iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Az i6P. Mert a többinek a teteje is keskenyebb.
DanielT
Ja, persze izzadok keményen, mert... miért is? Nem iPhone-om van már 4 éve? Nem azonnal vettem mindkét szériát? Nem azt akartam következőnek is? Meg következőnek is?

i5-öt vettem, mert gyönyörű készülék és pont leszartam, hogy mennyivel kisebb, vagy nagyobb a droidosoknál, ebben a méretben nem számított. Sőt, nem lennék meglepve, hogy a Droidosok már akkor is nagyobbak lettek volna(nem nézem vissza), lehet, hogy nem a 4 colos méretben, de engem csak a csúcs készülékek érdekelnek. A felbontást akkor még lenyeltem, mert megértettem mögötte az érveket. Most idióta állatság volt két felbontást behozni, simán lehetett volna mindkettő a szabvány 1080p.
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.15. 10:19:43
Amugy nem rocketscience, de az ujjlenyomat olvasonak illik kereknek lennie, ha azt odatennenk a ket masik telefonra a hosszukas home gombok helyett, akkor melyik is lenne nagyobb hazban?

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
Egyébként szerintem még az antennacsíkokkal is szebb és igényesebb a lenti két telefonhoz hasonlítva

Botond
Gondolom ezért nem vettél i5-öt se, mert annak is nevetséges, soha nem volt felbontása van, és az is pár millival magasabb (de ugyanakkor keskenyebb és vékonyabb), mint az androidos 4 collos telók. Kicsit izzadságszagú ez a dolog nekem.
Jim Morrison
Nincs baj az os-sel, max az olcsó telóknál (érthető okok miatt). Danielt problemajat meg megértem, eddig nem tudtam, hogy g3 nál ennyivel nagyobb, nekem se tetszik, de ezzel én is csak elmondtam a véleményem, nem pedig azt, hogy megveszem de közben meg nem tetszik.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Nem, nekem azért fáj, mert vennék új telefont, de szerintem brutálisan elkúrta az Apple és így nem fogok tudni.

A permetezős példa meg nem állja meg a helyét. Semmi irreális elvárásom, vagy szempontom nincs. Kurvára gáznak tartom, hogy más gyártók ugyanakkora kijelzős készüléket bele tudtak tenni kisebb házba.

A 4.7 col meg pont még nem elég nagy növekmény, hogy izgasson, főleg azon a nevetséges, soha nem létezett felbontáson, optikai stabilizátoros kamera nélkül.
Botond
Jobban odaérsz a csuszákra a 6plusszal, szóval az a jobb, ha profi asztalitenisz játékos vagy. 😊 Amúgy #40491
Szegeny droidosoknak eleg bajuk van az OS-sel, nemhogy meg a szar designnal.

Kicsit olyan vagy, mint Apam, aki szerint szar auto az Audi R8, mert nem fer bele a permetezogep.

Te, neked ez azert faj, mert ha nem veszed meg, akkor az Iszlam Allam kinyirja a csaladodat? Mert akkor megertem, hogy szamodra letkerdes. Ha meg nem, es donthetsz, hogy veszel-e ilyet vagy sem, akkor ne vegyel a kicsi kijelzo miatt es vastag keret miatt.

Ha vekony lenne a keret, akkor remelem elengednel egy ilyen kommentet: Ezt a szart meg sem lehet fogni, mert a rahajtott tenyeremet is erzekeli.

Kurva nyuszikan megint van sapka vagy nincs.

DanielT
Node itt egy másik. Kisebb telefon. Ugyanakkora kijelzővel, csak sokkal brutálisabb felbontással.

Arra jó ez az i6Plus Extra Fékezett Habzású Tepsi, hogy mostantól a Droidosok röhögjenek a méreten.

DanielT
No, akkor további kommentár, mert nem ment át a lényeg.

Nagyobb, mint az eddigi talán legnagyobb lóbaszó állat, nevetséges méretű szörnyeteg. Ez önmagában egy vicc.

Node miért nagyobb? A kijelző miatt, mert most az a menő! Erre beleraknak egy kisebbet, mint más egy kisebb telefonba! Nem vékonyabba, vagy könnyebbe, hanem egy kisebbe. Érted. Nagyobb kijelzőt. Kisebb telefonba. Vágod? Kisebb a telefonjuk. És nagyobb a kijelző! Őrület nem? Az a cég, aki eddig arra esküdött, hogy a kisebb méret a kezelhető.

Nincs ütősen vékony káva se oldalt (ahol bőven lehetne lásd, G2-G3), se fent. Pedig felül lehetett volna kisebb, hisz lószar nincs ott, a szimmetrián kívül, ami ne legyen már fontosabb szerintem, ha már pl a sziloplaszttal kinyomott hátlapi antennák beleférnek a designba...

Szerintem mindkét telefont elkúrták. 5 col kellett volna, 1080p-ben, viszon'látásra.
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.15. 09:51:46
...es konnyebb es vekonyabb is. VICC.

DanielT
Nagyobb telefon, kisebb kijelzővel. VICC.

Botond
Nekem alapvetően gaming platform az iOS, és ott igenis számított volna az a pár plusz pixel. Így meg itt a dilemma, hogy péklapát, vagy kicsi kevesebb pixellel, vagy iPad3at upgradeljem a novemberi iPadre és vegyek egy filléres lumiát. 1st world problems. 😊
precision
most tudtam csak keynote-ot nézni, kórházban voltam...

a telefonok tetszenek
az óra csalódás... emoji szerkesztés, heartbeat sharing... mi ez a dedó? 😊

Bazinga!

Kongy
kkthxbye
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.14. 00:31:42

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

lac coo
Erre valo a galaxy note 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

1 órát talán igen

Az az igazság, amit elhiszel.

Kongy
Muszáj lesz használnom, egyetemre kell jegyzeteléshez. 1-2 órát csak kibír egyhuzamban 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

megveszed és nem fogod használni, nálam is ez volt.. leszívja a BT az akksiját seperc alatt, használhatatlan kb, max toknak lehet használni én a Genius napelemesét vettem

Az az igazság, amit elhiszel.

GregSB
Van iPad topic

Én most nem vagyok képben iPad tokokkal

Kongy
lehet kicsit off de ipadhez tudtok valami klassz billentyuzetet, ami ilyen belecsusztathatos? az ara ne legyen elszallva de szar se legyen😊

Jim Morrison
2014/09/12/tim_cook_bemutatja_az_apple_watch-ot
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.13. 14:19:30

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Nem kevésbé kelendő a 4,7", már kb 2 hete lehozta a hírt a RAJTERZ, hogy az 5,5" kijelzőjénél gondok akadtak a gyártással, sokkal kevesebb készült el startra mint ami lefedné igényeket.

szerintem ugysem venned eszre, ha nem irtak volna le szamokkal, masreszt valoszinuleg par dollarral kevesebb, igy tizmillios nagysagrendnel igenis szamit az APPL tulajdonosoknak

Botond
Azt nem értem a kisebb miért nem 401 ppi,ha már adott a technika és a beszállító?!
6+ elfogyott három óra alatt, a női méret kevésbé kelendő

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

GregSB
Szifonos méret-segédlet

Ki kell nyomtatni es kivágni, így kb tesztelheto mekkorák az új szifonok. Persze vastagsága nincs ezeknek, szóval azt nem fogja visszaadni milyen kezén tartani...

theone91
A U2-t azért utálják sokan, mert mű-művészkedéssel vádolják őket és a szövegeik sokszor tele vannak indokolatlan vallási metaforákkal. George Harrison anno egoista, követelőző és értéktelen bandának hívta őket.

Bercy
Az a bajom, hogy bekerult a librarymben a tobbi zene koze pedig nem kertem. Egyaltalan nem kertem. Ha itunes-rol ingyenesen letoltheto lenne akkor az egy teljesen szuper korrekt dolog lenne de az, hogy beeroszakoljak a sajat librarymbe az nem korrekt.
robotnyk
lehet engem is zavarna valami olyan, ami rohadtul nem érdekel, zavarná az elnyomott OCD-met. 😄

csak úgy nem kellett volna megjelennie a gyűjteményben. ez olyan mintha az itunesban az app gyűjteményben ott lenne az összes ingyenes app. persze ez csak piszlicsáré probléma, de ugye tudjuk hogy melyik cégről van szó, ha nem lenne hír, akkor is csinálnának belőle.
Raadasul teljesen hallgathato album, pedig en sem vagyok U2 fan. Igaz mostanaban divat fikazni a regi pop/rock egyutteseket, amelyek nem fernek bele a hipszterek indie pop/rockra epulo izlesvilagaba.

GregSB
Nem tudom ebből miért kell ekkora (mű)balhét csinálni, fizikailag nem töltődik le a készülékekre a U2 album, csak megjelenik a libraryban. Rá kell nyomni a letöltésre hogy fizikailag is ott legyen a készülékeken és helyet foglaljon. Ha még sunyiban letöltődne akkor érteném a hőbörgést, de így...

Most komolyan az a baj hogy kaptunk ajándékba egy ingyenes albumot?

robotnyk
ha az OIS jó, akkor azért az hasznos lehet. arra lennék kiváncsi hogy a kontrasztarányban lévő különbség mit jelent
GregSB
De ez az hogy elenyésző dolgokban gyengébb. Engem mondjuk pont nem érdekel hoyg a 4,7"-ben nincs OIS, meg hogy pár %-al gyengább az akksija, úgyis minden este töltöm a telefont. Gyorsaságban / erőben ugyan ott van a 4,7 mint az 5,5.

Tikal
Nekem most is tele az iPhoto RAW képekkel, ha nyomok egy reveal finder-t akkor ott van az összes 18MB-os .cr2 fájl, erre gondoltál? És igen, az új Photos is így fogja kezelni, a RAW fájl marad sértetlen, a módosítások meg külön fájl mint Aprture-ben vagy Lightroom-ban

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lightroom-ba pl. De az biztos, hogy nem iPhoto-ba. Annal butabb kepkezelore meg Windowsos korszakbol sem emlekszem 😊
Amugy tenyleg raw formatumot ment vagy csak megorzi a JPEG vagy TIFF valtozatlan formajat? Mert a ketto nem ugyanaz.
Most mar lokalisan lehet allitani az expot is, ami kerdes, hogy ez a felvetel elkeszulte elott tortenik vagy csak a valtozatlan jpeg-re rakja ra szoftveresen. Ez raw-nal nem lenne gond, de ha csak TIFF vagy Jpeg, akkor alapvetoen reszletvesztessel jar.

Tikal
Amúgy most lassan kinyírják az "i" előtagot? Az új iPhoto is csak Photos lesz, aztán itt az óra, az Apple Pay

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hova akarod menteni a RAW-t? iPhoto már most is menti, az új iPhoto meg feltölti felhőbe, minden módosítás amit csinálsz rajta megjelenik majd minden cuccodon, persze az eredeti nem fog sérülni ahogy ezt már megszokhattuk Aperture-tól vagy Lightroom-tól

MerlinW
Én sem értem. Egyébként piszok jó lett az album, pedig nem vagyok U2 rajongó.

[merlinw.org]

dzsegameló
Helyesírás 1-es! Hogy hozhatnak le egy olyan cikket ami hemzseg a helyesírási hibáktól? Nekem sem jó, (általában 2-es voltam) de itt még én is találtam eleget, a vessző használatáról nem is szólva...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

robotnyk
én megpróbálom a sivatagból beszerezni. :>
Jim Morrison
ahogy elnézem csak annyi a különbség, hogy 6plusban van image stabilization és ugye nagyobb akksi (kijelzőn kívül...)

Eddig nekem is sim free telefonjaim voltak, de ezt megveszem ket evre, mert nincs az az isten, hogy egy MacBook Air arat fizessem ki egyben egy kvarcjatekert 😊

Az en szolgaltatom delutan teszi ki az arakat, de nem fogom megvenni novemberig, kivancsi vagyok, hogy a beta teszterek milyen hibakba futnak bele.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.12. 11:47:27

robotnyk
én is elégedett vagyok, már csak azt kell valahogy kibuliznom, hogy a beszerzési ára ne érje el szomália gdpjét. a hátulja nekem tetszik, a kamera körülötti gyűrűt leszámítva. lehet valami képminőségi oka, vagy egyszerűen csak nem fér el másképp?

6+ 64 gb is love, 6+ 64 gb is life
robotnyk
once you go phablet there is no turning back
Ugy tunik ezzel a telefonnal csak en vagyok elegedett (minusz a hatulja, de ugyis tokban lesz, elol meg vmi matt folia) - vegre megkaptam a nagy kijelzot, valoszinuleg iPad megy eladasra, mert 5.5inch es retina Pro mellett zero ertelme van. Mondjuk lehet megtartom kulso kijelzonek fotozasokra, de a majdnem 17cm-es kijelzo mar azert eleg, hogy az embernel mindig ott legyen egy mini-portfolio.

Ket dolog ami faj: a Note-hoz adott Wacom toll mocskosul jo, nem az a szar altalanos, amit az Apple eszkozokhoz gyart a Wacom.
A masik amit nem tudok, de Greg biztos: lehet-e menteni loseless kepforatumot... ha nem, akkor ez is nagy feketepont.

Bercy