45063
-
#42213 A HTC-nél is brilliroznak a marketingesek :))
http://venturebeat.com/2015/06/05/htc-introduces-24-karat-gold-one-m9-using-a-photo-taken-with-an-iphone/ -
#42212 amúgy ez az első samsung amire azt mondom hogy tök jól néz ki és szivesen kipróbálnék egyet.
De rohadtul kiváncsi lennék arra, hogy akik a samsungnál a piackutatásokat végzik, azok kapnak e érte pénzt? :D
Ki a jó büdös franc egy ilyen reklám címzettje? ezt valaki árulja el nekem :D
Ez semmi mást nem gerjeszt csak szánalmat. Amúgy ki teszi le kijelzővel lefelé az asztalra a telefonját? :D
ááá mindegy, nem értem én ezt :)
off:
Ott vannak a coca vs pepsi reklámok. Azokból tanulhatnának. Pl.: mikor a kisrác odamegy a coca automatához és vesz egy dobozzal majd odamegy a pepsi automatához és eléteszi a coca-s dobozt hogy elérje vele a gombot :D
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.06.07. 00:57:12 -
#42211 Az Androiddal alapvetően nem lenne túl nagy bajom, de a Samsung konkrétan az android rákja. -
#42210 én is így tapasztaltam
ez az Edge egy vicc amúgy, én is nézegettem -
#42209 Hidd el nem androiddal van gond, 3(?) éves telefonomom (n4) fluid a legfrisebb 5.1.1 lollipop.
Csak a samu olyan buta, hogy optimalizalas helyett ala rak meg +8 magot hatha akkor jo lesz. -
Probatbicol #42208 Tegnap a Media Marktban kezembe vettem az Edge-t, basszus a 3. mozdulatomra beszaggatott. Meg az alkalmazásokból kilépéskor is érezhető volt minden alkalommal egy kis késleltetés. 270e Ft. Komolyan mondom ebből az androidból soha nem lesz semmi... -
#42207 Neked nem lassul be, mikor ramesz egy kepre es jobb felul ranyomsz az opciokra? Nekem ezutan kell varni par masodpercet, mig reagal. -
#42206 Igen, én elkezdtem használni. Miiért kérded? -
#42205 Ez aztán sarkalatos pont egy mobilvásárlásnál, hogy melyik hogy világít. :D Elég nevetséges ez az Edge-ezés, én kipróbáltam a telót, nem rossz, de kb esztétikai élvezeten kívül semmi haszna nincs. -
#42204 ez egy hivatalos samsung reklám? LÁL -
#42203 jesszusom :DDDD
-
#42202 google photos-t használja valaki? -
#42201 Ha telefon funkciót használod, akkor a leggyakrabban hivott ismeroseid szolgaltatoja alapjan dontsel. Bar fogalmam sincs hogy azok ma mar hogy vannak , igazabol semmit se tudok ezekrol de hatha :D -
#42200 Ha találsz rá megoldást, akkor szólj! Mert nekem is ez a gondom! -
#42199 mindegyik szar, röhelyesen kevés adat de legalább drágán, kevés engedménnyel a készülékre hiába kötöd le magad két évre... igazából attól függ mennyit akarsz fizetni havidíjra -
#42198 Melyik szolgáltatónál érdemes illetve éri meg a legjobban befektetni egy 6-osra? Tudom hülye kérdés, mert saccperkábé ugyan azok az árak, de érdekelne a véleményetek. Én eddig Té-nél voltam, de ezzel a "megszüntettük a díjcsomagod, de itt egy szarabb" húzásukkal elvágták magukat nálam. -
#42197 baszki,tényleg :D pedig fel sem merült bennem hogy másnak is van ilyen probémája (nekem korábban jó volt) -
#42196 pont alattad.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ipad mindig kéri, hogy jelentkezzen be icloud fiókba. Hiába nyomok rá, hogy mégsem, mindig előugrik. Lehet ezzel kezdeni valami? Sajnos a kódot most nem tudom elkérni, így ergó most nem tudom használni. -
#42195 miért rakta szét a saját készítésű képeimet ennyi kis mappába?full random dobálta be a képeket,így meg se tudom találni az újakat
-
Xing #42194 Nem arra lett optimalizálva az oprendszer, hogy fájlkezelővel turkálj benne.
Windowson a legegyszerűbb szerintem ha feltöltöd iCloudba vagy Carouselbe. -
#42193 Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy nem lehet ezzel valamit kezdeni, hogy, amikor a gépemre rádugom a telefont (képeket akarom lementeni), hogy ne legyen 800 mappa, amibe a képeimet rakja, hanem valahogy átláthatóbban?! Mindig végig kell néznem az összes albumot, mire megtalálom azt, amit keresek. Van olyan mappa, amiben betesz kb 2 képet, stb.... Hogy van ez? Mi a logikája? Nem lehet valahogy egy mappában tenni őket?
Erről beszélek.... -
#42192 Apple iPhone Dock
egész jó kis cucc, jól tartja a telefont, nem hiszem, hogy könnyen bele tudnám törni a kis pöcköt, oldalra kicsit billeg ugyan de nem vészes, ami rohadtul szar benne az az inkább, hogy nem egykezes, nagyon könnyű, semmi tömege úgy hogy nem tudod róla lehúzni egy kézzel a telefont... A másik negatívum az az hogy olyan vékony, hogy ha egy normálisabb audio kábelt akarsz rádugni, aminek ugye kicsit vastagabb a csatlakozója, akkor az megemeli a dock-ot és billeg... és végül a legnagyobb visszalépés az előző dokkokhoz képest, bár ezt ugye már vásárlás előt ttudhatta az ember: nincs távirányító. Nem értem miért kellett ezt lespórolni.
Szóval ez szépen megy vissza, és veszek inkább egy Gravitas Dock-ot, igaz hogy drágább, de abban legalább van anyag :) -
#42191 The preview comes out a week from Monday. A few months later it will be released to the world. Apps will probably start showing up in the fall.
Ősszel jönnek a nativ Watch appok -
#42190 "CASEY NEWTON10:40:32 AM PDT
Williams: "The third-party apps are going to get much better when developers can write native code on the watch." Says at WWDC next week Apple will release a software development kit to let them do that." -
#42189 ki más, megint a márk:D -
#42188 9to5mac szerint 6S lesz a következő telefon, és megkapja a Force Touch fícsört. -
Knabb #42187 Nemrosszak a régebbi ketyerék. Havertól megörököltem a több mint 4 éves 3gs-ét. Cseréltem benne egy akkut és teljesen használható, igaz már nem túl fürge, de egy galaxy minit váltott le :DD. Ha nem basztatom sokat 2-3 napokat simán kibír, ha basztatom estére is marad egy jó 20%kom. Viszont vannak karcai, és a hátlap a jack csatlakozónál szépen töredezik, meg a némítója szar. De annyi baj legyen. Egy 5sre mondjuk lehet váltanék. Pedig, hogy írtóztam az Apple termékektől... :D Már nehezemre esik másban gondolkodni.
-
#42186 Nekem is megvan még a 1st gen-em, nekem is az az ébresztőórám:) -
G_ArchAngel #42185 4 es fel evig hasznaltam 3G-t :) -
#42184 Riszpekt! És még azt hittem én voltam kitartó azzal hogy majdnem 4 évig használtam egy 4-est :)
Szép állapotban van. Egyebkent kb ez a mai napig a leg strapabirobb konstrukcio. Közvetlen utanána jön a 4-es széria. A legrosszabb a 3-as volt a műanyag házzal, ami szilánosra repedt egy idő után. -
#42183 7 eve meg nem volt jellemzo a mobilnet, de annyira nincs is ra szuksegem. Itthon van net, munkahelyen szinten, a ketto kozti tavolsag meg 10 perc alatt lekuzdheto:) Amiert anno megvettem az a telefon meg ipod ketto az egyben egyben feature:) Egyelore nem is szandekozom cserelni, majd ha vegleg beoffol. Felesegemnek van 6-osa, de ahhoz mar van mobilnet is:) Termeszetesen rosszabb uzemidovel rendelkezik. -
#42182 ha ezeket használod rajta csak, akkor elég lenne egy butatelefon is. Az még könnyebb/kisebb/jobb üzemidővel rendelkeznek. Bár ezt gondolom te is tudod, csak mondom :) -
#42181 En egy 1st gen iPhone-t nyuzok 7 eve. /iOS 1.1.1/ Folyamatosan be van kapcsolva. Tobbnyire napi par perc beszelgetesre hasznalom. Reggelente ebreszt, ill. olykor az idot olvasom le rola...
A kep kesziteskor 10% akkuidot jelzett.
-
#42180 Ja azt az én ismerősöm is mondta, hogy neki 2 napig bírja az akksija ha csak alapvető dolgokra használja (értesítésekez néz + néha válaszol SMS-ekre) -
#42179 Rákérdezek majd, de valszeg ennyit tud a hw. Első generáció, a processzor is lehetett volna benne sokkal jobb állítólag(csíkszélesség szarabb, mint jelenlegi iphone-ban), tipikus első generációs. Második sokkal gyorsabb lesz, azt érdemes venni majd.
Akksi amúgy nekem meglepetés volt, tegnap reggel 9-től este 10-ig folyamatosan nyomkodtam(mutogattam mindenkinek, illetve játszottam azzal, hogy ha ránézel, mindig bekapcsol(ez egyébként zseniálisan jól működik)) és 50% körülre esett csak le. Feltölteni meg baromi gyors, ha nincs tökig lemerülva, kb 1 óra alatt feltölt. -
#42178 nekem nincs, de megmondom: mert a hardver alapból gyenge és még sem az OS-t, sem az appokat nem volt idő rendesen optimalizálni
szerk: a hardver lehetne gyorsabbra is hangolva de akkor délig sem tartana ki az akku
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.05.23. 16:25:37 -
#42177 Engem mondjuk az érdekelne - ha meg tudod kérdezni valamelyik fejlesztőt a cégeteknél- hogy miért ilyen lassúak a 3rd party appok rajta. Pl egy Ubert elindítani kínos másodpercekig tart.
Pontosabban tudom mik az okok, úgy fejlesztettek rá hogy nem is volt kezükben a hardver, igazából az érdekelne jobban, hogy várható még az hogy ezen az első generációs hardveren gyorsabban fognak menni ezek az appok?
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.05.23. 13:29:05 -
#42176 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani mennyibe került anno az 5c mikor kijött? -
#42175 Ausztria már az elején elküldte a Google-t melegebb éghajlatokra, hogy kösz nem:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.22. 16:25:13 -
#42174 az osztrákoknál google streetview sincs...