iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
fasza!
mostmár sokkal többször ordíthatjuk, hogy olvad a faqt vazze! <#gonosz1>

egy apróság, a jack csatlakozó nem bemenet, hanem kimenet <#zavart1>

Kandurex
zsír lett! király vagy!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
jó lett, grat 😊

Bazinga!

GregSB
Ez most így nagyon fájt kora reggel 😊))

pyrohun
"Még nincs készen, de a java már megvan."

Van benne JAVA? <#fogmosas><#idiota><#beka2>

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Régóta heggeszgetek egy FAQ-t a szabad idõmben, és most jött el az ideje hogy beélesítsem 😊 Az az igazság hogy a Plastikos eléggé szedett-vedett, nincs egy normális tartalomjegyzéke, és néhány infó elavult volt már benne.

Még nincs készen, de a java már megvan. Mostantól ha a FAQ-ra klikkeltek a bannerban akkor ez fog bejönni.

Ja és amint azt észre fogjátok venni a Knol-t választottam a FAQ létrehozására, mégpedig azért mert egyszerûen szerkesztheti bárki akinek van gúgli accountja (vagy gmail fiókja).

Ezt egyébként el is várom! Ha valami hibát találtok benne akkor nyugodtan javítsatok bele! 😊

Zetorg
m4r-t be tudod húzni itunesba a ringtones közé. ez valamennyit egyszerûsít a dolgon

www.audiko.net

lehet, csak rá kell keresni... mondjuk google-ben...
akár mp3-ból, akár youtube vidibõl... kiválasztod azt a 20-30 másodpercet ami kell és legenerálja neked iphone csengõhangba... amit simán kezel itunes...

autoszimulator
nem lehet, ha megnyitod ezt a böngészõjével, rájössz miért is:

http://www.sg.hu/forumchat_engine.php

.: mobilize.hu :.

Kandurex
Chaten ti tudtok üzenetet küldeni? Nálam nem látszik az alja (itt az sg -n)

Kandurex
illetve igen, csak ezzel - azzal kiegészítve 😞

autoszimulator
én úgy csináltam, hogy csináltam m4r-t az egyik mp3ból, majd SSH-n keresztül WINSCP-vel feltettem a megfelelõ mappába, de ez mondjuk bonyolult mód, biztos van egyszerûbb is 😊

Kandurex
ez nem mûködik

Kandurex
öhöm...magyar leírása ennek nincs? 😊

Kandurex
...óóó..hogy cibálja meg a farkam az apple...az, hogy van, hogy csengõhangot NEM lehet a telefonra nyomni windows -os Itunes -el, csak a telefon vásárolgatva? Valami alternatíva van erre? 😞

autoszimulator
ezt én is észrevettem, ez ellen sokmindent nem lehet tenni, mintha weboldal függõ lenne, vagy nem tudom, én már láttam weboldalt, ahol az N betû nem mûködött. De itt meg tökéletes...

Zomil
még nincs sajnos

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Safariban mikor valamit írtok be... mondjuk fórumhozzászólás, vagy felhasználónév vagy bármi... mûködik az "i" betû is ugyanúgy mint a többi? Nekem sima rányomásnál nem nagyobbodik úgy meg... csak ez nem, a többi igen...

BADE
gondolom van már erre is cydia-s alkalmazás
Most leszedtem egy pdf+mindenféle document kezelõ progit az Installous progival.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kandurex
na basszus, alternatíva?

Nem kezeli a flasht!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Kandurex
az alap böngészõhöz mit kell letölteni, hogy elkezelje a flasht? mert úgy látom azokat nem hozza az oldalak betöltésekor 😞

BADE
cydiaból lehet telepíteni szövegkorrekció kikapcsolását!Amióta megcsináltam,nem szívok többet😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

autoszimulator
jah értem, nos hát elvileg mikor rádugod a telót, és szinkronizálni akarsz, olyankor rákérdez, hogy letöltse-e itunes-ba a dolgokat, amik a telon vannak, de a zeneprogiban nem.

Mellesleg van olyan is, hogy hosszan rajt tartod az ujjad az egyik ikonon, akkor elkezdenek rezegni, s olyankor ezek törölhetõek, az ikonok sarkában levõ kis X-el 😊

Kandurex
Nem az alapokat akarnám, hanem pár dolgot amit az elõzõ tulaj rajta hagyott. De már mindegy, mert itunes szinkronja letörölte a zenéket stb. szal végül is jó így,

autoszimulator
hát mert csak azt lehet törölni, amiket te telepítettél, alap alkalmazásokat nem lehet letörölni.

Ami engem manapság idegesít gépelés közben, az az automatikus szótár, ami viszont nagyon buta, tehát beírom hogy "meg", és kijavítja mindig "még"-re, a "se" helyett "de" -.-

Kandurex
A lista meg van, csak üres a tartalmuk, illetve amit én viszek be, az megjelenik. Ezt a törlést dolgot megnézem, köszi!

GregSB
Ja egyébként amikor rezegnek az ikonok akkor át is tudod szervezni õket, tudod õket pakolni össze-vissza 😊

GregSB
Nem jelenik meg egy lista az iTunesban bal oldalt az iPhone alatt? Ott kéne lennie az "Applications"-nak és a többinek (Music, Movies, stb).

Egyébként a telefonon is tudsz törölni programot. Ha hosszan nyomod az egyik ikont (rá teszed az ujjad és rajta hagyon 2-3 másodpercig), akkor elkezd rezegni az összes program-ikon, és a bal vagy jobb felsõ sarkukban megjelenik egy piros X. Na ha erre a piros X-re "klikkelsz" akkor törlöd a progit a telefonról.

Kandurex
oké, csak egyszerûen az itunes nem listázza ki, hogy mi van a telefonban, illetve alul írja, hogy ennyi memóriából, x program és zene stb. mennyit használ, de nem jelzi sehol..:/ csak felvinni tudok plusz cuccot :/

Lacee
alapesetben minden rajta van a telefonon is, ami az itunes-ban van. Hogy megszabadulj valamitõl, egyszerûen töröld az itunes-ból amit nem szeretnél a telefonon látni, és sync.
ha pedig manuálisan kezeled a fent levõ dolgokat, akkor egyszerûen kijelölés és delete.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
hali,

Hogy lehet rábírni ezt a fránya itunest, hogy mutassa már, hogy mi van a telefonomon? Vagy van valami normális alkalmazás amivel törölni tudom a feltelepített programokat, illetve másolt zenéket, videókat, csengõhangokat stb. stb.?

precision
cydiaban van rá egy app asszem, talán pont az a neve hogy contact del v. vmi ilyesmi

Bazinga!

Sephi
Hogy tudom kiturulni az osszes Contakt-omat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacee
persze, 2g/3g-nek sincs külön topicja, végülis az egész termékpalettáról beszélgetünk.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

autoszimulator
sok különbség úgysem lesz köztük,fõleg nem szoftverileg, szóval szerintem lehet itt simán

Kandurex
Szia,

Vègülis használt 2G lett

(még van az ékezet 😊)

GregSB
Grat a telefonhoz! 😊

Használt 2G vagy 3G lett végül belõle?

Más: Még egy tokgyártó megerõsítette az iPhone Nano-t.

Úgy látszik erre már lassan mérget lehet venni. Szerintetek mi legyen ha tényleg be fogják jelenteni 5.-én? Nyissunk új topicot neki vagy nevezzem át ezt "iPhone / iPhone Nano"-ra? Én az utóbbira szavazok.
Ki is teszem kérdésbe.

Kandurex
óóó, köszönöm szépen, már sikerült is! <#eljen>

autoszimulator
áhám, akkor bizony még a mobileinstallation crackelése nem történt meg, vagy ha igen, akkor utána nem restartoltad a telefont. Ha még nincs crack, Cydiában fellelhetõ.

Ha jól tudom, a telóhoz való belépéshez akkor meg egy US acc kell, amit neten guglizott kamu adatokkal lehet regelni, de igazából ha azt ablakot feldobja, akkor a szinkronizáció is sikerül, csak a fentebb írt a gond.

precision
cydiahoz addold a http://stable.szifon.com source -t és rakd fel róla a mobileinstallation crack -et
ha ez megvolt asszem a crack telepítése után fel kell rakni egy free programot appstoreból
ja és ezek után mindig telefon restart 😊

Bazinga!

Kandurex
ja és dob egy ilyen hibát az itunes a végére

Kandurex
A telefonban nem tudok belépni az itunes -be, mert azt írja, hogy az én országom nem támogatott :/

autoszimulator
hát ugye beejiveIm betesz az applicationok közé az iTunesban, ezekután a teló kezelõfelületén az iTuneson belül az Applicationsre, és jobb alul ott lesz a Sync gomb. Legyen pipa a beejive elõtt, ezekután rászinkrózza, és már ott lesz a cuccok közt.

Kandurex
Feltelepítettem a BeejiveIm az Itunes -al, ...csak nem igazán találom, hogy hogyan lehetne elindítani? Valaki hlp?

(mekkora egy fasság ez szinkronizációs megoldás)

Kandurex
van cydia...meglesem, kösz

autoszimulator
nyomd hosszan azt a betût, amelyikre ékezetet akarsz varázsolni. nemtudom mennyire mentél bele, de ha van cídiád, akkor a szifon source-n van egy ékezet fixáló kieg, és akkor pl az A betûnél csak Á lesz, a többi hülyeség nem.

Kandurex
Ékezetet tudok valahogy varázsolni? (qrva jó ez a teló 😊

Sziasztok! A következõ programokat keresem, fizetõsek de én craceltre gondoltam! http://appulo.us oldalon törölték õket sajna, hátha valakinek megvan!

iWizard
Photo Wizard
Tube London City
New Years Eve Webcam
iEasyCamera

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |