iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ettől persze véletlenek még lehetnek.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.12. 23:07:07
Majd, ha csinál a sony vagy a samsung egy olyan telefont, amin fut rendesen az iOS, akkor megnézem, addig nem érdekel.
Jelenleg az se érdekelne, ha pontosan ugyanolyan dobozba tennék a nexust és pont úgy nézne ki, mint az i6 Plus.
Az az igazság, amit elhiszel.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
mondjuk olyan mindegy miután kiveszem belőle a telefont jó eséllyel többet úgyse látom ^^ ez a kinyitom a dobozt és kiesik a telefon meg nem a kedvencem, bár lehet azóta ez már változott.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha le kell tennem az asztalra, akkor egy olyan felületre teszem, ami nem szolid.
www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- Használat: Mivel tok nélkül használom, fontos volt, hogy biztonságban érezzem a kezemben a telefont... a 4 esetében hozzászoktam, hogy tökéletesen "ül" a kezemben, a 6-ról ez nem mondható el... a vékonysága, a könynűsége, plusz a kerekítés miatt állandóan olyan érzésem volt, hogy kiesik a kezemből. Az 5s kb ugyanazt az érzést adta mint a 4... ha a kezembe veszem, kényelmesen egy kézzel tudom kezelni úgy, hogy közben biztonságban érzem a telefont.
Ehhez hozzá jön még, hogy rengeteget használom navigációra, és minőségi ( Garmin ) autós tartó még nincs a 6-hoz. Ez elég egyedi szempont, de nekem fontos... emiatt nem volt kedvem még hónapokat várni.
Ár: Az 5s kb 40 ezerrel olcsóbb volt, bár, ha a 6 levett volna a lábamról ( mint anno a 4 ), akkor ez nem érdekelt volna.
www.smart-bus.hu
Billegés engem is zavar, kb addig az egy másodpercig amig az asztalra rakom, utána már nem nagyon 😄 Még sose nyomkodtam úgy telefont hogy ne a kezemben lett volna, de biztos van akinek muszáj asztalon nyomkodni..
@Kongy: Igen, 2GB van benne... 😊
@precision: Ahogy látom, páran osztják az én nézetem... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.11. 20:34:40
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.11. 19:59:52
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
lol, az elfogultságnak is van határa... 😊
Be kell valljam eddig azt mondtam a képek, videók alapján, hogy nem tetszik. Mikor kézbe fogtam a 6 plust képenröhögtem magam 😄
Majdnem vettem is, de nekem túl nagy, így sima 6 az új projekt.
10 percig nyomkodtam a plust, majd utána csörgött a sajátom(5s) és ahogy kézbevettem, mondom miez???? 😄
!Forza Ferrari!
Az asztalra lerakva sem billeg, sőt senki nem nyomkodja a telefonját az asztalra rakva.
Olyannyira nem tűnik fel, hogy most 11 nap után néztem meg a kamerát közelebbről, hogy itt emlegetted.
tényleg nem annyival gyorsabb az i6 mint az 5s ahogyan azt az ára indokolná... de egyrészt játékon kívül úgy sem kell másra a nagy teljesítmény, másrészt én most arról beszéltem, hogy ha valaki most akarna venni iPhone -t akkor _szerintem_ hibás döntés lenne csak a méret miatt az 5s -t venni... nyilván akinek 5s -e van az ne rohanjon feltétlenül megvenni a 6ot 😊 de persze ha megteszi, az sem elítélendő cselekedet 😄
amúgy ja az air 2 -ben 2 giga ram van, de mióta is számít bármit is a specifikáció iOS eszközöknél? 😊 az új cuccok mindig gyorsak lesznek, a régiek meg lassan-lassan elavulnak és belassulnak már egy nyavalyás settings app megnyitásától is 😊 pedig hidd el hogy mondjuk 2 év múlva az ios 9-10 nem lesz annyira hű de sokkal fejlettebb hogy az i5s -en már nevetségesen akadozzanak rajta _alap_ funkciók
egyszóval ne foglalkozz a specifikációkkal, meg hogy csak x százalékkal gyorsabb az új cucc a réginél 😊 inkább fogadd el ezt a fajta üzletpolitikát (ami egyébként szerintem is szánalom, de ez van így működik a gazdaság és a világ)
Bazinga!
Amúgy azt olvastam, hogy az iPad Air 2-ben 2 giga ram van, ez igaz?
http://gaborszantai.co.uk/
Érdekes dolog az ízlés... nekem napokig volt a kezemben, és egyáltalán nem győzött meg, hogy megéri a felárat az 5s-hez képest... 😊
www.smart-bus.hu
Reggel 6-tól este 23-ig intenzív használat mellett nem megy 50%-alá. Végre egy telefon, amit nem kell tölteni napközben.
aki ehelyett i5/i5s -t vesz az nem normális 😊 még akkor is ha nagyobb
nincs nagy kezem de a méret még pont jó, az i6s már nagy lenne nekem is... kb. az első 3 perc volt szokatlan a méret miatt, utána már rááll az ember keze
olyan mint ha kinézetre az i5/i5s l le lenne maradva pár évvel az i6 mögött, pedig az sem csúnya telefon... 😊 meg persze ez szubjektív nyilván
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.11. 06:41:34
Bazinga!
www.smart-bus.hu
Amúgy törés és elázás is jó. Ez a 2, amit azonnal meg tudnak állapítani, és aminél azonnali cserét remélhetsz. Talán az elázás azért biztosabb, mert általában zárlatos lesz az egész készülék, és be se lehet kapcsolni. Sajnos nem egyszer tapasztaltam már... Csak arra kell vigyázni, hogy legyen nekik raktáron az adott cuccból, mert ha nincs, akkor teló nélkül maradsz😄 Illetve kifutott modellt, csak még forgalomban lévő modellre cserélhetsz értelemszerűen, de kizárólag ugyanabból az árkategóriából. Mondjuk ez iPhone-oknál nem gáz, azok tartják az 100k fölötti árat sokáig.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.09. 22:08:57
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!