iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De nemn az van hogy sokkal szarabb a kamerája / procija mint sok más gyártó "mini" telefonjánál.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De ezek a tepsik... Be sem fér szerintem a zsebembe, de ha be is fér tuti nem tudom kivenni ülve...
Remélem a következőből lesz mini ami 4" lesz vagy felőlem lehet 3,5" is csak legyen. Addig marad az i5, esetleg beruházok egy használt i5S-re...
Ez az első iPhone amit nem akarok megvenni. (De lehet a 4S-ért sem voltam oda, rég volt...)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
jelenleg én most egy i5-öt használok 16GB-ost már megjelenése óta, i5S-re nem váltottam, viszont most már váltani akarok és 6+-ra fogok abból is a 64GB-osra, mert a 16GB kevés, meg kell szokni a nagyobb telefont, de használni akarom az új cuccokat, amit tud az i5-höz képest úgyhogy kompromisszumképes vagyok
ez volt amikor i4-ről váltottam i5-re, akkor is nagyobb lett a telefon ez van...
Az az igazság, amit elhiszel.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
KészvégemvanD:
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Switzerland, Italy, New Zealand, Sweden, Netherlands, Spain, Denmark, Ireland, Norway, Luxembourg, Russia, Austria, Turkey, Finland, Taiwan, Belgium, Portugal
Szóval nálunk csak októberben lesz start.
Remélem Tré bejelenti 1-2 héten belül árakat, nem utolsó pillanatban mint tavaly.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.11. 21:22:51
[merlinw.org]
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
iPhone 6 mit 16 Gigabyte: 699 Euro
iPhone 6 mit 64 Gigabyte: 799 Euro
iPhone 6 mit 128 Gigabyte: 899 Euro
iPhone 6 Plus mit 16 Gigabyte: 799 Euro
iPhone 6 Plus mit 64 Gigabyte: 899 Euro
iPhone 6 Plus mit 128 Gigabyte: 999 Euro
forrás?
“Great just what the world needs.”
“Heres an idea Apple – rather than enter the world of gimmicks and toys, why dont you spend a little more time sorting out your pathetically expensive line up? Or are you really aiming to become a glorified consumer gimmicks firm?”
“I still can’t believe this! All this hype for something so ridiculous! Who cares? I want something new! I want them to think differently!”
“Why oh why would they do this?! It’s so wrong! It’s so stupid!”
“Come on everyone, y’all are saying it sucks before you have even held it in your hand.”
“The reason why everyone’s dissapointed is because we had our hopes up for this incredible device.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor van baj, ha bipoláris személyiség zavara is van
olyankor előfordul, hogy egyazon dologért tud lelkesedni és gyűlölködni
Levonhatjuk a konzekvenciát, mindegy milyen áron vannak a részvények, az Apple rohad... Bár gondolom arra gondoltál, hogy elvesztették a megújulási képességüket, már nem inovativak stb, és mondod ezt úgy, hogy közben szerinted minden más termékük szar... akkor nem lehet hogy sose voltak innovativak és csak tök véletlenül találtak be nálad ezzel az iPhone-nal?? Hiszen ha csak ezt az egy terméküket szereted, akkor ez a cég sose volt jó a te szemedben, innentől kezdve nincs is mint vitázni meg felháborodni...a cég megy tovább ahogy eddig is, majd egyszer lehet megint betalálnak nálad 😊
Én is ebben reménykedem. Bár tökéletesen elvagyok a karórámmal, de ha telepakolják mindenféle egészségügyi szenzorral, akkor alighanem veszek egyet. (Év elején betegeskedtem eleget, akkor átértékeltem sok dolgot.)
/*WTF?!*/
Az iPhone 6 kinézetre tetszik. Tök ugyanúgy néz ki mit egy IPod Touch vagy kisebb iPad mini / Air (vagy mint egy kilapíott iPhone 2G, és ez nekem bejön. A méretével van bajom, kb akkora lehet mint a céges Lumia 925-öm, azt meg nem szerettem meg túlságosan, 4-és Szifon sokkal jobban kezreáll.
Nem akarom anélkül leírni a 6-ost hogy kipróbálnám, ha nem fog kézreállni csakis akkor veszek 5s-t.
Az órára mint gadget feláll a kukim, mint óra nem. De nagyon szívesen elszórakoznék vele, meg mint irtam látok benne potenciált, de ez is kb a 2.-3. Generációra fog beérni mit a szifon, inkább kívárok.
ilyenek lettek a telefonok és az óra is és nem lesz másnilyen csak azért mert valakinek nem tetszik
használni fogja aki úgy dönt megveszi és kész
meg sem fordul a fejemben, hogy elképzeljek egy szebb telefont vagy mi lenne ha az applewatch kerek lenne, mert felesleges, nem kérdezi meg apple tőlünk, mit szeretnénk
a saját tervezőik elképzelnek egy ergonómikus terméket és megvalósítják én pedig mivel nem vagyok gyártó, aki a saját ötleteit valósítom meg meg fogom venni az iPhone 6 plus-t és az applewatchot fémszíjjal
Ja és óriási, gigantikus balfaszság volt kihozni két készüléket. Teljesen értetlenül állok a jelenség előtt, nem beszélve a 4.7-es felbontásáról, ami egy vicc.
Kellett volna egy 5.0 colos, 1080p és csá. Az még pont jó méret, szabvány felbontás.
Retina HÁDÉ?! iPhone 6 PLUSZ? Egy Samsungnál is kínosak lennének ezek az elnevezések. Mi lesz a következő? iPhone 6Z Extra?
Mega-giga szánalom volt, amikor Schiller(akit nagyon bírok egyébként Fedheringi mellett) mondta a felbontást és teljesen el volt ájulva, hogy hova jutott a technika. 1080p egy telefonon!!! Úristen!!! Csoda!! LOL.
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.10. 17:23:42
Mu. Ha. Ha.
Hát tényleg nem rohadt meg, már a fanbojnak se kellenek az új cuccok. <#eljen>#eljen>
Én első nap vettem i4-et, i5-öt, de a 6 tuti nem lesz azonnali vétel, ha egyáltalán...
Mi sem mutatja jobban, hogy elmúltak a jó évek, minthogy csak követik már a piacot. Nagy telefont csináltak, mert már csak nekik nem volt. Itt az okos óra, ami senkinek nem kell, de csináltak, sokadiknak a sorban.
Vicces, hogy itt éljük a rohadás kellős közepét és nem tűnik fel.
Rekord nyereség? És? Ki nem szarja le, hogy mennyit tudnak kaszálni a túlárazott termékeken?
Azt hitted a megrohadás alatt a pénzügyi mutatóikat értem? Hogy nem lesz pénzük fűtésre? LOLTORNÁDÓ!!!
De még viccesebb látni, hogy semmi nem változik itt, ha nem én agyatlan fanbojozlak le, megteszik mások.
Na léptem is, örültem a szerencsének! 😊
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.10. 16:48:16
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder