iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.27. 10:44:52
www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de mitől fogyasztás? - merül az akksi? 😄
A tartalom fogyasztásról nekem inkább az jut eszembe, hogy kitéped egy könyv lapját és megeszed a tartalomjegyzéket.
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.10.27. 06:44:24
Az az igazság, amit elhiszel.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.10.26. 23:26:45
http://gaborszantai.co.uk/
Rövid cikkek, hírek elolvasása, 2-3 perces YouTube videók nézését nem nevezem tartalom fogyasztásnak, az inkabb gyors időelb@szás ha várni kell valakire 5 percet, és erre nekem a 3,5-4" is bőven elégséges. A komolyabb tartalmakat meg otthon fogyasztom el 😊
Yo, Bitch!
talán még gyorsabb egy hajszállal mint ios7 esetében. mármint az 5s
!Forza Ferrari!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
www.smart-bus.hu
Miben jelent ez neked többet a netezni, vagy szimplán olvasni, tájékozódni jelentésétől?
Most 2-3 évig elleszek az 5s-el, inkább az lesz az érdekes kérdés utána mihez kezdek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.26. 19:48:08
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ok, ez legnkább a verge.com-on szokott megtörténni, ami egy híresen szarul optimalizált oldal, de miért van az hogy iOS-en / Safarin tökéletesen működik?
Otthon sokáig a Lumiat vittem magammal WC-re tartalmat fogyasztani, mert nagyobb a kijelzője, de miután ilyen sűrűn összeomlik a böngészője már oda is inkább a 4-es szifont viszem 😄
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.26. 19:42:52
egy próbát megér, hogy kikapcsolod az iMessage-et
akadozott alatt azt értem, hogy nem olyan fluid az UI, mint az új iOS előtt
az pedig tényleg szubjektív, hogy neked ez még jó-e vagy nem már nem
- iPhone 5 16GB fekete telefonom van
- nem érdekel, hogy egy telefon mekkora
- érdekel, hogy az elérhető legjobb technika legyen benne, amin iOS fut
- fekete előlap kell
- több tárhely kell, mint a mostani 16 GB
Ezért a döntésem az iPhone 6 Plus 64 GB vagy 128 GB fekete előlapos.
5s-ben az A7 64 bites, és teljesítményben alig marad el az A8-tól. Az 5-n jövőre / 2 év múlva már lassabbak lesznek sokkal az appok / iOS mint 5s-én. + a TouchID is kell.
Jövőre S széria fog jönni, azaz a keszulekáz nem fog változni, csak a belső (proci / RAM / kamera).
Elfelejtitek hogy kb 3 hónapja használok Lumia 925-t is (céges telefon), ami elég hasonló méret. Bizonyos dolgokra elismerem hogy jobb a nagyobb kijelző, pl ebookokat jobb rajta olvasni mint 4"-n. De nekem még mindig fontos hogy a mobiltelefonom MOBIL legyen, inkább mint tartalom fogyasztó eszköz. Arra ott a laptop / tablet. Mobiltelefonnal én IM-ezni, navigálni / térképezni, nyitvatartásokat csekkolni, asztalt foglalni akarok on the go, akár a villamoson kapaszkodva. A Lumia 925 és iPhone 6 kétzekes telefon (reachibility ide vagy oda), az iPhone 4/5 egykezes telefon (az én kézméretemmel).
Hiába van Lumia 925-m is, hetek óta a fiókban landol ha kimegyek a városba valamit csinálni, és inkább a 4-es szifont viszem magammal, holott sokkal lassabb...
a következő széria már úgyis kisebb lesz fizikailag ugyanezzel a kijelzőméret mellett... várd meg akkor azt
vagy használd 2-3 napig és szokd meg... ne 10 perc nyomkodás után alkoss véleményt
Bazinga!
szóval maradt két advanced feature, az OIS és a nagyobb akksi, wow
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.26. 17:07:00
- 2915 mAh és 1810 mAh
- 401 ppi és 326 ppi
- 5,5" és 4,7"
- OIS (optical image stabilization)
- OIL (optimization in landscape)
Biztos furcsa pár óra használatig mind a kettő i6-os az i5-höz képest, de a jóhoz könnyű hozzászokni.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jobb a 6 Plus, többet ad.
Biztos velem van a baj, lehet az átlagosnál kissebb a kezem, de nekem a 6-os is túl nagy, kényelmetlen.
szubjekiv érveken kívül egy advanced feature sem hangzott el, kivéve a képstabilizátort.
Csak bugyutának tartom, ha valaki menüben navigáláshoz használja, mert egyáltalán nem kényelmesebb vagy praktikusabb, mint az ujjunk.
Persze nem tagadom, hogy annak jo, aki jobbat meg nem hasznalt, hiszen aki nem ult Audiban, annak a TATA is jo auto. Szoval ez elege szubjektiv velemeny.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.26. 13:48:55
Fotóknál meg nincs akkora jelentősége, előnye emiatt..és akkor megint ott tartunk, hogy a szubjektiv előnyöket leszámítva miben is tud többet? -képstabilizátor. tovább?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.26. 13:11:27
Az optikai stabilizator is ott van a 6-osban, de csak annak mukodik, aki nagyon erosen hisz a chemtrailben.