iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem pl egy olcsó dlink van, mert másra nem használom, még egy laptop van rákötve, de sajna ennek a hatótávolsága nem túl nagy, s mikor már gyengül a jel, akkor a net is lassul...
.: mobilize.hu :.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2000Ft
Írj priviben!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
PS3 ID: SDani456
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
(kop-kop-kop...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
pl olyat is hallottam hogy elõlapi usb -re nem túl szerencsés rádugni
Bazinga!
XP és a legújabb itunes-al,de próbáltam már a korábbiakkal is.
Utánaolvastam(elég gyakori probléma),de hiába rakok fel újabb vagy régebbi iTunes-t ugyanaz az eredmény.
Érdekes,hogy korábban már raktám át képeket és zenéket,akkor nem indul újra...
Azóta volt egy iTunes reinstall.
elõre is kösz és utólag is kösz 😊
(bocsi a láma kérdésekért 😞
Bazinga!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
kivéve hogy a touchon a telefont (konkrétan a GSM -et) igénylõ appok nem mennek, érthetõ módon
szóval touchra is, 2g -re is, 3g -re is jó a quake 3, meg úgy általában az appstore -os és cydias applikációk 90% -a
Bazinga!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Szóval arra céloztam, hogy ha mégsem használtan akarsz venni, akkor ott vannak az úgynevezett Icon csomagok a telefonhoz, T-mobile szállítja õket, leírás itt. Itt láthatod, hogy így akár 990, 27000, stb forintért is elhozhatod a telefont, a havidíj pedig 10ezer vagy 16ezer. Ezek a benne foglalt ingyen beszélgetés, sms, adatforgalom révén akár teljesen felhasználhatók, és akkor van egy telefonod annyiért, amennyiért megvetted az elején. De persze ez csak akkor, ha beszélsz ennyit.
2 giga alatt pedig az ezekben a csomagokban foglalt ingyenes adatforgalmat értem, amennyit ugye ingyen netezhetsz a telefonnal egy hónapban. Ha ezt átléped, akkor bizony elég drága már a dolog, persze ha pl van wifi a közelben, legalább az otthoni gépen, akkor (fõleg az elején), sok felesleges megabájttól megkímélheted magad, a késõbbi, szimpla netezés nem fog ennyit leszívni.
Aztán esetleg ha olyan cégnél dolgozol, akkor megkérdezheted õket, hogy céges telefonként nem tudják-e megvenni neked, s akkor is te fizetsz mindent, de a T a céges ügyfeleknek általában jóval kedvezõbb ajánlatokkal állnak elõ, mint ez a publikus csomag... T-s ismerõs mondta, hogy nem egy olyan ügyfele volt már, aki bár a 400 percet meg sem közelítette, a 2 gigát sikerült jó párszor túllépnie, s generált vele +10ezres számlákat is, szóval erre azért figyelni kell a HC netezõknek 😊
Példának okáért végül is aztán az én telóm is cégen alapokon nyugszik, én fizetem az egészet, csak cégen keresztül mûködik, onnan van tovább számlázva nekem. Így a telefon 80ezer forintba kerül, 20ezerért elhozhattam, és egy évig 4500at kell törleszteni, ami kamatmentes.
Ezen felül ingyen beszélek az összes céges telefonnal (ebbõl csak egy érintett számomra, de a telefonálásaim 80%át vele bonyolítom), + 5ezer forintos alapcsomagom van, amibõl lebeszélhetõ 1700 ft, s tartalmaz még 5 giga adatforgalmat (bõven sok, de ez volt a legkisebb), ezeken felül T-n belül 8 forint, T-n kívül 16.
Szóval érdemes kicsit utánajárni, ha van ilyen ismerõs, sokat tud segíteni.
..ezt nem értem? Mert elõtte mi van, és mi van utána? 😊
"akkor érdemes az ikonokat is nézegetni,"
..ezt se nagyon értem. Miért nézzem? Hogy?
Köszi a helpet.
Szoftveresen mindenképp nézd meg, hogy mi az aktuális szoftver verziószáma. Persze lehet vissza van állítva az eredetire (sõt biztos), de azért kiderül belõle, hogy pl nem-e 2.2 van rajt, stb. No meg természetesen nyomogasd picit, próbálj meg hívni is vele, mikrofon és hangszóró teszt, esetleg a hálózatot letesztelni (okés-e a te szolgáltatóddal, nem-e külföldrõl hozott, csak ottani szolgáltatóval mûködõ teló) stb, szóval amire bármely más telefonnál is figyelnél 😊
ui.: amúgy ha sokat telefonálsz, esetleg el tudod számolni a számlákat, akkor érdemes az ikonokat is nézegetni, mert abban elég jól ki lehet jönni, ha szeretsz beszélni. Csak a netnél kell figyelni a 2 gigára, mert afelett kegyetlen lehúzás indul be.
Gondolkozok egy ilyen kütyü megvásárlásán, de sajnos, nincs 120-130+ sok ezer forintom, így használtan fogom megvenni, mikre figyeljek? Tudtok tippeket adni?
Én úgy csináltam, hogy kézzel kimentettem az App Datából és Loc Settingsbõl, s a Zene mappából az iTunes fájlokat, majd új rendszeren (pont ma) visszapakoltam õket. Megmaradtak a playlistek, app-ok, csengõhangok.
Az már egy másik kérdés, hogy mivel megváltozott a meghajtó betûjele, amelyiken voltak a zenék, elég sok melóm volt vele. De kitaláltam, hogy a zene mappámra ráküldtem az iTunes-t, hogy ott keresse meg a zenékhez a sourcekat, sikerült is neki. Aztán mikor bementem a Zene mappámba, kicsit beájultam, mert vagy 2000 mappát találtam ott 😄
Kicsit nézegettem, s rájöttem mi volt a gond: bár a playlisteknél szépen rendezve voltak a zenék, albumok, elõadók kitöltve, a leglényegesebb dolog, az Album artist össze vissza volt kitöltve. Most azokat megcsináltam, a VA albumoknál Compilationt alkalmaztam, és most tökéletes minden, átláthatóbb mint valaha, s innentõl már a késõbbi backupok sem okoznak kavarodást... (remélem)
újratelepítettem az xp-t és mos van egy üres itunes-om. hogy tudom visszarakni bele a telefonon lévõ cuccokat?