iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
képernyő feloldására esetleg, de nem a jelszavak helyett...
ami kivalthato tovabbra is a negyszamjegyu PIN-nel

http://gaborszantai.co.uk/

robotnyk
szerintem a valamire való password alkalmazások már használják a touch idt, nem?
amugy hasznal vki password/wallet app-ot? (rendszerol fuggetlenul kerdem) - ennek az az elonye, hogy aki megszerzni a master password-ot, az utana tudni fogja az osszes jelszavam?

robotnyk
AppSanta

Én a Nextre és a Tweetbotra rá is ugrottam 😊
robotnyk
ha windowsban van fordítva akkor a QuickTime jól szokta azokat lejátszani, illetve talán VLCben meg lehet fordítani beállításoknál de már nem emlékszem pontosan hogyan. ha a telefonon van fordítva akkor iMovie
Dzsega
Meg lehet fordítani valahogy egy elkészült videót? Fejjel lefele van az egész...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
Tescosat próbáltam OSX / Safari-val és működik, elküldte emailben. A custom card az tényleg nem megy, de Passbook generator googleba és van csomó

Ez nekem eleg Windows onlynak tunik...

passatgt
http://makemeapass.azurewebsites.net

A Passbook-hoz nem lehet hozzaadni loyalty card-okat - pl Tesco, Shell, stb... - kulon app-ban kell tarolni? Olyan nincs, hogy bescannellem es valahogy hozzaadom?

oneal1
fél év iphone után majd a kezedbelökik a samut és megkérdezed hogy mi ez ?😄

!Forza Ferrari!

kelly1
Sima 6-os kb másfél napot megy, ha nem sokat bizgerálom akkor kettőt. Samu S3-am volt előtte, igazából hanyat nem estem, az almától, talán annyi hogy valóban stabilabban megy, de ettől még nem biztos hogy nem lesz samum valaha.

oneal1
sziasztok
egy kis help kéne, hátha tud valaki segíteni.

Ipod touch 2g 2.2.1 vel. Igazi történelem 😄

Nem engedi frissíteni, 1 es hibával visszadob, hogy a készüléket nem lehet visszaállítani.

Köszi

!Forza Ferrari!

Az utóbbi három napban rendesen használtam, így azért nem bír ki egy napot sem a 6+ akksija. Sok zene, kevés YouTube, Kindle, sok Safari és Facebook, kevés beszélgetés, sok Messages, semmi fotó vagy videó, sok RSS és Tumblr.

A másik, hogy landscape modeban gyakran megfagyott a billentyűzet és csak kilépés után tért észhez.

matyi0323
Nem kuldte el vegig amit irtam, szoval januartol tenyleg lenyegesen olcsobb lesz az 5? Vagy csak en hallottam rosszul?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

10 havi hitelre havi 25ért meg tudod venni az i6 plus-t. Mediamarkt és cetelem kombóval.

Az az igazság, amit elhiszel.

matyi0323
Koszi a valaszokat.
Kulso akksim mar van, munka miatt be kellett szereznem a mostani telefonomhoz is.
Tehat azt mondjatok, hogy akksiban az i6 lenyegesen jobb, nem csak legenda.. Az a baj, hogy a 6 arban meg nagyon sok nekem

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Dzsega
Eddigi legjobb eredményem i5-el (még az eredeti akksival 1,5éves kb 2. Tulaj vagyok) 6óra 32perc használat és 2nap 12óra készenlét.
De ha ennyit szeretnéd használni akkor minimum új akksi i5s de inkább i6 azzal tuti kibírod ezt a használatot.
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2014.12.16. 08:12:14

GregSB
Ezt akartam írni, hogy nem kifejezetten a telefonnal van a baj, hanem az akksikkal. Max 2-3 évig bírják azt a szintet amit új korukban. iPhone 5ök 1012-es készülékek, az azokban levő 1,5-2 éves akksik már pont ott vannak hogy kapacitásban sokat gyengültek, tuti nem bírnak ki 1 napot.

Az lehet még megoldás hogy veszel i5-t és szervizben cseréltetsz akksit. kb 7-8000 Ft.

Az nem mindegy mennyi ciklus van az akksiban. Nekem volt i5öm, amit naponta 2-3szor kellett tölteni hasonló felhasználással, mint ami a tiéd. 2 évesen volt benne 750! ciklus ezzel úgy tudsz kijönni, ha veszel egy olyan külső akksit, ami kicsi és 2 teljes töltést bír(3000 - 4000 mAh).

Most az i6 plusom még ha 2-3 óra GPS navigációt is használok nem bírom lemeríteni egy nap alatt 1,5 - 2 napot kibír bármikor. Nem játszok rajta.

A 6 kicsit többet bír, mint az 5S kb. 1-2 órával.

Boconadi
Irtam egy egesz kurva regenyt erre eltünt......

nincs türelmem megegyszer leirni, csak annyit hogy nekem 5s van, egesz nap bevan kapcsolva a wifi es az LTE. Eleg sokat nyomkodom (most is arrol irok), nalam egy napot lazan kibir. Minden este töltöm.
Persze ha elinditom a garmin gps-t, vagy vmi izmosabb teljesitmeny igenyesebb jatekot akkor egy felora-ora mulva kereszt van neki.

Ugy tudom a sima 5ös ennel roszabb, legalabbis növerem mindig ezzel bajlodik.
LaszloLedzenyi
Nekem 6-os van, 2-3 naponta töltöm, naponta kb 30-40 perc beszéd, kicsit net, wifi +lte+ bluetooth egész nap megy.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Kongy
Szia! Szerintem jó akksi időt nem az 5/5s-től várj, mert ezek mobilnettel kb addig bírják, amíg lemész a boltba... vicc nélkül. Én a 6/6 Plus fele orientálódnék, bár nekem nincs személyes tapasztalatom velük, mások elmondása szerint elég jó akksi idővel rendelkeznek, főleg a 6 Plus.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

matyi0323
Hali. Valtanek androidrol almara, csak kerdeznek, hogy erdemes e?! Lehet nem a legjobb topikban teszem, mivel az emberek szerint akinek iphone van az mindig is elfogult lesz iranta..na de nem baj.
Jelenleg Nexus 4-em van, ami az android vilagaban nem a legutolso helyen all,viszont mostanaban mar nem igazan ugy teszi a dolgokat ahogy szeretnem, igy valtanek iphone 5-re vagy 5s-re. Kerdesem az lenne, hogy az akksija milyen? Ez nagyon fontos nekem, mert a telom uj koraban egy napot kihuzott,most viszont napi 2 toltes de minimum 1 kell neki, amit nem tudok megoldani. Mobilnet kb 10 orat be van kapcsolva, abbol tenyleges hasznalat olyan 4-5, az is leginkabb chat. Olvasgattam, hogy joval kisebb akksi van az iphoneban, mint peldalul az n4-ben de szerintem ez nem jelent semmit..
Szoval ki milyen akkuidot tud kihozn? ( vagy inkabb gondolkodjak tovabbra is androidban? ) Koszi.

Van egy eladó fehér iPhone 5 32GB telekomfüggő mobilunk eladó.
Páromnak is lecseréltük az iPhoneját újra.

A telefont 6 hónapja egy Apple visszahívás keretében újra cserélték, így szinte zsír új, makulátlan készülékről van szó.
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.12.15. 11:49:17

Próbáltad nem Windowsból?

DFU vagy Recovery mód?



dzsegameló
próbálkozni kell...
Másik usb, adatkábel, néhány újraindítás stb...
Nálam is szokott lenni mindig csak az 1ik usb-n sikerül megcsinálnom (mindig másik jó épp a 4-ből)

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

LoSA
Srácok, mi a teendő ebben az esetben, ha az iTunes képtelen visszaállítani a telefont?

Dzsega
Vigyél magaddal egy nem vodás simet és akkor tutira mész. Ha azt elfogadja akoor az itthonival sem lesz gond...

sajtburger
Sziasztok! Tapasztaltabb, jártasabb emberke segítségére lenne. Németországból szeretnék vásárolni egy 4S iPhone-t, azt mondta az eladó vodában vásárolta, de nem volt német sim zár rajta sose. Ez esetben itthon internet, jelene esetemben t-mobile hálózat gond nélkül fog üzemelni, ha bele teszem a saját sim kártyám? Előre is köszönöm a segítséget, hasznos információkat! 😊

Beállítások - Szolgáltató

Ha kikapcsolod az automatikus választást, akkor feldob légy listát, amiben ki tudod választani a Telekomot.



Marci0115
szeretnek segitseget kerni, tegnap hazajottem a parommal Angliabol par napra, mindketten a Three halozatan vagyunk ott kint, es tegnap hogy hazajottunk, az en iphonom csatlakozott a Telekom halozatara, de a parom iphonja csak azt irja hogy nincs szolgaltatas, otletek?

Kongy
Ilyet nekem is csinált. Vagyis inkább összeomlott az egész rendszer, beraktam alvóba, és nem bírtam visszakapcsolni.... 😄 10 percig próbálgattam bekapcsolni, míg végül magától indult újra. Akkor asszem 2 hónapos volt az 5s-em... 😄 Azóta nem csinált ilyet, most fél éves.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sickness
Most elkezdtem izgulni, hogy ne legyen ilyen többet. 😊

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Ezért töröltem innét a Vitadock appot.

robotnyk
kösz. egy kicsit zavar, hogy a road bike pro nincs updatelve még, így nem kompatibilis az Apple Health appal, csak a sima runtastic...
Tikal
készpénzt már rég nem láttam... apró a kocsiban van maximum 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Homescreen
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.12.13. 23:23:45

Nekem a 3G es mindket 5-os kikapcsolt hidegben 20, neha 30% alatt is.

robotnyk
ha megint előfordul én gariztatnám, ha már új, mert ez nem valami 5sre jellemző dolog szerintem 😊
Sickness
Pánikra semmi ok. Ujraindítottam, csak eddig nem tudtam, hogy hogyan kell. Amúgy érdekes, mert nem volt lemerülve és csak úgy kikapcsolt magától. 4s-nél nem volt ilyen, még sima fagyás sem... Azért sem tudtam mi a restart kombó. 😊

robotnyk
ha kimerült, és töltőre dugod, akkor jelzi a képernyőn hogy töltenie kell még, aztán ha már szívott fel pár százalékot, akkor magától visszakapcsol. ha nem, akkor passzolom
robotnyk
itt van

twitteren keresztül kell regisztrálni, ha ez valakinek nem tetszik, akkor hagyományos screenshot is megfelel 😊
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.12.13. 22:42:48
en meg csak nem is talalom ezt az appot 😊

Sickness
Teljesen új iphone 5s kikapcsolt egyik pillanatról a másikra, igaz nem tudom, hogy lemerült-e vagy mitől, de elsötétült aztán rádugtam töltőre, de csak a logó jön be, már egy 10 perce. Valakinek ötlet, hogy mitől?
Utoljára szerkesztette: Sickness, 2014.12.13. 22:29:47

robotnyk
a 6 nem tudja. a 6 plusban a képernyő ugyan nagyobb, de a többi ugyana. ennyit jelent a nagyobb méretű akkumulátor.

amúgy ha valaki használja még a #Homescreen appot, akkor ossza meg itt az eredményt, (iOS-en) mindig nyitott vagyok új appokra 😊
precision
nem volt hely a normális akkunak az apró telefonukban eddig

Bazinga!

Nem hasznalok keszpenzt, evek ota mindenhol kartyaval fizetek.
Nem tartom a fejemhez, mar az iPhone 5-ost is csak es kizarolag headsettel hasznaltam. A phablet tokkal es anelkul is hulyen nez ki, ha a fuledhez tartod es es nem az en egyedi szokasom, mastol sem lattam, hogy ne headsettel telefonalt volna.