45063
-
#41371 máshogy nem lehet -
#41370 az a bajom ezekkel, hogy mind Full Access-t akar... -
#41369 http://www.typenineapp.com -
#41368 hm, hiába nagyobb a billentyűzet, ugyanannyiszor ütök mellé :) -
#41367 1000% hogy nem váltják a design, lehet kihúznak ezzel is két generációt.. -
#41366 6s tuti -
G_ArchAngel #41365 Szerintetek iPhone 7(plus) a kovetkezo vagy 6S(plus)?
Mert akkor lehet megadom magam es a hanyinger design ellenere is veszek plust, mert nagyon idegesit, hogy teljesen lesotetitett kijelzo mellett sem bir ki a szaros 5-os 6 orat toltes nelkul, pedig csak januarban lesz egy eves.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.11.13. 11:08:56 -
#41364 áh, tedd el a popcornt, amíg skinny be nem szabadul ide addig itt nem lesz flém :DDD -
#41363 -
Solt #41362 :DD -
#41361 van kivágás neki a dobozban amúgy, elég gáz:D -
#41360 En is csak azt erzem cikinek ha apple rol masolnak :D -
Solt #41359 Egyébként a dombornyomás azért kell, hogy a kilógó kamera miatt elférjen a dobozban a telefon? -
#41358 na, legalább én nem vagyok semmirekellő, kösz:D -
#41357 Az a baj, hogy az olyanok szerint, mint Te, meg ez a semmirekellő Handrás szerint az apple szarta a világot, mindenki más csak másol, mert akkora unikornis dolognak számít egy fehér doboz, dombornyomással. Röhej. :D -
#41356 jó, nyilván túl van lihegve a dolog, de azért aki csak annyit lát benne, hogy két fehér doboz és semmi hasonlóság nincs benne... inkább nem folytatom, aki nem érti annak szerintem hiába próbálja meg megmagyarázni bárki is:) -
#41355 Kérdezni is akartam, hogy lehet e az az ember még szánalmasabb, ezzel a cikkel? Körül-belül óvodás szinten mozog, semmirekellő egy ember. -
#41354 Apple helyében levédetném a fehér telefondoboz designt, mert egyrészt annyira hihetetlenül kreatív és több tucatnyi designer vérverejtékes, több évtizednyi munkája gyümölcse, másrészt hogy Handrás végre megnyugodjon
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.13. 07:09:56 -
#41353 nyilván tök véletlen.. aha.. :D
-
#41352 a lenovo ennél rövidebb idő alatt másolta le a telefon teljes dizájnját, honlapostul.
ettől persze véletlenek még lehetnek.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.12. 23:07:07 -
trebron #41351 Kit érdekel, hogy lemásolják?
Majd, ha csinál a sony vagy a samsung egy olyan telefont, amin fut rendesen az iOS, akkor megnézem, addig nem érdekel.
Jelenleg az se érdekelne, ha pontosan ugyanolyan dobozba tennék a nexust és pont úgy nézne ki, mint az i6 Plus. -
#41350 Nem mindegy a doboz? Úgyis az számít mi van benne ! :D -
#41349 á :D
mondjuk olyan mindegy miután kiveszem belőle a telefont jó eséllyel többet úgyse látom ^^ ez a kinyitom a dobozt és kiesik a telefon meg nem a kedvencem, bár lehet azóta ez már változott. -
#41348 nem tudom mennyi idő volt a megjelenés a 2 telefon között, de nem sok. valószínűleg a Google direkt megvárta, még kijön az új iPhone és megnézte hogy milyen lesz a doboza, majd legyártott több százezret gyorsan, utánzásból. "lel." -
#41347 nexus 5 doboz, iphone 5 doboz, iphone 6 doboz
szóval amíg apple rárakta a telefon képét a dobozra, google is, amikor nem rakta rá, akkor google se:D -
#41346 doboz?:o vagy iphone on is van ilyen 6? (tényleg nem vágom) -
#41345 a nexus 6 doboza:
lel. -
trebron #41344 Papír, ruha, gumi felületre teszem le. -
#41343 nem szolid felület? az milyen? habszivacs tartód van? :) -
trebron #41342 Mindig kézben használom vagy az autós tartóban.
Ha le kell tennem az asztalra, akkor egy olyan felületre teszem, ami nem szolid. -
Solt #41341 No legközelebb kipróbálom... :) -
#41340 Ha minőségi autós tartó kell akkor just mobile. Már a 4-hez is ezt használtam, azt még egy kézzel ki be lehet pattintani a tartóból, a 6-tal ez még nem megy nekem :) -
Solt #41339 - Kinézet: a 6 arányai jobban tetszettek, de a kerekítés nem jött be, plusz a kilógó kamera az én szépérzékemet nagyon zavarta.
- Használat: Mivel tok nélkül használom, fontos volt, hogy biztonságban érezzem a kezemben a telefont... a 4 esetében hozzászoktam, hogy tökéletesen "ül" a kezemben, a 6-ról ez nem mondható el... a vékonysága, a könynűsége, plusz a kerekítés miatt állandóan olyan érzésem volt, hogy kiesik a kezemből. Az 5s kb ugyanazt az érzést adta mint a 4... ha a kezembe veszem, kényelmesen egy kézzel tudom kezelni úgy, hogy közben biztonságban érzem a telefont.
Ehhez hozzá jön még, hogy rengeteget használom navigációra, és minőségi ( Garmin ) autós tartó még nincs a 6-hoz. Ez elég egyedi szempont, de nekem fontos... emiatt nem volt kedvem még hónapokat várni.
Ár: Az 5s kb 40 ezerrel olcsóbb volt, bár, ha a 6 levett volna a lábamról ( mint anno a 4 ), akkor ez nem érdekelt volna. -
#41338 például? mondanál egy két mérvadó érvet ami miatt az 5s mellett döntöttél?
Billegés engem is zavar, kb addig az egy másodpercig amig az asztalra rakom, utána már nem nagyon :D Még sose nyomkodtam úgy telefont hogy ne a kezemben lett volna, de biztos van akinek muszáj asztalon nyomkodni.. -
Solt #41337 Őőő... de billeg, de zavar, és de, sokan használják az asztalon nyomkodva, köztük én is. A pro és kontra érveket ( ami számomra mérvadó ) összevetve az 5s jobb választás, pont.
@Kongy: Igen, 2GB van benne... :)
@precision: Ahogy látom, páran osztják az én nézetem... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.11. 20:34:40 -
#41336 Mondjuk én is, de nem emiatt nem kell 6 nekem...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.11. 19:59:52 -
#41335 Én pl használom asztalon. -
#41334 "Az asztalra lerakva sem billeg, sőt senki nem nyomkodja a telefonját az asztalra rakva."
lol, az elfogultságnak is van határa... :) -
#41333 Én 5s tulaj vagyok, de szerintem az is maradok. A sógorom vett i6Plust, de.... Az pl nagyon nem tetszik. Nemcsak a mérete miatt, de a design sem. Szóval nekem meg beigazolódott a félelmem és a véleményem az i6-ról! Maradok az 5s-nél!!! -
#41332 végre én is kézbe tudtam fogni az új generációt.
Be kell valljam eddig azt mondtam a képek, videók alapján, hogy nem tetszik. Mikor kézbe fogtam a 6 plust képenröhögtem magam :D
Majdnem vettem is, de nekem túl nagy, így sima 6 az új projekt.
10 percig nyomkodtam a plust, majd utána csörgött a sajátom(5s) és ahogy kézbevettem, mondom miez???? :D