iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Mond azt hogy "shuffle music". Radion nincs shuffle, szóval így tuti a telón lévő zenéket kezdi el játszani.

passatgt
Nekem siri kérdésem lenne... ha azt mondom, hogy play music, állandóan az itunes rádiót akarja elindítani. Mit kell mondani, hogy simán a telefonon lévő zenéket kezdje el lejátszani?
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.10.28. 12:51:08

Tikal
van itt köztetek app fejlesztő? A kérdésem talán ők jobban meg tudják válaszolni: miért korlátozza egy fejlesztő azoknak az országoknak a számát ahol letölthető az appja?? Kurvára felidegesít mikor nem tudok letölteni valamit, mert csak US store, mi értelme ennek?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nalam ha nem aktiv a Photo app, akkor nem teker az aktiv adatforgalmat jelzo kis koralaku logo a balfelso sarokban.

http://gaborszantai.co.uk/

Bercy
Nem, hatterben is szinkronizal. Csak neha fajdalmasan lassu.
iCloud kerdes: a kepeket csak akkor szinkronizalja, ha a Photo app az aktiv, keptelen a hatterben?

Dzsega
Valóban elég nagy részt eltárol, amit aztán meg lehet nézni offline is, de a navigálás csak akkor megy, ha nem térsz le az általa kijelölt útról, ahhoz, hogy újra tervezzen, már kell net.
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2014.10.28. 07:05:02

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Őőő beépített térképhez _nem_ kell folyamatos net. Ha megnézel egy várost és környékét, akkor offline tárolja pár napig / amíg használod net nélkül. Autós navigálni is lehet így elvileg rajta, bár arra én inkább egy deikált offline navit használnék. Arra viszont tökéletes hogy ha gyalogosan bolyongsz egy idegen városban akkor feltaláld magadat.

Dzsega
Sygic: GPS Navigation, Maps & POI, Route Directions by Sygic a. s.
https://appsto.re/hu/YCv4I.i
Nekem ennél sikerült letöltenem a térképeket. Nem csomagban, hanem egyesével. Offline, nem kell benne venni semmit, hogy működjön.
Bár, pár ezer ft-ért kapsz egy teljes navit, ami kb évente frissül, plusz fél évente frissül a térkép is.
Ha vodás vagy akkor van igo magyarország ingyen.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kabel15
Köszönöm a választ.
Sygic et néztem és használom is jelenlegi Androidos telefonomon, viszont ahogy néztem az Apple Store-t külön kell vásárolni hozzá térképeket.
(Közbe rájöttem, meg lehet vásárolni a térképeket és akkor nem kell hozzá net, viszont ha nem veszem meg a térképet akkor nem fogom tudni net nélkül külföldön használni.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2014.10.27. 21:23:34

BattleTag: kabel15#2672

robotnyk
nem ez volt a kérdés.
mindegyikhez kell, hogy rátöltsd 😄

Az az igazság, amit elhiszel.

robotnyk
ahhoz is kell net
robotnyk
nekem arra kell, hogy pl nadrágon az a patent ne húzza meg a zsebnél a képernyőt, a zsebben lévő szösz ne menjen bele a portokba, nem törésvédelemre
Waze

Dzsega
Hali!
Igen. Van jobb is, de jól használható. Igen (Sygic, offline térképekkel rendelkezik).
Igen. Nem bizony.
😊

kabel15
Sziasztok!

Sima telefonon lévő maps program használható? illetve érdemes azt használni? Van valami jobb alternatíva ami ingyenes?
Maps hoz szükség van folyamatos internet kapcsolatra? Szóval ha külföldön vagyok és nem akarom hogy a telefonom a kinti netet használja és kilövöm akkor onnantól az sem működik?

BattleTag: kabel15#2672

Tikal
te leszel az akinek majd elhajlik mert ráült <#beka2>

röviden és tömören

theone91
De ez is csak akkor van a telefonon kb. amikor a zsebedben hordod.

Mellesleg egy jó bumper igencsak redukálja a képernyőpókhálósodás esélyét.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.27. 19:10:58

robotnyk
a műanyag, vagy szilikon tokok csak a hátulját védik, a képernyőt és a portokat nem, és rondábbak, vastagabbak lesznek azokkal a telefonok használat közben. a flipes tokok lehetnének alternatívák, de azok nem jönnek be, szóval azért használok ilyeneket
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.10.27. 19:08:04
én fóliázni fogom, elöl ZAGG invisible HD, hátul meg valami skin

tényleg nem hallottad még? 😄

theone91
Sosem értettem az ilyen tokokat. Mintha beraknád egy zsebbe a telefont mielőtt beraknád egy zsebbe.

Tikal
hátsó zseb? 😊)

Tikal
a 4s-em 3 éves, konkrétan használhatatlan.. lehet az iOS8 miatt, de szar...

robotnyk
Ma hozta a postás, bár a belevaló még hiányzik:

En meg nem szeretem elovenni... 😄 Ne lassa azt senki, hogy milyen telom van, nem akarok vele villogni, vagy mutogatni. En mondjuk nem hatso zsebben hordom, hanem jobbosban altalaban, vagy neha kabat belsoben. Nekem zsebben van, kiveve ha hasznalom.

nem értem ezeket a leülős dolgokat

akár hányszor leülök eszem ágában sincs, hogy a telefont a zsebemben hagyjam, mindig hátsó zsebben hordom

autóban a mobiltartóba teszem, ha meg kajálok az asztalra, nincs olyan körülmény, amikor a zsebemben hagynám - kivéve, ha állok egy helyben vagy ha sétálok

Félreértettem... ezeket én is szinkronizálom.

Nem tudom nálad mi lehet, de szerintem nem normális, hogy a 4S + 8.1 ennyivel szarabb nálad, mint nálunk a 4 + 7.2...

www.smart-bus.hu

telefonykonyv,naptar,zene,kepek, hasonlok azert nekem kellenek.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.10.27. 15:37:44

Én soha nem szinkronizálok, nem töltök vissza korábbi mentést... újra belakom a telefont...

www.smart-bus.hu

8.1et raktam ra amikor kijott, de baj volt vele, az icloud betoltessel, ezert visszaallitottam gyarira, es utana szinkronizaltam ra a dolgokat, szoval gyakorlatilag 1hetes a rendszer rajta.

Ha nem a legfrissebb, akkor frissítsd... ha az, akkor tedd újra az egészet... én kb félévente megteszem, és nem igen tudok belekötni a 4-be... Akkor veszem észre, hogy nem olyan gördülékeny, ha az air után kezdem el nyomkodni, egyébként teljesen használható.

Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.27. 15:08:15

www.smart-bus.hu

GregSB
Az a baj, 8.1 vagy 8.0.x?

Utóbbi eléggé bugos. Nálam legfrissebb 7.es van a 4-en és teljesen stabil. Egyedül FB app szokott fagyogatni, de az mikor nem? 😄

Nekem most 8-as van rajta.

Ha jól emlékszem írtam már neked a múltkor, hogy ez valami egyedi gond lehet, nekem a 4-n nincs ilyen gondom, pedig a 7.1.2 van rajta...

www.smart-bus.hu

ezért nem vennék 5s-t, ilyen megalkuvások nem kellenének, ha már telefonvásárlásra szánom magam.

Jim Morrison
nem kell mindig a legújabb iosre frissíteni 😊 részben meg is oldja a problémát.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nekem 4s van, es napi 2x megfordul a fejemben hogy nekivágjam a falnak. Fagyogat, alkalmazások sokáig töltenek, kilépkednek, nem egy nagy élmény használni. Nyilván nem használhatatlan mert el lehet vele pötyögni, de igencsak idegesítő.
És mielőtt jönne, hogy biztos tele van pakolva appokkal, meg hasonlók, nincs. Alig használok rajta néhány appot, hely is van rajta bőven,stb. Egyszerűen lassú, és egyre inkább megbízhatatlan.

Anno pedig a 3G-nél 2,5 év után jelentkeztek szintén a gondok. De ott még hardveres is, nem csak szoftveres. Ezzel egyelőre még nem.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.10.27. 14:47:57

Ezt a kijelentést mire alapozod?

www.smart-bus.hu

GregSB
Lol. 3,5 éve használok 4-es szifont. Lassulni lassul, de messze van a használhatatlantól.

na igen, csak most veszel 5s-et, 1 év múlva nagyjából használhatatlan is lesz kb.

"Nem áll biztosan a kezemben"

Ugyanígy voltam én is... annyira könnyű, annyira keskeny, ráadásul a lekerekítés még rá is tesz egy lapáttal... állandóan az volt az érzésem, hogy ha egy pillanatra nem figyelek, ki is esik a kezemből. 😊

www.smart-bus.hu

passatgt
Nekem az 5c továbbra is jobb méret, mint a 6. Kocsiba leülni pl rémálom úgy, hogy zsebben van a telefon, pedig nem nem használok szűk gatyát. Egy kezes használat nem megy, mert nem áll biztosan a kezemben. Szóval ha én vennék telefont, 5s megfelelne.

187-188 😊

Tikal
Milyen magas is vagy? 😊

Jim Morrison
és sikerült így is leülnöd gond nélkül? <#vigyor>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Na, most komolyabban eljátszottam egy 6+-szal. Más opció szóba sem kerülhet és minden gond nélkül befért a skinny jeans első zsebébe. szóval minden siránkozás a méretet illetően innentől mesének számít.