45063
-
#42253 az, hogy az appok vásárlásakor feldobja, hogy ha letöltöttem akkor nem vagyok jogosult a refundra valami új fícsör, hogy a szégyenpadra ültettek azért mert fél évvel ezelőtt refundoltam egy 3 eurós appot? -
#42252 scanbotból töltöttem fel icloudba a héten, működött. egy egyszerű logout-login nem segít a telefonon?
btw, nálunk 5 euró lesz az apple music
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.06.22. 19:48:36 -
#42251 icloud-ba megy nektek a feltöltés? nekem meg akadt már hetek óta, és nem történik semmi, megoldást eddig még nem találtam... -
#42250 az egyetlen majom itt te vagy... -
#42249 Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Senki nem volt genya es tartotta magában az információt, egész egyszerűen azért nem irt senki mert nem tudtuk az választ, es ahogy előttem is írták ilyenkor senki nem akarja teleszpemmelni a topicot.
Fórumokon ez általában így megy, fogadd el és ne csapj hisztit meg szólogass be embereknek kérlek. -
Knabb #42248 Nem tudom -
#42247 Hogy te milyen buta vagy :D -
#42246 Biztos jó lenne, hogy mindenki, aki olvassa a fórumot, beírja, hogy 'nem tudom'.. Kicsit gondolkozz kérlek. -
#42245 OFF
erre az egy mondatomra persze aztán egyből két majom ráugrott... böfögtetek volna inkább valami értelmeset.
ON -
#42244 Talan azert nem valaszolt senki, mert nem tudta a valaszt. Ez egy forum es nem egy support kozpont. Mi nem kapunk fizetest azert hogy utananezzunk dolgoknak es megvalaszoljuk a kerdeseket ugyhogy ehez tartsd magad amikor idejossz puffogni... -
#42243 Honnan kellene tudnunk? Ha megmondod, mikori a telefon, amit veszel (melyik hónapban gyártották), akkor talán. Nem vagyunk jósok sajnos. -
#42242 Kösz a semmit, megválaszoltam magamnak a kérdést... -
#42241 Erdekes, hogy angliaban a Spotify is £9.99 szoval az Apple Music sokkal inkabb csak kovette az arakat csak azt nem vette figyelembe, hogy Kelet-Europaban mas arazas van ervenyben. Bar valoszinuleg nem nagyon erdekli oket a kelet-europai piac. -
#42240 persze jó lett volna egy integrált appot használni, de hát ez van, megszokhattuk már :D -
#42239 szerintem sokan így döntenek majd :) -
#42238 "iOS 8.4 beta appears to confirm European Apple Music pricing of £9.99/€9.99 per month"
Spotify pontosan fele ennyi, szóval egyelőre én maradok:) -
#42237 Üdv!
Meg tudná mondani valaki, hogy Telekomnál frissen vásárolt iPhone 6(+) milyen verziószámú iOS-el érkezik?
JB lehetősége miatt volna érdekes a kérdés... -
#42236 Szerintem az az, mint pl amikor jön egy imessaged, de más appban vagy, csak lehúzod az értesítést, és pötyöghetsz választ kilépés nélkül, na mostmár messenger, viber, stb.. is működhet. -
#42235 Csomo mindent meg sem említettek a WWDC Keynoteon idő hiányában.
"much wasn’t even mentioned, however, like Safari View Controllers, the iCloud Drive app and mail attachments, TestFlight updates, text replies for third-party notifications, HomeKit management in Settings, NSCollectionView, content blockers, app slimming and easier upgrades"
A "text replies for third party notificazions" az meg mi? -
#42234 Ez jogos, de nekem kényelmi szempontból hasznos lenne, így marad a JB ha lesz, vagy beletörődöm. Köszi:)
Nem lenne karácsonyfa, ha neked lenne lehetőséged azt tenni oda amire szükséged van. "Ne zavarj mód", repülőgép mód, BT nekem tök fölösleges oda pl. -
#42233 Nagyon sok mindent nem lenne nagy dolog megcsinalni. Aztan ugy nézne ki a vezérlő központ mint egy karácsonyfa.
Nem hasra ütve raknak oda gombokat, ok is mint mindenki más elemzik hogy a usereik hogyan használják a keszulekeiket, es ez alapján döntik el mi kerüljön oda.
Csak pl pont a Samsung "valaki lehet 1x hasznalni fogja, rakjuk oda" mentalitásával ellentétben ők "csak akkor rakjuk oda ha sokan használják" elvet követik. -
#42232 Mondjuk nővérem Galaxy S3 minijében a wifitől nem messze a vezérlőközpontban ott van a mobilnet kapcsoló is. Nem lenne nagy dolog megcsinálni. Más kérdés, hogy sok értelme nem lenne, épp az általad mondott okok miatt. -
Xing #42231 Nem tartom valószínünek, hogy valaha is bele kerül. Nagyon szűk réteg az, aki ki-be szeretné kapcsolagtni a mobilinternetet mert szinte semmi értelme nincs. Főleg tőlünk nyugatabbra, ahol harmad annyiért kapsz korlátlan netet, mint amennyibe itt egy normális díjcsomag kerül.
Az iPhone folyamatos internet kapcsolat nélkül negyed telefon.
Utoljára szerkesztette: Xing, 2015.06.14. 22:16:42 -
#42230 Sejtettem, akkor ez kimarad. Talán majd a 9-ben. -
Xing #42229 Jailbreakkel -
#42228 Ebbe a vezérlóközpontba valahogy belehet tenni a mobilnet ki/be kapcsolót? -
#42227 Hello megint. Mi miatt lehet, hogy nem csatlakozik automatikusan wifi-re? Folyamat LTE van és csak úgy tudok felcsatlakozni ha kikapcsolom a mobilnetet. 5s illetve 4s-el nem volt ilyen gondom. Folyamatosan elfelejtem és már nincs lassan netem. :( -
G_ArchAngel #42226 Probaltam, de nekem mar tulzottan is geek -
#42225 ha valaki nézi Silicon Valley-t:)
-
#42224 -
#42223 WWDC VLC stream:
http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8 -
#42222 bővíthető tárhely ftw!
btw a zenei szolgátltatásról van már valami hivatalos info? -
#42221 nem is ad.
sonyt meg hagyjuk már, szegény eléggé lemaradt :c
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.08. 12:14:53 -
#42220 Off:
You Get Just 1.26GB of Free Space on This 8GB Smartphone
(Sony telefon) Ezek után mondják, hogy Apple nem ad elég helyet. :)
Utoljára szerkesztette: LoDMaSt, 2015.06.08. 11:30:31 -
#42219 Sony Music boss confirms Apple will reveal its music streaming service tomorrow
ez a szoni csak szivárogtatni tud :c -
#42218 Ez tuti valami viral marketing része volt, különben a kutyát sem érdekelte volna, de így vicces:) -
#42217 jézusom ne :DDDDDD -
#42216 én inkább csak megmosolygom... ahhoz hogy váltsak ahhoz kéne valami értelmes érv is, ezek pedig nem azok :) -
#42215 szeirntem pont ez a lényege, hogy felháborodjanak rajta az Apple fanok, ezáltal minden apple vagy iphone témájú fórumra belinkeljék és csámcsogjanak rajta... aztán ki tudja, hány usert csábít el, mondjuk ez a design...
ettől függetlenül én sem tartom "sportszerűnek", de hát ez legyen a Samsung baja -
#42214 iPhone 6-on nem tapasztalok ilyet