45063
10255461851509447102.jpg
  • trebron
    Nálam 20GB :)
  • kelly1
    Köszi!
  • kelly1
    Icloud még lehetséges megoldás, de az is csak 5GB, na majd lesz valahogy :D
  • robotnyk
    iOSen nem úgy fut a háttérben, mint Androidon, itt el kell indítani hogy feltöltse
  • KaBuTo666
    Nem örültem neki mikor megláttam, de már találtam olyat helyet ahol jóval nagyobb tárhely van ingyen. A dropbox jó volt kezdetnek, de amint lejár, váltok. :)) Link ;)
    Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2014.11.22. 19:59:50
  • kelly1
    Samsung + Dropbox Samsung promotion (expires 2015/1/23)
  • KaBuTo666
    Dropbox - settings - account - View all space earned -
    Nálam ezt írja ki:
    Samsung + Dropbox Samsung promotion (expires 2015/7/4)
  • kelly1
    Igazad van, megnéztem ..... 2015.01.23 ig van ekkora tárhely, utána csak 3gb marad :(
    Utoljára szerkesztette: kelly1, 2014.11.22. 19:55:19
  • kelly1
    Már 2 éve megy :D
  • KaBuTo666
    Vigyázz, mert az az 50GB nem örök életű. Ha jól tudom, 1 vagy 2 évig használhatod ki.
  • kelly1
    2 éve használom a dropboxot, az előző telómhoz ( Galaxy S3 ) kaptam ajándékba 50GB tárhelyet hozzá, minden cuccom azon van. Megy is a telón csak nem hajlandó automatikusan szinkronizálni :(
    Utoljára szerkesztette: kelly1, 2014.11.22. 19:51:14
  • passatgt
    Miért nem próbálod ki az icloud photo libraryt? Elvileg pont ezt csinálja. Dropboxot nem ismerem annyi szóval azt passzolom.
  • kelly1
    Sziasztok! Dropboxot telepítettem a telómra I6 viszont nem szinkronizálja automatikusan a fotókat, mindig meg kell nyitnom az alkalmazást hogy feltöltse. Eddig Androidnál magától feltöltődött. Be lehet állítani valahogy hogy itt is automatán feltöltse a dropbox alkalmazás megnyitása nélkül? Az appban már mindent megpróbáltam, nem megy :(
  • rooney8
    ha csak film, akkor nálam nplayer a befutó. ac3 is van benne, egyszerű, letisztult, minden formátumot lejátszik (és természetesen hálózatról is tud játszani).
  • Xing
    Én a Plex-et használom. Teljesen elégedett vagyok vele mióta megvan.
  • Dzsega #41436
    Csak filmeket akarsz nézni vagy mást is szeretnél?
    Filmre én az ace playert használom, a legújabb verzióban sincs ac3 ha jól tudom... A zappotv is jó cucc azzal tv-re is ki lehet küldeni egyszerűen a videókat.
    Ha egyebeket is akarsz nézni akkor egy file browsert ajánlanék, én egy olyant használok ami már nincs app storbeban...
  • szucsy89
    nem tudom én elég gyakran váltok platformot/telefont, nekem most pont fordítva volt:)

amúgy a Z 2 éves telefon, nem szép dolog egy frissen megjelent készülékhez hasonlítani
  • LaszloLedzenyi
    Na egy év android szenvedés után visszatértem az iPhonera, nem kis felüdülés volt, egy I6 16gb lett, bőven elég nekem.

Tapasztalatok 1 hét után : Elég sokat telefonálok de így is 2-3 napot bír. nem fagy le nem baszódik, nem kell 2 naponta frissíteni szóval jó. Egy Sony Z-t használtam egy évig de nekem anyaghasználatban a iPhone jobbnak érződik.
  • Cicakaka
    Sziasztok!

Nem ismer valaki olyan alkalmazást amivel az iPhone/iPad készülékemmel láthatnám a hálózatban lévő számítógépem megosztott tartalmát? Asztali gép-laptop látja egymást, így ha iPad-ról is látnám, akkor nem kellene feltöltenem rá a filmet, elég lenne hálózatról indítani.

(Ennél alkalmasabb topic-ot nem nagyon találtam rá sajnos.)

Köszönöm,
    Üdv!
  • oneal1
    jól sikerült a frissítés. nem csatlakozik az áruházhoz....
  • oneal1
    köszi!
  • trebron
    Innét tervezek rendelni.
  • oneal1
    aki sima 6 ot használ, milyen tokot vett rá?
  • GregSB
    A falra hányt borsó az az amikor lefagy a telefon és káromkodsz?
  • trebron
    A fantáziádra bízom.
  • theone91
    Jó, de mit jelent a rizs és a borsó a rizsben? És mi van, ha én a tésztára szeretem szedni a húslevest és nem fordítva? Miért a bal oldalon van a szalvéta?
  • trebron
    Nem érted az analógiát, az ebédet hibásan a telefonnal azonosítod. Holott én azt mondom, hogy az étel a szoftver(szolgáltatás) ebben az esetben, ami a az iPhone esetén az iOS. A telefon pedig a hardver(eszköz), ami az én példámban a tányér és teríték.

Minder ami a "tartalomfolgyasztáshoz" kell.

Ha ezt a ételt nem tudod jóízűen megenni, nem kötelező. Ettől függetlenül a párod, neked ezt szívesen elkészíti. Szolgáltatja neked a szolgáltatását, ami természetesen sokkal többe kerül, mint az iPhone.

Nem számoltam még ki, de ki lehet számolni, hogy kétévente mennyibe kerül, ha valakinek a párja ételt készít. Ez gondolom sokkal több, mint egy negyedmilliós telefon.
  • Attila8805
    Ezt én magam is tanúsíthatom.
    2012 be volt egy I 4s em
    Most úton van az I6om de csak a méret miatt döntöttem ez mellett.
    A hosszabb akku idő nagyon csábított de az 5.5 col jobban elrettentett :)
    Már a párom 5 colos elephone P10 ese is sok nekem pedig nincs kicsi kezem :)
  • Tikal #41423
    lol, neked mi bajod? :DD
  • theone91
    Ebben az analógiában az ebéd annyiba kerül mint egy i6 Plus? Mert csak akkor működne.
  • trebron
    Az emberek többsége nem merte bevállalni a nagyobb méretet, féltek, hogy nem tudják megszokni. Hiába a többlet feature-ök.
    Nem egy embertől hallottam, aki most vett i6-ot, hogy ez csak egy szoktatási lépcső volt, hogy a következő telefonnál már a nagyobbat vegye meg majd.
  • trebron
    Hibáztathatod a feleségedet(akit szeretsz) azért, mert olyan ebédet főzött, ami neked nem ízlik?

Örülj neki, hogy főz rád és van mit enned. Egyél tegnapi maradékot, ami ízlett, főzz magadra, vagy menj étterembe, ha nem vagy hajlandó megenni. De számolj vele, ha étterembe elmész, akkor utána pár napig nem fogsz dugni :D
  • GregSB
    Több nagyobb webes portál látogatási statisztikái alapján 3-1 arányban vannak jelen i6 / i6+ készülékek.

Magyarul minden 400 készülékből 300 i6, 100 i6+.
    Az i6+ gyártása viszont még mindig korlátozott. Mivel sokkal hosszabb a várakozás rá mint a sima 6-ra, mégis kevesebbet adnak el belőle mint a 6-osból azt mutatja hogy sokkal kevesebbet tudnak legyártani mint ami fedné az igényeket.

Jövő tavasszal lesz érdemes nézni egy hasonló statisztikát, amikorra várhatóan utól érik magukat a gyártásban.
  • Tikal #41418
    nem az apple cuccaival van baja, csak az i6-tal :))
  • Tikal #41417
    hülyeséget beszélsz...
  • trebron
    Félreértettem valamit?
  • LoDMaSt
    Neked is jól megy az olvasott szöveg megértése. :D
  • trebron
    "Mivel minden szar (iMac, Macbook Pro, iPad, iPhone) itthon Apple." - akkor ki is az akinek "minden szart" el lehet adni?
  • trebron
    Csak magadat hibáztathatod, te döntöttél úgy, hogy Apple "szarokkal" veszed körbe magad.
  • Tikal #41412
    tokom még nem volt tőlük, csak laptop táska.