iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
nekem wireless net az olyan mint a gépen, 3G az átmenet, Edge mellett kell azért csipsz meg kóla is 😄

De nekem pl egy olcsó dlink van, mert másra nem használom, még egy laptop van rákötve, de sajna ennek a hatótávolsága nem túl nagy, s mikor már gyengül a jel, akkor a net is lassul...

.: mobilize.hu :.

Kandurex
vagyis lehet visszaszívom, mert most a normál gépemen is lassú...hm

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
wireless rulz, csak kocsit lassu a telefon, vagyis a net, ez normalis?

Kandurex
Most a telefonrol irok 😊 csak nincs ekezetem...

Kandurex
jaa értem, oksi!

autoszimulator
minden alkalmazáson belül van egy ilyen, általában bal felsõ sarokban, vagy az elõzõ menüpont nevével, vagy cancel gomb. Ha nincs, akkor az alkalmazást készítõ egyén nem tett bele 😄 De szinte minden olyan programban, amely több oldalas, van ilyen.

Kandurex
Hogy van ezen a canel gomb? Úgy értem egy vissza? 😊) A fõgomb, az teljen kinyomja.

BADE
Nem kell vkinek IPHONE bõrtok,tartó?3G-hez vettem,de csak simával jó.Belûl narancssárga.
2000Ft
Írj priviben!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

SD456
Ez nagyon durva 😄

PS3 ID: SDani456

autoszimulator
OSX kell alá, ott nincs gondja 😄

magus
nekem csak szimplán évek mire elindul, mire reagál, mire történik valami, mire megcsinálja amit akarok. Egy szaros id3 taget átírni percek munkája. itunesnál nagyobb talicska szart én még nem láttam, van vmi alternatívája, bármi?

BADE
sajnos nem tudok beletörõdni,mert se képeket,se zenéket nem tudok átrakni,mivel ahányszor csatlakoztatom bejön a kékhalál,ráadásul a gépnek sem egészséges

Zomil
én elölapit használok augusztus ota és semmi bajom vele 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

autoszimulator
hát nekem ha nem is kékhalált, de örökös lefagyást, semmire sem reagálást okozott... Sajnos ez van, el kell viselni 😄

BADE
nem újkeletû a probléma😞
valsteg újrarakom a winfost
kékhalál

fsgh
én elõlapin updateltem...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zetorg
update nem megy elõlapin... szinkron mûködik nálam is csak komolyabb dolgokat nem lehet.

fsgh
Én elõlapi usbre dugom rá már 3-4 napja és eddig nem tapasztaltam semmit.

(kop-kop-kop...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

precision
próbáltad már másik usb portra dugni? lehet az szarakodik
pl olyat is hallottam hogy elõlapi usb -re nem túl szerencsés rádugni

Bazinga!

BADE
nekem olyan problémám lenne,hogy az iphone-t rákötöm a gépre egybõl kékhalállal újraindul a gépem.
XP és a legújabb itunes-al,de próbáltam már a korábbiakkal is.
Utánaolvastam(elég gyakori probléma),de hiába rakok fel újabb vagy régebbi iTunes-t ugyanaz az eredmény.
Érdekes,hogy korábban már raktám át képeket és zenéket,akkor nem indul újra...
Azóta volt egy iTunes reinstall.

Kandurex
Na, az zsír,..hm, na jó, pár napig inkább nem írok, úgyis a hét közepe felé kapom meg, akkor majd jövök még kérdezõsködni.

elõre is kösz és utólag is kösz 😊

precision
hivatalos appstore program, rámegy mindkettõre

Bazinga!

Kandurex
BeejiveIM ez jól hangzik, gyári telefonra rá megy, vagy csak jailbreakesre?

MerlinW
Igen. BeejiveIM, Fring

[merlinw.org]

Kandurex
Van lehetõség msn futtatásra? Az nekem nagyon fontos.

(bocsi a láma kérdésekért 😞

precision
nemtom apple mér nem teszi elérhetõvé appstore -on ingyenesen a különbözõ t9 szótárakat, az alap csomagból meg kikerülni, máris kb felére csökkenne az ipsw mérete, és mindenki feltehetné appstoreból a neki tetszõ szótárakat

Bazinga!

Ability
Nem tudom olyan valaha lesz-e hozzá, eléggé megdobja a rendszer méretét és egyre több helyen vezetik be, és mi még mindig jelentéktelenek vagyunk...
Lacee
...csak a magyar nyelvû t9 meglenne hozzá...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ability
Elvileg kész a hivatalos fordítás, csak még nem rakták bele. Talán majd a januári MacWorld expo-n egy nagyobb frissítés keretén belül ez is benne lesz. Addig is Cydiából lehet telepíteni egy fordítást, egész korrekt...
Forza Italia
Srácok azt nem tudja valaki, h mikor lesz kapható a T-mobile-ba magyar nyelvel?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kandurex
na az zsír, kösz

Ability
A két platform ugyan az, csak az újgenerációs Touch-nak kicsit erõsebb a hardvere. Minden játék, alkalmazás létezik mindkét készülékre...
precision
ugyanaz a firmware fut a touchon mint az iphone -on
kivéve hogy a touchon a telefont (konkrétan a GSM -et) igénylõ appok nem mennek, érthetõ módon

szóval touchra is, 2g -re is, 3g -re is jó a quake 3, meg úgy általában az appstore -os és cydias applikációk 90% -a

Bazinga!

Kandurex
heheh 😊 láttam a Quake 3 -at, vagy az csak touch -ra van?

Kandurex
Ez jól hangzik, utána jártam, hogy van e ilyen a vodafone -nál, de ott 30 nap után lejár, itt nincs korlát?

Kandurex
Köszi! Világos. Bár nem akarok elõfizetéses lenni, így is van, külön 8Mbit internet, 2 mobil, meg vonalas telefon :/ szal sok lesz már a kommunikációból 😊

pyrohun
Szerintem annak éri csak meg, akinek nincsen lehetõsége bármilyen flotta-elõfizetésbe beszállni. Azoknál olcsóbb nincs. Ismerõsöm "kormányzati" díjcsomagjával 10 forint alatt beszél mobilra és valami 3-5 forintért vezetékesre... fasza, mi? 😊 Ja és pannon.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ability
Az Ikon csomagok amúgy elég jól össze vannak állítva, a publikus csomagok közül az egyik legjobbak, sok szolgáltatást adnak és viszonylag olcsók. Nyilván az a szempont, hogy valaki beszél-e havi 10k körül, de amúgy ha belegondolsz, akkor ebbe a havidíjba még bele van építve egy törlesztõrészlet féle, illetve az Apple-nek mindenféle járulék. Havi 400 perc, 200 SMS, 2 giga adatforgalom azért elég sokat jelent. Szerintem a netet sem könnyû túllépni, én szoktam netezni, youtube-ot nézni, appstore-ról is töltöttem már nagyobb dolgokat, van egy játék amivel multiban játszok és minden map elõtt letölti a következõ pályát, és eddig még mindig csak 150 mega volt a legtöbb adatforgalmam. Arra akartam célozni, hogy ha valakinek nem kell független teló, mert megfelel neki a T-Mobile akkor szerintem érdemes Ikon csomaggal venni, eléggé megéri, nem rossz csomagok azok. Csak egy szempont van: beszél-e valaki ilyen értékben havonta. Aki keveset telózik annak nyilván nem éri meg.
autoszimulator
ja igen, bocsi már késõ van 😄D

Szóval arra céloztam, hogy ha mégsem használtan akarsz venni, akkor ott vannak az úgynevezett Icon csomagok a telefonhoz, T-mobile szállítja õket, leírás itt. Itt láthatod, hogy így akár 990, 27000, stb forintért is elhozhatod a telefont, a havidíj pedig 10ezer vagy 16ezer. Ezek a benne foglalt ingyen beszélgetés, sms, adatforgalom révén akár teljesen felhasználhatók, és akkor van egy telefonod annyiért, amennyiért megvetted az elején. De persze ez csak akkor, ha beszélsz ennyit.

2 giga alatt pedig az ezekben a csomagokban foglalt ingyenes adatforgalmat értem, amennyit ugye ingyen netezhetsz a telefonnal egy hónapban. Ha ezt átléped, akkor bizony elég drága már a dolog, persze ha pl van wifi a közelben, legalább az otthoni gépen, akkor (fõleg az elején), sok felesleges megabájttól megkímélheted magad, a késõbbi, szimpla netezés nem fog ennyit leszívni.

Aztán esetleg ha olyan cégnél dolgozol, akkor megkérdezheted õket, hogy céges telefonként nem tudják-e megvenni neked, s akkor is te fizetsz mindent, de a T a céges ügyfeleknek általában jóval kedvezõbb ajánlatokkal állnak elõ, mint ez a publikus csomag... T-s ismerõs mondta, hogy nem egy olyan ügyfele volt már, aki bár a 400 percet meg sem közelítette, a 2 gigát sikerült jó párszor túllépnie, s generált vele +10ezres számlákat is, szóval erre azért figyelni kell a HC netezõknek 😊
Példának okáért végül is aztán az én telóm is cégen alapokon nyugszik, én fizetem az egészet, csak cégen keresztül mûködik, onnan van tovább számlázva nekem. Így a telefon 80ezer forintba kerül, 20ezerért elhozhattam, és egy évig 4500at kell törleszteni, ami kamatmentes.
Ezen felül ingyen beszélek az összes céges telefonnal (ebbõl csak egy érintett számomra, de a telefonálásaim 80%át vele bonyolítom), + 5ezer forintos alapcsomagom van, amibõl lebeszélhetõ 1700 ft, s tartalmaz még 5 giga adatforgalmat (bõven sok, de ez volt a legkisebb), ezeken felül T-n belül 8 forint, T-n kívül 16.

Szóval érdemes kicsit utánajárni, ha van ilyen ismerõs, sokat tud segíteni.

Kandurex
"Csak a netnél kell figyelni a 2 gigára, mert afelett kegyetlen lehúzás indul be."

..ezt nem értem? Mert elõtte mi van, és mi van utána? 😊

"akkor érdemes az ikonokat is nézegetni,"

..ezt se nagyon értem. Miért nézzem? Hogy?

Köszi a helpet.

autoszimulator
Hát szerintem mindenképp vedd kézbe elõtte, megnézni a külsõ jegyeket, mennyire van lelakva, fõleg a kijelzõ. Hátlap is elég érzékeny a karcokra, arra is érdemes figyelni.

Szoftveresen mindenképp nézd meg, hogy mi az aktuális szoftver verziószáma. Persze lehet vissza van állítva az eredetire (sõt biztos), de azért kiderül belõle, hogy pl nem-e 2.2 van rajt, stb. No meg természetesen nyomogasd picit, próbálj meg hívni is vele, mikrofon és hangszóró teszt, esetleg a hálózatot letesztelni (okés-e a te szolgáltatóddal, nem-e külföldrõl hozott, csak ottani szolgáltatóval mûködõ teló) stb, szóval amire bármely más telefonnál is figyelnél 😊

ui.: amúgy ha sokat telefonálsz, esetleg el tudod számolni a számlákat, akkor érdemes az ikonokat is nézegetni, mert abban elég jól ki lehet jönni, ha szeretsz beszélni. Csak a netnél kell figyelni a 2 gigára, mert afelett kegyetlen lehúzás indul be.

Kandurex
Hali,

Gondolkozok egy ilyen kütyü megvásárlásán, de sajnos, nincs 120-130+ sok ezer forintom, így használtan fogom megvenni, mikre figyeljek? Tudtok tippeket adni?

autoszimulator
hát nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem a zenéket visszatölteni a telefonról nem fogod tudni...

Én úgy csináltam, hogy kézzel kimentettem az App Datából és Loc Settingsbõl, s a Zene mappából az iTunes fájlokat, majd új rendszeren (pont ma) visszapakoltam õket. Megmaradtak a playlistek, app-ok, csengõhangok.

Az már egy másik kérdés, hogy mivel megváltozott a meghajtó betûjele, amelyiken voltak a zenék, elég sok melóm volt vele. De kitaláltam, hogy a zene mappámra ráküldtem az iTunes-t, hogy ott keresse meg a zenékhez a sourcekat, sikerült is neki. Aztán mikor bementem a Zene mappámba, kicsit beájultam, mert vagy 2000 mappát találtam ott 😄

Kicsit nézegettem, s rájöttem mi volt a gond: bár a playlisteknél szépen rendezve voltak a zenék, albumok, elõadók kitöltve, a leglényegesebb dolog, az Album artist össze vissza volt kitöltve. Most azokat megcsináltam, a VA albumoknál Compilationt alkalmaztam, és most tökéletes minden, átláthatóbb mint valaha, s innentõl már a késõbbi backupok sem okoznak kavarodást... (remélem)

Zetorg
nem...
az appokat vissza tudom rakni, de a többit nem.

autoszimulator
csináltál az itunes-ról backupot?

SD456
Kösz megnézem!

Zetorg
tudom, hogy volt már róla szó, de nem találom a leírást 😞
újratelepítettem az xp-t és mos van egy üres itunes-om. hogy tudom visszarakni bele a telefonon lévõ cuccokat?

Zetorg
SD456
Hi all!

Ti milyen programot használtok videó konvertáláshoz ?

Zetorg
nekem most monochrome theme van belõve...