iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popzu
Nem tudom, nem szeretnék senkit se átverni de itt van pl ez az uj index cikk hogy jön az uj iphone hogy jobb lesz a gps,lesz mms meg sms sztem vki aki tudatlan az nem hallot a 3.0szoft érkezéséröl(azt fogja tudni mint ami levanirva mms stb stb) és uj iphoneként fogta fel kizártan hiszem hogy uj iphonet csinálnak....

redmonk
értem!
KÖSZÖNÖM szépen!

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

autoszimulator
Mivel a GSM és CDMA teljesen más technológia, a GSM a fixen osztja fel a frekvenciát a felhasználók között, emiatt vannak korlátai, a CDMA nem osztja fel elõre a rendelkezésre álló frekvenciasávot, hanem dinamikusan, valós idõben osztja szét, ezzel többet engedve meg, mint a GSM.
Szóval ha egy telefon nem GSM, az most (még) nálunk nem használható. Amerikában mindkét eljárás ismert és elterjedt, szolgáltatója válogatja, milyen készüléket forgalmaz, és a lent említett AT&T GSM hálózatban forgalmaz, így az õ készülékeik használhatóak itt.
Nem éri meg CDMA készüléket venni, hogy aztán itt is úgyis bevezetik ezt, mert nem valószínû egyelõre, fõleg hogy az EU inkább az UMTS-t támogatja. A telefont szerintem érdemesebb itthon megvenni, ha más nincs, egy T-Mobile-os elõfizuban. Amit megspórolsz a McBookon, pont jó lesz majd 😉

.: mobilize.hu :.

redmonk
ja igen macet veszek...kint kb 60ezerrel olcsobb mint itthon viszont egy hálozati adaptert is vennem kell majd de az nem nagy összeg sztem
amugy megnéztem att-nél iphone és sajna még nincs kártyafüggetlenül...csak 2év hûséggel...de majd azért körül nézek...de ahogy elnézem tuti megvárom az uj iphonet és azt veszem mert kurva jó lesz...de ez a hálózat ez hogyan van? azt hittem telefontol függ h mit tud kezelni...

GregSB
Telefonnal kapcsoaltban annyival elõnyösebb a Mac, hogy a program amivel kezelni tudod az iphone-t (iTunes) egy kiforrt, jól mûködõ program OSX alatt. PC-n (windows alatt) viszont lassú, döcögõs, bugos.

Hogy ezen kívül melyik (PC vagy Mac) éri meg jobban azt már neked kell eldöntened, mindkét rendszernek megvannak az elõnyei és hátrányai.

Én Macet vennék, pláne ha amerikában lennék, ott jóval olcsóbban megkapod mint itthon.

redmonk
Ja értem...
azt hittem a készülékben van különbség h az itthoni jeleket ne fogja a kint vásárolt...
amugy nézem ezt a sajtó tájékoztatót és nagyon tetszik ez a "közösség"
meg értem az iphone lényegét... ahhoz h valami uj legyen pár hónap mulva a kezedben nem kell venned uj telefont csak bagóért letöltesz hozzá vmit és kész...
a laptop kérdésre is tudsz válaszolni mert eddig csak sima pc-im voltak és mindenképp macbookot akarok az sokkal jobban tetszik...

GregSB
iPhone-t nyugodtan vehetsz, azt az AT&T forgalmazza, és nekik GSM rendszerük van amerikában is. A Palm Pre-t a Verzion fogja forgalmazni, õk CDMA-sok.

Az a kérdés, hogy árulnak -e kártyafüggetlen iPhone-t az AT&T-nél, mert ha nem akkor alá kell velük írni 1 v 2 éves hûségnyilatkozatot, azt meg gondolom nem szeretnéd.

Ezt tudd meg, aztán legrosszabb esetben meg tudod venni itthon is.

redmonk
ohh másik lényeges kérdésre is válaszoltál pedig felse tettem...
tehát kint ne vegyek telót mert az nem müködik itthon...
laptop az rendben van gondolom...kivétel adapter amihez kell átalakító ugye?

GregSB
Jah, de ezek pletykák, biztosat még senki nem tud az új telefonról.

#9391 Igen. Alapból a levelezõ program tudja csak megnyitni ezeket, de van több tucat program a telefonra, ami kezeli és megnyitja ezeket a fileokat.

Parancsolj, innen tudsz mazsolázni ha az új verzió érdekel.

#9392: Palm Pre-t inkább ne lesse meg, mert azt írta hogy hazajön, és kint csak CDMA-s változatot fog tudni venni, az pedig nem mûködik az európai GSM hálózatokon.

autoszimulator
txt ok, pdf is ok, meg arra vannak progik is, most már doc és xls olvasható, szerkeszthetõ, de azért kell fizetni, eléggé rendesen.

passatgt
esetleg még palm pre-t lesd meg

redmonk
ja az lenne a kérdésem hogy a jelenlegiben ilyen office pdf txt doksiakt megtok nyitni?
meg pár infot tudnátok mondani miben bövül az uj verzió?

redmonk
ja amugy olvastam h nagyobb proci 256mb ram a 128 helyett meg 3.2es kamera lesz benne...

redmonk
értem.... köszi szépen a kielégítõ válaszokat...
az valamilyen elönnyel jár ha macbookom is lesz...?

GregSB
Ha agusztus végén veszel telefont, akkor mindenféleképpen várd meg hogy megjelenjen az új iPhonet. 1 hónapon belül be fogják jelenteni, elvileg jobb kamera lesz benne.

Szal a lényeg hogy várd meg milyen lesz, és azt hasonlítsd majd össze a többi telefonnal amit kinéztél.

redmonk
ja nem olyan komoly képekre gondoltam... de azért nem árt ha van vaku meg autófokusz stb..

autoszimulator
30$ per program az max a macbookhoz kell, iphone progik többsége 1-2-3 dolcsiba kerül.
fényképezõgép meg sosem lesz egy telefonból, ez alapszabály, hiába a 2-3-5-10 megapixel, a kép sosem lesz olyan szép, mint egy hasonló kaliberû fényképezõgépé. iPhone kamerájával én A4-es jegyzeteket szoktam fényképezni, esetleg ha meglátok valamit utcán, vagy hirtelen jó lenne egy apróságot megörökíteni, akkor még ez is megteszi simán. Mûvészképekhez, akinek van erre igénye, mindenképp fényképezõgép kell.

redmonk
hát köszi az infokat...
igazából augusztusban fogok telefont venni mert akkor ér véget a melóm az usa-ban. Csak olyat szeretnék amiben ugye benn van minden pl lg 5mpkamera nem kell fényképezõt se vennem zenelejátszó ugye mindkettõbe nem kell ipodot vennem. meg office pdf doksik olvashatóak legyenek a gps nem fotos nem vagyok egy nagy utazó ha meg megyek feltom találni magam
gyors rendszer az mindekettõben benn van.
ja meg mellette veszek mac-is mert kell a laptop most már...
szóval amellé meg lehet h az iphone passzolna de néhány programért nem akarok 30$okat kiadni szóval nemtudom. meg mellette a zsír wifi se ártana a telóba mert ha nem kell nem feltétlen viszem magammmal a macet...

autoszimulator
Meg fogsz lepõdni, ha itt mindenki az iPhone-t mondja? 😊

Én nagy kritikusa vagyok a telefonnak, ezt elhiheted, és sosem tagadtam, hogy a 3G-nek sok sok hiányossága van. De mint itt már többen is jelezték, számukra elég az, amit alapból tud a készülék telefonálás, sms, mail terén. Nem vagyunk egyformák.

Én azt mondom, hogy a telefon alapfunkcióit tekintve nem kiemelkedõ, sõt a mail és sms megoldás kifejezetten butuska, kevés. Viszont, tekintve hogy mekkora programadatbázis veszi körül a telefont, legyen azok forrása a legális Appstore, vagy a kevésbé legális cydia és társai, néhány program feltelepítése után az eddig általam birtokolt legjobb telefonná nõtte ki magát közel egy hónap alatt. A legnagyobb erénye a telefonnak az AppStore, mellyel igazából kimeríthetetlen forrás mind a szórakozást, mind a funkcionalitást tekintve.

Persze vannak olyan hiányosságok, melyek programokkal nem kiküszöbölhetõek, ilyen például a gyenge kamera, amire voltak kísérletek, hogy javítsák a képminõséget, de azok sem az igaziak. A hamarosan érkezõ új konstrukcióról még nem tudni sok konkrétat, ha jobban bele akarsz nyúlni a zsebbe, akkor érdemes azt megvárni, ha esetleg megelégszel az elõzõ generációs 3G-vel, "jóárasítva", akkor is tudom javasolni.

LG-rõl sajna nem tudok nyilatkozni, nem volt még a kezemben, az hogy a neten kitõl mit olvasok, nem mérvadó, mert sajnos sokan nem bírnak szubjektíven nyilatkozni, és elfogultság ömlik minden mondatukból. Lehet, hogy az LG is jó telefon, de abban például biztos vagyok, hogy programokat arra nem fogsz úgy találni, mint az iPhone-ra. És én például nem tudnám már elképzelni az életemet olyan telefon nélkül, amely nem tud egy gombnyomásra mindenféle szólamban fingani.

GregSB
Ha minden jól megy és a bannerban lévõ számláló lejár akkor ki fogják adni az új software-t, ami már támogatni fogja a sztereo BT-ot is. (de ha nem akkor, akkor max arra rá 1-2 héten belül)

Ezt a softwaret ingyen fel fogod tudni tenni bármelyik telefonra, tehát arra is amit esetleg holnap vennél.

Elég sok hibáját javítani fogja a telefonnak a 3.0, keress rá gúglival és nézd meg.

Az LG Arena-t nem ismerem, így nem tudok sem ellene sem mellette érvelni.

redmonk
Sziasztok!

Telefon vásárlás elõtt vagyok és nemtudok dönteni az iPhone és LG Arena között kérlek segítsetek. Amit iphonerol ovlastam teszteket elég sok hibáját felvetették. pl bluetooth nem tud sztereóban müködni stb.

misterkrisz
500MB adatforgalmat mennyi idõ alatt használok el? lehetséges egyáltalán elhasználni😄? valakinek tapasztalat?

iPhone 3G

precision
hát igen, a *hirdetes* szó az urlben nem tetszett neki... hozzáadtam a kivételhez 😊

Bazinga!

precision
amúgy az adblock plus nálam blokkolja a teljes bannert, csak visszaszámláló van meg a szavazómotor

gondolom másnál is így van, ha a magyar szûrõlistát használja hozzá

Bazinga!

precision
hu az ubuntus topik nagyon tuti, ide is jól jönne egy szép iphone -os 😊

Bazinga!

GregSB
Webes képzettségem a 0-hoz konvergál, ez kitûnik ha megnézd a banner mögötti kódot... nem túl szép 😊 Én Photoshophoz értek inkább, aztán a bannert teljesen 1.0-s HTML tudással heggesztettem össze. (a képváltó php-t loptam, illetve ability segített beüzemelni, a flash visszaszámláló meg az egyik legegyszerûbb ingyenes cucc, kb az elsõ volt amit kidobott a gúgli 😊

Viszont nyitott vagyok az új dolgokra és nekem is nagyon tetszik az Ubuntu topicod, ha van hozzá türelmed hogy rajtam keresztül alakítsd át a topicot akkor szívesen segítek mindenben.

Persze azt is megértem ha nem akarod ezzel megkétszerezni a munkát szabadidõd rovására. Ha ez a helyzet és a nép is azt akarja akkor minden további nélkül átadon a házigazda jogot ha kell...

MerlinW
Ahhoz házigazdának kell lennem. Vagy Greg-nek litániákat írnom mit hogy csináljon😊 Bár ha van némi webes képzettsége megoldható.

[merlinw.org]

AntiHero
Na jó vesszek meg ha tudok itt vásárolni:S
(google translate)-se segit mert nem lehet mindig használni.

Valaki vásárolt már itt?

Segitsen már valaki.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

autoszimulator
apropó, mikor akarsz olyan szép témát összedobni ide is, mint az ubis topikod? szívesebben írok olyanba 😄

autoszimulator
google translate can help you

AleXXXXX
az oldal már megvan, van 1 kis baj..: nem tudok kínaiul:/

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

MerlinW
Amibõl csinálhatsz másikat, bármikor😊

[merlinw.org]

Írjátok be a google-ba, hogy Taobao és az elsõ link segít. Egyébként ha az Apple rájön, letiltják az accountodat.

solo
FAIL: OOOOOOO
AZ durva, lehet bekéne vásárolnom, és mikor nyáron veszek szályfónt akk bekéne váltani: DDDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

MerlinW
Konvertálni kell. pl ezzel

[merlinw.org]

Csacsi
Sziasztok. Most vettem nem rég egy iphonet. feltelpítettem az itunest. Zenéket fel is tettem, de divx filmeket hogy tudok feltenni rá? Illetve ha nem lehet, akkor milyen egyébm egoldások vannak rá?

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

AleXXXXX
igen.. nekem is pontos cím kéne..😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

AntiHero
Ööö nem ilyeneket tudok hanem rendes eredetit. De ha van ilyen olcsón akkor én innen veszek😛 Pontos oldal címet tud valaki, hogy holl lehet venni? PÜ-be jöhet.

M@TriX
hát az eddig is biztos volt, hogy lesz új iPhone, persze a megerõsítések mindig jól jönnek 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

AleXXXXX
ééés pontosan hol lehet beszerezni ilyen olcsósított gift-cardokat?😛

Kínai hackerek feltörték a kódgeneráló algoritmust és bagóért árulnak Gift Cardokat.

Ombika
Akkor el kell adni idoben 3G-t, h szeptemberre lehessen venni az ujat! 😊

GregSB
Rövid interjú Walt Mosberg az okostelefonokról.

5:38-kor elhangzik a lényeg: lesz új iPhone. A kérdés mostmárt csak az, hogy mikor mutatják be, Júni 8.-án, vagy Júni végén, amikor Jobs visszatér.

Ha valaki nem vágná ki ez az ipse akkor csak röviden annyit róla hogy a Wall Street Journal tech részlegének fõszerekesztõje. Jó kapcsolatban van az Apple-lel és úgy általában véve a tech cégekkel. Tavaly pl már bejelentés elõtt hetekkel kapott egy tesztpéldányt az iPhone 3G-bõl. A Pré-t már nyúzza egy ideje (interjúban meg is említi), nem lepõdnék meg ha már kapott volan egy demó készüléket az új ájfónból is.

Szal a lényeg ha õ azt mondja hogy lesz, akkor lesz is 😊

Szerintem itt a címzettnél lehet a bibi, ilyenrõl még nem hallottam 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

sztoncsi
Azt is nézted hogy ha nem a telóról küldesz ugyan annak a címzettnek, akkor megkapja?
Ha igen akkor biztosan a telóban van a hiba, de nem tudom hogy lehet az hogy csak küldeni nem tudsz fogadni igen...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Titan
Skacok!

Kéne egy kis help!
Az iPhone 3G-m 2.2-es szoft. elküldi az emailt "elvben"!
Gmailt használok és az is van beállítva, ha megnézem az interneten a gmail fiókomat, akkor az elküldöttek közt ott van a levél, de nem kap a címzett semmit!
Hibaüzi se jön vissza, semmi ami arra utalna, hogy nem lehet/nem tudta elküldeni a levelet!

Valamit nem állítottam be? Én rendesen megkapom a telóra leveleket csak a küldéssel van gond...

AntiHero
nem, az mien?

Ez a kínai változat?

AntiHero
Aki keres még iTunes Gift Cardot az szoljon mert tudok szerezni.