iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Oké kiváltasz vele egy pénztárcát amiben az irataid kártyáid vannak, ez eddig klassz.
Node! Elég hülyén néz ki az ember mikor egy brifkót tart a fejéhez, lógnak ki a kártyák, meg a pénz, mikor beszél...
Plusz én nem értem azokat az embereket akik a zsebükben tartják a pénzt (akár apró, akár papír).
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2014.12.13. 20:42:09

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Arra utaltam csak, hogy egy átlagos szombati napi használattal, most mennyivel többet bír az i6p akksija - az i5éhez képest.

Az az igazság, amit elhiszel.

Boconadi
De sajnos meg mindig van olyan amit nemtudok letörölni.
Jim Morrison
moziban mobillal veszed fel a filmet vagy mi?<#fejvakaras>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Most jöttünk meg szombati moziból és 65%-on az akksi 😄
Eddig egy szombati mozizós napon már délben rá kellett tenni töltőre(portable akksira) az i5-öt.

Fényerő 30% körül van általában, így is majdhogynem túl világos

http://gaborszantai.co.uk/

12 órája töltöttem, 4 óra használat (net, telefon, e-book, zene, YouTube, e-mail, Facebook) 8 óra standby, 25% ment le az akksiból.
Ezt eddig miért nem tudta az Apple?

robotnyk
ha előfizettél itunes matchre, akkor ott is fog maradni, kivéve ha a beállítások, zene részben beállítod hogy csak azt mutassa ami a telefonon van
passatgt

passatgt
Aki OSX-et használ és szeretné kukába dobni iTunes-t, annak itt a lehetőség😊

http://softorino.com/waltr

Bármilyen videó és audió formátumot fel tud másolni a telefonra úgy, hogy nem kell külön app hozzá, minden a gyári helyére kerül, videók, sorozatok, zenék. Semmi beállítási lehetőség nincs, csak egy üres ablak amibe ha behúzod a zenét vagy a videót, egyből másolja telefonra, jailbreak sem kell hozzá😊
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.12.13. 16:18:26

Boconadi
Sziasztok ismét!

Megtudná nekem valaki mondani, hogy hogyan tudom letörölni veglegesen a zeneket a telefonomrol? Letörlöm, de utana csak a kis icloud felhöcske van mellette, es ugyan ugy lejatsza. Masreszt pedig van amit törölni sem tudok, nem engedi "elhuzni oldalra", hogy elöjöjjön a törlesi lehetöseg.

Masreszt, nalatok is vannak olyan anomaliak, hogy nem fordul el a kijelzö akkor amikor kene? Lassu a telefon, eltünnek a kontakok, maguktol leallnak az alkalmazasok, egyik zenet lehalgitja magatol, utana ordit, elmegy a hang, vagy magatol felmegy a hangerö fullra es nem engedi levenni, csak ha ujrainditom a keszüleket. És meg millio egy apro idegesitö dolog ami eddig nem volt?
Frissitettem ios8-ra, azota tapasztalom ezeket, de valojaban azt veszem eszre hogy a telefon is jocskan lassabb mint volt. Amikor megvettem imadtam, de mostanaban egyre gyakrabban szivem szerint földhözbasznam, arrol nem is beszelve hogy az akksi is irto gyorsan merül, a töltö alig erintkezik, stb stb stb.
Egyre jobban elegem van belöle, es ez nagyon elszomorit is egyben.

iPhone 5s 32GB
precision
halleluja 😛 😊
grat, jó kis készüléket veszel... 2 év múlva az akkori modell meg kisebb kávával fog nyomulni szóval le fogod tudni cserélni "kisebbre"

Bazinga!

Közelit bár ugye a lényege hogy kiválton egy másik nagyobb zsebbevaló tárgyat és közel 100%-os védelmet biztosítson - és nem hajlik 😊

GregSB
Én meg kálváriám végére értem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iPhone 6-ot fogok venni, csak a Tré azt mondta amikor el akartam indítani ra a szerződést, hogy januárra kerülök kb sorra, annyira nem kapnak sok készüléket es nagy ra az igény karácsony elott

GregSB
Ennek az egésznek kezd igy már autósbrifkó feelingje lenni 😄

Nekem fehér 5-ösöm is van, azért vettem feketét, mert a kikapcsolt kijelző beleolvad a keretbe, a fehér/ezüst meg elütött. Az ötös erőssége a szép forma volt, beleértve a hátulját is, míg a hatosnál csak az eleje vállalható. Szerintem.

ilyet vettem - mindenkepp olyat szerettem volna amibe tudok tenni kártyákat, ne kelljen még külön pénztárcát is hordani, ráadásul védi mindenhol, lehet asztalra állítani és kicsit komolyabban néz ki, mint a műanyag tokok. Volt ennél jobb is, de az már 3-5x ennyibe került volna.

Kongy
Gondolom ez logikus. Nagyobb teló, nagyobb akksi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ForzaInter
a sima hatosnak erősebb az aksija mint az ötösnek?

Yo, Bitch!

balee4
Én ezüstöt vettem, szerintem sokkal szebb mint a spacegrey, átlátszó szilikontokot húztam rá, így is tök szuperul fest.

Nekem valamelyik nap ilyen jól bírta, igaz nem sokat használtam napközben.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
nálam olyan 8-9,5 óra használatot bír 60-72 óra készenléttel

az enyémre tetettem egy zagg invisible shield glasst, nagyon tetszik
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.12.12. 13:49:41
2 napot bír, ha nagyon keveset használod 3 nap.

Botond
Gz! Milyen tokot toltál rá?

Meg majd egy két hét múlva vmi infót tolhatnál róla, hogy 1 töltéssel mennyit megy.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.12.12. 09:39:45
na, vettem egy spacegrey 64GB-os 6+-t - szerencsere csak fel napig kellett full tok nelkul hasznalni, most mar nem latszik a nagyon rusnya hatlap :/

elolrol szep, kijelzo utan az 5-os idoutazas a multba, a meret meg... hogy lehet elni ennel kisebb telefonnal? 😮

Boconadi
Magyaran ha beviszem az apple store szervizbe kitudjak akkor cserelni. Egy keret meg mindig jobb mint egy uj telefon, mert engem speciel kurvara zavar

MerlinW
A keret csere 20k körül megy a szervizekben. Más megoldás nem nagyon van.

[merlinw.org]

robotnyk
ha egyátalán van olyan alkatrész cserére, az egész telefont ki kell hozzá belezni, ilyen megmunkált fémet meg nem lehet csak úgy kiegyenesíteni, az már soha nem lesz olyan, mint új korában...
Boconadi
Kijavithatok valahogyan a telefon oldalan keletkezett benyomodasok? Ugy ertem elejtettem, es az apro kavicsok eleg csunya seruleseket okoztak az oldalan. Vallalja ezt valaki, vagy garanciaban? (meg ha fizetni is kene erte is megcsinaltatnam ha meglehetne)

5s
Utoljára szerkesztette: Boconadi, 2014.12.07. 19:22:55
Jelenleg telekom függő a telefon. Viszont visszavittem az istyle-hoz, ahol a Power gomb visszahívás miatt új telefonként megkaptam. Azt mondta a csaj, hogy előfodul, hogy a függetlenként cserében érkező telefonok, a beaktiváláskor az éppen aktiváláshoz használt szimkártya szolgáltatójától függővé válnak 😊

Nálam is ez történt. Úgyhogy most leadtam és várom mit csinálnak.

rooney8
"Korábban elfogadta ugyanezt a sim kártyát és most egy telekomossal sikerült aktiválni, de ha beteszem a telenoros simet, akkor kiírja, hogy aktiválás szükséges."

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
Esetleg próbáld meg aktiválni tmobilos kártyával, utána meg berakod a telenorosat.

Köszönöm. Az lesz, beviszem telenorhoz.

MerlinW
Ha az itunes -> restore as new phone nem oldja meg, akkor vidd el egy Telenor üzletbe és aktiváltasd velük.

Másik lehetséges ok ha a készülék nem európai származású és nem támogatja a Telenor-t. Bár azt írtad, hogy használtad már a szóban forgó kártyát így valszeg ez a probléma nem állhat fenn.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.07. 02:56:27

[merlinw.org]

Van egy elméletileg független i5 telefonom.
Csináltam rajta egy összes adat és beállítás visszaállítását.

Ez után egy telenoros sim kártyával nem sikerült az aktiválás azt írta ki nem valid a sim és ez a carrier nem támogatott.
iOS 8.1.1 van rajta.

Korábban elfogadta ugyanezt a sim kártyát és most egy telekomossal sikerült aktiválni, de ha beteszem a telenoros simet, akkor kiírja, hogy aktiválás szükséges.

Van ötletetek mi lehet a baja?

MerlinW
Vidd el egy szervizbe, egy ezresért szétszedik, összerakják neked rendesen.

[merlinw.org]

Gondoltam, gyárilag azért elég patentul össze van rakva. Nekem az i5-öm nem volt szétszedve és egy hangja nem volt 2 évesen se 😊

Sickness
Most néztem, hogy ahol adja ezt a hangot ott a kijelzőt be lehet nyomni. Tehát mozog. Hah. Faszom. 😊

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
Volt, de nem kotyog meg nem is hibás. Minden jól működik rajta.

Volt szétszedve vagy ledobva?

robotnyk
ha garis én megpróbálnám cseréltetni
Sickness
Ha. Ha. Ha.

Jim Morrison
#bendgate <#alien>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sickness
5s-nel tapasztalt valaki recsegést? Kijelzőt ha finoman nyomom akkor egy két helyen recseg.

csokalaci
Köszönöm szépen a válaszokat!

http://facebook.com/musicleander

robotnyk
szerintem azt még érdemes frissíteni
passatgt
nem tapasztaltam lassulást

csokalaci
Sziasztok!
Biztosan volt már feltéve ez a kérdés, csak nem találtam a keresővel. Érdemes iOS 8-ra frissíteni az iPhone 5C-t? Attól félek, hogy belassulna tőle a telefon. Jelenleg nagyon szépen megy akadás mentesen iOS 7.0.4-gyel. (Mondjuk ez nem jelent semmit mert ma vettem 😊 )

http://facebook.com/musicleander

Tudtok iPhone 6-hoz valami jó dokkolós hangfalat? Lehetőleg olyan kéne, amibe sima jack kábel is belemegy, ha esetleg másfajta telóról menne a zene. Nem kell nagyon-nagyot szólnia, egy nappaliba kéne zene hallgatáshoz.

Ezt néztem, de nem tudom hogy szólhat, kb árban is ilyesmi kéne. Van valami tapasztalatotok?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak