45063
-
G_ArchAngel #41411 volt mar ket knomo tokom, egyik sem birta egy evig sem :/ -
#41410 most pont te vagy az, akinek minden szart eladnak, lásd az említett tok:D
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.11.18. 11:57:26 -
#41409 inkább egy ilyen.. az a vaja elég gázul néz ki... -
G_ArchAngel #41408 Nektek tenyleg minden szart el lehet adni, csak apple logo legyen rajta. Mai harom MIatyank Handras megvolt reggeli elott? -
#41407 :DDD -
#41406 na aztán ezzel kurva igényes lesz... -
#41405 esetleg skin -ek között is szétnézhetsz, azok gyakorlatilag nem adnak hozzá a vastagsághoz semmit
pl ilyesmi
de tudsz választani nagyon sok féle közül, van leather is
https://dbrand.com/shop/iphone-6
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.18. 08:36:56 -
G_ArchAngel #41404 Mondjuk ez talan megmenti a helyzetet. -
G_ArchAngel #41403 Mivel minden szar (iMac, Macbook Pro, iPad, iPhone) itthon Apple. Es igy mukodik jol, hogy az eszkozok/alkalmazasok szinkronizalnak egymassal. Szenvedes lenne egy masik rendszert belekeverni. -
#41402 Az 5s nekem is vágja a fülem hosszabb telefonáláskor. Gondolom 6-nál már nincs ilyen. -
#41401 :D
jön majd a válasz hogy még így is sokkal jobb mint bármelyik szar másik telefon :) és hogy nem fog gagyit használni, fos androidot pláne nem :) de azért sír, mert gagyi műanyag érzete van az iphone6nak :)
én sem értem :) használja akkor az i5s -t tovább és kész
na mindegy én befejeztem :D azt használ amit akar csak a sírást nem értem... -
trebron #41400 Valamit nem értek és kérlek segíts megérteni.
Muszáj vagy iPhone telefonokkal foglalkoznod, ha nem teszik?
Használj olyan telefont, amivel elégedett tudsz lenni.
Nem teheted meg magaddal, hogy olyan tárgyat használsz, amitől nem vagy boldog.
Szóval nem kell bevenned tablettát, ha csak ettől tudsz elégedett lenni vele.
Ezek a gyártók nem a te kívánságod szerint alkotják a telefonjukat, egyik sem.
Általános igények alapján készítenek eszközöket.
Nem róhatod fel hibaként, ha ez neked nem tetszik, válasz más gyártó készülékeiből, vagy alkoss saját magadnak. -
#41399 first world problems? :D
vegyed már megfelé az i6 -ot aztán annyi
amúgy nem tudom mit jelent az hogy fogásra műanyag egy alumínium telefon :) de mindig tanul valami újat az ember
amúgy meg nem véletlenül cserélték le az i4/i4s üveg hátlapját már az 5-ben is... lehet hogy minőségibb érzetet kell egy üveg hátlapot fogdosni, nadehogy semmi értelme nincs az is biztos
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.18. 07:30:01 -
G_ArchAngel #41398 Lehet elfelejtettem bevenni a fanboy-tablettat megint es ugy ertem hozza :( -
trebron #41397 Rosszul fogod. -
#41396 azta, van egy magyar supervisor a Covent Gardeni store-ban, így máris hitelesebb a kijelentésed, akkor ő mondta neked hogy nincs a földön egy Apple dolgozó sem akinek tetszik az uj design? Elhiszem neki :D Egyébként ha pakisztáni lenne a supervisor a covent gardeni store-ban az mennyire változtatna a történeten? :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.11.18. 02:21:05 -
G_ArchAngel #41395 Huha, most megleplek: van magyar supervisor a Covent gardeni storeban. Mert ugye csak Cupertinoban vannak Apple dolgozok...
Dupla arcpálma -
#41394 Az a jó kis üveg azért néha már vágta a kezem, mikor sokáig nyomkodtam :) -
#41393 Apple dolgozótól? Tán kiugrottál Cupertinoba közvélemény kutatásra? :) -
Solt #41392 Hát, ha valami, akkor a "minőségibb érzés" biztos, hogy fals érv a 6 mellett!!! :D
Persze, ez megint ilyen ízlések és pofonok témakör... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.17. 23:02:04 -
G_ArchAngel #41391 En meg elo embertol, de meg Apple dolgozotol sem hallottam ilyet, hogy a 6-os minosegibbnek erzodik, mint az 5(S) -
G_ArchAngel #41390 Lol, igazi fem es uvegerzet helyett kapsz egy aluminimumba hajlo bakelit erzest. Gondolom szerinted a rizsraketak is minosegibb erzetet keltenek, mint egy Audi... -
Solt #41389 A 6? Pffff... :D -
#41388 Nem tudom mit szívtál. Ezerszer jobb minőségérzetet kelt kézben tartva mint 5s. -
#41387 neeeeeem. -
G_ArchAngel #41386 meg en is egyhelyben tiprodok: az akksi es nagy kijelzo miatt kellene, de fogasra felelmetesen muanyag, gagyi kinai az 5(S) utan :(((
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.11.17. 22:11:25 -
#41385 akkor lehet nem kell váltanod -
#41384 iPad 2, i4s juzereknek
-
trebron #41383 update iOS 8.1.1 -
Emlékszem, amikor a retinás iphonet fikázta a nép, hogy minek, úgyse látni a pixeleket, teljesen jó a 320x480 -
#41381 Nem érdemes visszavaltani. -
#41380 Köszönöm.
Ha lesz legközelebb kipróbálom (ezt volt a harmadik félév alatt). A OS 7.1 verzióval nem volt ilyen problémám, ez azóta jelentkezik amióta frissítem 7.1.2-re.
Érdemes visszaállítani??? Hogyan lehet??? -
#41379 iPhone 4-re a 7.1.2 a legújabb OS, a 8 nem jelent meg rá.
hinar: szököévente fordult csak elő nálam, nyomj egy resetet (home + bekapcs gombot egyszerre tartsd nyomva amíg újra nem bootol) -
#41378 Ios 8 van rajta? Ipad mini retina is fagy ritkan kezdokepernyon ugy a semmitol.
Mas: hogy az itunes sync meg mindig milyen borzalmas 8 vagy hany ev utan... Zene sync be, album behuz szinkronizalas, majd ipaden megjelennek a szamok (itunes irja hogy masolas), majd miutan vegzett letorlodik ipadrol es azt irja hiba, nezzem itunest leirasert (persze semmit nem irt). Fel ora szutymorges utan egy third party alkalmazas egy perc alatt felrakta a kivant zeneszamokat... -
#41377 Mitől fagyhat le a Iphone 4 -es telemon. Nem reagál semmire...:-( -
trebron #41376 Többek között én is ezért váltottam. 2 napot bír a 6 Plus, úgy hogy minden be van kapcsolva, de látok spórolós usereknél 3 napot is elvan. -
:D -
G_ArchAngel #41374 Amit lehet lekapcsolok rajta, zero fenyero, a rezges az olyan, mint egy haldoklo szivverese, a notificationben alig maradt valami - alapvetoen valahol ez mar csak egy szep, de draga butafon nagy kijelzovel.
-
Xing #41373 6 órát?! Az enyém 2-2.5-et bír :D -
#41372 le van tiltva a topikban már régen