45063
-
trebron #41331 Ez a kilógó kamera fácán szöveg. Semennyire nem zavar a használatban, hogy 0,2 mm a pereme.
Az asztalra lerakva sem billeg, sőt senki nem nyomkodja a telefonját az asztalra rakva.
Olyannyira nem tűnik fel, hogy most 11 nap után néztem meg a kamerát közelebbről, hogy itt emlegetted. -
#41330 én általában a telefonom előlapját látom az esetek 99,99% -ban, ott nem zavar, hogy kilóg a kamera... és onnan nézve az i6 igenis sokkal szebb mint az eddigi bármelyik iPhone :) na meg oldalról is :)
tényleg nem annyival gyorsabb az i6 mint az 5s ahogyan azt az ára indokolná... de egyrészt játékon kívül úgy sem kell másra a nagy teljesítmény, másrészt én most arról beszéltem, hogy ha valaki most akarna venni iPhone -t akkor _szerintem_ hibás döntés lenne csak a méret miatt az 5s -t venni... nyilván akinek 5s -e van az ne rohanjon feltétlenül megvenni a 6ot :) de persze ha megteszi, az sem elítélendő cselekedet :D
amúgy ja az air 2 -ben 2 giga ram van, de mióta is számít bármit is a specifikáció iOS eszközöknél? :) az új cuccok mindig gyorsak lesznek, a régiek meg lassan-lassan elavulnak és belassulnak már egy nyavalyás settings app megnyitásától is :) pedig hidd el hogy mondjuk 2 év múlva az ios 9-10 nem lesz annyira hű de sokkal fejlettebb hogy az i5s -en már nevetségesen akadozzanak rajta _alap_ funkciók
egyszóval ne foglalkozz a specifikációkkal, meg hogy csak x százalékkal gyorsabb az új cucc a réginél :) inkább fogadd el ezt a fajta üzletpolitikát (ami egyébként szerintem is szánalom, de ez van így működik a gazdaság és a világ) -
#41329 Hát már ha csak a hardvert nézed, akkor sem. Annyival nem jobb, mint amennyivel drágább.. :) Sok lemaradásban nincs az 5s, már ami a gyorsaságot illeti. Én személy szerint biztosan kivárom a 6s-t, vagy nemtom minek fogják hívni.
Amúgy azt olvastam, hogy az iPad Air 2-ben 2 giga ram van, ez igaz? -
#41328 Ez de rossz duma :DD -
G_ArchAngel #41327 nezd a pozitiv oldalat: nem er le a hatlap, azaz a kemenyebb, kristalyosabb porszemek nem fognak mikrokarc nyomokat hagyni a hatlapon -
Solt #41326 Főleg a kilógó kamera hat pozitívan a gyönyör faktorra... olyan minőségi érzés kelt, ahogy himbálózik egy 200 ezres telefon a kamerán támaszkodva, amikor lerakod az asztalra! :D
Érdekes dolog az ízlés... nekem napokig volt a kezemben, és egyáltalán nem győzött meg, hogy megéri a felárat az 5s-hez képest... :) -
trebron #41325 10 napja van meg az i6 Plus és tegnap elővettem az i5-ömet, hogy kikapcsoljam rajta az iCloudot, hát érdekes volt a kezemben tartani, mint egy játék :) olyan pici kijelző, hogy most már - pegid csak 10 nap telt el - nem tudnám elképzelni, hogy újra olyan kis képernyőt használjak.
Reggel 6-tól este 23-ig intenzív használat mellett nem megy 50%-alá. Végre egy telefon, amit nem kell tölteni napközben. -
#41324 tegnap kezemben volt egy i6 kb. fél órát... gyönyörű telefon :) sokkal szebb mint a képeken
aki ehelyett i5/i5s -t vesz az nem normális :) még akkor is ha nagyobb
nincs nagy kezem de a méret még pont jó, az i6s már nagy lenne nekem is... kb. az első 3 perc volt szokatlan a méret miatt, utána már rááll az ember keze
olyan mint ha kinézetre az i5/i5s l le lenne maradva pár évvel az i6 mögött, pedig az sem csúnya telefon... :) meg persze ez szubjektív nyilván
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.11. 06:41:34 -
#41323 én nem ezt tapasztaltam..) -
#41322 ez csak akkor kell ha telszámot cserélsz, nem? Ha készüléket akkor lényegtelen, mármint ha csak új iPhone-ra költözöl. -
#41321 Fingom sincs, nincs olyan eladott iPhoneom amin elfelejtettem deaktiválni az iMessage-t :D -
#41320 Rossz válasz, az lte kevesebbet fogyaszt, mint a 3g. :) -
#41319 lte hálózaton folyamatos használat mellet igen:D
3gn és wifin kibír 3-4 órát néha -
KaBuTo666 #41318 Ez az új funkció. -
#41317 Mi milyen? -
KaBuTo666 #41316 Na oszt milyen? -
#41315 "Apple releases web tool to deregister phone numbers from iMessage"
Deregister iMessage -
trebron #41314 Kollégám 5s-ét cserélték, mert sárgás árnyalatú volt a készülék kijelzője. -
#41313 Kösz. -
#41312 Amúgy a biztosítós csere is pénzbe kerül, rólam 15k-t gomboltak le az "ügyintézés" miatt... :) Szóval én inkább akksit cseréltetnék. -
Solt #41311 Nem vagy egyedül... -
#41310 úgy látszik én vagyok a naív, hogy inkább kifizetném az akksicserét, de nem tennék tönkre egy működőképes készüléket... -
#41309 T-s.
Amúgy törés és elázás is jó. Ez a 2, amit azonnal meg tudnak állapítani, és aminél azonnali cserét remélhetsz. Talán az elázás azért biztosabb, mert általában zárlatos lesz az egész készülék, és be se lehet kapcsolni. Sajnos nem egyszer tapasztaltam már... Csak arra kell vigyázni, hogy legyen nekik raktáron az adott cuccból, mert ha nincs, akkor teló nélkül maradsz:D Illetve kifutott modellt, csak még forgalomban lévő modellre cserélhetsz értelemszerűen, de kizárólag ugyanabból az árkategóriából. Mondjuk ez iPhone-oknál nem gáz, azok tartják az 100k fölötti árat sokáig.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.09. 22:08:57 -
#41308 törött képernyő a legegyszerübb szvsz -
#41307 T-nél lévő biztosítás fizetett vagy a lakás (személy) biztosításod? -
#41306 Kinek/milyen tapasztalata van egyébként a témában? -
#41305 Hát az nem jó indok. Amúgy én tapasztalatból mondom, hogy elfogadják az elázott készüléket. Én tényleg így jártam, el is meséltem, hogy tekertem hazafele, és elkapott egy zápor. Ott halt meg a telefon, és szó nélkül adtak újat. Persze előbb T meg a biztosító egyeztetett aztán úgy. -
#41304 Csak attól félek, hogy mi van, ha mégsem? :) Akkor van egy elázott telefonom. :) Arra gondoltam, hogy.... "rossz, gyorsan/hirtelen" merülő aksi? Néha akadozó vonal szöveg? -
#41303 Nem is kell földhöz vágni, engedj rá egy kis vizet :D Azt mondod eláztál, biztosítónál elfogadják, ha bediktálod az IMEI számot.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.09. 21:33:26 -
#41302 Még garanciás, (biztosítás is van rajta) iPhone 5S-emet szeretném okosba kicseréltetni a T-mobile-al, hogy az aksit, meg a telefont megújítsam egy évre. Hogyan kellene ezt "megoldanom"? Nem akarom a telefont azért a földhöz vágni. -
#41301 6+ -
#41300 2 órát bír a telód? vagy hogy érted? -
#41299 nálam i5-nél ez max 2 óra:D
ez neked mivel jött össze, 6 vagy plus? -
#41298 hát pont ez az, szerintem itt szoftveresen lehet valami gebasz, mert hogy az eredeti akksi se volt régi, de hogy az újjal is ezt csinálja, elég fura. de akkor marad a restore, aztán meglátjuk.
köszi, majd ezzel megnézzük :) -
(LTE-vel)
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.09. 11:00:47 -
trebron #41296 Ha pedig iCloudba csinált backupot, akkor nyugodtan nullázhatja a telefont és visszatölti a nullázás után, többször csináltam már nemrég i5-ről i6 plusra, csak annyi a teendő, hogy a kezdő lépéseknél meg kell adni az apple ID-t azután pedig kiválasztani a visszatöltendő backupot. Nem veszik el semmi ugyanaz lesz a telefon, mint előtte. -
trebron #41295 Lehet már korábban írtam, de próbálja ki az iBackupBot nevű appot Mac-re is és PC-re is van.
Ezzel megnézheti milyen aktuálisan az aksija állapota mAh-ban. -
#41294 5s akkuja hogy lehetett annyira szar, hogy 1 év után cserélni kellett?
ha nem lett jobb, lehet, hogy valami utángyártott dzsunkabalra szart tettek bele, azért nem lett jobb. -
#41293 egy gyors kérdés. haver i5s tulaj és eszméletlen gyorsan merül az akkuja. pár hónapja volt akkucsere, de kb. ugyanúgy merül. szoftveres baja lehet? restore segíthet? nyilván új készülékként beállítva, de nem nagyon akarja, mert akkor elveszít mindent. kontaktok a legfontosabb, és ha be van kapcsolva az icloud szinkronizáció, akkor visszarakja ha minden igaz (még új készülék esetében is), de nem meri megcsinálni :D
Utoljára szerkesztette: rooney8, 2014.11.08. 23:21:37 -
trebron #41292 Én is azt hittem először, de nem kell a telefont, elég ha az ágyra ütsz kicsit :)