45063
10255461851509447102.jpg
  • LoSA
    Sziasztok,

Egy kollégám szeretne venni iPhone-t. Ezt nézte ki magának a NETen. LINK

Vélemény? Mire kell odafigyelni egy iPhone vásárláskor? (Én még csak szolgáltatónál vettem, ezért nem tudom....)

Köszi a segítséget!
  • Kongy
    Na csak nem bírtam ki, elcseréltem az 5s-emet, plusz némi KP-t egy i6-ra... Nem akaram elhinni, de tényleg ég és föld a két telefon.. 5s annyiban jobb, hogy kényelmesebb volt nekem kezelni, mert jóval kisebb... viszont ez volt a negatívuma is, mert mostanában elég sokat netezek telón, nem árt, hogyha nagyobb 'ablakban' látom a böngészőt. Ami meglepett, hogy a hangszórója eszméletlen jó, nagyon tiszta. Azt hittem az 5s-é a top, de ezt is túlszárnyalták :D Szóval eddig nagyon tetszik, nem bántam meg a cserét.
  • SötétBarom
    Utolsó mondat a lényeg.
  • SötétBarom
    További jó szórakozást a rendszerhez, használd egészséggel. :)
    Illetve kösz a segítséget.
  • GregSB
    Vagy esetleg ez is olyan probléma, ami 10.000-ből 1 embert érint?
  • szucsy89
    abba a t üzletbe el is kell menni, vagy akármelyik boltba, ahol lehet kapni. nem beszélve arról ha esetleg vidéken laksz, és nincs a közeledben ilyen hely.

ez is olyan, hogy meg lehet magyarázni hogy hát de ennyi meg annyi idő kivágni, de mégis, ennyi pénzért faszom se akar vonalzóval simkártyákt húzogatni meg vagdalni
  • robotnyk
    ja, nekem is majdnem 2 percig tartott az ügyintézés, kész horror. akkor gondolkodtam is rajta, hogy egy dupla simtálcás telefonért érdemes lenne egy fos rendszeren szopnom még pár évig.
  • MerlinW
    Jaja, nekem is volt ilyen problémám régen, 10 percet kellett töltenem egy T üzletben, hogy adjanak egy egy makro sim-et. Egyébként ott az olló, te is körbevághatod, ahogy sokan teszik.
  • SötétBarom
    Csak egy nagyon apró figyelmesség, amit hibátlanul szembe lehet állítani az apple "és akkor veled KIBASZUNK" hozzáállásával. ;´)
  • trebron
    OP feature
  • SötétBarom
    Céges flottás, az öregemnek lesz (mert én ugye almát soha többet, de neki jó, mert ízi-to-júz).
    Közben már felkutattam azt, akinél volt, szal lassan sikerül végre beüzemelni.. -.- (első szopás a sim-csere volt... Adalékként: csajomnak most rendeltem oneplus one-t, ott a fele annyi árba belefér, hogy gyárilag kétféle sim-slottal adják, 200+ ezerbe már nem..)

Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.03.11. 17:56:33
  • GregSB
    Ha mákod van akkor tenyleg az előző tulaj felejtette el deaktivalni. Kérd meg őt.

Ha peches vagy akkor lopott a telefon, ebben az esetben csak az tudná aktiválni akitől ellopták. Ez esetben viszont próbált visszacsinálni az üzletet

• MerlinW
    Az előző tulajnak kell deaktiválnia. link
  • SötétBarom
    Ha van egy használt iphone, ami hozzá van rendelve egy apple fiókhoz, azt ki lehet iktatni valahogy? Nem tudom aktiválni ezt a fost.
  • robotnyk
    most hogy egész európában drágult minden apple termék, szerintem egy 10est nyugodtan rá lehet erre tenni. ha nagyon szép állapotban van, és nem túl régi, akkor akár 15 ezret is
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.03.11. 13:34:47
  • G_ArchAngel #42038
    en is akorul adtam el ebayen
  • ForzaInter
    Attól függ hány éves. Én gondolkozok rajta, hogy eladom a 2 éves i5-met, de sztem 60-70 ezernél többet már nem ér.
  • GregSB
    Ja
  • G_ArchAngel #42035
    ez amugy iPhone only?
  • G_ArchAngel #42034
    Angliaban nincs itt
  • GregSB
    Itt van végre a Google Calendar app

Google Calendar by Google, Inc.
    https://appsto.re/us/8XXm2.i
  • Kongy
    16 gigás iPhone 5s-ek mennyiért mennek használtan jelenleg?
  • GregSB
    Bocs, mart kint van :)
  • GregSB
    8.2 elvileg ma jon
  • G_ArchAngel #42029
    iPhone 6 plus bluetooth semmit nem talal, az mennyire normalis? Reset es network reset megvolt.
  • Rage47
    én a Withings Activité Popot várom
  • GregSB
    Nem, tuti nem tudnának csinálni. A Motorola, LG, Huawei mérnökei képesek rá, de az Apple mérnökei soha nem lennének képesek kerek órát csinalni. :D
  • robotnyk
    nekem egyébként volt okosórám, két dolog okozott örömöt: amikor megvettem, meg amikor sikerült eladnom :>
  • szucsy89
    persze, az egy másik kényes téma, nem is mostanában fog szvsz megoldódni, már a telefonoknál is jó ideje megoldandó terület
  • robotnyk
    jelen pillanatban a dizájnnál sokkal nagyobb probléma minden smartwatch esetében az, hogy a jelenlegi akku technológiával sokkal több kényelmetlenséget hoznak, mint amennyit megoldanak
  • szucsy89
    ez is sokkal jobban néz ki mint a Watch

akinek fontos a design sztem nem fogja megvenni, csak az elvakult Apple fanok, bár abból is van "pár"
  • Tikal #42022
    Ha a huawei-nek sikerült akkor biztos az Apple-nek is sikerülne, ha akarnák... :)
  • Tikal #42021
    khm khm, kerek Huawei smart watch
  • Jim Morrison
    mivel a felhasználói felületet nem kör kijelzőre szabták, egyértelmű, hogy nem is nagyon illene abba bele.
  • passatgt
  • passatgt
  • Jim Morrison
    Úgy mondod mintha ismernéd az összes mérnököt akik az applenél dolgoznak, mi van akkor ha tényleg nem tudnak kerek okosórát csinálni?
  • GregSB
    Technológiai oldalról semmi akadálya nincs. Ha akarnának tudnának csinalni kerek órát.

Vékonyabbat akksi miatt nem tudnának. Igy is csak 1 napot fog kibírni. Egyebkent állítólag élőben nem vastag (legalábbis akik fel próbáltak a szeptemberi event után ezt állítják. Ki kell probálni élőben, felesleges spekulálni igy hogy meg nem is láttuk.
  • Tikal #42015
    Biztos akarták hogy hasonlitson az iPhone-ra, meg hogy kitűnjön a formájával, és ne legyen összekeverhető egy sima órával... értem én, csak ez a duci forma na...
  • Tikal #42014
    Apple Watch méretei kb 36,5mm széles és 42mm magas. Szóval nincs nagyon messze egy átlagos óra méreteitől ami 38mm.... de biztos igaza van, a kerek órán nem fértek volna el a nevek...