az usácskád.

"Meg mindig a délszláv válság jut eszembe. A nagy EUs hatalmak annak ellenére, hogy egyértelmûen az õ hatáskörük évekig nézték a népirtást." - csúnya dolog a népirtás, abban egyetértünk. De milyen jogon is lenne "nagy EUs hatalmak" hatásköre? Egy szuverén állam belügye volt, ami mellesleg nem is volt az EU tagja. Akkor mire föl? Erõsjánosként, mint ahogy usácskád csinálja? 56-ban csak pofázni tudtak, meg uszítani. Akkor miért nem jöttek ide?
Vagy csak egy PR fogás.
Egyszerûbb lett volna, ha linket adsz. Így akár te is írhattad.
Sajnos azt sem tudom eldönteni, hogy azok az állítások igazak-e, mert nem áll rendelkezésemre hiteles forrás.
De modjuk a Dunai vízlépcsõ ügyében már nem.

Én a Reális Zöldekrõl kb. 10 évvel ezelõtt hallottam (talán még meg sem volt alakulva, és már akkor).
Különben egyetértek velük ebben az ügyben.

Sanyix
Hmm szép, jó tudni hogy vannak még gondolkodó, értelmes zöldek is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ez az mérleg másik serpenyõje. És mindenki eldönti mi mit ér belerakja aztán kész. Javaslom teis rakd mellé a két postot, történelmi ismereteidet azt, hogy mi miért történt, mi jobb nekünk... aztán ami neked többet ér az döntsön.

Molnibalage
ÁMEN! Igen, csupa nagybetûvel. Az elsõ értelmes zöld akirõl eddig hallottam.

??? aztis hegyre kell rakni vagy bazisok kell belõle különben ami 4-500m nél alacsonyabban repül aztmár nem látja.

Találtam egy jó összefoglalást a Reális Zöldektõl, igaz OFF de nekem annyira tetszik, hogy copy+paste. Sorry
"A lokátornak TUBES –en való elhelyezése honvédelmi, környezetvédelmi és gazdasági szempontból egyértelmûen rosszabb, sokoldalúan hátrányos megoldás, a Zengõre tervezett lokátorhoz képest. A tubesi lokátor telepítés esetén, a Paks környéki légitér lokátoros megfigyelése, további legálabb kettõ radarállomás telepítését teszi szükségessé, vagy kerozint fogyasztó, repülõgépen elhelyezett költséges üzemû lokátorral pótolható.
Tubestõl a Paksi Atomerõmû ÉK 360 fokos rendszerben 43-44 fokos irányban 71 km távolságra fekszik. A 611 m magas Tubestõl ugyancsak 43-44 fok irányban kb. 11 km-re, Dobogó nevû 594 m magas és hozzátartozóan a Szószék nevû 586 m magas hegycsúcs terül el. Ezek takarják a Paksi Atomerõmû tengerszintnél fél km-el alacsonyabb légterét.

Az adófizetõ és személyében kockáztatott magyar nép, a döntéshozótól elvárhatja, hogy a különbözõ lokátor telepítések hatékonyságát és teljes költségét, valamint a NATO -mint védelmi szervezet véleményét és anyagi hozzájárulását széleskörûen megismerje.
Megalapozatlan állítás, hogy a Zengõn elhelyezett radar ártana a bánáti bazsarózsának. Ha Zengõn elhelyezett radar elhelyezése bekerített területen történik, akkor a bánáti bazsarózsát a legfõbb ellenségétõl a szépet kedvelõ de felelõtlen kirándulóktól védjük meg. A radarállomáshoz vezetõ útra erdõgazdálkodási okokból is szükség van.

Honvédelmi szempontból radarelhelyezésre a Zengõnél nincs jobb hely, és anyagilag sincs kedvezõbb megoldás. Aki nem Zengõre telepíti a lokátort, az semmibe veszi a magyar nemzeti érdekeket és érdemi ok nélkül, kockáztat magyar életeket és magyar gazdasági érdekeket.
A földön egyre több a repülõtér, a levegõben egyre több a repülõgép köztük olyanok is, amelyeket amatõrök vezetnek. A Zengõ a Mecsek legmagasabb keleti pontja, egyfajta szilárd torony az Alföld szélén, ahonnan Újvidék, Zimony, Fehértemplom, Temesvár, Nagyvárad, Szatmárnémeti Munkács, Ungvár vonaláig biztosítva van a mélyen repülõ repülõgépre való rálátás. A Tubes nem ilyen.
Budapest, 2006. november 12.
Juhos László a Reális Zöldek Klub elnöke"

csak egy szó: mobil radarok. Igaz, drágábbak a fixeknél.

NEXUS6
Én méregzöldeknek hívom õket.😉 Amúgy nem ártana egy másik veszélyeztetett fajt is felvenniük a kedvenceik közé: a Homo Sapienst

Félünk vagy nem félünk az EU-ban az USA-tól? Jó kérdés! Attól nem félünk, hogy közvetlen katonai támadást intéz valamelyik EU tagállam ellen, de hogy pl EU állampolgárokat hurcolnak el Guanómanóra, vagy esetleg más módon avatkozik be a belügyenkbe attól igen.

Azonkívül, mivel ma már a NATO nem csak az euroatlanti érdekszféra katonai védelmére szolgál, hanem egyfajta backup erõként is a világcsendõr amcsi haderõ mögött, így bármelyik olyan kalandor külpolitikai húzás eredménye az EU-t is fenyegeti, amibe a NATO-t is bevonják.
Lásd Irak, Afganisztán, és általában az un. terrorizmus elleni háború.

Milyen lenne élni a kommunizmusban? jó kérdés! Egy biztos. Mi voltunk a legfejlettebb komcsi állam, és az a gazdasági modell, amit most Kína valósít meg, az valamikor 20-30 éve Magyarországon született.

Nem a csillagháború nyirta ki az oroszokat, az csak kegyelemdöfés volt. De az biztos, hogy a hidegháború alatt az amcsik 50 évig nem csupán lekövették fegyverkezésben az oroszokat, hanem éppen õk voltak akik olyan fegyverkezési versenybe vitték õket, amit azok csak a lakossák teljes kizsákmányolásával tudtak lekövetni.

Az amcsik a hidegháború alatt folyamatosan hatalmas haderõt állomásoztattak körben az orosz határokon, az oroszok csak 2 óceánt átlépve érhették el az amcsikat. Kinek kellett akkor jobban félnie a másiktól? Kinek kellett a totális megsemmisítéstõl félnie?

És igazad van, ne köpdössük õket, hanem köszönjük meg '56-ot is. Hiszen rengeteg "bátorítást" adtak a Szabadeurópa rádióban a magyar forradalmároknak, akik aztán bízva a nyugati segítségben, vakmerõen szálltak szembe a világ legnagyobb szárazföldi haderejével.

Én azt mondanám olyan dologba kergettek bele bennünket, amit õk nem is gondoltak komolyan, csak éppen nekünk az életünk függöt tõle.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mégeccer olvasd el:
The Air Force is planning to retire the F-117 from October 2006 over the next several years...

Azaz 2006 octban KEZdõdött meg a retire és ez elhúzódik a következõ években. (Ez egyébként az ami eddigis menni szokott: Felét bedarálják alkatrésznek, evvel a másik felét felújítják és elkonzerválják a föld alá hátha még kelleni fog, vagy ellehet adni.)

Ha keresel biztos találsz közelebbi forrást haditechnikában is lehozták egyébként ha jólemlékszem.

Molnibalage
Igen de wikibe bárki írhat nem? Valami EREDETI közlemény lenne a jó.
Meg itt arról van szó, hogy 2006 october. Nos, az már volt és jelenleg asszem most is van irakban egy 8 gépes alakulat vagy asszem pont az elmúlt hetekben tért vissza.

Molnibalage
Hát én is így látom az EU kurva nagy magasztos elveit. EU meg a nagy demokrácia. Lukasenkonak még beszólni sincs erejük, nemhogy a tökét szorongatni annak a fasznak valami úton-módon. Bekaphatja az EU ott ahol van. Amikor az modják, hogy "európai eszmeiség" akkor rohadtul ideges leszek. Az európai eszemiség abból áll, hogy becsukjuk a szemunket és a fülünket, amikor kellemetlen lenn, ha valami értelmeset kéne csinálni...

f117
The Air Force is planning to retire the F-117 from October 2006 over the next several years, and no new pilots will be trained to fly the plane....

Hihetetlen egy olyan gépet vonnak ki a használatból azért mert "korszerûtlen" ami világ egyik legnagyobb harcértékû bombázója, technológiáját tekintve pedig a jelenlegi ruszki, EUs "bombázók" a nyomába se érnek.
Azt hiszem jól sejteti ez a kis lépés az USA technológiai fölényét nemde?

erre gondoltam volna utoljára. 😊

Már rég bejelentették, meghogy az utód az F22 de ez nagy kamu szerintem, a helyzet az, hogy az utóda létezik de semennyire se publikus, látni elõször ugyanúgy fogjuk mint az f-117et az elsõ háborûban amikor szükség lesz rá.
Tessék egy link arról, hogy kivonják http://en.wikipedia.org/wiki/F-117