iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Edmas
próbáltam a simet másba és ott mûködik, újraindítottam már mindent.... és semmi sem jó :S:S:S

passatgt
vagy itunes/teló újraindítás/simkártya ki-berakás

passatgt
próbáld ki simkártyát másik telóban

Edmas
kjössz ronesz a választa a ringtounes-ra 😊

Edmas
Ezt írja ki és nem enged tovább lépni az ophone a manüjébe stb.... :S mit lehet ijenkor csinálni.. ? És az itunes-ban nem enge tovább lépni az iphone-hoz mert ezt írja ki. Segítsetek mert megõrülök....

The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.Only compatible SIM cards from a supported Carrier may be used to activate iPhone.
Please insert the SIM card that came with your iPhone or visit supported Carrier's store to receive a replacement SIM card.

wordsworth
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e olyan ingyenes progi (nem tört szifonhoz) ami külön jelzi a fogadott, és a tárcsázott hívások össz idejét? Mert idegesítõ, hogy az usage-ban mindet összeszámolja, és így nem tudom, hogy mennyivel lépem tul a 400 percet 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Edit -> Preferences -> General
Itt pedig pipa a Ringtoneshoz.

oneal1
hányas itune-s od van?

amúgy van egy irenger nevü progi amivel lehet jól csnegõhangokat csinálni. ha megcsináltad vele egybõl beteszi itunesba

!Forza Ferrari!

Edmas
Hello! vettem egy iphone 1G-t 2.1es verzió van már rajta és az a gondom hogy az itunes nem hoz ki nekem baloldalt ojat hogy Ringtunes és nem tudok rá csengõhangot rakni. pedig már m4r formátumba is konvertáltam a zenét és belehúztam az i tunes-ba és semmi :S !!! elõre is köszi a segítséget

Edmas

Lacee
hát, majd' minden klikk három-négyszeri érintést igényelt, meg szép nagy lag van mellé, winmo még mindig sux.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt

Így már értem 😊
MerlinW
Jaja, gépeden borítózol, szinkron felteszi a telóra.

[merlinw.org]

MerlinW
US accom van😊

[merlinw.org]

Nekem ezt írja ki ilyenkor: "Artwork could for 'xy' not be found. An unkown error occured (3005)" Olvastam a hibáról már máshol, úgy tudom US acc.ot kell kreálni, csak érdekelne, te hogyan oldottad meg.
oneal1
jaaa hogy ne a telón lévõ számoknál próbáljam ha nem ami a gépem van....

!Forza Ferrari!

oneal1
accountom van, de hogy jelölöm ki az albumokat?szerencsétlenkedek itt...:S

!Forza Ferrari!

oneal1
ááá köszi!!

!Forza Ferrari!

Lacee
csak a magyar zenékkel, koncertfelvételekkel, mixekkel, ilyesmivel lesz gond 😊

(bár szúrópróbaszerûen rákerestem 1-2 magyar elõadóra, és Zagar, Emil.Rulez! és Anima Sound System érdekes módon kapható az ITSben, szóval a magyar borítókból sem mind halott ügy)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MerlinW
Csak csinálni kell egy iTunes Accountot. Az az összes albumhoz automatikusan letölti a borítót (összes album kijelölése, jobb klikk "get album artwork") és hozzárendeli a dalokhoz. Telefonra is azokkal együtt teszi fel.

[merlinw.org]

Igen elég szép meló. Én már ezt csinálom egy jó ideje és még nem látom a végét. Sõt amilyen balek voltam kezdhettem el az elejérõl (még jó, hogy idõben észrevettem) mivel amikor albumhoz rendeltem borítót akkor csak az elsõ számhoz tettem be. És csak késõbb jöttem rá, hogy ha nem egy adott album összes számához rendelem hozzá a képeket akkor az iPhone-on nem lesz látható a számok mellett a borító, csak max annál az egynél. Szal olyan 2000 számot újra kellett "szerkesztenem". Mefizettem a tanulópénzt asszem. 😊

\" örökké nem eshet.... \"

oneal1
ezt sajnos nemtudom, de ehez kapcsolódóan volna 1 krédésem!

van valami olyan program vagy trükk amivel könnyen fel lehet tölteni az albumborítókat? mert egyenként ennyi zenéhez elég szép meló emgcsinálni:S:S

köszi!

!Forza Ferrari!

iPod részben, a MORE... alatt az albumokra kattintva néhány album borítója nem jelenik meg. Ez mitõl lehet? Ha vízszintesre teszem a gépet, akkor a lapozásnál ott a borító.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

MerlinW
<#eplus2>

[merlinw.org]

Edmas
???
??
?

Lacee

Edmas
Hello! vettem egy iphone 1G-t 2.1es verzió van már rajta és az a gondom hogy az itunes nem hoz ki nekem baloldalt ojat hogy Ringtunes és nem tudok rá csengõhangot rakni. pedig már m4r formátumba is konvertáltam a zenét és belehúztam az i tunes-ba és semmi :S !!! elõre is köszi a segítséget

Emas

a Folders 1.4 nevû progi hogy mûködik? mert ahogy nézem kezeli a docot, xlst meg pdfet is, szóval elég jól jönne. viszont azt nem tudom, hogy ezeket hogy lehet rávarázsolni a telefonra.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

GregSB
Elutazok az ünnepekre, nem leszek netközelben jövõ hét elejéig. Ha valaki megint rosszalkodik a topicban akkor szóljatok egy modinak 😄

oneal1
nekem 1 olyan problémám lenne hogy mikor próbáltam restore-t csinálni, back up ból, akkor lefagyott a gépem kb 80% nál mindent vissza is tett, de az installert nem találom.

mondjuk nagyon nem érdekel mert cydiát használom

!Forza Ferrari!

precision
ez nem bug szerintem mert nálam is ezt csinálja, meg egyik haveromnak is

Bazinga!

oneal1
ááh.... most nézem hogy a füles dugójáról le lehet húzni kicsit azt a kemény gumit és igy nem is kell az átalakító...😄

!Forza Ferrari!

Ability
Sziasztok!

Az normális dolog, hogy ha fogadok egy hívást, majd amikor vége, és késõbb újra a telefonhoz nyúlok, akkor nem a menü fogad, hanem a Phone részleg? Azt hiszem mindig a legutóbbi hívásokat nyitja meg, és annyira idegesít, hogy mindig belép oda, pedig nem ott voltam utoljára, mindenbõl kiléptem, de ha fogadok egy hívást, és vége, majd késõbb hozzányúlok, akkor a feloldás után rögtön azt tolja elém.
oneal1
nem mertem nekiállni a sennheisernek😄 de megvizsgálom h mit bírna 😄

!Forza Ferrari!

MerlinW
Én megfaragtam a csatlakozó gumi/mûanyag részét és szuperül muzsikál😊

[merlinw.org]

oneal1
jaaa köszi, vettem már😊

csak jobb lenne anélkül😊zavar kicsit

!Forza Ferrari!

precision
lehet venni iphone2g -> szabvány jack átalakító kis bizgentyûket
pl: http://www.newertech.com/products/iph12.php

Bazinga!

oneal1
én egyedül jack bemenet miatt sajnálom hogy 2g-m van....

!Forza Ferrari!

Yeeppp!
Lacee
... plusz valamivel jobb akksi, cserébe drágább és nem lehet függetleníteni (még).

precision
plusz szabvány fülhallgató bemenet

Bazinga!

3G kapcsolat és GPS vevõ. Meg a hátulja.
sziasztok!nagyon nevagyok otthon ebbe a témába szóval megkérdezem!
mi a különbség a 2g-s ésa 3g-s iphone között?
mivel tud többet a 3g-s?
Én megkérdeztem itt..😄😄😄 Még áprilisba😄
valaki eltudná mondani hogy hogy kell a google naptárat beállitani hogy nézhessem a telefonomon...tudom hogy a faqba levan irva de csak angol linket találtam angolul meg nemtudok valaki leirná nekem?
magus
nekem 1 hónap volt mire rájöttem : D

MerlinW
Kaptál hozzá könyvecskét😊

[merlinw.org]

hah....LOL....2 hét....és ilyen egyszerü😊
MerlinW
Tartsd lenyomva a magánhangzókat, és megjelennek az ékezetesek.

[merlinw.org]

sajnálatos modon sehol nem találtam a kérdésemre megoldást...valaki már megcsinálta iphone ra a magyar ékezetes billentyüket?...cydiabol telepitettem végig is ment lefutott a beallitásoknál van is magyar billentyüzet de semmi változás átállitottam németre ugyse...nemértem