45063
-
#42173 Will it blend?
[troll]
:D -
#42172 már jópár hónapja -
#42171 Néztétek, hogy már 3D-s Budapest?
Azért furcsa nagyon számomra mert Bécs még nem az.... -
#42170 Van nálam egy 42mm-es kék sport watch, ha valaki tudni szeretne valamit, várom a kérdéseket:D -
#42169 Nincs hozza távirányító?! -
#42168 5x? itt inkább a vastagsága lehet probléma, majd meglátjuk. -
G_ArchAngel #42167 igen, de az 5x szelesebb volt
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.05.20. 13:47:38 -
#42166 igazából eddig is csak a tű tartotta a telefont a régi dokkokon is, nem? Igaz, hogy süllyesztve voltak, de akkor is a csatlakozó tartotta a telefont. -
#42165 Nem. Legalábbis bátyámék hangfal/dokkolora vettek 32 pin to lighting adaptert, és az fél éve nem törött még el :) -
#42164 én is azt akartam írni :D
de, biztosan. Arra leszek kíváncsi első héten mennyien fognak panaszkodni. -
#42163 nem törik ez le? -
#42162 Ma jelentéttek be csendben:
Dokkoló iPhone 6/6 Plushoz. -
#42161 Köszi. Jó lett mindkettő.
Még annyi, hogy volt már olyan valakivel, hogy a telefon kilapcsolt magától, de úgy hogy csak resivel tudta elindítani? Reggel levettem töltőről nyomkodtam kicsit, de mire beértem melóba se kép se hang. -
#42160 nyisd meg a hangoutsot, hátha offline üzenet miatt van, vagy ha úgy nem megy, akkor a gmail fiókod desktopon, lehet a bejövő levelek között van az üzenet. ott ha kijelölöd, megjelölés olvasottként, és akkor eltűnik elvileg...
U2 remover -
#42159 Hi. Volt már valakivel olyan, hogy jelzett a telefon egy új mailt, de nem volt, csak jelzés? Hogyan lehet eltüntetni a jelzést?
És még annyi, hogy U2-t le lehet szedni valahogy? -
#42158 az jó nekem, kb fele ennyit bír, töltöm is egy nap 2-3*
mondjuk sokat használom. -
#42157 Nekem az i5 4-4,5 óra használatra képes (még mindig a gyári akksi). -
Xing #42156 Azért érdekelnének személyes tapasztalatok, mert 27.000 forintot irreálisnak tartok egy hivatalos szervizért. Viszont nem akarok úgy járni mint ismerősöm, akinek akksi csere után ki-be kapcsolgatott a telefonja, lefagyott az alma logónál stb.
A másik kérdés ami felmerül bennem, hogy jelenleg teljes feltöltésnél 1100 mah a teljes kapacitása és olyan 2 óra használatot ír a Beállításokban. Ha kiszámolom akkor valóban csak ~40 perccel nőne az üzemidő? Ez nem túl sok :(
-
#42155 idoki, istyle és az összes apple szervíz:) -
Xing #42154 Tudtok ajánlani valami megbízható helyet Budapesten, ahol akksit tudok venni?
(iPad töltővel töltöttem ) -
#42153 Én is használom, nekem is teljesen jó. -
#42152 én használom, de nem tapasztaltam ilyet -
G_ArchAngel #42151 Nincs. Se desktopon, se iOS-en. -
#42150 Használ valaki Feedly-t?
Mar a tokom ki van vele olyan szar a szinkronizacioja. Van hogy háromszor kell valamit olvasottnak jelolnom mire felfogja hogy mar nem akarom látni azt a cikket. Nektek is van ez a hiba? -
G_ArchAngel #42149 Nekem meghalt, masnak meghalt. Orulok neki, hogy neked viragmezo nyilik a telefon kepernyojen, ha iPad toltovel hasznalod. -
#42148 Oke, tehat azt allitod, hogy az Apple DIREKT kozol olyan informaciokat a weboldalan amitol a telefonok akkumlatora elromlik. Reszemrol lezartam a beszelgetest, higyj amit hinni akarsz az akkumulatorok misztikus es meses vilagarol. -
#42147 már nem működik egyik iphone sem utángyártott töltővel, nem? nekem miután meghalt az i5 töltőkábele, kölcsönbe kértem egy utángyártott kábelt arra 2 napra míg az új meg nem jön, és azzal egy darabig működött, de mindig figyelmeztetett, hogy szar a kábel, és egy idő után már rendszeresen letiltott, nem töltötte a telefont. -
G_ArchAngel #42146 Sajat szervizzel?
megerne nekem is -
#42145 Ne felejtsd el az applenek is megirni, hogy a sajat faszukkal jatszanak a sineken, mert kepzeld micsoda buasagokat irnak a weboldalukon: "Your iPad comes with a USB power adapter. You can also use this adapter with your iPhone and iPod" -
G_ArchAngel #42144 Egyet. Ő tanult belőle és már Apple iPhone töltőtje van az új telefonhoz. Mindenki más játszon saját farkával a sínek között, ne más által vásárolt, nem éppen olcsó termékekhez adjon rongálási tanácsokat. -
#42143 Elmondom nekik nagyon szivesen. Hany darabot ismersz szemelyesen? -
#42142 Az egy utángyártott töltő...
Legtöbbször nem a felvett 1-2A a baj hanem az, hogy nem pontosan 5V jön ki belőle hanem mondjuk 4,5-5,5V között ingadozik... -
#42141 köszi -
G_ArchAngel #42140 Igen, ezt mondhatod azoknak a szerencsetleneknek, akiknek leolvadt a kinai szar utangyartott toltore rakott telefonjuk... Oh, nem vesz fel 1A-nal tobbet, nem, bizz bennem! -
#42139 A telefon nem fog felvenni nagyobb aramot 1A nal toltes kozben szoval nyugiodtan toltheted iPad toltotvel is. -
#42138 5,2V 2,4A 12W -
#42137 tudom, hogy méretre nagyobb, de az output érdekelne róla -
G_ArchAngel #42136 Nem, az iPadhez a nagyobb tolto van, cserelheto dugoval, az iPhonehoz kicsi lapos. -
#42135 6-osnál már nem ugyanaz? 5V 1A? az új iPadekhez milyen töltő van? -
#42134 gondolom olcsóbb, mint az ipad töltő