iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Hmm ez érdekes, én nem találom a magyar App Storeban. Sem iTunesban, sem telefonon. (haver telefonján néztem ma).

BTW van arra mód hogy a telefonon átváltsunk más App Storera (mondjuk UK vagy US?) Vagy csak a magart lehet használni?

autoszimulator
Kézírás felismerõ funkció az van/lesz hozzá? Vagy ne is várjuk, mivel ujjal nehéz lenne "írni" bele? Elég lenne ha csak megjegyezné egy képfájlba mondjuk, amit befirkált az ember 😊

.: mobilize.hu :.

Ombika
USA-ban keresd a SHAZAMOT! 😊

Na mégis sikerül de vagy óránként megnéztem mindkét store-t. Amúgy én nálam nincs gond vele. Nem lassú (na jó azért néha döccen egyet) és nem is dob ki. Szal nem rossz.

\" örökké nem eshet.... \"

nekem fél perc után kilép. ezis. meg minden.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

zsolti001
Benne van a magyarban is. Érdekes dolog mert nekem itthon van még egy ilyen telefonom ahhoz van van még egy regisztráciom és az istennek sem találja meg pl a shazam programot.Bár mondjuk megoldottam synkronizálással a dolgot de azért fúra dolgok ezek.

Egyébként nálam akadásmentesen megy a program.

Én elsõre megtaláltam magyar store-ba.

Ability
Nyomtam egy resetet, mert most megint kipróbáltam, és konkrétan belefagyott a telefon. Reset után egyébként gyorsabb lett, de még mindig vannak benne akadások.
Ability
Amúgy a többiekhez lenne egy kérdésem, akik szintén felrakták a Google Earth-öt: csak nekem szaggat néha? Megkésve reagál mindenre, random kilépeget, amúgy is eléggé lassú.
Az baró mert mikor beírom a keresõbe ki is ad után vagy 30 féle nav app-t de nincs köztük az earth. Vakuljak meg ha értem....

Ability
Én US Store-ból szedtem le, egyszerûen csak iTunes-ban felül a keresõbe beírtam hogy "Google", és máris kiadta.
Atika & zsolti001: ez fenemód fura! Mert sem a telefonon sem pedig az iTunes-ból nem találja. Ez, hogy lehet??? És mint mondottam volt próbáltam mind a Hun, mind az Us store-ból is de mindhiába. Ilyenkor?????

zsolti001
Nálam elsõre megtalálta:

Atika :o)
Hat pl itunsrol le tudod tolteni es ugy rarakod telefonra 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Majd azért érdekelne, hogy milyen store-on találod meg?!

Huhuuu, akkor le is szedem!!!<#idiota>
Akkor ez generális probléma. Vaki esetleg vmi tipp??

Na most vagy én vagyok a vak vagy nagyon jól elrejtették ezt a google earth cuccot a store-ban. Mert sem a magyar sem pedig az usa store-ban nem lelem.

passatgt
de ez 3d😊

Megtalálom a mûholdas felvételeket a Maps-be is. De azért jó😛
GregSB
Na végre! Gúgli Earth iPhone-ra és iPod Touchra:

Ingyen letölthetõ az AppStoreból!

precision
na, elõrelépés történt 3G unlock ügyben
link

Bazinga!

Zomil
nekem safari lép ki sajnos randomra nem nagyon tudom mért 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mitõl van az, hogy mostanában nagyon labilis lett a telefon, sokszor kilépked mindenféle programból, a safariból is.. plusz a hangot nem tudom lenémítani, az utolsó kocka mindig világít, pedig úgy volt, hogy még onnan van egy halkítás, és az a teljes némaság, pl játékoknál ahol nem lehet állítani a hangot, ott jött ez jól.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Ombika
Nyomtam ra amiket szeretnek, bar nemsok ertelmet latom! 😞

GregSB
Please Fix The iPhone.

"Írjatok alá" ti is minél többet, hátha észreveszik odafent Cupertinóban 😄

Ombika
Vkinek SwirlyMMS legujabb es elotti mukodik T-Mobile szolgaltatoval ?

autoszimulator
freemail esetén ha PC-ben gondolkozunk, akkor a freemail pop3-a kell a fogadáshoz, és a saját szolgáltatód smtp-je, a küldéshez.

GMail esetén ezzel nincs gond, mert van saját smtp-je, amit alapértelmezettnek be is állít magának, szóval azzal megodható könnyen.

csinálj gmail-os címet
azt nagyon jól kezeli, letölti a cuccokat onnan stb.
az smtp-ja meg használható lesz másra is

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Zetorg
jah, mûködik. thx!

viszont ha így küldök, akkor ez lesz a feladó: [email protected]
és a válasz cím pedig: [email protected]

sehhonan sem derül ki, hogy ki küldte a levelet és nem tudnak rá válaszolni...
freemail címem van.

autoszimulator
mail.t-email.hu

ha ismereteim nem csalnak.

Zetorg
t-mobile smtp szervernek mit kell megadni?

Arcor
Nálam is, viszont nem iPhone.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Nálam is jelentkezik eme hiba és még én sem találtam rá megoldást.

Sziasztok!
USB-n keresztül hogy tudnék fájlokat másolni a telefonra, úgy hogy valamelyik dokumentumkezelõ, pl az Air Sharing is lássa? Csak mert a legtöbb ilyen csak wifi-n keresztül képes adatokat fogadni. Itthon van wifi-m, de a gép amit használok közvetlenül a routerhez kapcsolódik kábellel, és ez nem nagyon tetszik az ilyen progiknak, meg a winscp-nek sem.
A másik, hogy szintén USB-n keresztül megoldható-e az iLog és a swirlymms crackelése?
Elõre is köszi!

Ombika
Akkor jol sejtettem! 😊 De hetvegen nem zaklatnak, ilyenkor 3 nap off van! 😊

MerlinW
Repülõ módban nincs semmi kapcsolata a külvilággal. Kikapcsol a GSM, GPS, Wifi, Bluetooth és minden egyéb kommunikációs protokol.

[merlinw.org]

Ombika
Nekem semmit se valtozik, de lehat azert mert repulo modban van meg?!

Ja ezt én is észrevettem.
Azon van.

precision
aha értem...
sztem akkor is vmi a gmt beálításokkal lesz, magyar gmt -t (gmt +1) állítottál be?
settings/general/date & time/timezone
állítsd át budapestre
ha azon van akko nemtom

de az is lehet h nem ez a gond de én másra nem tudok gondolni

Bazinga!

Nem, ez korábbi hiba. Nekem is átállt.
Küldök egy SMS-t mondjuk 07:02-kor, a válasz pár perc múlva jön és akkor az idõ 8:13, tehát itt volt egy óra csalás. Ezt tegnap, vagy tegnap elõtt volt. Téli elõtt.

precision
téli idõszámítás? 😊 ma kellett átállítani az órát, és az iphone magától átáltt sztem, legalábbis az enyém átállt

Bazinga!

Azzal lehet valamit kezdeni, hogy az SMS-ek idõpontjánál egy órás eltérés van? Küldött, kapott

MerlinW
Én Time of Day-t használom 5 szép hátteret cserélget napszaktól függõen (éjszaka, pirkadat, reggel, nappal este)

[merlinw.org]

Ombika
Felraktam en is , majd figyelem!

Zomil
Cydia-böl letöltöttem a Sun&Moon hátteret, ez elvileg dinamukusan mozog az idöponthoz képest, széval este a holdat mutatja nappal a napot és kb. oránként lehet látni, h fel/le megy a nap
vagyis elég jól nézNE ki :S

a gond az, h nekem nem igazán müködik, csak akkor vált "képet" ha elinditok egy alkalmazást majd kilépek belöle, de akkor nem mikor feloldom a bill. zárat

nincs kinek vmi 5let, h mit kéne állitani?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacee
eddig máködött rendesen, és most nem ismeri fel a sim-kártyát, vagy most próbálkozol elõször? lehet, hogy nincs is függetlenítve a telefon. Egyéb esetben fel kéne ismernie gond nélkül :/

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Edmas
más ötlet ?