45063
10255461851509447102.jpg
  • passatgt
    máshogy nem lehet
  • Tikal #41370
    az a bajom ezekkel, hogy mind Full Access-t akar...
  • passatgt
    http://www.typenineapp.com
  • Tikal #41368
    hm, hiába nagyobb a billentyűzet, ugyanannyiszor ütök mellé :)
  • Tikal #41367
    1000% hogy nem váltják a design, lehet kihúznak ezzel is két generációt..
  • passatgt
    6s tuti
  • G_ArchAngel #41365
    Szerintetek iPhone 7(plus) a kovetkezo vagy 6S(plus)?
    Mert akkor lehet megadom magam es a hanyinger design ellenere is veszek plust, mert nagyon idegesit, hogy teljesen lesotetitett kijelzo mellett sem bir ki a szaros 5-os 6 orat toltes nelkul, pedig csak januarban lesz egy eves.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.11.13. 11:08:56
  • szucsy89
    áh, tedd el a popcornt, amíg skinny be nem szabadul ide addig itt nem lesz flém :DDD
  • GregSB
  • Solt
    :DD
  • passatgt
    van kivágás neki a dobozban amúgy, elég gáz:D
  • Jim Morrison
    En is csak azt erzem cikinek ha apple rol masolnak :D
  • Solt
    Egyébként a dombornyomás azért kell, hogy a kilógó kamera miatt elférjen a dobozban a telefon?
  • passatgt
    na, legalább én nem vagyok semmirekellő, kösz:D
  • adam46
    Az a baj, hogy az olyanok szerint, mint Te, meg ez a semmirekellő Handrás szerint az apple szarta a világot, mindenki más csak másol, mert akkora unikornis dolognak számít egy fehér doboz, dombornyomással. Röhej. :D
  • passatgt
    jó, nyilván túl van lihegve a dolog, de azért aki csak annyit lát benne, hogy két fehér doboz és semmi hasonlóság nincs benne... inkább nem folytatom, aki nem érti annak szerintem hiába próbálja meg megmagyarázni bárki is:)
  • adam46
    Kérdezni is akartam, hogy lehet e az az ember még szánalmasabb, ezzel a cikkel? Körül-belül óvodás szinten mozog, semmirekellő egy ember.
  • precision
    Apple helyében levédetném a fehér telefondoboz designt, mert egyrészt annyira hihetetlenül kreatív és több tucatnyi designer vérverejtékes, több évtizednyi munkája gyümölcse, másrészt hogy Handrás végre megnyugodjon
    Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.13. 07:09:56
  • Tikal #41353
    nyilván tök véletlen.. aha.. :D
  • robotnyk
    a lenovo ennél rövidebb idő alatt másolta le a telefon teljes dizájnját, honlapostul.

ettől persze véletlenek még lehetnek.
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.12. 23:07:07
  • trebron
    Kit érdekel, hogy lemásolják?

Majd, ha csinál a sony vagy a samsung egy olyan telefont, amin fut rendesen az iOS, akkor megnézem, addig nem érdekel.
    Jelenleg az se érdekelne, ha pontosan ugyanolyan dobozba tennék a nexust és pont úgy nézne ki, mint az i6 Plus.
  • Kongy
    Nem mindegy a doboz? Úgyis az számít mi van benne ! :D
  • Jim Morrison
    á :D
    mondjuk olyan mindegy miután kiveszem belőle a telefont jó eséllyel többet úgyse látom ^^ ez a kinyitom a dobozt és kiesik a telefon meg nem a kedvencem, bár lehet azóta ez már változott.
  • szucsy89
    nem tudom mennyi idő volt a megjelenés a 2 telefon között, de nem sok. valószínűleg a Google direkt megvárta, még kijön az új iPhone és megnézte hogy milyen lesz a doboza, majd legyártott több százezret gyorsan, utánzásból. "lel."
  • passatgt
    nexus 5 doboz, iphone 5 doboz, iphone 6 doboz

szóval amíg apple rárakta a telefon képét a dobozra, google is, amikor nem rakta rá, akkor google se:D
  • Jim Morrison
    doboz?:o vagy iphone on is van ilyen 6? (tényleg nem vágom)
  • robotnyk
    a nexus 6 doboza:

lel.
  • trebron
    Papír, ruha, gumi felületre teszem le.
  • Tikal #41343
    nem szolid felület? az milyen? habszivacs tartód van? :)
  • trebron
    Mindig kézben használom vagy az autós tartóban.
    Ha le kell tennem az asztalra, akkor egy olyan felületre teszem, ami nem szolid.
  • Solt
    No legközelebb kipróbálom... :)
  • Tikal #41340
    Ha minőségi autós tartó kell akkor just mobile. Már a 4-hez is ezt használtam, azt még egy kézzel ki be lehet pattintani a tartóból, a 6-tal ez még nem megy nekem :)
  • Solt
    - Kinézet: a 6 arányai jobban tetszettek, de a kerekítés nem jött be, plusz a kilógó kamera az én szépérzékemet nagyon zavarta.

- Használat: Mivel tok nélkül használom, fontos volt, hogy biztonságban érezzem a kezemben a telefont... a 4 esetében hozzászoktam, hogy tökéletesen "ül" a kezemben, a 6-ról ez nem mondható el... a vékonysága, a könynűsége, plusz a kerekítés miatt állandóan olyan érzésem volt, hogy kiesik a kezemből. Az 5s kb ugyanazt az érzést adta mint a 4... ha a kezembe veszem, kényelmesen egy kézzel tudom kezelni úgy, hogy közben biztonságban érzem a telefont.

Ehhez hozzá jön még, hogy rengeteget használom navigációra, és minőségi ( Garmin ) autós tartó még nincs a 6-hoz. Ez elég egyedi szempont, de nekem fontos... emiatt nem volt kedvem még hónapokat várni.

Ár: Az 5s kb 40 ezerrel olcsóbb volt, bár, ha a 6 levett volna a lábamról ( mint anno a 4 ), akkor ez nem érdekelt volna.
  • Tikal #41338
    például? mondanál egy két mérvadó érvet ami miatt az 5s mellett döntöttél?

Billegés engem is zavar, kb addig az egy másodpercig amig az asztalra rakom, utána már nem nagyon :D Még sose nyomkodtam úgy telefont hogy ne a kezemben lett volna, de biztos van akinek muszáj asztalon nyomkodni..
  • Solt
    Őőő... de billeg, de zavar, és de, sokan használják az asztalon nyomkodva, köztük én is. A pro és kontra érveket ( ami számomra mérvadó ) összevetve az 5s jobb választás, pont.

@Kongy: Igen, 2GB van benne... :)

@precision: Ahogy látom, páran osztják az én nézetem... :)

Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.11. 20:34:40
  • Kongy
    Mondjuk én is, de nem emiatt nem kell 6 nekem...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.11. 19:59:52
  • Dzsega #41335
    Én pl használom asztalon.
  • szucsy89
    "Az asztalra lerakva sem billeg, sőt senki nem nyomkodja a telefonját az asztalra rakva."

lol, az elfogultságnak is van határa... :)
  • LoSA
    Én 5s tulaj vagyok, de szerintem az is maradok. A sógorom vett i6Plust, de.... Az pl nagyon nem tetszik. Nemcsak a mérete miatt, de a design sem. Szóval nekem meg beigazolódott a félelmem és a véleményem az i6-ról! Maradok az 5s-nél!!!
  • oneal1
    végre én is kézbe tudtam fogni az új generációt.

Be kell valljam eddig azt mondtam a képek, videók alapján, hogy nem tetszik. Mikor kézbe fogtam a 6 plust képenröhögtem magam :D

Majdnem vettem is, de nekem túl nagy, így sima 6 az új projekt.
    10 percig nyomkodtam a plust, majd utána csörgött a sajátom(5s) és ahogy kézbevettem, mondom miez???? :D