iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Mind1, a lényeg hogy tuti hogy lesz a 3.0-ban A2DP, és biztosan fog mûködni iPhone 3G-vel is. Láttam már róla videót a neten (mivel a beta már kint van), meg is keresem...
tölteni meg a legtöbb autós transmitter is tud most már, vagy gyárilag beépített szivargyújtóval, vagy olyannal, amelynek van egy bemenete, melyre rádughatsz egy usb kábelt, amire meg ugye a gyári töltõvéged is mehet.
.: mobilize.hu :.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Igen ezen tud audió jeleket küldeni mert most ezen a bemeneten tudok csatlakozni a hajón a hifihez, és így tudom vezérelni az iPhonet..., és sztereoban jön a zene!
Ezért írtam lehet jó az a megoldás amirõl a képet linkelted...
Van Jack dugós transmitter, itt nem kérdés a tökéletes mûködés. Az alsó nyílásba csatlakoztathatók közt is van mûködõ, viszont ezek jó részénél Airplane módba kell állítani a telefont, hogy mûködjön. Mellesleg szerintem képes az alsó i/o bemeneten is audio jeleket küldeni, de errõl infót nem találtam konkrétan, viszont sokan valahogy csak mûködésre bírták õket. És olyat is láttam, akinek még csak AP mód sem kellett (ez a jobb megoldás).
Ezzel sztereóban tud zenéthallgatni a srác?
Ez jááónak tûnik!
Tudnál róla több infót? pl hol lehet beszerezni?
De nem érted mi a problémám!
"rádugod a telefon alján a töltõnyílásba magát a transzmittert," azért vennék Bluetooth-os transt, hogy megszabaduljak a kábelektõl...!
Ráadásul az A2DP- biztosítja a sztereó Bluetooth-os kapcsolat lehetõségét!
Nem is igazán az autómmal van a gond mert ott elfér a kábel, hanem van egy hajóm, ahol már nem mert hosszú kábel kellene, és mindig útban lenne!
ezt is felfoghatjuk úgy, hogy egy vezetéken csatlakozik a telefonhoz, csak olyan pici a vezeték, hogy már nincs is <#idiota>#idiota>
mellesleg nem értem miért olyan hihetetlen ez, rádugod a telefon alján a töltõnyílásba magát a transzmittert, ami aztán a szükséges frekvenciát lefoglalja, és ott közvetíti a telefon out jeleit, mintha csak a jack dugós megoldást használnád. Ezzel a megközelítéssel nincs is szükség A2DP-re, mert ezt "helyettesíti" a transmitter. a logika ezt diktálná...
valami SAL volt a márkája, és a média marktban lehet kapni! Rá van írva hogy mûködik az iPhonnal, ami igaz is, csak nem Bluetooth-on, hanem vezetéken! Ez miatt alig akarták vissza venni a boltban... Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Az FM transmitternek az lenne a lényege, hogy vezeték nélkül halhassam az ipodot sztereóban!
A jelenlegi iPhone 3G nem képes erre! (próbáltam)
Most nekem is egy jackdugós megoldás megy, de el szeretném felejteni e vezetéket... van egy Nokia 5310-es mobilom is, ami minden probléma nélkül megy, de az csak nem ipod!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
szerintem teljesen elképzelhetõ, hogy formaterv marad (én nem látok semmi kivetni valót benne) ellenben a processzor gyorsul, memória kétszerezõdik illetve kap egy 3.2autofokuszos kamerát...a többi újdonság meg jön a 3.0 SDK-val. Legalábbis megnéztem a konferencia videót szerintem valami ilyesmit simán kidobnak.
(Személyes vélemény.)
Ha meg nem akkor is iPhone-t veszek úgy döntöttem,de tuti megvárom az új verziót mivelhogy majd csak augusztusban tudom megvenni.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Bazinga!
A2DP-vel viszont sok kocsi hifijére rá lehet majd csatlakoztatni a telefont mindenféle kiegészítõ nélkül.
Szal a jelet nem a telefon adja ki, ergo a transzmittert kell csak a telefonhoz csatlakoztatni, ami vezetékkel is lehetséges.
Mondjuk nem értem mi köze ennek az FM transmitterhez? Ha jól tudom az már most is mûködik (legalábbis haver ezen keresztül hallgat zenét az iPhonejáról).
Bár írják a 3.0-ban hogy megoldják, de szerintem ezt szoftveresen nem fogják tudni megoldani, mert most is egy plusz hardver kellene hozzá, 40e ért...!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Abban viszont igazad adok neked, hogy jobb kamera meg iránytû miatt nem érdemes várni rá, a 3G is egy jó telefon és mégjobb lesz a 3.0-s szoftverrel.
Azért én a helyedben mostmár kivárnám ezt a 8 napot, hátha bejelentik és tartogat még valami a tarsolyában az Apple.
- Legelõször a januári MacWorld expón szólta el magát Phil Schiller a keynote után. Akkor mondta, hogy a termékeiknél tartják magukat a szokásos "évente legalább 1 frissítés"-hez. Azt is megemlítette, hogy az iPhone-t nyáron fogják frissíteni.
- Utánna megjelent a 3.0 OS beta változata, amit a fejlesztõknek adtak ki. Ez is hemzseg a jelektõl: a legfeltûnöbb, hogy megjelent benne egy új jelzés. Az eddigi OS-ekben a 2G és 3G "jele" iPhone 1.1 és 1.2 volt. Most megjelent egy iPhone 2.1 jelzés is.
Ezen kívül találtak jeleket a beta OS-ben digitális iránytûre és autofocusos kamerára is. Egyik sem kivitelezhetõ a jelenlegi iPhoneokkal.
- Pár napja Walt Mosberg, akirõl köztudott hogy mindig kap egy tesztpéldányt az Apple kütyüibõl bejelentés elõtt, azt mondta, hogy lesz új iPhone.
Ma pedig kikerül pár kép a netre. 2 Hong Kongi srác rakta ki õket a netre, állítólag egy prototípus van náluk és azokról készültek a képek.
Itt a 3 legérdekesebb. Digitális iránytû:
Autofókuszos kamera: ahova helyezed a kis kék kockát, oda állítja majd a fókuszt a kamera:
Szóval nem az a kérdés, hogy lesz e új telefon, hanem hogy mikor. Júni 8.-án jelentik be, vagy amikor Jobs visszatér a hónap végén.
Na meg az is kérdés, amit elõttem már írtak, vajon mekkora lesz ez az újítás. Ha belekerülnek ezek a kiszivárogtatott dologok + mondjuk egy erõsebb akksi, akkor ott leszünk, hogy 2G-rõl megéri majd talán váltani, 3G-rõl nem annyira.
Én legalábbis nem cserélném le a 3G-t egy digitális iránytû és egy AF-es kamera miatt 😊