45063
-
#42013 OMG
Igen, ennyire hülye vagyok hogy azt hiszem nem tudnának...
Vékonyabbat tudnának, vagy azt is direkt ilyen vastagra csinálták, mert Ive szerint az a fasza? ...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.02.28. 23:41:19 -
#42012 Nem akarok megvedeni, lehet ez csak blabla amit mond, de te komolyan azt hiszed hogy amikor 180 mrd dolláron csucsulnek, es a világ legjobb mérnökei sorban állnak hogy dolgozhassanak náluk, akkor nem tudnának megcsinalni egy kerek órát? :-))
Simán tudnának csinalni. De Dzsoni nem akar. Majd kiderül igaza lesz vagy sem. -
#42011 ja jó, majd meglátjuk mit mond mikor áttérnek körre, mert már meg tudják csinálni :) -
#42010 Dzsoni erről ezt mondta (New Yorker magazinban megjelent cikkből):
“When a huge part of the function is lists”—of names, or appointments—“a circle doesn’t make any sense,” Ive said. -
#42009 Apple Watch elbújhat az új LG óra mellett design-ban.... kerek bazze!!! -
trebron #42008 amióta megvan, még nem volt napközben töltőn :D
a kollégák használják a cégnél lévő töltőmet 5 és 5s-ek, mindig jönnek, hogy ha nem kell akkor elkérnék :) -
#42007 Lehet :D lopásgátlónak is jó az biztos! -
#42006 Érezte hogy androidos vagy :DDD -
#42005 Én media marktban meg akartam tapizni az iphone 6ot de megrázott és azóta se próbáltam meg kézbe venni, hogy milyen :( :D -
G_ArchAngel #42004 Amugy van valami weboldal, ami osszegyujti az uj, kimagasloan jo appokat, jatekokat? Mert az Apple kiemelt kinalata hetrol-hetre gyengebb. Jatekot hetek ota nem toltottem le vagy ha igen, 5 percnel tovabb semmi nem huzta. -
#42003 Egyet kell értenem. Ha én nagy képernyőt akarok, akkor előveszem az Air 2-t. Minden másra tökéletes az 5s is. Még a 6 Plus is eltörpül egy iPad mellett szóval nem értem mire ez a nagy nyálazás a nagy kijelzőre :) -
ddany7 #42002 Kell a francnak 6 plus, meg csak a kezembe sem vennem. Nekem a tokeletes kijelzo a 4/4s volt. Tokeletesen atertem, lattam mindent, amit mobilon latni kell, surgos emailt meg tudtam irni rajta, stb. Ha nagy kijelzo kell akkor ott a tablet, szoval engem ezzel a huu de nagy a kijelzoje dologgal nem lehet megvenni, mert nekem ez nem elsodleges preferencia -
G_ArchAngel #42001 A feneket bir ki egy napot :D
Mivel sokkal jobb, mint az 5-os, le sem teszem, mindent ezen csinalok, amit lehet, igy szepen lemerul estere - igaz ugyanennyi hasznalat mellett az 5-os 4 orat birt volna :) -
#42000 Iphone 4-hez tudtok ajánlani jó autós kihangosítót? -
trebron #41999 - a nagyobb kijelző abszolút értékben jobb
- az akku idő több mint duplája, nem kell minden nap töltened, ugyanolyan felhasználás mellett - 2-3 napot kibír
- ha kipróbálsz egy 6 plus-t, utána az lesz az érzésed, hogy az 5 kijelzője olyan kicsi, hogyan tudhattam eddig ezen használni az iOS-t? -
#41998 Apple announces media event for March 9
-
#41997 Air meg a mini2-3 az ugyanaz a hw, szóval nem valószínű. -
G_ArchAngel #41996 Nekem sima Air van, nem tudom, nem erzem, hogy erosebb lenne, mint a telefon. Asszonynak Mini 3 van, szerintem az gyorsabban reagal mindenre, mint az en nagy Air-em. -
#41995 Akkor mégis csak sokat jelent az a 64 bites chip, mert az 5s-nél ilyen gondok nincsenek. Legalábbis nálam Air 2-vel összehasonlítva is úgy megy minden, mint a vaj. Igaz, játékokban az Air 2 viszi a prímet. -
G_ArchAngel #41994 biztos, hogy lassulni fog - nekem az 5-os annyira lassu volt a 6+-hoz kepest, hogy komolyan elkezdtem sajnalni szegeny telefont :( -
#41993 Ennyi erővel 1,5 év múlva a 6-os is lassulhat.. :)
Én amúgy 2 okból maradtam az 5s mellett: nekem ez a méret megfelelő, illetve mert a 6-os hátlapja iszonyat ocsmány szerintem. Meg amúgy van egy iPad Air 2-m, és nem elhanyagolható, hogy gyorsabb a 6-nál... :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.26. 14:35:34 -
ddany7 #41992 köszi a válaszokat!
az 5s nekem is jobban tetszik, szerintem sokkal elegánsabb, kifinomultabb.
Viszont attól félek, hogy most megveszek egy 1,5 éves modellt, és 1,5 év múlva ott leszek, hogy már a 6s-t váltja a 7, és az 5s lassú lesz megint.
Hozzátartozik, hogy nem szoktam váltogatni a telókat évente. Eddig volt egy 3g-m, 3éven át, majd most egy 4s, lassan 3 éve. De már sajnos borzasztóan lassú :(
btw, egy 4s vodafone függő 3éves telefont mennyiért lehet most elpasszolni? Végig fóliázva volt, nincs karc, sérülés. -
Probatbicol #41991 Én pár hete vettem 5s-t és biztos, hogy a 6 sok mindenben jobb, de amikor egy 5s van a kezedben, akkor nincs az az érzésed, hogy bármit is csinálhatna jobban, szerintem ez a lényeg.
Én azért választottam, mert
-nekem a 6 túl nagy
-ennek a dizájnja jobban tetszik
-olcsóbb -
#41990 Nem.
Én is egy 5S-t fogok venni (igaz, ősszel és csak akkor ha nem adnak ki egy minit...) -
#41989 Nem lenne butaság. -
ddany7 #41988 sziasztok!
mennyire lenne nagy butasag 5s-t venni mostanaban? azt hallom a 6 minden tekintetben sokkal jobb, akksit illetoen is. azonban azert az a 220 brutal ar szerintem, egy 5s meg 150 korul talalhato mar. koszi
(az ilyen handras fele instant get mert a legujabb, stb. kommentekkel hagyjatok legyszi :) ) -
G_ArchAngel #41987 Defenders talan a legszebb, legosszetettebb TD, en nagyjabol 20-30 TD-t jatszottam vegig, de ez maradt legtovabb az iPad-on.
Egy fillert nem koltottem ra, siman vegig lehet jatszani IAP nelkul.
-
#41986 Nézd meg a beállításoknál: általános-> kisegítő leh-> hanghívás átirányítás.
A voice controlt akartam kikapcsolni mikor megtaláltam ezt. Sajna a voice control nincs még meg... (Gyerek pinnel zárolt telefonon felhívta az ismerősömet voicecontrol használatával....) -
#41985 Fuhú! Köszi a tippeket!
Néhány üzleti megoldásával akad problémám (megvenni a játékot majd még pluszba iap is! Utálom az ilyent...)
Fieldrunners ingyenese jön lefele azt kipróbálom, a jelly-n meg az anomaly-n erősen gondolkodom. -
#41984 Toy soldiers1-2-3-4, ibomber pacific az én kedvenceim a stílusban. -
Micsu #41983 PvZ, Kingdom Rush sorozat, Fieldrunners 2, Elf Defense, Jelly Defense -
#41982 anomaly defenders, anomaly 2? kingdom rush sorozat? -
#41981 Tudtok valamilyen jó kis Tower defense játékot?
Az sem baj ha fizetős, csak megérje.
Nézelődök már egy ideje, de képek alapján egyik sem fogott még meg...
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.02.22. 13:26:57 -
#41980 fotók appban van egy nemrég törölt album (lomtár a fotók, videók részére) onnan is töröld őket -
Hegyirabló #41979 Sziasztok!
Hogyan tudok törölni fotót, videót. Valószínűleg hibát követtem el, mert manuálisan, PC-ről töröltem videókat. Eltűnt ugyan a mappából, de a hely nem szabadult fel. Mit tudok tenni?
Köszi!
-
#41978 :D azé' a hátteret legalább átvariálhatták volna
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2015.02.19. 17:56:52 -
#41977 Próbáld meg kitörölni kocsiban meg telefonon is és párosítsd újra őket. Nekem is 6 van és mindegy hol veszem fel, Car Kit-re rakja, mindaddig, amíg össze vannak kapcsolódva. -
hawkie22 #41976 AZ a gond, hogy ott veszem fel, mégse az az alapértelmezett. Pedig 4S-nél nem volt ezzel gond. Ezért nem értem, most miért van problémám a 6-al. -
#41975 Ilyennel nekem is akadt problámám már. Ha nem a telefonon veszed fel, hanem az autós kütyün akkor az lesz az alapértelmezett hang és boldogság lesz. -
hawkie22 #41974 Kérnék egy kis segítséget.
Van egy i6-om, i4S-röl lett cserélve. A kocsiban van egy LCD-s multifunkciós ketyere, Amin van Bluetooth kihangosítási lehetöség. A 4S-nél nem volt probléma, összekapcsoltam a kütyüt a telefonnal, ment rendesen a kocsiban telefonálás kihangosítással, automatikusan a kihangosítóra tette a hangot a telefon.
Az i6-nál az a problémám, hogy ha csörög a telefon és felveszem, akkor a kihangosító nem jön automatikusan utána, hanem nekem kellene átállítanom a hangforrást telefonról CAR KIT-re.
Valakinek van ötlete, hol lehet ezt beállítani/átállítani? Az autós kütyü egy Dynavin BWM E46-os modellhez.
Köszi a válaszokat elöre is.