iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
Igen, csak erre azt mondják - nem tudom miért - hogy csak 3G kompatibilis.

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
progi, cydiában telepíthetõ

Kandurex
Nem tudtok valami szervizt Nyíregyháza vagy Debrecen környékén? (szeretném kicseréltetni a hátlapot)

*csak budapestieket találtam 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Forza Italia
alapból vagy valami program kell hozzá?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

precision
2G -sekhez is van már nagyon régóta 😊

Bazinga!

autoszimulator
És már videófelvevõ is van a 3G-s telókhoz 😊

Jó reggelt mindenkinek!

2009 híreink a következõek 😊
Iphone 3G feltörve. Ráadásul a 2.2 firmwareval, és a legújabb baseband!
A függetlenítés a cydián keresztül "lesz" elérhetõ! <#idiota><#taps>

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

BÚÉK !!!<#law>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

GregSB
Buék mindenkinek!

köszönöm szépen a segítséget ! sikerült !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

értem köszi, és boldog új évet mindenkinek...

Kandurex
Hmm.....

GregSB
Lehet hülyeséget mondok, de a Cydiából vagy Installerbõl felrakott programok nem fognak szerintem megjelenni az iTunes-ban, csak az adott programokon belül. (javítsatok ki ha nem így van)

GregSB
Nem kell új telefont venni, csak mert nincs garancia még ki tudják cserélni az akksiját, de pénzbe fog nyilván kerülni.

üdv. igaz az hogy nem lehet cserélni az akkumulátorát ha elromlik? De ha nincs garancia akkor veheted meg újra...

Kandurex
hali,

hogy kell beállítani, mert én nem jövök rá, hogy az itunes mutassa azokat a programokat is amiket még nem én, hanem a telefon elõzõ gazdája rakott rá?

fsgh
aviból konvertálásra a DVDvideosoft free studiot.

Felirat ráégetését Virtualdub-al csinálom. egy oldalon olvastam hogy kell de most nem jut eszembe hol van:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

passatgt
mivel nem albumod van, hanem csak 1 mp3😊

indítsd el, és bal oldalon alul a Now Playing részbe húzzad be a borítót

nemlehet kattintani az album kockára <#shakehead>

passatgt
manuálisan amazon.com-ról leszeded a borítót

vagy van a tuneup nevezetû program, ami kitölti a id3 tagokat, borítót leszed stb.., igaz ez fizetõs, de ingyen 300-at megcsinál asszem

igen most néztem nálam is az van valami hiba hogy nem található boritó és kész...

autoszimulator
jobb katt albumra, get info, és a cover négyzetére dupla katt

magus
hát nekem a konvertálás ugyanannyi idõ mint amennyi idõ alatt megnézném. és elárulod, hogy mi az amire rájöttél, hogy melyik programokat használod? : )

jah... én is hasonlót akartam kérdezni mint amire válaszoltál... de... akkor mi van, ha úgy nem talál semmit? valami alternatíva?

fsgh
egy 20perces angol sorozatra 10perc alatt ráégetem a feliratot 3perc alatt átkonvertálom az avit és ennyi😊 Annyira nem nagy meló... (Az volt nagy meló mire rájöttem hogy csináljam meg...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

passatgt
itunesban jobbklikk, get album artwork-.-

boritókat hogy lehet zenékhez rakni?
tudom vannak progik de azok nemjöttek be, berakosgatom én tudom hogy belehet csak már nemtudom hogy hogy ?!

magus
nem hiszem, hogy nagy jövõje lenne, így is akkora szopás átkonvertálgatni a videókat, feliratot még mindig nem sikerült megoldani, hogy egyszerûen belelehessen égetni (egyszer próbáltam vmi filterrel, azzal meg csúszott), amikor elõször a kezemben volt a touch, akkor tökre élveztem, hogy lehet rajta filmezni, aztán mivel több macera átkonvertálni, mint elmenni utcátseperni és összekeresni a pénzt a gyõjtõdobozos dvd-re, ezért leszoktam róla

magus
van vmi program, bossprefs, vagy bosstools, azt hiszem, amivel át lehet pakolni a rendszerpartícióról a dolgokat a nagyobbikra, sztem próbálkozz azzal

Zomil
Aurora Feint II: The Beginning
ezzel játszik valaki? 😊
nagyon jó,érdekes játék

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GregSB
Miért, a hasonló méretû netbookok meg hordozhatóak? 😊

Egyértelmûen ezek ellen szállna ringbe ez a készülék ha megjelenne...

Kandurex
22cm...hát, az már minden csak nem hordozható...vagy ennyi erõvel már a laptopomat is a hónom alá vághatom azt touchnak hívom

autoszimulator
nem lesz az egy picit nagy? 😮

Kandurex
ja, ott nálam magyar és Magyarország van beállítva,...😞

Ombika
Ez egybol napvilagot latott anno! 😊

Amugy grat a FAQ-ert!

BADE
nekem magyar irealsms van fent
A settings/general (nálam magyar: beállítások/általános ott pedig a a régió beállítás)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kandurex
hm, frissített a cydia,...hm mûködik a store, érdekes, alig van 15% szabad hely a systemnek,...azt kb. 7 giga meg tökre szabad a memóriából nekem :/ mármint amit felhasználhatok. Akkor most az alkalmazásoknak nem lesz több hely vagy mi? Vagy alapból az usernek fenntartott helyre is telepít?

Irealsms meg töröltem a francba, 2.0 verzió jól megy, viszont nem lehet magyarítani, a magasabb, asszem, a 63. meg crack -elni nem lehet :/, igaz az se lehet magyarítani 😞

GregSB
Thx mindenkinek!

Kandurex
milyen general? hol?

Zetorg
jó, akkor legyen simán jack csatlakozó 😄

BADE
az elején nekem is angol volt,próbáld meg beállítani újra a nyelvet a general-ba

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

precision
nemtom, teló restart? 😊

Bazinga!

Kandurex
Felraktam a IrealSMS, de nem tudom magyarítani 😞 pedig szépen felkúszott, aztán a magyarítás is, de még mindig angol, a menüben meg nem találtam lokalizáció váltást. Mi lehet a gond?

Lacee
hát, mindkettõ egyben, mert a headset mikrofonja is a jackbe érkezik 😊
a FAQ tényleg jó ötlet!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

az itunes legutobbi mentését rakta vissza a telora zenékkel contactokkal
stb.
autoszimulator
<#eljen> jó lett 😉

autoszimulator
restore az mit akar jelenteni a te értelmezésedben? visszaállítottad a telefon eredeti állapotát? próbáld meg újraindítani, várni picit, nem biztos, hogy emiatt nem talál hálózatot, lehet hogy csak térerõ nincs épp

Please help!
megcsináltam a jailbreak-et quickpwn-nel, fel is rakta amit kell, csináltam restore-t itunessal csak az a gondom hogy nem csatlakozik fel a hálózatra.