iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ebben hibázott az apple, hogy kiadott kétfajta tudású telefont - és beleülteti az i6 tulajok fejébe a gondolatot, hogy basszus a nagyobb iPhone többet tud - vajon jól döntöttem?
Az az igazság, amit elhiszel.
http://gaborszantai.co.uk/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ja és kiváncsi leszek kik állnak majd mögéjük, melyik bankok... melyik bank hiszi el hogy ez jó neki és a Wal Mart nagyobb név mint az Apple.. sure.. 😄
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.25. 20:40:32
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyedül a kamera stabilizátor érdekes.. de mióta van hyperlaps kb leszarom, mert AWESOME videókat lehet vele csinálni!!
lehet a kijelzőn nem látja egy laikus, hogy magasabb a felbontása, de ez a második nálam észre szoktam venni, ha más a felbontása egy mobilnak és igaz még csak makrókon láttam a különbséget, de az meggyőző volt
a nagyobb kijelző = több tartalom
a fotózásnál is jobb lehet a képstabilizátor
én ezekkel győztem meg magam, de írjátok le ti hogy látjátok, mert hétfőn rendelem meg, hátha valamit nem vettem figyelembe
Ez eddig még nem lenne gáz, de mivel csak jövőre startol a rendszer elkezdték kikötni az NFC terminaljaikat, nehogy az emberek addig megkedveljék az Apple Pay-t vagy Google Wallet-ot. A tiszta az lenne ha engednék ezeket a rendszereket is érvényesülni "győzzöj a jobbik" elvet követve. De hogy lehetne egy QR kódos rendszer jobb / kényelmesebb mint az Apple Pay? Sehogy, ezért gyökér módon korlátozzák a vevőket...
Más: USA-ban kissebb "Háború" indult be a mobilfizetési platformok között.
Ez leginkább azért szívás mert a vevőket korlátozzák :/
- nagyobb kijelző
- nagyobb felbontás
- képstabilizátor
- elforduló nézet
- több részlet appoknál
a mérethez meg hozzá lehet szokni, ami az egyedüli hátrányaként említhető
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.10.25. 15:43:12
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.10.25. 15:25:48
a 6 Plus már nekem is sok lenne, de a 6 teljesen jó... majd a 6S vagy a 7 jobb lesz a keskenyebb kávákkal és a fizikailag kisebb házzal
ok, nem fogsz a buszon kapaszkodva egy kézzel esszét írni... ha meg annyira le lesz foglalva a másik kezed akkor rícsöbiliti aztán annyi
Bazinga!
Egyelőre az 5s mellett több érv szól, de még nem tudom mi legyen... 😊 Kíváncsi vagyok te melyiket választod...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.25. 14:45:26
www.smart-bus.hu
6plus viszont semmi pénzért. látom haverokat a nagy samukkal és annyi előnyét már nem érzem, hogy azt a sok kényelmetlenséget bevállaljam amivel egyébként jár... van aki azt mondta már megbánta, elsőre tetszett neki, pár hónap után már soha többet ekkora telefon 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.25. 14:40:36
6 Plus már volt a kezemben, én nem éreztem az általad emlegetett minőségbeli különbséget az 5 és 6+ között. Nekem kifejezetten tetszik a teljes alu-body, de a 6+ mérete már túl nagy nekem. Kíváncsi vagyok milyen lesz a kézben a sima 6-os.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
A masik bajom, hogy az 5-os is idegesito futas kozben karpanttal, mert talan pont kicsit nagyobb, mint kellene. Az iPod-ok meg nem futtatnek Spotify-t, illetve en sem akarok iTunest hasznalni, mert buta, elavult, prehistoric application. Szoval egyelore nalam az 5-os jatszik, aztan ha megadom magam, akkor zenere kell valami B megoldas.
A masik dolog, hogy a telefonom alig hasznalom hivasokon kivul, szinte mindet iPad-on csinalok, ha eppen nalam van es mivel a munkam miatt mindig van nalam taska, ezert iPad is. iPad-ot csak a 6plus-szal tudnam reszben kivaltani, de akkor meg minek az iPad.
First world problem ez mind, amit leirtam, tudom...
FaceTimeot bátyámékkal, itt videózunk is mert van gyerek és látni is akarom őt.
Nem lakunk közel egymáshoz, van hogy csak havonta 1x találkozunk személyesen, de én próbálok heti 1x beszélni velük. Igazából a facetime a legkényelmesebb, 2 kattintással indítható.
Igazából nem olyan vészes, mert ezt a heti 1 alkalmat meg tudom oldani hogy Wifi közelben legyek. De kicsit akkor is bosszantó.
Szerk: apám meg külföldön él. Neki Nexusa van, szóval vele meg Hangoutsot használok 😄 Csak hogy ne legyen egyszerű az élet. De amikor egyszerre akarunk beszélni minde a 4-en, akkor Skype konferenciázunk.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.24. 14:12:55
Btw névből ítélve eleve kicsi adatcsomag jár hozzá, csak hamar lement volna a korlátod.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://twitter.com/telekomHU/status/525590002705911808
Magyarul Next S-el bukom a skypeot, facetimeot mobil hálózaton. Fasza.
A Vodánál nevetséges árak vannak. A Red csomagok okék, de azok alatt egy vicc: 2 év alatt 230 ezret fizetsz ki egy kártyafüggő 16GB-os 6-osért.
Telenornál nagyon hasonló árak vannak mint T-nél (2 éves szerződés esetén), ott is érdemes venni.
Végre elkezdődött egy igazi árverseny kialakulni itthon a szifonra... érdekes hogy 4-5 évig semmi nem volt amíg a Voda és T forgalmazta,csak folyamatosan mentek fel az árak.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.24. 10:36:20
Túl szép hogy igaz legyen... Havi 8ezres csomaggal 143 ezer legyen az 5s, amikor tegnap 200k környékén volt.
Kíváncsi vagyok holnap lesz -e változás 😊
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.24. 00:21:49
Nem tudom. Ki kell próbálnom a 6-ost élőben, és át kell gondolnom a költségvetésemet 😊
De ezek a 2 éves szerződéses árak barátiak lettek.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.24. 00:13:55
iPhone 5c 16GB 60 ezer Ft-ba kerül így. WTF? Nem lehet hogy elírták az árakat? Ez túl szép hogy igaz legyen 😄
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.24. 00:10:08
2 éves szerződéssel, havi 8e Ft-os csomaggal 158e Ft-ot kell összesen kifizetni 16GB-osért. 64GB-osért 185 ezret.
Az 5s 143 e Ft ilyen konstrukcióban. Asszem megérte várni 😄
APR-eknél meg mocsok drága. 220e a 16GB.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.24. 00:06:46
Anonim csoportokat lehet csinálni benne. Semmi regisztráció nem kell, olyan nicknevet adsz magadnak amilyet akarsz, akár szobánként változtathatod.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.23. 22:02:09
BTW holnap indul az előrendelés hazánkban a 6-os Szifonokra. Az APR-ek be fogják jelenteni az árakat holnap, remélem a telefon szolgáltatók is.
viszont mindegyik fizetős lejátszó appnak van ingyenes verziója, ki lehet próbálni őket. iPaden az AVPlayer HD-t használtam, jól működött. Az egyetlen korlátozás gyakorlatilag minden ilyen programban, hogy az AC3 codec támogatás nem engedélyezett.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.10.23. 10:39:30
2014/10/22/bank-of-america-apple-pay-glitch/