45063
-
#42053 Sziasztok,
Egy kollégám szeretne venni iPhone-t. Ezt nézte ki magának a NETen. LINK
Vélemény? Mire kell odafigyelni egy iPhone vásárláskor? (Én még csak szolgáltatónál vettem, ezért nem tudom....)
Köszi a segítséget! -
#42052 Na csak nem bírtam ki, elcseréltem az 5s-emet, plusz némi KP-t egy i6-ra... Nem akaram elhinni, de tényleg ég és föld a két telefon.. 5s annyiban jobb, hogy kényelmesebb volt nekem kezelni, mert jóval kisebb... viszont ez volt a negatívuma is, mert mostanában elég sokat netezek telón, nem árt, hogyha nagyobb 'ablakban' látom a böngészőt. Ami meglepett, hogy a hangszórója eszméletlen jó, nagyon tiszta. Azt hittem az 5s-é a top, de ezt is túlszárnyalták :D Szóval eddig nagyon tetszik, nem bántam meg a cserét. -
#42051 Utolsó mondat a lényeg. -
#42050 További jó szórakozást a rendszerhez, használd egészséggel. :)
Illetve kösz a segítséget. -
#42049 Vagy esetleg ez is olyan probléma, ami 10.000-ből 1 embert érint? -
#42048 abba a t üzletbe el is kell menni, vagy akármelyik boltba, ahol lehet kapni. nem beszélve arról ha esetleg vidéken laksz, és nincs a közeledben ilyen hely.
ez is olyan, hogy meg lehet magyarázni hogy hát de ennyi meg annyi idő kivágni, de mégis, ennyi pénzért faszom se akar vonalzóval simkártyákt húzogatni meg vagdalni -
#42047 ja, nekem is majdnem 2 percig tartott az ügyintézés, kész horror. akkor gondolkodtam is rajta, hogy egy dupla simtálcás telefonért érdemes lenne egy fos rendszeren szopnom még pár évig. -
#42046 Jaja, nekem is volt ilyen problémám régen, 10 percet kellett töltenem egy T üzletben, hogy adjanak egy egy makro sim-et. Egyébként ott az olló, te is körbevághatod, ahogy sokan teszik. -
#42045 Csak egy nagyon apró figyelmesség, amit hibátlanul szembe lehet állítani az apple "és akkor veled KIBASZUNK" hozzáállásával. ;´) -
trebron #42044 OP feature -
#42043 Céges flottás, az öregemnek lesz (mert én ugye almát soha többet, de neki jó, mert ízi-to-júz).
Közben már felkutattam azt, akinél volt, szal lassan sikerül végre beüzemelni.. -.- (első szopás a sim-csere volt... Adalékként: csajomnak most rendeltem oneplus one-t, ott a fele annyi árba belefér, hogy gyárilag kétféle sim-slottal adják, 200+ ezerbe már nem..)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.03.11. 17:56:33 -
#42042 Ha mákod van akkor tenyleg az előző tulaj felejtette el deaktivalni. Kérd meg őt.
Ha peches vagy akkor lopott a telefon, ebben az esetben csak az tudná aktiválni akitől ellopták. Ez esetben viszont próbált visszacsinálni az üzletet
-
#42041 Az előző tulajnak kell deaktiválnia. link -
#42040 Ha van egy használt iphone, ami hozzá van rendelve egy apple fiókhoz, azt ki lehet iktatni valahogy? Nem tudom aktiválni ezt a fost. -
#42039 most hogy egész európában drágult minden apple termék, szerintem egy 10est nyugodtan rá lehet erre tenni. ha nagyon szép állapotban van, és nem túl régi, akkor akár 15 ezret is
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.03.11. 13:34:47 -
G_ArchAngel #42038 en is akorul adtam el ebayen -
#42037 Attól függ hány éves. Én gondolkozok rajta, hogy eladom a 2 éves i5-met, de sztem 60-70 ezernél többet már nem ér. -
#42036 Ja -
G_ArchAngel #42035 ez amugy iPhone only? -
G_ArchAngel #42034 Angliaban nincs itt -
#42033 Itt van végre a Google Calendar app
Google Calendar by Google, Inc.
https://appsto.re/us/8XXm2.i -
#42032 16 gigás iPhone 5s-ek mennyiért mennek használtan jelenleg? -
#42031 Bocs, mart kint van :) -
#42030 8.2 elvileg ma jon -
G_ArchAngel #42029 iPhone 6 plus bluetooth semmit nem talal, az mennyire normalis? Reset es network reset megvolt. -
#42028 én a Withings Activité Popot várom -
#42027 Nem, tuti nem tudnának csinálni. A Motorola, LG, Huawei mérnökei képesek rá, de az Apple mérnökei soha nem lennének képesek kerek órát csinalni. :D -
#42026 nekem egyébként volt okosórám, két dolog okozott örömöt: amikor megvettem, meg amikor sikerült eladnom :> -
#42025 persze, az egy másik kényes téma, nem is mostanában fog szvsz megoldódni, már a telefonoknál is jó ideje megoldandó terület -
#42024 jelen pillanatban a dizájnnál sokkal nagyobb probléma minden smartwatch esetében az, hogy a jelenlegi akku technológiával sokkal több kényelmetlenséget hoznak, mint amennyit megoldanak -
#42023 ez is sokkal jobban néz ki mint a Watch
akinek fontos a design sztem nem fogja megvenni, csak az elvakult Apple fanok, bár abból is van "pár" -
#42022 Ha a huawei-nek sikerült akkor biztos az Apple-nek is sikerülne, ha akarnák... :) -
#42021 khm khm, kerek Huawei smart watch -
#42020 mivel a felhasználói felületet nem kör kijelzőre szabták, egyértelmű, hogy nem is nagyon illene abba bele. -
#42019 -
#42018 -
#42017 Úgy mondod mintha ismernéd az összes mérnököt akik az applenél dolgoznak, mi van akkor ha tényleg nem tudnak kerek okosórát csinálni? -
#42016 Technológiai oldalról semmi akadálya nincs. Ha akarnának tudnának csinalni kerek órát.
Vékonyabbat akksi miatt nem tudnának. Igy is csak 1 napot fog kibírni. Egyebkent állítólag élőben nem vastag (legalábbis akik fel próbáltak a szeptemberi event után ezt állítják. Ki kell probálni élőben, felesleges spekulálni igy hogy meg nem is láttuk. -
#42015 Biztos akarták hogy hasonlitson az iPhone-ra, meg hogy kitűnjön a formájával, és ne legyen összekeverhető egy sima órával... értem én, csak ez a duci forma na... -
#42014 Apple Watch méretei kb 36,5mm széles és 42mm magas. Szóval nincs nagyon messze egy átlagos óra méreteitől ami 38mm.... de biztos igaza van, a kerek órán nem fértek volna el a nevek...