Törvények a suliban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyenre gondoo, hogy pl írtam egy dogát, és marhaságokat írtam bele, õ meg felolvassa, és az egész osztály rajtam röhög...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
amúgy nincs ilyen,h mindig a tanárnak van igaza,olvasd el a házirendet,és tudod,h mihez van jogod,mihez nincs,mihez van joga a tanárnak,mihez nincs,és h mik a kötelességei.
ha õ azért beírhat neked intõt,mert nem voltál ünneplõben,akkor te is mehetsz panaszkodni igazgatóhoz,õ meg megfenyíti a tanárt,és ha olyan van,h "csak így beírt vmi jegyet ok nélkül",akkor így kihúzhatja a jegyedet
ReaL MaDRid x siempre
ha meg nem vagy elégedett a jegyeiddel,akkor menj be igazgatóhoz,és mondd el neki,h neki,h nem is feleltél,azt sem tudod mire kaptad a jegyet,és h nincs meg a 4 jegy sem.amúgy sztem órai munkára adta azt a két jegyetis
azért ha jól megy az orosz,reklamálj
ReaL MaDRid x siempre
amúgy 4,5 és 2,6 kicsit más,tanárom múlik,h mennyitõl adja meg mondjuk a 4-est,van aki ragaszkodik ahhoz,h 3,59-re nem adja meg a 4-est,csak 3,6-ra.
és mondta az angol tanárom is,h ha vki 3,9-re áll,de úgy érzi a tanár,h nem érdemli meg,simán lezárhatja 3masra,viszont 3,2-re is megadhatja a 4-est,ha úgy érzi,h megérdemli
ReaL MaDRid x siempre
másik tantárgy, casjnak van kettese és ötöse, aztmondja jó neki a hármas, tanár lezárja hármasra, nekem egyes ötös, mondom hármas jó nekem, erre bebasz még egy karót, nyavalyás tetves gecije<#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
van joguk sajnos,bennevan a szabályzatban,söt müszaki szakrajzon még külön a csávo is leiratta velünk a legfontosabb szabályokat...:@@
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
általában az van,h ha kicsöngetnek,a tanár nem köteles téged ott tartani,ha vmit mégis kapsz a tanártól azért,mert kicsöngõ után felálltál,és kimentél,azért meg menj az igazgatóhoz reklamálni.
tanár meg olyannal nem szívathat,h olyat kérdez dogában/feleletben,amit nem tanultál,a tanárnak kivételeznie sem szabad,de ne lepõdj meg,ha "véletlenül" pont nálad fog kinyílni a napló a következõ órán
ReaL MaDRid x siempre
Õõõ... igaz az, hogy... akkor van vége az órának, amikor a tanár azt mondja?
Vagy a diáknak joga van a szünethez, és amikor a tanár erõsködik, hogy... "rosszúl viselkedtetek órán, ezért most még öt percig bent maradtok" akkor a diák egyszerûen felállhat és kimehet?
én kész voltam,egy mögöttem ülõ láy,meg kérte,h rakjam már úgy a dogát,h õ is lássa.a tanár kiszúrta,és elkérte.
azt hittem,h rávágja az egyest,de akkor ezekszerint csak elkérte,h ne írhassak tovább ill. ne másolhassa rólam a mögöttem ûlõ.
sosem fogom megtudni,h az a doga hanyas lett,mert már igencsak év végén volt,a tanár meg nem jött,de ha egyest kaptam volna arra a dogára,akkor megbuktam volna,így viszont átmentem 2-essel.
most meg új tanár van,mert aki elõtte volt,az átment másik suliba,és most 4-esre állok 😊
ReaL MaDRid x siempre
.: mobilize.hu :.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egyest õ kaphat,te meg kaphatsz egy szaktanárit.válassz melyik a jobb,és aztán cselekedj.
ReaL MaDRid x siempre
"Az érdemjegy, illetõleg az osztályzat megállapítása a tanuló teljesítményének, szorgalmának értékelésekor, minõsítésekor nem lehet fegyelmezési eszköz."
Közoktatási törvény hetvenedik paragrafus, elsõ bekezdés.
elõtte már leírták ezt a törvényt... Azért mert 1993-as még nem régi, ez érvényes, azóta max 1-2 módosító rendelet jött ki az új érettségi, illetve egyéb dolgok miatt, csak hozzátettek dolgokat, de ez még attól érvényes.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
teljesen egyet értek
egyik rokonom tanár.egy cigány odaszemetelt a terembe mire a tanár szólt neki h vegye fel és dobj a kukába.a gyerek meg "mi van kötekedik a kisebbséggel?"
az ilyen pusztoljon el kis koszos.
persze én se úgy gondoltam csak ugye a közismert suliutálás😊
szüneteket szeretem meg amikor focizunk meg amúgyis.jobb ott a hangulat mintha itt ülnék itthon
itt a legtöbben középiskolások - ha nem tévedek nagyot
[/spam]™
Szegény kezetlen barátod/barátnõd....
Persze az emberi egyéniség - de nem elõbb simogatnál meg (vagy fogadnád el simogatást) egy kisgyereket (egy kisgyerektõl) mint egy felnõttet (felnõttõl) - és itt most zárjuk ki a kedvesedet/barátaidat/rokonaidat a kõrbõl - nemde?
"Hu en ma azon borutam ki h a tanar 10 percet kesik minden orarol de h h minket 10 szer beirnak mint késõ röpülünk a suliból!"
Amit szabad Jupiternek...
Tulajdonképpen a diák megatta a tanárnak az okot.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Szerintem amíg a diák kicsi akkor az "ügyes vagy Pistike"/buksisímogatással egybekötött dicséret teljesen elfogadható.
Az életkor növekedésével viszont ez egyre "cikibb" dolog a diáknak (a hátbaveregetés még - legalábbis fiúknál - talán elmegy), hisz egy egyre felnõttebbé váló ember már nem tûri akárkitõl a "testi kontaktust" (esetleg a kedvesétõl).
Egyébként tanárképzõ oktatási intézményekben óvva intik a hallgatókat a diákok testi fegyelmezésétõl - aztán amikor a végzett hallgató kikerül az iskolába a "kisebbségi" tanuló fenyegeti meg késsel a tanárt (amúgy mert "joga" van rá).
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ha tudja, hogy szép munka, és tisztában van azzal is, hogy nem szimpatizálunk/nem jövünk ki egymással az iskolában, akkor elintézi egy néma, szóbeli dícsérettel, esetleg bólint egyet, de semmi "tapi" 😊)
Mondjuk igen. Nem esik nehezemre bemenni, sõt kimondottan élvezem is néha.
ha megreformálnák az oktatási rendszert , az ilyen tanárokat kikellene szórni..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nem értem, hogy a megértés (nem a feladatot) miért nem erõssége annak a tanárnak
avagy ezt hanyadszorra "játszotta el" az osztály? 😛
[/spam]™
Matek órán házifeladat ellenõrzés.Itthon nekiültem, de nem igazán értette,de megpróbáltam minden feladatot megcsinálni.Óra elején jelentkeztem,hogy nem értettem,megnézte a füzetet látta hogy tényleg próbálkoztam.Mondta írjam fel táblára.Felírtam,nem tudtam megcsinálni és beírt egy egyest...