iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.Only compatible SIM cards from a supported Carrier may be used to activate iPhone.
Please insert the SIM card that came with your iPhone or visit supported Carrier's store to receive a replacement SIM card.
Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e olyan ingyenes progi (nem tört szifonhoz) ami külön jelzi a fogadott, és a tárcsázott hívások össz idejét? Mert idegesítõ, hogy az usage-ban mindet összeszámolja, és így nem tudom, hogy mennyivel lépem tul a 400 percet 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Itt pedig pipa a Ringtoneshoz.
amúgy van egy irenger nevü progi amivel lehet jól csnegõhangokat csinálni. ha megcsináltad vele egybõl beteszi itunesba
!Forza Ferrari!
Edmas
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(bár szúrópróbaszerûen rákerestem 1-2 magyar elõadóra, és Zagar, Emil.Rulez! és Anima Sound System érdekes módon kapható az ITSben, szóval a magyar borítókból sem mind halott ügy)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[merlinw.org]
\" örökké nem eshet.... \"
van valami olyan program vagy trükk amivel könnyen fel lehet tölteni az albumborítókat? mert egyenként ennyi zenéhez elég szép meló emgcsinálni:S:S
köszi!
!Forza Ferrari!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Emas
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
mondjuk nagyon nem érdekel mert cydiát használom
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
Az normális dolog, hogy ha fogadok egy hívást, majd amikor vége, és késõbb újra a telefonhoz nyúlok, akkor nem a menü fogad, hanem a Phone részleg? Azt hiszem mindig a legutóbbi hívásokat nyitja meg, és annyira idegesít, hogy mindig belép oda, pedig nem ott voltam utoljára, mindenbõl kiléptem, de ha fogadok egy hívást, és vége, majd késõbb hozzányúlok, akkor a feloldás után rögtön azt tolja elém.
pl: http://www.newertech.com/products/iph12.php
Bazinga!
mi a különbség a 2g-s ésa 3g-s iphone között?
mivel tud többet a 3g-s?