Törvények a suliban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azoknak meg ugy gratulaj hogy fateromnak 5 diplomaja van es ezt mostansag nem sok ember mondhatja el magarol
aze hulyenek ne nezel en is szoktam irni ekezetekel ez csak 1! oka hogy itt nem irok ekezetet mit gondolsz suliba hogy irok hat ekezetel meg tom jegyezni a dolgokat ne agodj annyira hulye nem vok 😄D ha ugy lenne ahogy te gondolod akkor telleg kukas lennek mar most de szerencsere azert nem ugy van vannak nalam rosszabb helyesirasu emberek is most azert eleg dankorosnak alitottam be magam most hogy igy vissza olvasok miket irtam de panikba azert nem kell esni na meg ,. sem fogok itt hasznalni 😛
VinylToy
Én elsõsorban apukádnak szeretnék gratulálni, az a baj hogy a gyerekeket otthon nem fegyelmezik meg, a tanárnak meg nem szabad?! Szánalom hogy a mai fiatalok mit meg nem engednek maguknak.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gerbill
Már, bocs ezt nem sértésnek szántam, de komolyan mit akarsz kezdeni az életben, ha írni sem tudsz rendesen? Szerinted felvesznek valahova, egy ilyen helyesírási és fogalmazási hibákkal teli jelentkezõ lappal? Vagy, hogy szeretnél leérettségizni?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

vmvr
húúú, mi ma órán annyira felbasztuk a tanár agyát, hogy kiment óráról, ilyet sem lehetne.

Engem sokszor szoktak kiküldeni óráról, a rekordom 2.perc😊 Az a vicc az egészben, hogy olyan idióta dolgok miatt képesek kiküldeni diákokat.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Sanyix
Az iskola NEM demokratikus intézmény 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ngcsnet
viszont így alig érteni mit akarsz leírni

Gerbill
Jó nagy tuskó vagy😄 Azért nem írsz ékezetet, mert nem tudod megjegyezni mi hosszú meg rövid? Ezt általában már egy általános iskolás is tudja. Mindegy valakinek a Wc-t is pucolni kell. Bár mostmár oda sem hiszem hogy felvesznek érettségi nélkül(azt magyarból is tenni kell)😛

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ez van eges tom 15 eves vok es tele van az irasom helyesirasi hibakal ez van ezt kell szeretni 😄 utalok irni legalabb is odafigyelni hgoy helyes e vagy nem 😄 bar papira utalok irni gepen nem neha irigylem az angolokat nekik nem kell kuszkodniuk nagyon en bevalom oszinten ieneket hogy mit irunk hosszu meg rovid ekezetel fell se tok fogni sokat mivel hadarok(nicns a helyesirashoz sok koze) ez altal 😄 en nem tok ojat csinalni hogy mondom magamba hogy ez rovid ez hosszu nekem minden rovid
ngcsnet
hát ha fiú létedre festeted, akkor ne csodálkozz hogy leszólják a tanárok, bocs<#smile>

ProGabe
ez inkább emberi kötelesség -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jbal
ja hát nekünk is azok a tanárok
lányoknak soha semmi õk az angyalok(csomó kötekedõs köcsög van ha viszaszólsz nekik sírnak a tanárnak az meg lebasz,ha te mész a tanárhoz akkor semmi)nekem minden évben van vagy 4-5 beírásom.de titeket nem érdekel ha beírnak de engem igen,mert itthon azért...
ln is szeretem megvédeni az igazamt.de mondjuk vhogy ki szoktam magam magyarázni mindig😄

Helyesírásod mindenesetre odabOlsz.
<#vigyor2>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ez a beirás dolog elég nagy hülyeség pl,
kaptam egy szaktanárit, mert a tanár nem
tudta eldönteni, hogy mibõl puskáztam (pedig csak a telom volt) 😄

Üdv: Huncolin

direkt volt szoval alap 😄
thx
SNAKE01
jól megrúghattad!😄

ez mindenhol igy van nalunk is igy volt ezert csinaltam hgoy elkertek az ellenorzom es mondtam hogy nem adom oda mert a lanyoknak se kell ezt elmondtam 5x fel akart kuldeni igazgatohoz es meg mondtam neki hogy mit mondok majd az igazgatonak hogy a lanyoknak nem kell semmmiert oda adni en meg 1 kibaszott mukanasert mar adjam oda ? HAA me'g ez utan fel mer kuldeni igazgatohoz akkor meg mondom ez neki es kibeszelem hogy ne irjon be semmit azt szevasz
hunbasser
akkor sincs joga kiküldeni,mivel jogod van az órán részt venni 😛

ReaL MaDRid x siempre

nf1
minek?

kukások is kellenek...

haggyama tudom hogy nem tok helyesen irni es nem is vok ra buszke szoval ne kerdezd de mashoz ertek nyelvtant irodalmat gyulolom 1 reszt ezert nem hasznalok ekezeteket
Ars3nal
nalunk feminista flegmageci tanárok is vannak, sunák mondják meg az ülésrendet meg ilyenek, ellenõrzõt se veszi el tõlük ha pofáznak, telefonálnak, akármi de tõlünk rögtön

van 1 hulyesegem ! meg 8.-os koromba 2. fel ev 2. heteben 😄 igazgatoit katam leirom mi volt 😄 Focisztunk a suliba bent amit utalnak ugye en meg meg kuldtem fent a falat azt leszakadt 1 egesz lamberia sor kb mindneki osssze szarta magat a nevetestol 😄 na felvittek az igazgatohoz kerdezi mit csinalktam mondom meg rugtam a kicsik ajtajat veletlen foci labdaval es leszakat a fal 😄DD erre mondja a dankoros igazgato hgoy oke XD irjad be az ellenorzodbe 😄 es azota bele van irva hogy meg rugtam az alsosok ajtajat focilabdaval es leszakadt a fal 😄D kb családba nem hugyozta ossze mindneki magat a nevetestol 😄
ColdFire
osztajfonokit

legalább magyaron figyelnél :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

de azt birom a leg jobban amikor geci áhh beszolnak hogy kapok 1 osztajfonokit beairast meg kutyafaszat intot es ki a faszomat erdekel ? multkor is mondja hogy be irni nekem mondom koszonom erre beirt meg 1et megint mondom koszonom 😄 erre meg nyugodot <#idiota>sztem a tanarok azt hiszik hogy ha beirjak nekem hgoy rossz voltam oran akkor engem ithon megolnek vagy mi van ? altalaba faerom anynit mond ugyes vagy XD mar mint nem komolyan mondja hanem tudjatok hogy 😄 sztem a szuloket jobban erdekli hogy mien jegyeket visszel haza mint hogy mien fassagokat irnak be
+ valszeg szemtelen voltál a tanárral, azon felül hogy eleve volt pofád toll nélkül menni órára. (miért nem kértél legalább mástól)

Persze az is lehet hogy idiótán kezelte a tanár a helyzetet, csak általában nem ez szokott lenni a valóság a háttérben.
SNAKE01
"a tanár írt a táblára én meg üvöltöttem vagy mittomén mire megfordult abbahagytam és aztmondtam nem csináltam semmit!"

ezen nagyot röhögtem!<#vigyor3>

nf1
<#eljen>

en nem szoktam nem akarok semmi rosszat tanaroknak de mindig magamnak adok igazat szoval 😊 barmit vissza beszelek nem igazan felek mert altalaba tok magamnak igazat adni es meg tom vedeni magam a szammal 😄
eleg nagy pofam volt regen szeretek meg utni a tanarok en meg kivedeni most mar nincs nagy pofam csak mindig igazam van es azt se nagyon szeretik 😄
Ilyenkor az igazgatói elõtt kell mászkálni elég látványosan. Ha megkérdezi, hogy mit keresel ott, küldd a tanárhoz... elõbb repül, mint Te.

ColdFire
ezt jól megállapítottad XDDDDDDDDDDDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nekem 8.ba me'g az volt hogy monnyuk tanar irt a tablara en uvoltotem vagy mittom en meg fordult akkor mar abba hagytam erre azt mondja menny fell az igazgatohoz enm meg mondtam nekoi nem csinaltam semmit 😄 mivel nincs ra bizonyitek ennyi es erre ugye elkezd uvoltozni meg mittom en en meg mondom neki hogy mit csinaljak mennyek fol az igazgatohoz es mondja meg hogy nem csinaltam semmit ? 😄 es erre bekussolt nemeik
ngcsnet
nem akarlak meggyanúsítani, de szerintem nem azért küldött ki mert nem volt tollad😊
talán mert túl erõszakosan álltál ki a jogaid mellett? visszabeszéltél neki?

egyébként olvasd el a házirendet, biztos kaptatok év elején😉

Zeccc
hát nállunk még a hajadat is nézi és lebax ha festett vagy vmi ehhhhhhhhhhhhh

PíszLávJuniti
a diáknak meg kötelességei vannak, pl. nem viselkedhet úgy mint egy fasz.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

8. osztályban még én is lázadoztam anno

kicsengettek matekról , következõ órám ugyanabban a teremben volt. Bejön ofõ , aztán mondja a hülyeségeit . Mondom neki , hogy elmmegyek büfébe , mert éhes vagyok.Erre azt feleli hogy nem mehetek , ha mégis adjam oda az ellenörzõm és vigyorgott. Odaadtam ellenõrzõm , beírt és mentema a büfébe

Középiskolába bezzeg. Tanár azért baszott le , mer ta cigi csikket nem a kukába dobtad. Õt nem érdekli cigizel e vagy bármi ...

ce n'est pas la peine parce que ca va te faire du bien

SNAKE01
ez fasság szvsz! -.-

dzsuvajoe
Hat 15 eves vagyok valaki celozgatott aszem😊, es az a helyzet h eléggé nagyszam van meg megis vedema magam igazat es eleg sokat veszekszema tanarokkal hat pikkel nek is ha lehet ezt mondani de sztem tul gyenge kifejezés... és igen sajnos igazam sose lehet mert folyton jönnek a begyepeseddet szabalyaikkal: "Megzavartad az óra menetet" meg ilyesmik de az hogy õ 10 percet kesik az bezzeg nem irja fel senki.

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

hunbasser
ez hülyeség.nem küldhet ki a tanár,fõleg nem erõszakkal,akkor pedig fel is jelentheted.
minden szépen benne van a házirendben

ReaL MaDRid x siempre

daxan
nálunk csak azt szokták mondani "kiküldeni nem lehet, de kidobni igen..." 😄

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Daell Drow
A mi sulinkban olyan szar a helyzet, hogy minden héten van körözvény. Amibõl kiderül hogy 3-4 kölyköt mindig kirugnak lopás, verekedés, rongálás miatt. Azt hiszik az van amit õk akarnak.<#ejnye1>
ngcsnet
nálunk pl. kötelezõ

Ron Ragm
"Szar a harag hatalom nélkül"
Amúgy meg megérdemled, minek tanulsz franciát

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

mrzed001
Az iskolákban nincsenek törvények, csak különbözõ mértékû szivatások (és SOHA nem lehet igazad, ha mégis utólag majd rájössz, hogy mégse nyertél).

A legjobban akkor röhögtem egyébként, amikor valamelyik fõokos kitalálta, hogy be kellene vezetni a minõségbiztosítást az oktatásba (magyarán ELLENÕRIZHETÕEN azonos minõségben adják le és kérdezzék vissza a tananyagot, hogy egy érdemjegy ugyanannyit jelentsen mucsaröcsögén, mint egy Bp-i suliban).
Persze, még egy iskolán belül sem képesek ezt kivitelezni, mert akkora a szórás a tanárok minõségében

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

sztem túl fiatal lehetsz még és azért veszed komolyan 😊

olympus
Semmit!
Én soha nem paráztak, ha kiküldtek óráról.
Örülj neki inkább,egy óra mínusz!

Divatcsapatok OLÉ!

dzsuvajoe
Engem ma azért dobtak ki francia óráról mert nem volt tollam! Egyrészt én ugy tudom h nem dobhatnak ki mert tanköteles vagyok masreszt meg foleg nem ilyenért! Ti mit tudtok az ilyen dologokat szabalyozó törvényekrõl?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!