iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mostmár sokkal többször ordíthatjuk, hogy olvad a faqt vazze! <#gonosz1>#gonosz1>
egy apróság, a jack csatlakozó nem bemenet, hanem kimenet <#zavart1>#zavart1>
Van benne JAVA? <#fogmosas>#fogmosas><#idiota>#idiota><#beka2>#beka2>
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Még nincs készen, de a java már megvan. Mostantól ha a FAQ-ra klikkeltek a bannerban akkor ez fog bejönni.
Ja és amint azt észre fogjátok venni a Knol-t választottam a FAQ létrehozására, mégpedig azért mert egyszerûen szerkesztheti bárki akinek van gúgli accountja (vagy gmail fiókja).
Ezt egyébként el is várom! Ha valami hibát találtok benne akkor nyugodtan javítsatok bele! 😊
lehet, csak rá kell keresni... mondjuk google-ben...
akár mp3-ból, akár youtube vidibõl... kiválasztod azt a 20-30 másodpercet ami kell és legenerálja neked iphone csengõhangba... amit simán kezel itunes...
http://www.sg.hu/forumchat_engine.php
.: mobilize.hu :.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Most leszedtem egy pdf+mindenféle document kezelõ progit az Installous progival.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mellesleg van olyan is, hogy hosszan rajt tartod az ujjad az egyik ikonon, akkor elkezdenek rezegni, s olyankor ezek törölhetõek, az ikonok sarkában levõ kis X-el 😊
Ami engem manapság idegesít gépelés közben, az az automatikus szótár, ami viszont nagyon buta, tehát beírom hogy "meg", és kijavítja mindig "még"-re, a "se" helyett "de" -.-
Egyébként a telefonon is tudsz törölni programot. Ha hosszan nyomod az egyik ikont (rá teszed az ujjad és rajta hagyon 2-3 másodpercig), akkor elkezd rezegni az összes program-ikon, és a bal vagy jobb felsõ sarkukban megjelenik egy piros X. Na ha erre a piros X-re "klikkelsz" akkor törlöd a progit a telefonról.
ha pedig manuálisan kezeled a fent levõ dolgokat, akkor egyszerûen kijelölés és delete.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hogy lehet rábírni ezt a fránya itunest, hogy mutassa már, hogy mi van a telefonomon? Vagy van valami normális alkalmazás amivel törölni tudom a feltelepített programokat, illetve másolt zenéket, videókat, csengõhangokat stb. stb.?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Vègülis használt 2G lett
(még van az ékezet 😊)
Használt 2G vagy 3G lett végül belõle?
Más: Még egy tokgyártó megerõsítette az iPhone Nano-t.
Úgy látszik erre már lassan mérget lehet venni. Szerintetek mi legyen ha tényleg be fogják jelenteni 5.-én? Nyissunk új topicot neki vagy nevezzem át ezt "iPhone / iPhone Nano"-ra? Én az utóbbira szavazok.
Ki is teszem kérdésbe.
Ha jól tudom, a telóhoz való belépéshez akkor meg egy US acc kell, amit neten guglizott kamu adatokkal lehet regelni, de igazából ha azt ablakot feldobja, akkor a szinkronizáció is sikerül, csak a fentebb írt a gond.
ha ez megvolt asszem a crack telepítése után fel kell rakni egy free programot appstoreból
ja és ezek után mindig telefon restart 😊
Bazinga!
(mekkora egy fasság ez szinkronizációs megoldás)
iWizard
Photo Wizard
Tube London City
New Years Eve Webcam
iEasyCamera
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |