45063
10255461851509447102.jpg
  • Meszi212
    Az iPhone 5C is tudja mérni a lépéseket és az emeleteket az EGÉSZSÉG alkalmazással?
    Ha igen akkor miért nem tudom programon belül beállítani hogy az adott készülék küldi majd a programnak az adatokat?
  • trebron
    Erre gerjed :D

• Xing
  • GregSB
    Érdekesség:

Facebook csinált https://www.messenger.com-ot, ami browserből teszi elérhetővé a messengerüket. AMi érdekes, hogy iOS7 dizájnt rakták a weblapra is.
  • ProGabe #42089
  • Meszi212
    És valami ingyenes program?
  • passatgt
    OSX-en simán usb-n rádugod, QuickTime Player-ben pedig alt+cmd+n, és kiválaszod az iphone-t forrásnak. Tükrözni fogja a képet, így telefonon simán elindítod kamerát és látod a gépen.

Vagy AirPlay-en tükrözöd a gépre, van macre és windowsra is program, pl airserver
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.04.04. 13:46:31
  • Meszi212
    Hali
    Esetleg tud valaki olyanról,hogy egy állványra felszerelem az iPhone 6 Plust,rákötöm azt egy laptopra és nem a telefon memóriájába menti a készítendő videó hanem a laptopra küldi egyből!
  • GregSB
    Ha valakinek nehezen megy az angol, akkor k gyorsan kezdjen el tanulni :D Addig is itt egy magyar nyelvű összefoglaló:

http://imagazin.hu/az-apple-watch-titkos-tortenete/

"Az egész dolog iróniája, hogy pont az ellen küzd az Apple Watch, amit az iPhone indított el. Az Apple eddig olyan eszközöket tervezett, amik megragadják a figyelmünket. Most egy olyat szeretnének csinálni, amit nem akarunk – nem tudunk – órákon át folyamatosan használni, kiszűri a zavaró információkat és csak a valódi lényeget jeleníti meg. Ráadásul kevésbé zavaró, a mindennapi társas interakcióink szempontjából kevésbé tolakodó módon. Az Apple okozta a „problémát”, és most az Apple próbálja megoldani azt."
  • GregSB
    "Take the feature called Short Look: You feel a pulse on your wrist, which means you’ve just received a text message. You flick your wrist up and see the words “Message from Joe.” If you put your wrist down immediately, the message stays unread and the notification goes away. If you keep your wrist up, the message is displayed on the Watch’s screen. Your level of interest in the information, as demonstrated by your reaction to it, is the only cue the Watch needs to prioritize. It’s interactions like this that the Watch team created to get your face out of your tech."

Az ilyen kis apró dolgok miatt lesz ez is egy erdekes készülék.
  • rastaman
    nekem 3 nap alatt cserélte az Almárium Pro személyesen intéztem, postát nem tudom. hívd fel őket.
    Utoljára szerkesztette: rastaman, 2015.04.03. 22:17:10
  • maffioso
    1, A gyári akksicsereprogram kb hány nap alatt cseréli ki az akksit? Visszafele postázzák?
    2, Akinek tetszik az vegye meg a motorsport manager-t, mert én speciel nem tudom letenni.
  • passatgt
    Olvasnivaló
  • GregSB
    Nehéz kérdés. Egyrészt tenyleg messze van, es tudjuk hogy az elején mindig óriási az igény ra -> heteket is várni kell ra sokszor. Szóval a szeptemberben bejelentett telefon lehet csak októberben jelenik meg nálunk, es mire sorra jutsz mar lehet november / december lesz.

Ugyanakkor azt pletykálják hogy a S széria idén meg fogja kapni a ForceTouch technológiát (ami az órában van es új MacBookokban, ha erősebben nyomor a képernyőt az külön ficsoroket hoz elő)

Nem lehetetlen, tavaly elott is kapott az S széria egy új tecnologiat: az 5s-be debütált a TouchID.
  • Xing
    Köszi :)
  • robotnyk
    nekem nem erős oldalam a türelem, szóval nem. főleg ha itthon veszed, az a szeptember (vége) inkább október vége, szóval több mint fél év...
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.04.01. 18:36:47
  • passatgt
    2-3 évig még az 5s is bőven jó, nemhogy a 6
  • Xing
    Szeretnék megint venni egy iPhone-t olyan 2-3 évre.
    Az S-es szériák valahogy jobban bejöttek eddig. Ti megvárnátok a szeptembert a vásrlással?
    Utoljára szerkesztette: Xing, 2015.04.01. 18:20:57
  • GregSB
    Claimed ‘iPhone 6C’ rear shell leaks, lends further credence to rumors of new 4-inch model

• passatgt

• anci89
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni OTDK dolgozatomhoz a következő kérdőív kitöltésével. Minden kitöltéssel hozzájárultok a sikeremhez!
    köszönöm előre is !
    http://goo.gl/forms/9dsxJNtwCU
  • Dzsega #42072
    Láttatok már ilyen hibaüzenetet?
    Nem hozható létre apple id
    Invalid device while updating mme delegate account

Saját apple id-val be tudtam lépni...
    Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.03.20. 07:12:07
  • GregSB
    Mondjuk ezt elolvasva én nem csodálkozom hogy a fejlesztők ezt az utat választják:

“How I got 2.3 million app downloads (without spending a cent on marketing)” by Stuart Hall https://medium.com/p/f4823b6bc779

Minden szempontból a legjobb üzleti modell, ha ingyen adod az appot, és IAP-ot kinálsz mellé.
  • GregSB
    Sajnos az lesz.
  • robotnyk
    remélhetőleg nem F2P...
  • GregSB
    Ez elég jól fog kinézni

• ElectricalTech
    Igen
  • maffioso
    T-nél még mindig 15k körül függetlenítenek?
  • anci89
    Sziasztok! Tudom, hogy nem igazán idevaló, de kérlek segítsetek hozzá az OTDK dolgozatom sikeréhez, a kérdőívem kitöltésével, mely a Terméktervezés jelentősége az iPhone-ok piacán címet viseli. Nagyon hálás lennék minél több kitöltőnek!! Előre is köszönöm! :)
    http://goo.gl/forms/KGF2I6XkvH
  • Tikal #42064
    OMG OMG OMG
  • Botond #42063
    Még a végén megtudják milyen vicces fotót osztasz meg facsén és már jönnek is érted a drónok. -.-
  • Kongy
    Szerintem holnap adom is el az i6-ot.
  • Narxis
    CIA is spying iPhone users
  • Kongy
    Én tavaly nyáron vettem ÚJ Telekom függő 5S-t 140eFt-ért vaterán, de aztán 1 héttel később láttam 130-ért is.. szóval lemegy az, nem kell félni.
  • oneal1
    na de nyárra se esik le az ára 130-ra, max a használté, de azt is kétlem....

na mindegy remélem hogy az ilyen minél hamarabb bebukik és nem tud senkit átcseszni
  • rooney8
    hardverapró, vatera, beszéljükmac
  • LoSA
    Hol lehet érdemes szétnézni, használt iPhone-k után?!
  • Kongy
    130-ért jó lenne iPhone 6-ot kapni, majd nyáron kb arra a szintre esik az ára, de most... :D
    Vagy csaló, vagy lopott telefon(ok)ról van szó.
  • oneal1
    Apple iPhone 6 16gb - 129.990Ft
    Apple iPhone 6 64gb - 145.500Ft
    Apple iPhone 6 128gb - 165.800Ft

Apple iPhone 6Plus 16gb - 142.500Ft
    Apple iPhone 6Plus 64gb - 163.200Ft
    Apple iPhone 6Plus 128gb - 179.990Ft

azért na :D
  • oneal1
    a többi hirdetését megnézve tuti csaló az ipse!

nézzétek meg az iphone6 árakat.

Első tanács hogy ne a legolcsóbbat nézze.

4S-nél előforduló hiba amúgy a Wifi beszarása, szóval ezt mindenképp ki kell próbálni