iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Akkor még 2 iPad kell. Megfontolandó...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Botond
Ez sem egy elvetendő ötlet! <#kuss>
Asszonyt? <#zavart2>

http://gaborszantai.co.uk/

Botond
Venni ezer éve lehet. Wishlist viszont 7.x-el jött be, a windowsos itunesbe pedig ezzel a verzióval. Nekem kb 30 cucc van wishlisten, egyszerűbb azt végig futni naponta, hogy mi lett olcsóbb vagy ingyenes, mint mindegyiket mindennap egyesével kikeresni, és ez immár úgy is lehet, hogy közben az asszonynál az ipad. Mondjuk ez a gond is hamarosan elhárul ha veszek még egyet.
GregSB
Nem akarom letörni a lelkesedésedet, de már évek óta lehet PC-s iTunesban is venni appokat 😄 Sőt szerintem amióta van appstore (2008) azóta így van ez.

Én is rendszeresen csináltam ha nem volt helyem telefonon / iPaden.

Botond
Na végre! Az évszázad innovációja is itt van! Piros lett a iTunes ikon windowsban!

Amúgy vannak benne tényleg jó újítások, pl már látni a wishlistet, itt is meg lehet venni a cuccokat, ha a telefonon/ipaden nincs hely, de kellene, mert csak 12 órát ingyenes/89cent.
w77d
hallod a kameránál megtaláltam a lassítás funkciót, azóta ilyen filmes lassítás módon rögzítek mindent XD eddig fain az egész 😄

Tikal
T-mobile.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szucsy89
Ez úgy tudom már megszűnt.
theone91
Nekem elég sok ismerősöm vitt szervizbe iPhone-t is, meghibásodó gombokkal, jack-dugókkal és akkukal stb. Mégsem gondolom és feltételezem azt, hogy ez reprezentatív.

Hová vitte vissza? Tudtommal garanciális kereten belül sehol nincs iPhone javítás, hanem egyből cserélik.

&#63743;

Tikal
Nekem is meg van még a 3G, az i4s is hibátlanul müködött 3 évig, bár az akksi már meghalt az utolsó fél évben...

ellenpélda: tesóm már harmadszorra vitte vissza a 4-est. Persze mindig azt mondták megjavították, aztán csak most kapott végre egy újat, nem javítottat.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Én csak azt tudom, hogy a környezetemben mindenki szervizekbe jár a különböző (Samsung, HTC, stb) droidos telefonjaikkal, 1-2 évente cserélgetik őket, nekem meg itt az asztalon a hibátlanul működő 2007-ben vásárolt Iphone "2G"-m, az i4 amit eladtam is a mai napig pöpec és az i5-öm is tökéletesen működik. 2007 óta egyszer jártam dokinál, akkor is a saját hibámból.

[merlinw.org]

Jim Morrison
eh, "vagy nem tudom 😄" nekem lemaradt 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
nincs mit sokat gondolkozni egy vicces fejtegetésen, azt hittem egyértelmű.

Jim Morrison
szucsy kommentjét (már nem igaz), meg az ötletedet amivel meg akartad magyarázni szücsy kommentjét.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
te sem érted, mi? ...

Tikal
Nem tudom... azt hittem az androidosok mondják mindig hogy milyen szar az iphone mert olyan egyszerű, lásd lentebb 😄

Jim Morrison
<#fejvakaras>

theone91
Azért ne feledjük, hogy főként az iOS felhasználók tartják (vagy csak mondják) bonyolultnak és átláthatatlannak az Androidot.

Kongy
Majd belejössz, és akkor sohasem akarsz majd androidot ismét... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
Nem tudom....
szeretik azt hinni, hogy nekik komolyabb készülékük van, ennek egyik fokmérője lehet a bonyolultság, használat nehézsége, erre aztán jól lehet matyizni, hiszen ők milyen okosak, egy nehéz rendszert használnak mindennap, büszke lehet magára így reggel a metrón üldögélve.. vagy nem tudom 😄

theone91
Én csak egyszerűen azt nem értem, hogy miért tartják egyesek bonyolultabbnak az Android felületét az iOS-nél. Az app-draweren kívül minden ugyan úgy van strukturálva.

Tikal
tehát ha valami egyszerűen kezelhető az azért van mert a birkáknak van készítve? OMG.

szucsy89
persze, mert birka amerikaiakra van szabva 😄
ForzaInter
Pedig ennél egyszerűbben kezelhető rendszer nincs.😄

Én kb 5 perc után hozzászoktam anno.

Yo, Bitch!

MerlinW
Üdv a családban😄

[merlinw.org]

w77d
pár óra nyomogatás után kezdem azt hinni, hogy van logika a menürendszerben 😄

Think different.

Az az igazság, amit elhiszel.

w77d
Gyerekek mától Iphone 6 tulaj vagyok. Totál elveszettnek érzem magam a Galaxy S4 után annyira nem tudom még kezelni :S

asysoft
Én 5s-en az összes iOS 7.0.x-el tapasztaltam respring problémákat, csak a 7.1 javította meg végleg. Ugyanakkor 8.1-től nem várnék megváltást, mert hiába "pont egy" release, csupán egy hónap telt el a 8.0 megjelenése óta (és szűk 2 a GM státuszba jutástól). 7.1-re több idejük volt, igaz, 7.0 nevetségesen bugos volt, és ott ARMv8 is újdonságot jelentett.
Ami ma 8-ban feltűnt, hogy 7.1-hez képest mintha lassították volna a home screen animációit (iPhone 5c-n). Nem tudom, ennek személy szerint annyira nem örülök, lassabbnak tűnik tőle a rendszer.

/*WTF?!*/

Kongy
Mai világban, ahol már minden kis szarért pénzt kérnek, ezt is ki kell már írni 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

minden free!

remelem az iPad es iMac is az lesz

Jim Morrison
Lol...

theone91
Nem tudom miért zavar ez a név. Mellesleg hívhatod szimplán 5.0-nak, vagy L-nek is.

szucsy89
😄
legalabb nem lollipop-nak hivjak, annal meg a bug is elviselhetobb

Botond
Ami azért aggasztó is lehet, ha nem csak szöveg, hanem verzióról verzióra több a gond, és az 5-6-7-8 esetén én ezt a trendet figyeltem meg. 😞
passatgt
minden főverzióra ez a szöveg, hogy ennyire bugos még nem volt😊

Botond
Akkor várjuk izgatottan a 8.1et. Ilyen bugos új szám kezdésre nem is emlékszem, ami az első 2-3 javítás után se tért észhez. De jó, hogy írjátok ezeket, nálam a 7.1.2 továbbra is szuperül megy. 😊
Nekem azt csinalja a 5-os es az iPad Air is, igyhogy nem kell izgulni, nem lenne jobb ujabb telefonnal sem 😊

Mondjuk az origótól nem csodálom, hogy elsötétül! 😄

Csinálj egy restore-t...

www.smart-bus.hu

Sickness
Enyem nem... Olvasom az origo-t, es egyszer csak elsotetül kb. 5-10mp-re, mintha ki lenne kapcsolva, aztan bevillan az apple logo, majd a fomenu.. Akkor volt olyan is, hogy elkezdtek villogni meg vibralni az ikonok, mintha partyznának...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Nekem i4 van, és teljesen használható... Néha egy pillanatra beakad, de ettől még bőven használható...

www.smart-bus.hu

Sickness
fasza... kb. akkor dobhatom ki, mert igy szart sem er annyira lassu lett...

rooney8
apple mindig csak az elérhető legfrissebb verziót írja alá (néhány kivételtől eltekintve, de ez 4s-nél nem áll fenn), így nem lehetséges. iphone 4 volt az utolsó, amit downgrade-elni lehetett, de azt is csak akkor, ha volt mentve shsh az adott verzióhoz.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sickness
hello.
vissza lehet tenni valahogy meg az ios7-et, 6-ot, vagy teljesen felejtos? 4s kurva lassu lett az utolso frissites ota, kilep, lefagy, elsotetul meg egy egyszeru hirolvasas kozben is...

GregSB
Új iPadek 8.1-el jönnek, szal hamarosan megjelenik.

Kongy
Sajnos igen

szucsy89
ja, tele lesz iap-al mint az összes ilyen undorító fos