Törvények a suliban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EMBEREK ! VÁLASZOLJATOK CATTI #247-ES KÉRDÉSÉRE IS PLZ ! THX ! 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[/spam]™
az a rossz,hogy még most kéne ezért tenni valamit,dehát semmit sem tesz semelyik olyan ember,aki ezt megtudná tenni.aztán már késö lesz,oszt akkor fog koppanni...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
az a baj, hogy ez már nem feltételes mód..már leszrják, már 1re butábbak és még büszkék is rá..a média meg csak mégtovább butitja õket a szenny mûsorokkal..
avagy sok gyerek lefogja szrni,és ugye kevés lesz a tudás ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
a fiatal tanárok idegesek,fegyelmezni akarnak,persze vannak kivételek,és szerencsére tanítanak is engem ilyen kivételek 😊
ReaL MaDRid x siempre
sok tanár azt sem tudja hol áll a feje,mit tanítson,ráadásul napi 8-9,fõleg ha kifog 3-4 bajos osztályt is,meg mesélték,h egy osztály dolgozatának kijavítása kb 3 óra,meg egy dogát is megírni,ahhoz is kell egy óra,szal hazaér 4 körül,ha nõ,és ráadásul anyuka,akkor általában õ is vásárol be,ami sétafikálással/autókázással együtt ~1 óra,hazaér tehát ötre,és akkor ki tudja javítani egy osztály dolgozatát,meg esetleg még összeállít egy dogát,és máris 9 óra,még vacsit sem csinált,nem is pihent,és még a következõ napra is fel kellene készülni,mert tankönyv alapján kell elvileg tanítani,azt,és úgy kell leadni,ahogy a tankönyvben van,tehát még olvasgatja a tankönyveket 1 óráig,kezdõ tanárok még vázlatot is készítenek,h mit fognak tanítani,és máris 10 óra van,aludni kellene,és nem is pihent,a vacsi is csak úgy közben volt futtában,és ha egy tanár tanít kb 8 osztályt,az nem semmi.
havonta/2 havonta szoktak dogát írni,egy hónapban van ~22 munkanap,44 munkanap alatt simán megirat 10 dogát,szóval azért egy tanárnak sokszor van olyan hete is,amikor csak alszik meg dolgozik,de egyébként nem ez a jellemzõ 😛
ReaL MaDRid x siempre
Há ilyen egy tanár ?
volt már pár topig sg-n, amire leírtam volna kb. a hozzászólásod elsõ felét...
[/spam]™
Nem rég végeztem tanárképzõ fõiskolát..nem azért, mert tanár akarok lenni, egyszerüen ez volt közel..így lehetõségem volt bepillantani a kulisszák mögé is, és sokmindent hallottam is..nem is tudom hol kezdjem a mondanivalóm, szóval lehet csapongok majd a gondolatok közt..szval.. diákok / tanárok jogai..hát, manapság ez nehéz ügy, jól elvan qrva az egész oktatási rendszer, szóval sulinként más és más, sõt, tanáronként is..ahogy esik úgy puffan..egy jó tizenöt-húsz évvel ezelött a tanárok rendet tudtak tartani az óráikon..tudtommal nem volt joguk verni a diákot, de nem is volt jogtalan..de legalább volt egy eszközük, amivel rendet tudtak teremteni..nem a tanárokat akarom védeni, de manapság nagy szívás tanárnak lenni..napjaink diákjai szemét módon kihasználják a helyzetüket, sõt sok helyen direkt még szivatják is a tanárt...például képzeljétek el, ha ti tanárok lennétek, mégis hogy az életbe tartotok rendet.. egyest adsz ? leszarja a diák..kiküldöd ? örül neki ? ..sarokba állítod ? tovább rongálja az osztály légkörét..leordítod a fejét ? szemedbe röhög...stb..és ez még a jobbik eset..hallottam olyan helyrõl, ahol a diák bicskával fenyegette meg a tanárt..mit tehetsz ellene ? semmit..igazgató max kirugja, a gyerek meg hálából megvár a kis családjával az iskola mögött elbeszélgetésre..vagy még jobb, ha a gyerek apucija valami fejes, és a gyerek pofánröhög, hogy mellényzsebbõl megvehetné az iskolát, és téged kilóra..és még igaza is van..ha meg pofán vágod, akkor téged vágnak ki az iskolából, és szerencséd van, ha a gyerek családja nem perel be..meg ha rossz is a diák..kirugják ?..fenéket..1re kevesebb a diák, van pár gimi, ami begyûjti az összes diákot, a kisebb iskolák meg örülhetnek, ha van annyi diákjuk, amibõl még fentlehet tartani az iskolát ? hogy miért fontos a diák ? fejkvóta..a diákok száma alapján kapnak a sulik pénzt az önkormányzatoktól...gyakorlatilag adva van manapság egy tanár, egy felnött, meg szembe vele Xtucat "taknyos" kölyök, akinek több joga van, mint neki..hogy miként reagálnak rá ? ezt meglátjátok az iskolákban..van aki úgy csinál, mintha észre se venné a diákokat, leadja az anyagot és kisunnyog..van aki megpróbál vasszigorral fellépni a diákok ellen, stb...mindez mellé még van pár dolog..pl a kis 14 éves csajok, akik simán kinéznek 18nak, ruhájuk többet láttat, mint amennyit takar..és a fenébe is, ha az ember fériból van, akkor nagyon dúrva tud lenni..ha picit is megakad rajta a szemed, még beperelnek zaklatásért, pedofíliáért, stb..pedig a csaj kinéz úgy, hogy diszkóba simán elnézed még 20nak is..hogy ez miért baj és miért nem kezdesz ki vele ? aki ez utóbbi kérdést komolyan feltenné az vagy beteg, vagy egy együgyü kölyök..ehhez hozzáadódik még a tanárok közötti belviszályok..hogy egységes a tanári kar ? fenéket..mennek a belvillongások, a klikkesedések, stb..mennek a koloncra, a zsíros plusz órákra, amikre többet fizetnek, stb..közbe a kezdõ tanárokat lenézik , kihasználják, stb...szóval nem 1 egyszerû élet..pláne nem olyan egyszerû, mint amilyennek a diákok hiszik..
de nézzük meg az õ szemszögükbõl..õk csak annyit vesznek észre, hogy reggel 8tól este 4ig suliba kell lenniük..azt nem feltétlen tudják, hogy azért, mert az oktatás egy nagy rakás sz@r manapság..vannak olyan iskolák, ahol a 8 osztályt 3-4 !!!! különbözõ oktatási tanterv szerint kell tanítani, mert a régi még nem futott ki, az újat is idõközbe lecserélték egy még újabbra..tiszta káosz..és még mit lát a gyerek ? hogy a tanárok egy része tiszta idegbeteg, egy része le se sz@rja, hogy mit csinálsz, egy része igyekszik jó tanár lenni (más kérdés, hogy sikerül-e neki), stb...valamint azt látja, hogy a társa, akirõl magában azt gondolja, hogy egy b@lfasz, pofázik, rosszalkodik az órán, kihasználja, hogy szinte azt tehet, amit akar..persze a sok "hülye" meg megy útána poénból, vagy csak azért mert ha a másik megteheti akkor õk is..így fullad totál káoszba a magyar oktatás, és így lesznek a mai fiatalok pofátlan, nagyképû tudatlan majmok, akik intelligenciában és mûveltségben egyre inkább kezdik megközelíteni amerikát...azaz negatív irányba fejlõdnek...
elnézést ha valakit megbántottam volna vagy úgy érzi, hogy nem tartozik a fentebb említett fiatal-kategóriába..bár ha így érzi, ne is vegye magára..ez az egész az én személyes véleményem
úgy értem valószínüleg senki nem kedvel egy olyan tanárt, aki valszeg utálja õt és sem nem viszsafelé...
és nyilván a tanár sem hülye, hogy egy számára elviselhetetlen diákkal "haverkodjon"
[/spam]™
mondjuk ilyesmi nem nagyon van benne a törvényben,h a vállveregetés minek számít,ez inkább erkölcsi dolog,van aki nem szereti,de az szólni fog a tanárnak,a tanár venni fogja a lapot,ha meg van olyan phasz,h nem érti meg a dolgot,akkor meg bepöccen rád
ReaL MaDRid x siempre
Semmi szélsõséges, speciális, obszcén, perverz dolgora ne gondoljatok: többek között nem férfi - diáklány, vagy nem egy perverz öregre.. stb.
Egy sima óra, amit mondjuk kedvelsz is, végzed az órai feladatodat és odamegy hozzád a tanár, megnézi mit csináltál, majd megveregeti a válladat, hogy igen, ez szép munka.
Hol a határ, ahol azt mondod, hogy ezt ne tegye? Milyen esetben?
Illetve volt már ilyen tapasztalatod úgy, hogy azt gondolod, hogy igen, ez korrekt volt, jól esett a dícséret. Vagy netán olyan, hogy ezt nem kellett volna, ne érjen hozzám még egyszer.
[/spam]™
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nem csak jogok vannak, köt-ek is..
a jogi fogalmakkal meg csak óvatosan...nem akarok belemenni, de hidd el nekem az általad felsoroltak csak nagyon ritkán merítenek ki törvényi tényállást, arról nem is beszélve hogy egy részük alapesetben vétség nem bûntett...
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
de hálistennek a szemerébe kerültem..
mikor odakerültem a szemerébe volt 1 tanár..mindenki csak Rettegett Ivánnak hívta.(állítólag a Bostoni Folytogató is csak Meseternek hívta)
születésnap / névnapra mindíg piát kapott tõlünk...amit mindíg azonnal vitt a szertárba "eldugni" persze mikor visszajött nagy folt volt a pocakján...tudtuk h megkóstolta 😊
emléxem 9.ben kint állunk a terem elõtt odajön megkérdi...
-melyik osztály ez?
mondjuk -9 bé.
-jövõre is az lesz.
mi csak röhögtünk..
teremben 3 oszlopban voltak elrendezve a padok.
félévkor következõt mondta..
ez a fele megbukik, ez a fele meg megy át.
csak õ osztott a suliban 1dül talpas 1est amit körbe kellett vinni az osztályban ha vki kapott..
jó tanár volt..
ott 1 van 1-2 kihanem én tanár...
ha beszélsz a nyelvükön..nem kell parázni a félévtõl..érettségitõl 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Olyan szinten beleavatkoznak a tanulók életébe, hogy az már személyi szabadság korlátozásának minõsül sok esetben, ami meg egy elég súlyos bûncselekmény.
Olyan, mintha a tanárok(néhány kívétellel iskolánként) nem vették volna észre, hogy rendszerváltás volt, és mostmár demokrácia van.
(1)Milyen dolog az, hogy elveszik valakinek a mobilját, amikor szünetben telefonál?
(2)Milyen dolog az, hogy megmondják, hogy mikor mehetsz ki, és mikor nem?
(3)Milyen dolog az, hogy kémkednek a tanulók után, hogy mit csinálnak iskola után?
(4)Milyen dolog az, hogy átkutatják mindenkinek a táskáját, ha olyan hírek terjengenek, hogy valaki petárdát hozott be az iskolába(ez az eset akkor történt, amikor a pertárda még legális volt)?
Akkor mondom melyik dolog minek minõsül(azért számoztam õket, hogy most tudjak rájuk hivatkozni):
1: Személyi szabadság korlátozása, (ideiglenes, mert általában visszadják)anyagi károkozás
2: Személyi szabadság korlátozása
3: Személyiségi jogsértés
4: Személyiségi jogsértés, rágalmazás
Szóval egy átlagos tanár 5-10 év börtönbüntetéssel járó bûncselekményeket követ el naponta.
én úgy tudom ezt megoldani,h jogaimat kihasználom,a tanárt kötelezettségei "alá szorítom" (figyelmeztetem,de meg nem sértem)
és így mindenki jól jár
minden tanárral jóban vagyok,de nem szívatnak,még kicsit sem,és sosem csinálnak olyan dolgot,ami nekem rossz,és "törvénytelen" 😛
ReaL MaDRid x siempre
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
meg most spray-vel mindig lefagyasztják a kezüket.
meg mentünk fogászatra visszafele megott cigizett a gyerek(tanár is volt)
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
ilyen hülyeségek nálunk is vannak.meg az alap ha van kint labda az udvaron akkor már jó elvesszük tõlük és az szokott lenni h tömegfoci mindenki mindenki ellen.ilyenkor berakok 1-2 cselt meg jól szétbombázokmindenkit.
annak is nagy izéje van ha valaki labdával kibombáz valakit😄DDDDDD
meg van egy játék a 21.most a szabályait nem írom le de akinek lemegy a 21 élete annak be kell dûlnie és szét kell lõni😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
.: mobilize.hu :.
ma=máma
fizeti=fizethesse
adja=adi
csak nehogy rászokjak<#idiota>#idiota>
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
mellesleg a néha szot én is kifelejtettem az irományombol<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
.: mobilize.hu :.