iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az az igazság, amit elhiszel.
de ez nem orvosolja a problémát, hogy az iPad-en szintén miért nem jelenik meg a kód, nem?
a Continuity a hívások esetén működik.
a szifonon és az iPad-en is 8.1.1 fut, a MacBook-on 10.10.1.
iCloud ki-bejelentkezés, készülék újraindítás megvolt, többször is.
a kódot valamiért nem írja ki se a Mac, se az iPad. 😞
Megoldodott a problema.
Csak frissiteni kellett 8.1.1 re 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
egyet nem ismert fel jól, de amúgy nem rossz
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.28. 17:28:48
Btw nincs hozza egy szoftyver ios usereknek? (Valamiert a link nalam nem a megfelelo oldalt hozza be, majd gepnel megnezem)
AppleTv is talan a legujabb szeriaval tamogatja az 1080p-t (appletv2 meg 720p).
Btw ha tv re akarsz kirakni fullhd kepet akkor az jo esellyel tamogat dlna t (jo esellyel). Tied biztos nem?:o
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tehát ha jól értem, Apple TV nélkül nem lehet 1080p-ben képet kirakni telefonról tv-re?...
Az új hsz-ban olyan mint az iPad-on lévő időzítő, nem olyan mint az iPhone-é.
trebron: Ez egy i6+?
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Honnan tudnám beszerezni ezt? Sajnos a hivatalos oldalon persze,hogy nem szállítanak idehaza.
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.11.28. 06:40:03
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Persze lte is van 20 mbit
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Be van kapcsolva a mobilneted?
Program vagy vmi ?
So every device you own (signed into your iCloud account) checks with Apple if there are other devices running the latest operating system (iOS 8 & OS X Yosemite) on which you are also signed into iCloud with your Apple ID
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
[merlinw.org]
Megjött az i6 om.
Nagyon király és a méretét is kezdem megszokni xperia x8 után 😊
Viszont vmiért nem tudom megosztani a netet és ebben szeretnék segítséget kérni mit és hogy kell beállítanom?
Előre is köszönöm.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''