iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felesleges bővíteni, csomó andoridos készüléknél is fix tárhely van, nem bővíthető (szerintem 32 gb untig elég mindenre, 16 gb az megfelelő, de nekem pl. most csak 8 van, szűkösen, de megvagyok így is... már ha erre értetted a bővíthetőséget). mkv-ra van kismillió app az appstore-ban. itunest feljebb kifejtettem, kb. nem is kell használni. ott az alapértelmezett apple térkép, store-ban van google térkép is, de van kifejezetten navigációs szoftver is ingyenes (én sygic-et használtam régebben, teljesen meg voltam elégedve vele) és fizetős is (navigon, igo stb.).
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Minden esetre alszok még rá párat 😊
Egyébként GPS hogy szuperál rajta? Fizetős vagy van használható magyar nyelvű ingyenes is?
BattleTag: kabel15#2672
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Iphone 5s mennyire állja meg a helyét a mai csúcs készülékek között?
Gondolok itt a Sony Xperia Z3 ra, Vagy Galaxy 5S.
BattleTag: kabel15#2672
A család beállítási lehetőséget valaki bekapcsolta és használja? Itthon asszony telefonján az ő ID-ja van beléptetve az icloud-ba de az AppStore-ba az én ID-mmal van bent. Ha bejelölöm, hogy ő a nejem és belép az ő ID-jával akkor mindent jó lesz, vagy frissítésnél megint az én ID-mmal lehet majd csak frissíteni? Gondolom ez esetben le kell törölni mindent és újra letölteni minden egyes appot (ezt szeretném elkerülni) Remélem érthető, hogy mire gondolok...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát bárhol működik, ahol NFC terminál van, elvileg nálunk is. Akinek van NFC-s kártyája(gondolom ez kell hozzá, hogy ne kelljen pinkódot megadni) kipróbálhatná valahol.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.10.21. 17:07:36
Ha van másra is lehetőséged, akkor már ne 4-et vegyél.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Alcatel OT 995 telóm van, sokszor lassul, és felidegesít.
Van lehetőségem Iphone 4-et venni. Megérné váltani?
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.10.21. 07:07:34
Az az igazság, amit elhiszel.
de am nem megy semmi, nem porog a akksi mellett az a kis ize.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.10.20. 21:02:58
illetve beléptél már az icloudba az apple ID-del?
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.10.20. 20:24:23
@41020 koszi, ertem.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.10.20. 19:56:21
Szerintem megy egyszerűbb ha nem kell végigfutni naponta, hanem csak kapsz egyszer egy emailt róla, hogy olcsóbb lett 😊
