45063
-
trebron #41531 2 napot bír, ha nagyon keveset használod 3 nap. -
#41530 Gz! Milyen tokot toltál rá?
Meg majd egy két hét múlva vmi infót tolhatnál róla, hogy 1 töltéssel mennyit megy.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.12.12. 09:39:45 -
G_ArchAngel #41529 na, vettem egy spacegrey 64GB-os 6+-t - szerencsere csak fel napig kellett full tok nelkul hasznalni, most mar nem latszik a nagyon rusnya hatlap :/
elolrol szep, kijelzo utan az 5-os idoutazas a multba, a meret meg... hogy lehet elni ennel kisebb telefonnal? :O -
#41528 Magyaran ha beviszem az apple store szervizbe kitudjak akkor cserelni. Egy keret meg mindig jobb mint egy uj telefon, mert engem speciel kurvara zavar -
G_ArchAngel #41527 2014 legjobbjai -
#41526 A keret csere 20k körül megy a szervizekben. Más megoldás nem nagyon van. -
#41525 ha egyátalán van olyan alkatrész cserére, az egész telefont ki kell hozzá belezni, ilyen megmunkált fémet meg nem lehet csak úgy kiegyenesíteni, az már soha nem lesz olyan, mint új korában... -
#41524 Kijavithatok valahogyan a telefon oldalan keletkezett benyomodasok? Ugy ertem elejtettem, es az apro kavicsok eleg csunya seruleseket okoztak az oldalan. Vallalja ezt valaki, vagy garanciaban? (meg ha fizetni is kene erte is megcsinaltatnam ha meglehetne)
5s
Utoljára szerkesztette: Boconadi, 2014.12.07. 19:22:55 -
trebron #41523 Jelenleg telekom függő a telefon. Viszont visszavittem az istyle-hoz, ahol a Power gomb visszahívás miatt új telefonként megkaptam. Azt mondta a csaj, hogy előfodul, hogy a függetlenként cserében érkező telefonok, a beaktiváláskor az éppen aktiváláshoz használt szimkártya szolgáltatójától függővé válnak :)
Nálam is ez történt. Úgyhogy most leadtam és várom mit csinálnak. -
#41522 "Korábban elfogadta ugyanezt a sim kártyát és most egy telekomossal sikerült aktiválni, de ha beteszem a telenoros simet, akkor kiírja, hogy aktiválás szükséges." -
#41521 Esetleg próbáld meg aktiválni tmobilos kártyával, utána meg berakod a telenorosat. -
trebron #41520 Köszönöm. Az lesz, beviszem telenorhoz. -
trebron #41519 -
#41518 Ha az itunes -> restore as new phone nem oldja meg, akkor vidd el egy Telenor üzletbe és aktiváltasd velük.
Másik lehetséges ok ha a készülék nem európai származású és nem támogatja a Telenor-t. Bár azt írtad, hogy használtad már a szóban forgó kártyát így valszeg ez a probléma nem állhat fenn.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.07. 02:56:27 -
trebron #41517 Van egy elméletileg független i5 telefonom.
Csináltam rajta egy összes adat és beállítás visszaállítását.
Ez után egy telenoros sim kártyával nem sikerült az aktiválás azt írta ki nem valid a sim és ez a carrier nem támogatott.
iOS 8.1.1 van rajta.
Korábban elfogadta ugyanezt a sim kártyát és most egy telekomossal sikerült aktiválni, de ha beteszem a telenoros simet, akkor kiírja, hogy aktiválás szükséges.
Van ötletetek mi lehet a baja? -
#41516 Vidd el egy szervizbe, egy ezresért szétszedik, összerakják neked rendesen. -
trebron #41515 Gondoltam, gyárilag azért elég patentul össze van rakva. Nekem az i5-öm nem volt szétszedve és egy hangja nem volt 2 évesen se :) -
#41514 Most néztem, hogy ahol adja ezt a hangot ott a kijelzőt be lehet nyomni. Tehát mozog. Hah. Faszom. :) -
#41513 Volt, de nem kotyog meg nem is hibás. Minden jól működik rajta. -
trebron #41512 Volt szétszedve vagy ledobva? -
#41511 ha garis én megpróbálnám cseréltetni -
#41510 Ha. Ha. Ha. -
#41509 #bendgate -
#41508 5s-nel tapasztalt valaki recsegést? Kijelzőt ha finoman nyomom akkor egy két helyen recseg. -
#41507 Köszönöm szépen a válaszokat! -
#41506 szerintem azt még érdemes frissíteni -
#41505 nem tapasztaltam lassulást -
#41504 Sziasztok!
Biztosan volt már feltéve ez a kérdés, csak nem találtam a keresővel. Érdemes iOS 8-ra frissíteni az iPhone 5C-t? Attól félek, hogy belassulna tőle a telefon. Jelenleg nagyon szépen megy akadás mentesen iOS 7.0.4-gyel. (Mondjuk ez nem jelent semmit mert ma vettem :) ) -
MaRee #41503 Tudtok iPhone 6-hoz valami jó dokkolós hangfalat? Lehetőleg olyan kéne, amibe sima jack kábel is belemegy, ha esetleg másfajta telóról menne a zene. Nem kell nagyon-nagyot szólnia, egy nappaliba kéne zene hallgatáshoz.
Ezt néztem, de nem tudom hogy szólhat, kb árban is ilyesmi kéne. Van valami tapasztalatotok? -
trebron #41502 iOS-en próbálkozz meg egy beállítások visszaállításával alapértelmezettre. -
#41501 még nem látom az AppStore-ban, de amint elérhető lesz, töltöm! köszi!
de ez nem orvosolja a problémát, hogy az iPad-en szintén miért nem jelenik meg a kód, nem? -
trebron #41500 10.10.1-en nekem se kérte a kódot, de a 10.10.2 már igen - frissítsd -
#41499 tudtok valahol egy atombiztos leírást, hogy hogyan lehet beállítani az sms továbbítást Mac-re /iPad-re?
a Continuity a hívások esetén működik.
a szifonon és az iPad-en is 8.1.1 fut, a MacBook-on 10.10.1.
iCloud ki-bejelentkezés, készülék újraindítás megvolt, többször is.
a kódot valamiért nem írja ki se a Mac, se az iPad. :( -
#41498 Sziasztok
Megoldodott a problema.
Csak frissiteni kellett 8.1.1 re :) -
#41497 Próbáld ki a zappo tv-t. -
trebron #41496 sima 6on is ilyen gondolom -
trebron #41495 Igen 6+ -
#41494 kipróbáltam ezt a #Homescreen appot :)
egyet nem ismert fel jól, de amúgy nem rossz
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.28. 17:28:48 -
#41493 Nem találok semmi értelmes appot hozzá. Konkrétan már ott elhal az egész, ha egy telefonon lévő videót akarok tv-re streamelni, picit tölt, kb 50%-ig elmegy és timeout, utána befagy az egész:D -
#41492 Ios keszulekrol lehet nem
Btw nincs hozza egy szoftyver ios usereknek? (Valamiert a link nalam nem a megfelelo oldalt hozza be, majd gepnel megnezem)
AppleTv is talan a legujabb szeriaval tamogatja az 1080p-t (appletv2 meg 720p).
Btw ha tv re akarsz kirakni fullhd kepet akkor az jo esellyel tamogat dlna t (jo esellyel). Tied biztos nem?:o