iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iOS-en próbálkozz meg egy beállítások visszaállításával alapértelmezettre.

Az az igazság, amit elhiszel.

rastaman
még nem látom az AppStore-ban, de amint elérhető lesz, töltöm! köszi!
de ez nem orvosolja a problémát, hogy az iPad-en szintén miért nem jelenik meg a kód, nem?

10.10.1-en nekem se kérte a kódot, de a 10.10.2 már igen - frissítsd

rastaman
tudtok valahol egy atombiztos leírást, hogy hogyan lehet beállítani az sms továbbítást Mac-re /iPad-re?
a Continuity a hívások esetén működik.
a szifonon és az iPad-en is 8.1.1 fut, a MacBook-on 10.10.1.
iCloud ki-bejelentkezés, készülék újraindítás megvolt, többször is.
a kódot valamiért nem írja ki se a Mac, se az iPad. 😞

Attila8805
Sziasztok
Megoldodott a problema.
Csak frissiteni kellett 8.1.1 re 😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Dzsega
Próbáld ki a zappo tv-t.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

sima 6on is ilyen gondolom

Igen 6+

robotnyk
kipróbáltam ezt a #Homescreen appot 😊

egyet nem ismert fel jól, de amúgy nem rossz
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.28. 17:28:48
passatgt
Nem találok semmi értelmes appot hozzá. Konkrétan már ott elhal az egész, ha egy telefonon lévő videót akarok tv-re streamelni, picit tölt, kb 50%-ig elmegy és timeout, utána befagy az egész😄

Jim Morrison
Ios keszulekrol lehet nem<#eplus2>
Btw nincs hozza egy szoftyver ios usereknek? (Valamiert a link nalam nem a megfelelo oldalt hozza be, majd gepnel megnezem)
AppleTv is talan a legujabb szeriaval tamogatja az 1080p-t (appletv2 meg 720p).
Btw ha tv re akarsz kirakni fullhd kepet akkor az jo esellyel tamogat dlna t (jo esellyel). Tied biztos nem?:o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
Na jó ezt feladom, ez egy fos, ilyet ne vegyen senki. Ha valakinek kell, akkor 4000-ért eladó😄
Tehát ha jól értem, Apple TV nélkül nem lehet 1080p-ben képet kirakni telefonról tv-re?...

dzsegameló
Nemtom a képet nem láttam azért kérdem, hogy mi.
Az új hsz-ban olyan mint az iPad-on lévő időzítő, nem olyan mint az iPhone-é.
trebron: Ez egy i6+?

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

passatgt
OSX-en Serviio-val létrehoztam egy UPNP/DLNA szervert amiben egy online tv stream fut. iPhone-on simán látom és le is játsza a streamet, pl Ace Player. Melyik appot kell használnom ahhoz, hogy ezt a streamet a TV-re is ki tudjam rakni? Egy HI763 nevű hdmi-s wifis akármim van ami elvileg tud dlna-t meg airplayt, de kb még semmit nem tudtam kirakni rá telefonról.

passatgt
kipróbáltam, szállít ide is, 39.99$-ért

SENA ultraslim-wallet-iphone-6

Honnan tudnám beszerezni ezt? Sajnos a hivatalos oldalon persze,hogy nem szállítanak idehaza.

Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.11.28. 06:40:03

Jim Morrison
asszem stopperről volt kép. Az új?<#nemtudom>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Attila8805
Most kotottem szerzodest XD
Persze lte is van 20 mbit

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Dzsega
Mit?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Válts szolgáltatót.
Be van kapcsolva a mobilneted?

Attila8805
És ha a szolgáltatóm tiltja akkor van vmi megoldás?
Program vagy vmi ?

Ezt most vettem észre 😊

Ah, megvan:
So every device you own (signed into your iCloud account) checks with Apple if there are other devices running the latest operating system (iOS 8 & OS X Yosemite) on which you are also signed into iCloud with your Apple ID
Tényleg, Continuity, 8.1 alatt miért nincs nekem iPhone Cellular Calls opció?
passatgt
Ezt nálam 5c is csinálta már...😊

passatgt
Nálam is sokszor előfordul. Szerintem a Continuity lesz a ludas.

Nem emlékszem, hogy iOS 7-nél is úgy volt, hogy ha felvettem a telefont (elhúztam a csúszkát csörgéskor), még kb. 1 másodpercig rezgett és csörgött, vagy ez iOS 8 feature/bug? 😊
LaszloLedzenyi
Nekem az I6-al olyan problémám van hogy reggelre mindig eldobja a hálózatot, este még van 3-4 kocka de reggelre semmi, újraindítom és jó minden. Valaki tapasztalt már hasonlót?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

MerlinW
Nálunk a három nagy nem tiltja, az biztos.

[merlinw.org]

robotnyk
mintha bizonyos szolgáltatók tiltanák ezt, nem lehet hogy ez okozza?
MerlinW
Hmm... az érdekes.

Itt van valami megoldás rá, mondjuk én nem hallottam még a problémáról.

[merlinw.org]

Attila8805
És ha nincs ilyen lehetőség?

MerlinW
Beállítások, személyes hotspot, bekapcs. Ennyi.

[merlinw.org]

Attila8805
Sziasztok.
Megjött az i6 om.
Nagyon király és a méretét is kezdem megszokni xperia x8 után 😊
Viszont vmiért nem tudom megosztani a netet és ebben szeretnék segítséget kérni mit és hogy kell beállítanom?
Előre is köszönöm.

Tikal
Egyet találtam de az nem taviranyitos, Gravitas iPhone Dock.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Tudtommal még nincs, legalábbis sehol sem látok.

[merlinw.org]

MerlinW
A gyári Apple dokkoló 8k körül van, az utángyártott 3-4k körül.

[merlinw.org]

Én 5-öshöz keresek faék egyszerűségű dokkolót, nem arany árban.
Tikal
Tudtok olyan iPhone 6 dokkolot aminek van audio kimenete és távirányítója is van? Nem értem az Apple mire var... Szégyen hogy meg nincs dokkjuk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Képzeled 😊

Igen, képzelem vagy igen, előfordul? 😊
Igen.

popzu
Egy versenyre írandó dolgozatomhoz arra kérnélek Titeket, ha van egy kis időtök, hogy töltsétek ki az alabbi kérdőívet a mobilfizetessel kapcsolatban. Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!

Jim Morrison
Ajánlom ezt a tokot G_ArchAngel-nek <#idiota>

Csak képzelem, vagy tényleg előfordul, hogy egy landscape-ként fotózott kép elfordul a galériában? 😊
robotnyk
valóban, úgy tűnik csak nem voltam elég türelmes a fotókkal
Működik a Drive is és a mostani beta Fotók is.

robotnyk
én próbáltam kétszer a fényképfeltöltést icloudba, de a folyamatsáv meg sem mozdul, nálad működik rendesen ez a funkció?
0,99 EUR/hó 😊