45063
10255461851509447102.jpg
  • Tikal #42293
    Jaja, a Spotify-t majd ma kipróbálom, el is felejtettem.
  • Jim Morrison
    Az szerencse, spotify (majd) a tempódnak megfelelő bpm ű számokat fogja játszani :p
  • Tikal #42291
    Ja, nekem is bejön egyelőre, futás közben hallgattam és pont egy tempósabb adást kaptam el, úgy hogy nagyon jó volt :)
  • GregSB
    iPhone 6S

http://9to5mac.com/2015/06/30/revealed-iphone-6s-will-look-nearly-identical-outside-but-numerous-changes-inside-gallery/

Ki más, mint Mark Gruman.
  • robotnyk
    megvan, ne keressétek, egy kicsit bugos. hiába vannak kikapcsolva a korlátozások, az explicit kapcsolót úgyis figyeli. beállítások, általános, korlátozások, korlátozások bekapcsolása. utána a zenéknél be kell kapcsolni a szókimondó engedélyezését, utána kikapcsolható az összes korlátozás.

amúgy nekem tetszik, de le van terhelve, így random átugrik bizonyos számokat egyelőre, vagy többször meg kell próbálni, mire azt indítja el amit kiválasztottam.
  • robotnyk
    arra valaki rájött, hogy a blokkolt explicit számokat hogy lehet "feloldani"? a korlátozásoknál ki van minden kapcsolva.
  • Tikal #42287
    aha
  • Rage47
    Na tesztelitek mar?
  • GregSB
    Ma jön iOS 8.4 és az Apple Music.
  • GregSB
    Tegnap volt 8 éves az iPhone. Repül az idő
  • robotnyk
    most vettem észre, hogy magyar a support oldal :o
  • GregSB
    Azt tudod hogy a WWDC óta ingyenesen lehet appokat fejleszteni, "csak" akkor kell a $99-os membershipet megváltani ha ki akarod rakni az AppStoreba az appot, és használni akarod a Testflightot?

http://www.pcworld.com/article/2933052/apple-frees-casual-ios-developers-of-membership-requirement.html
  • Tibi7
    Sziasztok! Egyik ismerősömnek a viber frissítette magát, és eltűnt az összes eddigi beszélgetés. Vissza lehet valahogy hozni ezeket?
  • Xing
    Alapvetően nem szeretek minden egyes weboldalhoz külön appot használni, de én is szívesen feltenném ha jobb lenne mint a webes felület.
  • Jim Morrison
    Ha addig nem hegesztik meg a mobil oldalt, akkor ezt garantálom :)
  • Tikal #42278
    ha jobban függ müködni mint a mobil oldal akkor biztos használni fogom...
  • robotnyk
    mert ezt ő csinálja, nem hivatalos
  • Tikal #42276
    Nem hiszem, hogy használnám, én már annak is örülnék, ha a webverzioja menne az oldalnak rendesen, de az se megy... miért nem azt hegesztik inkább??
  • Jim Morrison
    Készülőben az sg.hu mobil kliense,jön majd iosre is. Alkalmazás topikja, ha valakit érdekel. A dev acc ide 99 USD / év, ami elég húzós, főleg ha azt nézzük ki tudja hányan fogják használni... Ezért ez vagy nagyon csúsztatva lesz vagy elég sokat bukok az egészen (tekintve az android play egyszeri 25USD-t és 8EUR amit annó fizettem windows dev accért, szintén egyszeri befizetés). Mindenesetre értékelném a visszajelzéseket, hogy mégis hány ember használná ios-en (ha jelentkeztek tesztelőnek csak ios-t írjátok be, onnan tudni fogom, mert ios béta odébb van jócskán).
  • Sickness
    Az... :)
  • robotnyk
    ott kell lennie...

phone doctor plus?
  • Sickness
    Nincs ott... :(
  • robotnyk
    meg, app storeban is a megvásárolt alkalmazásoknál (app store, frissítések, megvásárolt), akkor is ha ingyenes volt
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.06.27. 14:29:25
  • Sickness
    Pár hónapja volt iHungary-n az app store leárazások között, de nem jut eszembe a neve... Letesztelt mindent, a wifi-től kezdve a képernyőn keresztül még a fülhallgatót is. Leszedtem anno, de nem találom. Meglehet nézni valahol, hogy miket szedtem le eddig?
  • Jim Morrison
    pontosan milyen hibára gondolsz? gombokat ellenőrizheted, csakúgy mint a képernyőt, ha accelometer rossz akkor valszeg beragad landscape/portrait módban, ha a hangszóró vagy mikrofon rossza akkor az is simán kiderül.
    google első találata egy ilyet dobott ki.
  • Sickness
    Olyanra inkább ami a telefon hibáit deríti ki, ha van.
  • Botond #42267
    3d markból van ios meg android verzió is, ha ilyesmire gondolsz.
  • Sickness
    hello. Létezik telefon tesztelő app?
  • Bercy #42265
    Most kiprobaltam egy keppel es mukodik. Azt mondjuk teny, hogy sok nagy kep eseten (pl fenykepezovel lott majd Photosba importalt kepek) kinosan lassan tud feltoltodni.
  • Botond #42264
    Onedrive-ra se mennek fel a képeim pár hete. :(
  • Tikal #42263
    icloud photos. 80 fotóm vár már hetek óta arra hogy feltöltődjön a szerverekre.
  • Bercy #42262
    Melyik reszevel van baj az iCloudnak? Maga az iCloud Drive? Szerintem mar nem beta ez. Csinalok egy tesztet ha megmondod mi nem mukodik.
  • Tikal #42261
    nem segít semmi, és ahogy nézem ez elég nagy probléma, tele vele az apple support. Oké, hogy béta még csak ez az egész, de ez egy elég nagy hiba a rendszerükben, tulajdonképpen az alapja az egésznek...
  • dzsegameló
    Lehet, hogy app-ja válogatja. Van aminél nem lehet visszakérni a pénzt (mert van pl light verzió) és ezeknél feldobja. A többinél meg nem.
  • robotnyk
    jól van, van itt szórás, refund nélkül feldobja, refund után feldobja, refund után sem dobja fel... lehet rákérdezek a supportnál hogy mi a franc ez...
  • Rage47
    én is kapom ezeket 2 refund után
    szánalom, mert mindig jogos volt a refundom, 1db használhatatlan játék meg még valami szar app
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2015.06.24. 07:32:45
  • Kongy
    Én eddig 2-szer refundoltattam, és még én sem láttam ilyet. Sima fiókom van. Ahány hulladék játék megjelenik kellene lennie végtelen számú lehetőségnek, csak elég gáz az a kiskapu, hogy a refundoltatott játékot továbbra is tudod használni, csak nem tudod újra letölteni, ha letörlöd.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.23. 23:58:56
  • robotnyk
    köszi. csak azért kérdeztem, mert egy havernak fejlesztői fiókja van, és vagy 5ször használta már a refundot is, magyar storet használja ő is, mégsem látja az üzenetet, és nam kap ilyen emaileket...
  • Dzsega #42255
    Nálam is dobta fel, pedig még nem tettem ilyent.
  • ProGabe #42254
    :)