iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Add el a géped.

Egyébként meg nemtom, elvileg karbantartás miatt. Próbáld meg késõbb. (jé, az üzenet is pont ezt tanácsolja 😊

AntiHero
Ez miért van: (iTunes írja ki)

Tegnap be se akart lépni az accountommal. Kértem új jelszót de így meg ezt írja ki.

Töröltek vagy mi van ilyenkor?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sztoncsi
Nekem a Location akkor is mûködik, ha nincsen benne telefon kártya, és a wifi sincsen bekapcsolva!

Viszont utcát, keresni, és útvonalat tervezni így már nem lehet, (nem tudok)!
Ki írja hogy netkapcsolat szükséges!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Sephi
Nem direkt csinalom.

Tenyleg nem ertem.

A Wifi az akkor van ha van wireless elerhetoseg a kornyeken.
3G meg akkor ha valamelyik mobile szogaltatonal van interneted nem?

En IGY tudom. Nem kell megkovezni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Koszonom szepen! Feltettem es leteszteltem, gyorsan ramtalalt mindaharom pontban Wifi vagy 3G nelkul 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
Oké, én feladom... 😊

[merlinw.org]

Sephi
3G nem csak akkor mûködik, ha van hozza elofiztes internetre? En telom gyari független.

pyrohun
ezt irtam én is, vagy nem? 😊)))))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

passatgt
3g-n?

MerlinW
#9338 olvasssss.. otthon letöltöd vele a térképet cache-be, aztán használod...

[merlinw.org]

Sephi
Ha nincs Wifi bekapcsolva akkor honnan toltse le a terkepet?

pyrohun
de 3g-n is le kellene töltenie a térképet, miért a wifit kapcsoltad be?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sephi
Nem. iPhone 3G.

Elso generacios iphone, ugye?

Abban nincs GPS, az wifi hotspotok alapjan talal meg, valamint gsm-jel alapjan háromszögel - kb 1 kilometeres pontossaggal 😊
De netkapcsolatra mindenkepp szukseg van mindkettohoz.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

MerlinW
OffMaps program, letölti lokálba az általad kijelölt térképet.

[merlinw.org]

autoszimulator
hd hd hd mindenhol, uncsi már

.: mobilize.hu :.

Sephi
Állandó internet kapcsolatra van szükség a térképek letöltése végett, ahogy már megszokhattuk több féle módozatban / map, satellite, hybrid /.

Na jó....

Sephi
Varjal mar... bekapcsoltam a WIFI-t es most azonnal megtalalt...

Tehat ez meg wifi fuggo?

GregSB
A Microsoft bejelentette, hogy összel jön a Zune HD, ami az iPod Touch riválisa lesz.

Ami érdekes, hogy 3.3" multi-touch OLED kijelzõt fog kapni. Ezek szerint vége az Apple egyeduralmának?

További info:

"HD radio, HD video out, Wi-Fi, and integration with Xbox. The device is said to be based on the Windows CE operating system and will include a mobile version of Internet Explorer customized for the touch screen. No word of storage capacities or pricing at this time.

...

...Zune buyers will also be able to play HD content on their TVs via a dock, Microsoft said."

precision
a settingsben a location services be van kapcsolva?

Bazinga!

Sephi
Erre valaki help?

Korai telefonokra a Cydibában létezik egy 3G baseband downgrader. Ha 2008 36. hete elõtt készült, akkor van esély rá, egyébként nem.

Atika :o)
sziasztok ha az iphone frissitve van 2.2.1-es frimware-ra visszarakhato az oreg baseband hogy lehessen sargahavazni? 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Sephi
GPS tema... jo en nem tudtam errol, szegyelem is.

De akkor mit is kell pontosan csinalni? Kimegyek kulterre, bekapcsolom a mapset mikozben 3G bekapcs, de hiaba nyomom meg a locate-et mert aszongya nem talal...

GregSB
Hihetetlen, de arra még nem gondoltál hogy esetleg felinstalálod és meghagyod a QuickTimeot? 😄D

Én sem használom igazából semmire, van 1-2 oldal amik .mov-ban publikálnak anyagokat, azokat szoktam nézni, azonban nem hiányozna. De nem is zavar, nem attól lesz gyorsabb a gépem hogy ez a program rajta van vagy nincs.

pyrohun
ahaigen: törlöd, onnantól kezdve itunes nem indul el (legalábbis a legújabb nem 😊 - mivel kell neki. De most találtam egy hekkelt verziót, aminek a QT Alternative is elég 😊

autoszimulator
nekem még sosem sikerült telepíteni nélküle, viszont megtudtam a legjobb tulajdonságát a QuickTime-nak is: könnyen törölhetõ utólag 😄

pyrohun
Követi amúgy, csak laggol 😊))

MerlinW
Miután van benne GPS persze. De a GPS nélkül is (tehát a 2G is) is megmutatja a helyzeted - kiháromszögeli az cellák helyzetébõl. Csak GPS nélkül nem követi a mozgást, illetve nem pontos - ~100 méteres saccra mutatja -.

[merlinw.org]

autoszimulator
persze, csak be kell kapcsolni a Location Services. Sok program épít erre, van ami megjegyzi, hol parkoltál a kocsival, és elirányít oda, de akár megmutatja, hogy hol vagy egy adott célponthoz képest. Pontatlan picit, két-három háznyit képes tévedni, ami mondjuk a kocsi keresésénél épp elég 😄

pyrohun
Persze, hát egy GPS-tõl minimum elvárható 😊

Amúgy 3G nélkül is megmutatja, csak sokkal pontatlanabb és nem annyira real-time, mivel a mobil antennák cellainformációi alapján próbál meg lokalizálni 😊

pyrohun
Felidegel az Apple...

Valaki ossza már meg velem, hogy PC-re lehet-e telepíteni iTunes-t QuickTime nélkül (multkor még lehetett, ha jól emlékszem) és ha igen, akkor egy url-t is kérnék a letöltéshez. Thx!

passatgt
mintha lenne benne gps😄

Sephi
Azt mondta az egyik ismerosom, hogy ja kimegyek egy 3G iphonnal a parkba, bekapcsolom a 3G-t es a Maps-et majd Locate Me, akkor megmutatja hol vagyok...

Ez most igaz, vagy poenkodik?

(nem kell kirohogni, errol nem tudtam eddig ha igaz)

autoszimulator
na erre nem mondok semmit, ezért nincs bekapcsolva a netem szinte sosem, de hogy most még telepítés után ezt is ellenõrizzem, hogy ezt a szart tartalmazza-e...

alapból milyen jogon küld információkat a telefonról bárkinek is? Apple-nak itunes-on keresztül még jól van, elhiszem, talán még el is fogadom. És nem az zavar, hogy illegálisan van meg a fájl, és esetleg ezt közli a készítõvel, hanem akár még a GPS koordinátákat is megadja? az igen...

precision
ehhh 😊

azért kicsit durva... lassan már tûzfal kell a szifonra is, korlátozni hogy melyik app milyen serverre milyen adatokat küldhet el...

Bazinga!

autoszimulator
nálunk is, lévén infó szak, mi is ötletesek vagyunk, pl én mindig kereshetõ és bookmarkos PDF-eket szerkesztek, szóval gyorsan megtalálni a dolgokat, viszont az "elnézést csak az idõt néztem" szöveget egyre kevesebben kajálják be.

GregSB
AirSharing frankón tárolja és olvassa is a doksikat. Minimálisra kell fogni a puskát, 0 grafikon, kis méretû betû, mint az oldszkúl puskáknál, és akkor nem lesz nagy a file mérete se 😉

Zomil
nálunk is ugranak egyböl ha látnak valakinél telefont :S

bár mondjuk az a baj, h nagy pdf/word fájl-t nem tud kezelni a telefon, pedig egy bevmat/analizis vizsgához jó lenne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GregSB
Középiskolában ez lehet még el fog menni, de fõsulin / egyetemen már akkora mennyiségû anyagot kell puskába megcsinálni 1-1 ZH-ra és vizsgára hogy beleõszülnél ha mindegyikre képeket szerkesztgetnél. Sokkal értelmesebb egy Word/PDF olvasót rárakni (quickoffice pl), amivel rá is tudsz keresni szavakra.

Az a baj, hogy a tanárok se hülyék, egyre több szól be ha kinthagyom a telefonomat vizsgán :S

solo
Deszar xD
Én nekem is csak puskázásra kéne a szifon...

Meghegesztek egy 5000x5000 pixeles jpeg vagy bmp képet, és kikeresn belõle a puskát: D
MIkor jön a tanár gyorsan belököm a párát a képernyõre és mikor kérdi, hogy mit csinálsz akk mondom emmit ^^

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

GregSB
Na vajon miért? 😄

Nézd meg az eddigi reakciókat, mind arról szól hogy lehetne meghekkelni az ellenõrzõ progit 😊

Haverom volt kint japánban cserediák egy hónapig, õ mondta hogy tök más a kinti diákok mentalitása, puskázni szinte nem is szoktak 😛

solo
Beszarás..Nállunk mé inncs ilyen?:C
Gundelbe úgy is csak 4 gyereknek van tudtommal szályfónnya: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

autoszimulator
beküldik haverral a telefont, aki megy órára

MerlinW
BeInSchool.ipa 😊

[merlinw.org]

passatgt
tuti meghekkelik majd, hogy úgy tûnjön, az egyetemen vannak

GregSB
Ingyen iPhone-t kapnak egy japán egyetem diákjai

"Az egyetem ingyen adja a készüléket, és fizeti a telefonszámlát is, viszont a gps-szel ellenõrzi, hogy a diákok bejárnak-e az elõadásokra."

ha ilyen lenne nálunk esköszöm többet járnék be suliba 😄D

MerlinW
Office jóság ám OSX-en😊 Kicsit fura látni rajta, de jó😊 Mondjuk ez MS legprofibb termékcsaládja.

[merlinw.org]

Zomil
nah ezt nem tudtam, h az ms is készit rá programot

MerlinW: olyanra gondoltam ami hivatalos 😊
mert végülis ebuddy-n keresztül is lehetne msn-ezni mindegyik oprendszer alól 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"