iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel ott az oprendszerben semmi nyoma nincs a funkciónak, ezért azt mondom hogy sem audio sem video nem megy.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.09.17. 23:44:44
no meg ez is

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
!Forza Ferrari!
újból kézbevettem hogy megnézzem milyen az animációk nélkül. át sem állítottam, most meg sem reccen, érdekes.
!Forza Ferrari!
Én 5s-re egyelőre nem rakom fel, kivárom a tapasztalatokat, viszont iPadre felpakoltam, mivel az eddig is zizis volt néha...
/*WTF?!*/
bár abszolút használható, nem úgy mint volt ios 6 al pl a 3g, vagy lehet rosszul írom a verzió számot.
!Forza Ferrari!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de azért akinek 4s-e van és már fölrakta az ios 8-at, írhatna pár sort, hogy sebeséségileg milyen, érdekel mások véleménye is.
Utoljára szerkesztette: rooney8, 2014.09.17. 21:43:03
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Yo, Bitch!
http://gaborszantai.co.uk/
iCloud Drive az micsoda? iCloud új verziója?
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.17. 21:01:44
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
A frissítés nálam is 1.3 GB, de 6,9 helyet kér, hogy legyen szabad.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.17. 20:23:18
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.17. 20:19:52
ArsTechnikan van egy összehasonlító elemzés, és 4S-en sok mindenen lassan iOS8 a 7-hez képest
ezen egy picit most elmosolyodtam 😄 pont az apple veszítene vásárlót mert nem kínál fel választási lehetőséget hanem azt kínálja amit ő akar? 😊 az emberek szeretik a nagy méretű telefonokat, az Applenél sem vakok... nem potyára hozták ki a nagyobb telefonokat
az i6 az átlagos méretű kijelzőjével még így is nagynak fog számítani az otromba kávájával (főleg az az alsó és felső kávára célzok) és ezt a vékonysága és a rícsöblity sem ellensúlyozza 😊
szóval, száz szónak is egy a vége: jó úton halad az Apple, egy deka vásárlót sem fognak veszíteni, mert te is fogod majd használni a nagy iPhonet és meg is fogod szokni... a screen/előlap hasznos terület ration még erőteljesen dolgozniuk kell, design vagy márka image ide vagy oda, és ütős kis telefonjaik lesznek
szerintem idővel az 5c/5s "olcsó" széria is növekedni fog (szerintem az S széria meg is szűnik, nem lesz 6s, csak 6c esetleg)
Bazinga!

Az az igazság, amit elhiszel.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.17. 17:37:00
[merlinw.org]
Ez pont olyan mint a szarrá karcolt, repedt telefon. Pont olyan jó mint a másik, csak (pl. nekem) nem kéne... De nejemnek nem makulátlant vettem, mert ő nem tud/akar rá vigyázni. Neki jó.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Nem igazán értem a statisztikákat. Szemmel láthatóan többségben vannak (vagy inkább mondom úgy voltak egészen a keynote-ig), az olyan emberek akik ragaszkodtak a 4"-hez. Pláne úgy, hogy az iPhone demográfiának nagyobb részét teszik ki lányok/nők, mint mondjuk a konkurencia készülékeinek esetén. Ezzel szemben a nagyobb akku után a nagyobb kijelző volt a legnagyobb igénye a már meglévő iPhone vásárlóknak.
Én úgy látom, hogy az egész részben csak egy felfújt lufi, mert a nagyobb kijelző remek támadási felülete volt az anti-Samsung, anti-Android mozgalomnak. Most meg nehéz az elvekhez ragaszkodni.
http://9to5mac.com/2014/09/09/a-look-at-apples-reachability-one-hand-mode-for-larger-iphone-6-video/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Biztos vagyok benne hogy statisztikailag ezek az emberek vannak kevesebben (ami nem egy nagy talány, tekintve hogy Ázsiában / Kínában a legnagyobb a növekedés, ott meg az emberek szeretik a nagy kijelzőket), de szívesen megnéznék olyan statisztikát hány vásárlót fognak veszteni ezzel a lépéssel.
Szóval persze hogy az iPhone esetén ki kell probálnom, mert ha a jövőben hanyagolni fogják a 4" méretet akkor nem lesz más választásom. Most még kihúzhatom pár évig az 5s-el, de pl ha itthon is menni fog Apple Pay azt én szívesen használnám, és ha nem frissítik hardveresen már többet a 4" készülékeket akkor erre nem leszek képes. (Csak 1 példa)
Szopás, de ez van. Most még vacilálok hogy mit vegyek, de ezt fotók / száraz adatok alapján nek fogom eldönteni. Kézbe kell vennem a 6-ost, ki kell probálnom élôben hogy működik rajta az 1 kezes fícsör, stb.
Az én szemszögemből elkurvultak, de sok mindent nem tudok csinálni. Megszokom vagy megszökök. A kettő közül az utóbbit akarom kevésbé.
majd leülnek, a buszon és úgy nyomiszkolják a kis kezeikkel, nem fognak kétségbe esni - nem a méret a lényeg, itt meg pláne nem
most néztem gsm boltokban elő lehet rendelni és egy ilyen teló alulról fogja súrolni a 400 ezret, szóval venni fogják, mint a cukrot
Az az igazság, amit elhiszel.