iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ForzaInter
sztem gyorsabb, nálam legalábbis.

Yo, Bitch!

GregSB
TLDR cikk, együtt jelent meg ezzel:

I don't need a bigger iPhone

Jim Morrison
I need a bigger iPhone — and so do you!
nem is linkelem, verge már félóránként dob ki ilyen cikket...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Marci0115
lassabban töltődnek be az appok pl, a hangszórónak is minta doboz hangja lenne, pedig előtte nem volt

Kongy
5s? Nálam szinte ugyanaz, mint az iOS 7-nél, semmivel sem lassabb.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Marci0115
nálam az 5s és a sima ipad mini érezhetően lassabb ios8-cal

Kongy
Tudom, de ezzel nagyon durva játékokat lehet majd csinálni 😊 Meglepően jól fut retinás iPad minin amúgy. Remélem az UE4-es játékoknak elég lesz minimum A7-es proci.

a pairing ment nehezen, de már megy 2013as macbookom van és i5 4.0 BTvel

Az az igazság, amit elhiszel.

MerlinW
iOS8 a sima i5-nek is adott egy pofont. Látványosan lassabb, mint a iOS7.

[merlinw.org]

GregSB
Ez vicces fotó:

iPhone 2G és 6 Plus

GregSB
Techdemo az Unreal Engine 4-nek. Kb mint anno az a kastélyos alkalmazás volt.

Kongy
Az. Kár, hogy csak pár dologgal lehet interakcióba lépni... 😞 De a fizika, és a látvány nagyon ott van

ForzaInter
ki volt kapcsolva, ezért nem találtam😄 köszi. tényleg fasza nagyon.

Yo, Bitch!

GregSB
Elég komoly a grafika.

Jim Morrison
nagy monitoron nézen, de sima mobilképek. Persze más ha ilyen szép tájakat fotóz az ember mint lent a 3as metrót. Képek szemcsések, itt-ott elmosódott. Mobilkameráktól nem kell (még) csodát várni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Aztaqrva :o Nagy monitoron kötelező nézni!

THE ULTIMATE PHOTO SHOOT: ON LOCATION IN ICELAND WITH THE IPHONE 6 AND 6 PLUS
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.18. 19:42:08

Bercy
BT kell hozza mindenkepp raadasul 4.0. Szoval nem is mindegyik eszkoz tamogatja a handsoff-ot amire ios8 felmegy. Nekem pl az ipad2-om nem tamogatja mert regiebbi bluetooth van benne.

A lock screent notification amit emlitettem az mas. En arra gondoltam, hogy ha jon egy uj e-mail vagy sms akkor ha balra huzod el akkor egybol lehet ott olvasotkent jelolni, valaszolni stb. Ez amit kivettek szerintem. Vagy nalad megy ez?
BT nincs, lehet emiatt?

azt kerestem pedig, a lockscreen jelzést

Bercy
Azt hiszem ez az interactive lock screen notification ki lett veve a vegleges kiadasbol. Az apple oldalan se emlitik mar...
Bercy
Yosemiti van a gepeden? Azonos wifin vannak? Bluetooth be van kapcsolva mindket eszkozon?
nektek megy a handoff

pl elkezem írni az emailt macen és utána folytatnám iphoneon, és alul a lockscreen bal alsó részén jelölnie kellene, hogy téma van

Kongy
Legjobb az erős rosszban (ios8ban xd) hogy be lehet diktálni azt amit írok például ezt is

Tikal
A rohadt csoport beszélgetéseket meg mindig nem javítottak ki, van hogy ugyanazzal az emberrel tobb csoportban is beszelek mert van hogy a telefonjárol ir van hogy a laptopjarol, es az iOS nem birja a kettőt egy csoportba rakni hiaba ugyanaz a személy... Ááá

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bercy
Nektek mukodnek a smart notificationok a lockscreen-en? Mert nalan nem akarodzik. Mondjuk lehet, hogy csak akkor mukodik a dolog ha a telefon nincs lejelszavazva (vagy epp abba az idoablakba amig a jelszo megadasa utan nem keri ujra). Lenne ertelme mondjuk.
passatgt
igazából 200 sincs mert egy marék homok és alumínium az egész, ha nagyon az elejéről nézzük

MerlinW
A iTunes-ból frissítesz nem kell szabad hely a telefonon😊

[merlinw.org]

Botond
Elnök embereiben van, hogy az aids gyógyszert előállítani 5 cent, miért adják 70 dolcsiért, mire mondja a csávó, hogy a másodikat tabletta 5 cent, az első 5 mrd volt. 😊
Jim Morrison
tudom, csak érdekességnek írtam (meg amúgy is ez egyelőre saccolt érték)

LoDMaSt
Az a durva, hogy csomóan nem értik. Mármint hogy oké, hogy ennyibe kerül előállítani, de van akinek egyszerűen nem lehet elmagyarázni, hogy ebben van benne minden, fejlesztés, bérek, meg ezer más dolog, és nem úgy van, hogy akkor a maradék megy zsebbe.

@ Hellomarci

Kongy
Hát nem, de nem is arra van, hogy napokat játsszon vele az ember 😄

Jim Morrison
megsaccolták mennyibe kerül előállítani az új készülekeket. Ez alapján <200usd előállítani -> 400 usd haszon.
Ezt csam érdekességnek nem flémnek ezen már múltkor túl voltunk..

Jim Morrison
Ahogy néztem 5 percél nagyon nem lehet benne elszórakozni. Meg gondolom ez se 30MB itt meg sokaknak nincs helyük még iost frissíteni sem😊

Kongy
ZEN Gardent töltsétek le, nagyon jó kis app 😊 Ilyen techdemó jellegű. iOS 8 kell hozzá, meg a legfrissebb iPhone/iPad 😊

GregSB
Nekem nincs készülékem amire felmenne iOS8 <#kuss>

Várom hogy a Tré bejelentse árakat mint a messiást.

Tikal
hm, peches vagy, én este 7kor nyomtam rá, aztán egy óra múlva már fenn is volt a rendszer 4s-en... kicsit laggol animációknál, de nem vészes..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dynamic
Jó, nem is azért mondtam. Csak sokszor fórumokba is telefonról pötyögtem, ami jellemzően 5-6 vagy még több mondat, úgyhogy ez most külön öröm. Az üzeneteim meg amúgy sem szoktam 1-2 mondatnál hosszabbak lenni 😊
passatgt
ja siri legyen bekapcsolva, beállítások/általános/siri

passatgt
amikor feljön a billentyűzet, szóköztől balra mikrofon ikon és lehet diktálni
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.09.18. 10:24:48

ForzaInter
és ezt hogy lehet?

Yo, Bitch!

Jim Morrison
Az lenne fura ha nem működne mindenhol ahol a billentyűzet😊

Dynamic
Legjobb. Elsősorban a diktálás miatt raktam fel, mert utálok pötyögni. Ma már 2 üzenetet így küldtem el, de gyakorlatilag bárhová diktálhatok, akár ide a fórumra is. Faszául működik!
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.09.18. 10:05:54
szucsy89
inkább azt olvasnám, hogy mindenkinek jól fut az iOS8, de csak panaszkodást olvasok a neten, sokaknak szaggat, laggol, lassú a rendszer...
passatgt
nekem simán felment tegnap este 10 körül elsőre 5c-re, lassúságot egyáltalán nem érzek, teljesen jó, olyan mint volt

GregSB
Így kell appot frissíteni!

Rögtön megjelenés napján van widget, extension és az 1 hete bejelentett készülékek kijelzőjére is optimalizálva van. Nem szarakodnak.

Wunderlist

GregSB
Most olvasom hogy van magyar nyelvű Siri diktálás iOS8-on <#eljen>

11...13....37 ora van meg hatra, hiba ezerszer, megszakadt letoltes, request, 12 ora, megszakadt letoltes, downloading, request sent.... soha nem fog lejonni es 2 ora mulva indul a repulom
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.18. 05:11:38

http://gaborszantai.co.uk/

rooney8
igen, az engem is csábít, de azért jobban belegondolva, nem túl sűrűn használnám. eleinte még igen, az újdonság varázsa, aztán utána szerintem már csak elvétve.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
egy ismerősöm whatsappon sirivel diktált szöveget küldött át, és meglepően jól működött, szóval nyilván vannak előnyök is 😊