Törvények a suliban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Engem sokszor szoktak kiküldeni óráról, a rekordom 2.perc😊 Az a vicc az egészben, hogy olyan idióta dolgok miatt képesek kiküldeni diákokat.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lányoknak soha semmi õk az angyalok(csomó kötekedõs köcsög van ha viszaszólsz nekik sírnak a tanárnak az meg lebasz,ha te mész a tanárhoz akkor semmi)nekem minden évben van vagy 4-5 beírásom.de titeket nem érdekel ha beírnak de engem igen,mert itthon azért...
ln is szeretem megvédeni az igazamt.de mondjuk vhogy ki szoktam magam magyarázni mindig😄
<#vigyor2>#vigyor2>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
kaptam egy szaktanárit, mert a tanár nem
tudta eldönteni, hogy mibõl puskáztam (pedig csak a telom volt) 😄
Üdv: Huncolin
legalább magyaron figyelnél :\
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Persze az is lehet hogy idiótán kezelte a tanár a helyzetet, csak általában nem ez szokott lenni a valóság a háttérben.
ezen nagyot röhögtem!<#vigyor3>#vigyor3>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
talán mert túl erõszakosan álltál ki a jogaid mellett? visszabeszéltél neki?
egyébként olvasd el a házirendet, biztos kaptatok év elején😉
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
kicsengettek matekról , következõ órám ugyanabban a teremben volt. Bejön ofõ , aztán mondja a hülyeségeit . Mondom neki , hogy elmmegyek büfébe , mert éhes vagyok.Erre azt feleli hogy nem mehetek , ha mégis adjam oda az ellenörzõm és vigyorgott. Odaadtam ellenõrzõm , beírt és mentema a büfébe
Középiskolába bezzeg. Tanár azért baszott le , mer ta cigi csikket nem a kukába dobtad. Õt nem érdekli cigizel e vagy bármi ...
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
minden szépen benne van a házirendben
ReaL MaDRid x siempre
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Amúgy meg megérdemled, minek tanulsz franciát
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A legjobban akkor röhögtem egyébként, amikor valamelyik fõokos kitalálta, hogy be kellene vezetni a minõségbiztosítást az oktatásba (magyarán ELLENÕRIZHETÕEN azonos minõségben adják le és kérdezzék vissza a tananyagot, hogy egy érdemjegy ugyanannyit jelentsen mucsaröcsögén, mint egy Bp-i suliban).
Persze, még egy iskolán belül sem képesek ezt kivitelezni, mert akkora a szórás a tanárok minõségében
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én soha nem paráztak, ha kiküldtek óráról.
Örülj neki inkább,egy óra mínusz!
Divatcsapatok OLÉ!