iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok már volt kérdés (én tettem fel többek között) de van vki aki már szereltetett be kocsiba iPhone3G-t? És ha igen akkor mik a tapasztalatai e téren?

\" örökké nem eshet.... \"

MerlinW
Annyit fûznék hozzá, hogy aki eddig használta, az mindenképpen frissítsen 2.26-ra mert beletettek appboost-ot, winterboard-hoz való alkalmazkodást, meg minden szir-szart, aminek hatására sokkal gyorsabb lett az egész rendszer (értem ez alatt, hogy az eddigi intelliscreen-ek lassították rendesen - ezt javították most).

[merlinw.org]

MerlinW
passatgt
viszont ez csak egy nova scotia reklám nemde?

passatgt
na ez odabasz😊

MerlinW
Bocs, APN-t akartam írni.

[merlinw.org]

pyrohun
vpn-nek mi köze az edge-hez?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Találgatok: Mindenki, aki tud róla?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Csak be kell írni egy fals adatot a VPN-hez, akkor azzal akar majd csatlakozni, de nem fog menni neki😊

[merlinw.org]

GregSB
GregSB
Oké, köszi. Lehet majd 1-2 hetente berakok ide majd szavazást. Érdekes lenne látni pl hogy hányan használják JailBreakelve a telót 😊

Lacee
viszont a t-mobilos 3g készüléknél az EDGE hozzáférést csak bossprefs segítségével tudtam kikapcsolni. persze ha nem használok semmilyen internetet használó programot akkor elméletben mindegy, hogy fent van-e a hálózaton, errõl nem tudok biztosat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Szerintem jobban járnál egy használt 1. gen iPhoneal. Ki lehet fogni nagyon jó állapotúakat is.

MerlinW
Elég csúnya lenne ha nem lehetne kikapcsolni, nem?😊 Találkoztál már valaha készülékkel amit nem lehetett leszakítani a világhálóról?😊

[merlinw.org]

Hello! Szeretnék venni egy iPhone-t a tmobilenál, de csak sima relax 100as díjcsomagban. Nincs szügségem a 3gre, mert nem navigálnék, se google maps, se idõjársá stb... wifi meg mindenhol van ahova járok. Ki lehet kapcsolni, hogy csatlakozzon a 3g hálózatra??
passatgt
csinálhatnátok egy Poll-r-t belõle😊

Ability
Amúgy azért is jobb lenne a mi scriptünket használni, mert van archív szavazások hozzá. Szerintem fontos lenne, hogy az elõzõ szavazásokat is vissza lehessen késõbb nézni.
Ability
Oké, írsz egy privit, én meg adok neked hozzáférést az admin oldalhoz, és akkor lesz egy saját csoportod ami felett korlátlan jogosultságod lesz.
GregSB
Szerintem is nagyon igényes amit csináltál, csak nem vettem a fáradságot hogy egyeztessek veled a szavazásról. Nem tudtam hogy gépközelben vagy -e, ráérsz, stb... A célnak meg fog felelni a mostani is, mostmár ne cseréljük le másodszorra is. Legközelebb majd írok neked mindenféleképpen.

Ability
Mint láthatjátok sok helyen használják azt a scriptet, csináltunk neki ilyen külsõ mutációt, itt is el lehetne helyezni. Sokkal igényesebb, mint ezek amik be voltak téve, de ez csak egy vélemény.
GregSB
Igazad van, ez engem is zavart, ezért kicseréltem egy Poll-R-es szavazásra. Bocs azoktól akik már szavztak :S

MerlinW
Ehh, a jobb kill/restore from backup -ot kellet volna, nem az oprendszeres Restore gombot..

Utólag még nyomhatod a restore-t az sms-ek stb visszakerülnek, a videok nem. Tehát az eszközön jobb klikk és ott restore.

Te sem olvastad el a használati utasítást..😊

[merlinw.org]

Ott kéne megszavaztatni😊
Zomil
olyasmi kéne, mint amilyen a nagy szavazó tpicban van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egy ember akárhányszor szavazhat? Nem lesz reális a szavazás...
GregSB
Ha titeket nem zavar hogy nem láttok eredményt több napig akkor kint hagyhatom 😊

Ombika
Tobb napig inkabb!!

GregSB
Kint hagyom 1 napig, holnap este kirakom az eredményét.

GregSB
Na asszem eltelt elég idõ az itthoni start óta hogy az embereknek legyen véleményük, összetákoltam egy szavazást a bannerba 😊

Mondd a csajodnak, hogy vannak dolgok amiket nem szabad gyerek kezébe adni.
Sajnos nem jött össze, ott kúrtam el, hogy szinkronizálással próbáltam visszarakatni vele, így most azt rakta vissza, mikor már nem voltak sms-ek. :S Most lett egy csupasz rendszerem megint, a legjobban a kb 500 mega(2 óra) youtubevideót sajnálom most, amit letöltöttem mxtube-al. Nem elég, hogy az sms-ek eltûntek, mostmár azok is.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Ombika
Egyetertek! 😊

Cujo01
stratégia kedvelõk:
app store, ingyenes progi:
Lux Touch
Risk átdolgozás, csak túl könnyû...

Cujo01
az ilyen barátnõt helybõl el kell küldeni 😊)))))

Zomil
mikor raktad fel a zenét 99% h csinált bakcup-ot igy csak egy restore és miden ujra megvan 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Nem szinkron kell neki, hanem egy sima restore.

[merlinw.org]

Rég írtam ide a topicba, meg most sem olvastam bele, csak szeretnék elmesélni valamit. Benne volt a telefonomba a barátnõmmel az sms-ezésünk, a kezdetek óta minden, kb 1200 küldött, meg ennyi fogadott(megszámoltam<#idiota>). És ott olvasgatta õket, és mutatja, hogy kitörli mindet, ott mozgatta az ujját az elfogadó gomb fölött, és véletlen megnyomta. Az egy dolog, hogy neki kicsordult a könnye, de még nekem is, sok szép emlék volt benne. Pár napja raktam zenét a telóra iTunes-zal, gondolom szinkronizálta, de ha most szinkronizálok, nem rakja vissza az sms-eket. Pedig a fullra legyalult(újrarakott) telóra máskor visszarakta az sms-eket. Szerintetek, ha újrarakom a rendszert a telón, akkor visszarakja az sms-einket?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Ha egy feladótól nem az összes SMS-t akarom kitörölni, hanem csak egyet, azt nem lehet így megoldani.

Zomil
szokni kell, de sztem jóval kényelmesebb, h számonként meg tudod nézni, kitöl mit kaptál, nem pedig 1esével van felsorolva

MerlinW
Nokia... De most komolyan, 20 év után végre valakinek eszébe jutott az üzenetek csoportosítása. Mi nem tetszik benne?

[merlinw.org]

Melyik az a program, amellyel normálisan, nem egybefüggõen lehet látni az SMS-eket?

Srácok két kérdésem is volna hátha tud vki segíteni. FM trasmittert szeretnék a 3G-hez (nem vágom melyik lenne jó), illetve vmi jófajta autóba (mondjuk szélvédõre) szerelhetõ telefon tartót. Ha lehet vmi olyasmit amiben csak bele kell "csúsztatni" és nem pedig "pattintani/szorítani". Tudnátok tanácsot adni, hogy hol és milyet nézzek?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

<#worship><#worship><#worship>

MerlinW
Backup:
"c:\Documents and Settings\<USER>\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup"

Playlist-ek, App-ok, stb.:
"c:\Documents and Settings\<USER>\My Documents\My Music\iTunes"

[merlinw.org]

precision
ezt hogy érted? mit kéne még fogyasztania? akkumlátort is fogyaszt, az idõdet is fogyasztja amíg használod...stb.
ha arra gondolsz hogy pénzt vesz e le a kártyáról akkor nem

Bazinga!

chicco
my music a doxban

wordsworth
mellesleg a fring csak netet fogyaszt mikor msnezek vele?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Sziasztok.

Valaki meg tudná mondani, hogy windows reinstal elõtt melyik könyvtárat kell iTunes-l menteni ami tartalmazza a telefon mentését.
Elõre is thx.

a beallitasoknal az elso az magyar az is a kek allitani nem tudom de meg mindig angol mit kell tenni?
precision
a beállításokban be kell állítani magyarra

Bazinga!