iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*csak budapestieket találtam 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2009 híreink a következõek 😊
Iphone 3G feltörve. Ráadásul a 2.2 firmwareval, és a legújabb baseband!
A függetlenítés a cydián keresztül "lesz" elérhetõ! <#idiota>#idiota><#taps>#taps>

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
hogy kell beállítani, mert én nem jövök rá, hogy az itunes mutassa azokat a programokat is amiket még nem én, hanem a telefon elõzõ gazdája rakott rá?
Felirat ráégetését Virtualdub-al csinálom. egy oldalon olvastam hogy kell de most nem jut eszembe hol van:S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
indítsd el, és bal oldalon alul a Now Playing részbe húzzad be a borítót
vagy van a tuneup nevezetû program, ami kitölti a id3 tagokat, borítót leszed stb.., igaz ez fizetõs, de ingyen 300-at megcsinál asszem
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
tudom vannak progik de azok nemjöttek be, berakosgatom én tudom hogy belehet csak már nemtudom hogy hogy ?!
ezzel játszik valaki? 😊
nagyon jó,érdekes játék
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyértelmûen ezek ellen szállna ringbe ez a készülék ha megjelenne...
A settings/general (nálam magyar: beállítások/általános ott pedig a a régió beállítás)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Irealsms meg töröltem a francba, 2.0 verzió jól megy, viszont nem lehet magyarítani, a magasabb, asszem, a 63. meg crack -elni nem lehet :/, igaz az se lehet magyarítani 😞
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
a FAQ tényleg jó ötlet!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
stb.
.: mobilize.hu :.
megcsináltam a jailbreak-et quickpwn-nel, fel is rakta amit kell, csináltam restore-t itunessal csak az a gondom hogy nem csatlakozik fel a hálózatra.