iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ha egy telefon nem GSM, az most (még) nálunk nem használható. Amerikában mindkét eljárás ismert és elterjedt, szolgáltatója válogatja, milyen készüléket forgalmaz, és a lent említett AT&T GSM hálózatban forgalmaz, így az õ készülékeik használhatóak itt.
Nem éri meg CDMA készüléket venni, hogy aztán itt is úgyis bevezetik ezt, mert nem valószínû egyelõre, fõleg hogy az EU inkább az UMTS-t támogatja. A telefont szerintem érdemesebb itthon megvenni, ha más nincs, egy T-Mobile-os elõfizuban. Amit megspórolsz a McBookon, pont jó lesz majd 😉
.: mobilize.hu :.
amugy megnéztem att-nél iphone és sajna még nincs kártyafüggetlenül...csak 2év hûséggel...de majd azért körül nézek...de ahogy elnézem tuti megvárom az uj iphonet és azt veszem mert kurva jó lesz...de ez a hálózat ez hogyan van? azt hittem telefontol függ h mit tud kezelni...
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Hogy ezen kívül melyik (PC vagy Mac) éri meg jobban azt már neked kell eldöntened, mindkét rendszernek megvannak az elõnyei és hátrányai.
Én Macet vennék, pláne ha amerikában lennék, ott jóval olcsóbban megkapod mint itthon.
azt hittem a készülékben van különbség h az itthoni jeleket ne fogja a kint vásárolt...
amugy nézem ezt a sajtó tájékoztatót és nagyon tetszik ez a "közösség"
meg értem az iphone lényegét... ahhoz h valami uj legyen pár hónap mulva a kezedben nem kell venned uj telefont csak bagóért letöltesz hozzá vmit és kész...
a laptop kérdésre is tudsz válaszolni mert eddig csak sima pc-im voltak és mindenképp macbookot akarok az sokkal jobban tetszik...
Az a kérdés, hogy árulnak -e kártyafüggetlen iPhone-t az AT&T-nél, mert ha nem akkor alá kell velük írni 1 v 2 éves hûségnyilatkozatot, azt meg gondolom nem szeretnéd.
Ezt tudd meg, aztán legrosszabb esetben meg tudod venni itthon is.
tehát kint ne vegyek telót mert az nem müködik itthon...
laptop az rendben van gondolom...kivétel adapter amihez kell átalakító ugye?
#9391 Igen. Alapból a levelezõ program tudja csak megnyitni ezeket, de van több tucat program a telefonra, ami kezeli és megnyitja ezeket a fileokat.
Parancsolj, innen tudsz mazsolázni ha az új verzió érdekel.
#9392: Palm Pre-t inkább ne lesse meg, mert azt írta hogy hazajön, és kint csak CDMA-s változatot fog tudni venni, az pedig nem mûködik az európai GSM hálózatokon.
meg pár infot tudnátok mondani miben bövül az uj verzió?
az valamilyen elönnyel jár ha macbookom is lesz...?
Szal a lényeg hogy várd meg milyen lesz, és azt hasonlítsd majd össze a többi telefonnal amit kinéztél.
fényképezõgép meg sosem lesz egy telefonból, ez alapszabály, hiába a 2-3-5-10 megapixel, a kép sosem lesz olyan szép, mint egy hasonló kaliberû fényképezõgépé. iPhone kamerájával én A4-es jegyzeteket szoktam fényképezni, esetleg ha meglátok valamit utcán, vagy hirtelen jó lenne egy apróságot megörökíteni, akkor még ez is megteszi simán. Mûvészképekhez, akinek van erre igénye, mindenképp fényképezõgép kell.
igazából augusztusban fogok telefont venni mert akkor ér véget a melóm az usa-ban. Csak olyat szeretnék amiben ugye benn van minden pl lg 5mpkamera nem kell fényképezõt se vennem zenelejátszó ugye mindkettõbe nem kell ipodot vennem. meg office pdf doksik olvashatóak legyenek a gps nem fotos nem vagyok egy nagy utazó ha meg megyek feltom találni magam
gyors rendszer az mindekettõben benn van.
ja meg mellette veszek mac-is mert kell a laptop most már...
szóval amellé meg lehet h az iphone passzolna de néhány programért nem akarok 30$okat kiadni szóval nemtudom. meg mellette a zsír wifi se ártana a telóba mert ha nem kell nem feltétlen viszem magammmal a macet...
Én nagy kritikusa vagyok a telefonnak, ezt elhiheted, és sosem tagadtam, hogy a 3G-nek sok sok hiányossága van. De mint itt már többen is jelezték, számukra elég az, amit alapból tud a készülék telefonálás, sms, mail terén. Nem vagyunk egyformák.
Én azt mondom, hogy a telefon alapfunkcióit tekintve nem kiemelkedõ, sõt a mail és sms megoldás kifejezetten butuska, kevés. Viszont, tekintve hogy mekkora programadatbázis veszi körül a telefont, legyen azok forrása a legális Appstore, vagy a kevésbé legális cydia és társai, néhány program feltelepítése után az eddig általam birtokolt legjobb telefonná nõtte ki magát közel egy hónap alatt. A legnagyobb erénye a telefonnak az AppStore, mellyel igazából kimeríthetetlen forrás mind a szórakozást, mind a funkcionalitást tekintve.
Persze vannak olyan hiányosságok, melyek programokkal nem kiküszöbölhetõek, ilyen például a gyenge kamera, amire voltak kísérletek, hogy javítsák a képminõséget, de azok sem az igaziak. A hamarosan érkezõ új konstrukcióról még nem tudni sok konkrétat, ha jobban bele akarsz nyúlni a zsebbe, akkor érdemes azt megvárni, ha esetleg megelégszel az elõzõ generációs 3G-vel, "jóárasítva", akkor is tudom javasolni.
LG-rõl sajna nem tudok nyilatkozni, nem volt még a kezemben, az hogy a neten kitõl mit olvasok, nem mérvadó, mert sajnos sokan nem bírnak szubjektíven nyilatkozni, és elfogultság ömlik minden mondatukból. Lehet, hogy az LG is jó telefon, de abban például biztos vagyok, hogy programokat arra nem fogsz úgy találni, mint az iPhone-ra. És én például nem tudnám már elképzelni az életemet olyan telefon nélkül, amely nem tud egy gombnyomásra mindenféle szólamban fingani.
Ezt a softwaret ingyen fel fogod tudni tenni bármelyik telefonra, tehát arra is amit esetleg holnap vennél.
Elég sok hibáját javítani fogja a telefonnak a 3.0, keress rá gúglival és nézd meg.
Az LG Arena-t nem ismerem, így nem tudok sem ellene sem mellette érvelni.
Telefon vásárlás elõtt vagyok és nemtudok dönteni az iPhone és LG Arena között kérlek segítsetek. Amit iphonerol ovlastam teszteket elég sok hibáját felvetették. pl bluetooth nem tud sztereóban müködni stb.
iPhone 3G
gondolom másnál is így van, ha a magyar szûrõlistát használja hozzá
Bazinga!
Viszont nyitott vagyok az új dolgokra és nekem is nagyon tetszik az Ubuntu topicod, ha van hozzá türelmed hogy rajtam keresztül alakítsd át a topicot akkor szívesen segítek mindenben.
Persze azt is megértem ha nem akarod ezzel megkétszerezni a munkát szabadidõd rovására. Ha ez a helyzet és a nép is azt akarja akkor minden további nélkül átadon a házigazda jogot ha kell...
[merlinw.org]
(google translate)-se segit mert nem lehet mindig használni.
Valaki vásárolt már itt?
Segitsen már valaki.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
AZ durva, lehet bekéne vásárolnom, és mikor nyáron veszek szályfónt akk bekéne váltani: DDDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
[merlinw.org]
Köszi elõre is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
5:38-kor elhangzik a lényeg: lesz új iPhone. A kérdés mostmárt csak az, hogy mikor mutatják be, Júni 8.-án, vagy Júni végén, amikor Jobs visszatér.
Ha valaki nem vágná ki ez az ipse akkor csak röviden annyit róla hogy a Wall Street Journal tech részlegének fõszerekesztõje. Jó kapcsolatban van az Apple-lel és úgy általában véve a tech cégekkel. Tavaly pl már bejelentés elõtt hetekkel kapott egy tesztpéldányt az iPhone 3G-bõl. A Pré-t már nyúzza egy ideje (interjúban meg is említi), nem lepõdnék meg ha már kapott volan egy demó készüléket az új ájfónból is.
Szal a lényeg ha õ azt mondja hogy lesz, akkor lesz is 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Ha igen akkor biztosan a telóban van a hiba, de nem tudom hogy lehet az hogy csak küldeni nem tudsz fogadni igen...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Kéne egy kis help!
Az iPhone 3G-m 2.2-es szoft. elküldi az emailt "elvben"!
Gmailt használok és az is van beállítva, ha megnézem az interneten a gmail fiókomat, akkor az elküldöttek közt ott van a levél, de nem kap a címzett semmit!
Hibaüzi se jön vissza, semmi ami arra utalna, hogy nem lehet/nem tudta elküldeni a levelet!
Valamit nem állítottam be? Én rendesen megkapom a telóra leveleket csak a küldéssel van gond...