iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem nevezném nem mobilnak... picit nagy, huha... cserébe vékony
Bazinga!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.05. 14:38:58
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha nagyon nem tud megbékélni a 6-os méretével akkor az 5s is nagyon jó vétel.
Viszont az 5-höz képest a 6 is nagy váltás 😊 Szóval a 6 neked lehet elviselhetetlenül nagy váltás lenne 😄
Kérdés, mihez tudsz adaptálódni?
Az az igazság, amit elhiszel.
Iszonyat módon akadnak már iOS7-en az appok meg az UI a 4esen.
Nagyon tetszik az új Touch ID, ahogy Home gombbal feloldod a zárolt kijelzőt, csak egy kicsit kell rajtfelejtened az ujjad és máris unlockolja. 5 ujjamat rendeltem hozzá 2 hüvelyket két mutatót és a jobb középsőt.
Brutálisan jó a healt is, súly, alváselemzés, aktívkalóriák, gyaloglás futás távolsága, vérnyomás, pulzus, lépések, megtett emeletek ezeket figyelem rendszeresen. A vércukor továbbra sem jó a mértékegység miatt kivették egyelőre.
Akksi továbbra is hatalmas, most értem haza melóból 6-tól és egész nap nyüstöltem most van 65%-on.
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.11.04. 17:51:00
[merlinw.org]
amúgy meg jobban jársz az i6 -al, az egykezes használat szokható, ha még néha igénybe veszed a bal kezed mutatóujját nem fogsz belehalni
én is drukkolok, hogy a 6ot vedd 😊 na nem azért mert bármennyire is hatással lenne rám hogy mit veszel 😄 csak ha már kiadsz egy rakás pénzt, akkor ne tavalyi telefont vegyél 😊 a 6plust nem akarod megnyomogatni? 😄 😛
Bazinga!
Érzésre szerintem az 5c strapabíróbb, viszont az 5/5s-nél jobban fogja bírni hosszútávon
Egyébként te írtad hogy a 6-osodon amit kaptál lötyögnek a gombok. Szerintem vidd vissza hogy adjanak újat, mert az APR-ben lévő kiállított modellen az összes gomb masszívan a helyén volt és kattant, egyáltalán nem lötyögött.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ott volt közvetlen egymás mellett az 5s és a 6, és volt rengeteg időm fogdosni őket. Nagyon durva hogy az 5s mennyire elavult terméknek hat a 6-os mellett. Nem a kijelző mérete miatt, egyszerűen kézbe kell venni a két telefont. Főleg a fehér színű - ahogy a fekete üveg "ráolvad" a tetejére - olyan mint a WALL-E-ból a fehér robot 😊
Így tok nélkül sokkal kevésbé akart kiesni a kezemből egyébként. Ha úgy van a kezemben ahogy a 4-es és 5-ös széria - az alját megtámasztom a tenyeremben - úgy érem el a legkényelmesebben a home gombot rajta. Sajnos ahhoz, hogy a képernyőt és a power gombot kényelmesen tudjam kezelni fogást kell rajta változtatni: egy kicsit lejjebb kell csúsztatni a tenyeremben. Mindezt nem lehetetlen művelet 1 kézzel, sőt, 5-6 perc játszadozás után már simán ment.
Többet próbálkoztam a reachibilityvel is, és habár tökéletesen működik, de nagyon lassítja a folyamatot. Azt amit eddig egy kinyújtott hüvelykujj koppintással elindítottam, most: felcsúsztatom a telefont a kezemben hogy kényelmesen elérjem a home gombot, duplaérintés a home gombon, lejönnek az ikonok, rátapintok, és ez a nyavajás még egy animációval is mutatja hogy arra nyomtam rá: szürkén villog egyet az ikon, felcsúsznak az ikonok, elindul az app. Idegesítő, ha valamit gyoran el akarsz indítani és csak 1 kezed szabad. Gondolom ez ellen azt lehet tenni, hogy az összes fontosabb appot és mappát a képernyő aljára rakod, akár több oldalon át. Fentre meg a "Jó hogy van de havonta 1x" használom appokat kell rakni.
Most kicsit megint meginogtam. Érzetre, kézben tartva a 6 fényévekkel az 5s előtt van. Még azt is meg merem kockáztatni hogy trükközve, de tudnám használni egy kézzel. De ez a baj: amit az 5-ösön kompromisszum nélkül, gyorsan meg tudnék csinálni, azt ezen csak zsonglőrködés után. Még alszom rá párat...
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.04. 09:21:22
tegnap bementem telenorba és ki volt rakva az i6 - hát, már az is kicsike 😊
erősen intenzív használatnál másfél napot bír, úgy, hogy éjszaka a sleepcycle megy 😄
az i6-ot nyugodtan válaszd - de a helyedben megtapogatnám a plusot is
Egy utolsó esélyt adok neki csupaszon - mert anyagilag nincs nagy különbség közte és az 5s között ahigy én venném.
Bazinga!
péntek hajnal óta, Mammut telenorban vettem, 3. voltam a sorban, úgy, hogy meló után 7 óra körül értem oda, akkor egy gyerek ült a padon - 9kor kezdődött a show 6-7 ember volt ott, és mint kiderült akik előttem voltak, ők telenor alkalmazottak - de lehet azok is akik utám álltak sorban 😊
9kor bemehettünk a boltba lehetett tapogatni az új készülékeket és kinek mi tetszett felírathatta és a regisztrációnál, minednki kapott egy sorszámot, mozijegyet 9:45-re és egy popkorn üdítő áscányvíz nachos jegyet - a mozinak pont éjfél előtt pár perccel lett vége így gyakorlatilag nem kellett várakozni
előtte beugrottam a styleboltba és vettem rá egy ZAGG Invisibleshield HDX előlap fóliát
tapasztalatok eddig:
- első kézbe vételnél nem érződik nagynak, iszonyat minőségi anyagok, jó hozzáérni
- tökéletes a súlya, jó kézben tartani, azonnal rááll a kezem a nagyobb kijelzőre, könnyű hozzászokni
- győnyörű szép, olyan mintha valami természetes szerves anyagot tartanék a kezemben, ami high tech fémes, főleg a fekete előlap miatt egybeolvad a kijelzővel
- hangszóró sokkal jobb, ezt nem mondták a keynoteon, hogy ennyivel
- akksi másnap délutánra merült le, úgy, hogy kb 60%-ig volt töltve, amikor bekapcsoltam 😄 pedig 3ig nyomkodtam letöltöttem rá mindent és másnap 6tól szintén - brutális minden be van rajta kapcsolva
- kamera brutális képeket csinál
ja és van egy eladó makulátlan fekete i5 16 GB független 😊
De ha kifizetek EU térképért 40 dollárt akkor onnantól minden megy ingyen net nélkül nem?
Navigálás tervezés hang utasítás, minden.
BattleTag: kabel15#2672
Ez ebben a verzióban régen limitálva volt egy hétre. A mostani verzióban ez nincs limitálva. Legalábbis egy két ismerősömnek megy.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezek NINCSENEK az ingyenes változatban az 1 hét letelte után
Régen ez a verzió 1 hétig működött és utánna már csak a térképet lehetett nézni de nem tervezett útvonalat.
Frissítés óta megy 1 hét után is. Lehet valami hiba csak....
www.smart-bus.hu
De akkor mihez van ez az EU térkép 40Euróért. Az mivel tud többet?
BattleTag: kabel15#2672
azta. micsoda sokkoló, megdöbbentő coming out <#idiota>#idiota>
I didnt see that coming... 😛
Bazinga!
Maradt az 5s... elleszek vele az i7-ig... 😊
www.smart-bus.hu
A töltőről egyébként ennyit tudok!
Output Voltage: 12.5 Volts DC
Amperage: 0.67 A
Számomra fura ez a 12.5 V, mivel ha USB-ről van töltva az iPod, akkor az csak 5V-ot kaphat. De érdekes módon ezzel is tölt! Az érdekelne hogy az ugyan ilyen csatlakozós iPhone-okra is így működne-e a töltés.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Van egy Apple FireWire csatlakozós hálózati töltőm, ami a 3Gen-es iPod Nano-mat tökéletesen tölti. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a töltő az iPhone-okhoz is használható? Ha igen melyik verzióig? A legújabbnak láttam, hogy a csatlakozója már teljesen más mint a régi iPod-oknak.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Amin nem tudok túllépni, hogy mennyire szar helyre rakták a power gombot a 6-oson. Nagyon fent van, UFO ujjakkal talán el lehet érni amikor 1 kézzel fogod a telefont. Nekem nyújtózkodni kellett hogy elérjem, és közben egyáltalán nem tudtam biztosan ráfogni a telefonra.
Lumia 925 amikor a jobb kezemben van akkor pontosan a hüvelykujjam begyénél van a power gombja.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.28. 21:22:57