iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Epp mondani akartam hogy ezt is elbookmarkolhatod tôle 😊)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://store.apple.com/hu/iphone
5s 220 helyett 186e-ről indul.
5c 180 helyett 137
Megrohadt. Kész. Ezek voltak a legjobb éveik.
Majd vissza lehet keresni pár év múlva, hogy mikor mondtam meg."
Te, 2013.01.16.-án. Azóta a részvényárfolyam a split előtti értékén számolva megint $700 környékén van, és több rekord nyereségű negyedéven vannak túl.
Nincs több hozzáfűzni valóm 😄
Ehelyett inkább vékonyabb az új iPhone, amely még a top 5 leginkább várt improvement-listában sincs benne a kérdőív szerint.
Viszont ha választanom kéne egy ingyen Watch és Moto 360 közt, az utóbbit választanám. Sokkal szebb, elegánsabb, releváns funkciókban nem különbözik. Ráadásul szerintem az Android Wear a kártyás menürendszerrel jobban eltalálta azt, hogy milyennek kell lennie egy OS felhasználói felületének egy számlapon. Azzal végtelenül egyetértek, hogy ez a műfaj, platformtól függetlenül még totál experimentális, jelenleg semmi szükség rá, de abban sem vagyok biztos, hogy majd a valódi okosórák is kellenek majd.
Az iPod a kényelmes és olcsó digitális zenevásárlást és fogyasztást hozta el magával.
Az iPhoneból hiányzott egy csómó minden de az UI / oprendszer és a kezelése így is kilómétereket vert minden konkurensre (és mint kiderült ez sok embernek fontosabb volt mint a 10gigapixeles kamera vagy brutál erős procsszor), + az App Store is felforgatta a piacot.
iPad meg mint kiderült egy csomó embernek lefedi az igényét mint otthoni "net device" egy drágább laptop vagy béna netbook helyett.
Nem mondom hogy ez lesz az órájukkal is, simán benne van hogy ez bukni fog, de szerintem érdemes lesz kipróbálni élőben és megvárni a 2.-3. generációt, és utána keresztet vetni felette ha nem válik be.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.10. 14:14:43
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ami szinte soha nincsne párhuzamban azzal hogy a nagy tömegek (=átlagemberek) mit gondolnak és mi tetszik nekik.
Az iPodot mindenki azzal fikázta hogy egy drága mp3 lejátszó ami semmi újat nem tud felmutatni. iPhonet a 3G, kopipészt meg egy valagnyi fícsör hiánya miatt fikázták. iPad csak egy felnagyított Touch volt.
Most is megy a szakértés ezerrel, ez alapján tuti siker lesz 😄
1. nem fogok venni ilyen órát (első generációsat tuti nem)
2. nem kifejezetten tetszik maga a dizájn, az UI/kezelése viszont baromira és látok potenciált a termékben ha kiforrja magát a 2.-3. generációra (home automation, távvezérlés, többi iOS / OSX eszköz vezérlése, stb, de ezeket már leírtam a bejelentés előtt)
Ezen kívül csak a tényeket írtam le. Tény hogy nem kell hozzá iPhone ha nem akarunk GPS adatokat is rögzíteni. Egy büdös szóval nem írtam hogy ez gáz vagy nem gáz, de te már azt látod bele hogy védeni akarom. Megsúgom, nekem is az a véleményem hogy futás / bicikli trackelésnél ez gáz. Majd a második / harmadik generációba tuti beletesznek egy GPS chipet is. Első szifonból is hiányzott egy kazalnyi fícsör, nem ezen múlott hogy sikeres lett, itt sem ezen fog múlni.
Kezd kcisit unalmas lenni hogy ha valamit nem csípőből fikázok, hanem próbálom objektíven megközelíteni akkor csak vérfanboy lehetek. Kicsit szakadjatok már le erről a mantráról.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.09.10. 13:38:36
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én majd csak azután nyilatkozom megint hogy szép-nem szép miután megtapogattam.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.10. 13:20:33
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Komolyan Greg, en sokaig eljatszottam a kemenykalapos fanboyt, de nalad nem agymosast, hanem fejatultetest vegeztek 😞
http://gaborszantai.co.uk/
Ettől függetlenül én sem fogok venni, annyira azért nem keltette fel az érdeklődésemet.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az RF kartyas fizetesnek vannak jelentos hatulutoi. A legfontosabb, hogy a fizeto szemelye nem azonositott. Nincs pin, nincs alairas semmi.
Ezert a bankok altalaban maximalizaljak a fizetheto osszeget, hogy elkeruljek a komolyabb visszaeleseket. Pont ez az oka, hogy Londonban is inkabb csak a junk food lancokban es pubokban elterjedt az contactess fizetes mert ezeken a helyeken jellemzoen kisebb osszegeket fizetunk egyszerre.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
...azt a részt is ahol azt írtam, hogy tuti jól fognak menni az eladásaik, mert Apple, coolságot majd nyomják mindenhol..
Ezek amiket linkeltel amugy is,sokkal jobban neznek ki mint az iwatch,es nem, ez a szint meg nem az izles kerdese,ez csupan a jozanesze.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
(bebookmarkolom ezt a kommentet hogy 1-2 év múlva majd jókat nevessek rajta)
iphone meg a szokásos, minden erősebb meg jobb benne (bár 1gb memória érdekes...) és még megspékelték az extra méretekkel. külsőre nekem tetszik, szóval tényleg csak a szokásos. (nekem pl. az 5s asztroszürke nagyon nem jött be)
Utoljára szerkesztette: rooney8, 2014.09.10. 12:50:25
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bár tudom hogy karóra-eladás / trend szakértők országa (is) vagyunk, és inkább nektek kéne hinnem ahelyett hogy elhigyjem: az Apple csak formalitások miatt vett fel egy hadseregnyi divatszakértőt és igazából nem gondoltak bele egyáltalán kinek fog és nem tetszeni ez a négyzetes dizájn. Bárcsak megkérdezték volna a magyar szakértőket, ők megmondták volna hogy csakis kerek óra jöhet szóba!
Persze hogy van egy rakás négyzetes óra, de azt néz már meg hogy ez hány százalékát teszi ki a gyártók kollekciójának...
HeLLO, kezdem azt hinni hogy te tényleg egy másik dimenzioba kerültél, az Apple-ébe...
+ amint látod ezek elegánsabb órák, nem olyan amit sportoláshoz, mindennapokhoz használnak (persze van olyan is ...)
passatgt: ebbe bele sem gondoltam, hogy vinni kell futáshoz az iphonet. Ha jól emlékszem azt mondták a telefon gps ét használja többek között. bár sokan viszik a telefonjukat futáshoz (karon lévő tokba beleteszik), de ez mondjuk egy 6 plussal már tényleg necces...
Ideiglenes amíg valami jobbat összekalapálok. Ha valakiben van motiváció valamit összeheggeszteni akor hajrá, nekem most nem sok szabad időm van 😊
Én csak azt nem tudom elviselni amikor emberek megmondják a frankót Ízléssel kapcsolatban a saját ízlésük alapján. Nincs azzal semmi baj ha nem tetszik valakinek, de ne mondja már hogy senkinek nem fog tetszeni csak tiniknek.
Mintha olyan nagy piaci rálátása lenne ízlésekre / trendekre...
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.10. 11:54:05
Senki nem mondta, hogy nem lehet egy óra négyzetes, minden neves gyártónak van, de elenyésző számban, gondolod hogy véletlenül?