iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Az 5s nekem is vágja a fülem hosszabb telefonáláskor. Gondolom 6-nál már nincs ilyen.
precision
😄
jön majd a válasz hogy még így is sokkal jobb mint bármelyik szar másik telefon 😊 és hogy nem fog gagyit használni, fos androidot pláne nem 😊 de azért sír, mert gagyi műanyag érzete van az iphone6nak 😊
én sem értem 😊 használja akkor az i5s -t tovább és kész
na mindegy én befejeztem 😄 azt használ amit akar csak a sírást nem értem...

Bazinga!

Valamit nem értek és kérlek segíts megérteni.

Muszáj vagy iPhone telefonokkal foglalkoznod, ha nem teszik?
Használj olyan telefont, amivel elégedett tudsz lenni.
Nem teheted meg magaddal, hogy olyan tárgyat használsz, amitől nem vagy boldog.

Szóval nem kell bevenned tablettát, ha csak ettől tudsz elégedett lenni vele.
Ezek a gyártók nem a te kívánságod szerint alkotják a telefonjukat, egyik sem.
Általános igények alapján készítenek eszközöket.

Nem róhatod fel hibaként, ha ez neked nem tetszik, válasz más gyártó készülékeiből, vagy alkoss saját magadnak.

Az az igazság, amit elhiszel.

precision
first world problems? 😄
vegyed már megfelé az i6 -ot aztán annyi
amúgy nem tudom mit jelent az hogy fogásra műanyag egy alumínium telefon 😊 de mindig tanul valami újat az ember

amúgy meg nem véletlenül cserélték le az i4/i4s üveg hátlapját már az 5-ben is... lehet hogy minőségibb érzetet kell egy üveg hátlapot fogdosni, nadehogy semmi értelme nincs az is biztos
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.18. 07:30:01

Bazinga!

Lehet elfelejtettem bevenni a fanboy-tablettat megint es ugy ertem hozza 😞

http://gaborszantai.co.uk/

Rosszul fogod.

Tikal
azta, van egy magyar supervisor a Covent Gardeni store-ban, így máris hitelesebb a kijelentésed, akkor ő mondta neked hogy nincs a földön egy Apple dolgozó sem akinek tetszik az uj design? Elhiszem neki 😄 Egyébként ha pakisztáni lenne a supervisor a covent gardeni store-ban az mennyire változtatna a történeten? 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.11.18. 02:21:05

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Huha, most megleplek: van magyar supervisor a Covent gardeni storeban. Mert ugye csak Cupertinoban vannak Apple dolgozok...

Dupla arcpálma

Tikal
Az a jó kis üveg azért néha már vágta a kezem, mikor sokáig nyomkodtam 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Apple dolgozótól? Tán kiugrottál Cupertinoba közvélemény kutatásra? 😊

Hát, ha valami, akkor a "minőségibb érzés" biztos, hogy fals érv a 6 mellett!!! 😄

Persze, ez megint ilyen ízlések és pofonok témakör... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.17. 23:02:04

www.smart-bus.hu

En meg elo embertol, de meg Apple dolgozotol sem hallottam ilyet, hogy a 6-os minosegibbnek erzodik, mint az 5(S)

Lol, igazi fem es uvegerzet helyett kapsz egy aluminimumba hajlo bakelit erzest. Gondolom szerinted a rizsraketak is minosegibb erzetet keltenek, mint egy Audi...

A 6? Pffff... 😄

www.smart-bus.hu

GregSB
Nem tudom mit szívtál. Ezerszer jobb minőségérzetet kelt kézben tartva mint 5s.

robotnyk
neeeeeem.
meg en is egyhelyben tiprodok: az akksi es nagy kijelzo miatt kellene, de fogasra felelmetesen muanyag, gagyi kinai az 5(S) utan 😞((
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.11.17. 22:11:25

Jim Morrison
akkor lehet nem kell váltanod <#vigyor>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
iPad 2, i4s juzereknek

update iOS 8.1.1

passatgt

Emlékszem, amikor a retinás iphonet fikázta a nép, hogy minek, úgyse látni a pixeleket, teljesen jó a 320x480

GregSB
Nem érdemes visszavaltani.

hinar
Köszönöm.
Ha lesz legközelebb kipróbálom (ezt volt a harmadik félév alatt). A OS 7.1 verzióval nem volt ilyen problémám, ez azóta jelentkezik amióta frissítem 7.1.2-re.
Érdemes visszaállítani??? Hogyan lehet???

GregSB
iPhone 4-re a 7.1.2 a legújabb OS, a 8 nem jelent meg rá.

hinar: szököévente fordult csak elő nálam, nyomj egy resetet (home + bekapcs gombot egyszerre tartsd nyomva amíg újra nem bootol)

Jim Morrison
Ios 8 van rajta? Ipad mini retina is fagy ritkan kezdokepernyon ugy a semmitol.

Mas: hogy az itunes sync meg mindig milyen borzalmas 8 vagy hany ev utan... Zene sync be, album behuz szinkronizalas, majd ipaden megjelennek a szamok (itunes irja hogy masolas), majd miutan vegzett letorlodik ipadrol es azt irja hiba, nezzem itunest leirasert (persze semmit nem irt). Fel ora szutymorges utan egy third party alkalmazas egy perc alatt felrakta a kivant zeneszamokat...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hinar
Mitől fagyhat le a Iphone 4 -es telemon. Nem reagál semmire...:-(

Többek között én is ezért váltottam. 2 napot bír a 6 Plus, úgy hogy minden be van kapcsolva, de látok spórolós usereknél 3 napot is elvan.

ForzaInter

😄

Yo, Bitch!

Amit lehet lekapcsolok rajta, zero fenyero, a rezges az olyan, mint egy haldoklo szivverese, a notificationben alig maradt valami - alapvetoen valahol ez mar csak egy szep, de draga butafon nagy kijelzovel.

6 órát?! Az enyém 2-2.5-et bír 😄

&#63743;

robotnyk
le van tiltva a topikban már régen
passatgt
máshogy nem lehet

Tikal
az a bajom ezekkel, hogy mind Full Access-t akar...

passatgt
Tikal
hm, hiába nagyobb a billentyűzet, ugyanannyiszor ütök mellé 😊

Tikal
1000% hogy nem váltják a design, lehet kihúznak ezzel is két generációt..

passatgt
6s tuti

Szerintetek iPhone 7(plus) a kovetkezo vagy 6S(plus)?
Mert akkor lehet megadom magam es a hanyinger design ellenere is veszek plust, mert nagyon idegesit, hogy teljesen lesotetitett kijelzo mellett sem bir ki a szaros 5-os 6 orat toltes nelkul, pedig csak januarban lesz egy eves.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.11.13. 11:08:56

szucsy89
áh, tedd el a popcornt, amíg skinny be nem szabadul ide addig itt nem lesz flém 😄DD
GregSB

😄D

www.smart-bus.hu

passatgt
van kivágás neki a dobozban amúgy, elég gáz😄

Jim Morrison
En is csak azt erzem cikinek ha apple rol masolnak 😄

Egyébként a dombornyomás azért kell, hogy a kilógó kamera miatt elférjen a dobozban a telefon? <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

passatgt
na, legalább én nem vagyok semmirekellő, kösz😄

adam46
Az a baj, hogy az olyanok szerint, mint Te, meg ez a semmirekellő Handrás szerint az apple szarta a világot, mindenki más csak másol, mert akkora unikornis dolognak számít egy fehér doboz, dombornyomással. Röhej. 😄
passatgt
jó, nyilván túl van lihegve a dolog, de azért aki csak annyit lát benne, hogy két fehér doboz és semmi hasonlóság nincs benne... inkább nem folytatom, aki nem érti annak szerintem hiába próbálja meg megmagyarázni bárki is😊

adam46
Kérdezni is akartam, hogy lehet e az az ember még szánalmasabb, ezzel a cikkel? Körül-belül óvodás szinten mozog, semmirekellő egy ember.
precision
Apple helyében levédetném a fehér telefondoboz designt, mert egyrészt annyira hihetetlenül kreatív és több tucatnyi designer vérverejtékes, több évtizednyi munkája gyümölcse, másrészt hogy Handrás végre megnyugodjon
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.13. 07:09:56

Bazinga!

Tikal
nyilván tök véletlen.. aha.. 😄