iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nagyvaradon bementem a Orange shop-ba es kerdeztem rola.

Elmeletileg 580 euro + havi 30 euro 2 evig.

LOL

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

629 euro az ~ 175 000 magyar forint. Egy telefont 30 öjró körül küldenek haza, nagyobb tétel esetén ez is nyilván kevesebbre jön ki.

GregSB
Románoknál is Júli 31.-én jelenik meg. A különbség hogy ezt ott már tudni régóta, nem tudom itthon miért nem lehetett nyilvánosságra hozni eddig.

Júliusban megjelenik, LOL ja Júli 31.-én 23:59:59 kor 😊)))

MerlinW
Nem haszonkulcs az. Annyi az ára. Itthon 250-270 között árulják. Na ott már van haszon. Persze azokat a telefonokat be is kell hozatni, tehát...

[merlinw.org]

kisfigi
Na, végre, szerintem ideje volt már ^^😄
Hétfõn trémobil bejelentés <#vigyor2>

Destiny. The design is clearly ancient.

hol lehet itthon értelmes áron olasz 3GS-t kapni? Láttam pár hirdetést 210-ért, hát elmegy a p*csába, aki ekkora haszonkulccsal dolgozik.

Sephi
Huhh, otthon van ... csinalok rola shotot es ekuldom emailben oksa?

de alap 640x320 aszem ...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

És milyen beállításokkal használjam?😊
Bocsi, nem igazán értek hozzá😛
(Egy screenshot talán segítene:])
Én inkább megveszem biztos forrásból, mint aggódjak, meg szarozzak vele.
autoszimulator
érdekes.

nincs kedvem bejelentkezni vaterára, de rákérdeznék, hogy GSM hálózaton tesztelt-e, mert a leírás dicsekszik mindenféle unlockal, JB-vel, mintha ez plusz szolgáltatás lenne a készülékhez, de a hálózatról semmit.

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
Nem tudom, nem néztem utána a használt piacon, de ha nem lenne 3G-m, és eszem ágában sem lenne magentásnak lenni (márpedig nem 😊 ), akkor simán kellene ennyiért. Ha mondjuk amúgy is T-s lennék, akkor vennék egy T függõt, azokat nem lehet annyira drágáért adni.

Azt mondod olcsó?
autoszimulator
hát ennyiért persze hogy hívnak 😄

Hihetetlen, reggel raktam fel az elõzõt és már 5en hívtak..😊
Amúgy ha valakit érdekel írj privit, gyári független 3G, 8GB, 85 körül.
passatgt
megkapta a shuffle fülesét szerintem, legalábbis arra hasonlít😊

Most nézem, új a füles. Lehet hangosítani és halkítani a kis mikrofonján és más lett a kisjack foglalata.
Megnézem, köszi!
Sephi
En SUPER -t hasznalok mindenre...

Mi is annak a videókonvertálónak a neve? Nekem van ilyen Total Video Converterem, de nem szeretem, mert a bal felsõ sarokba berakja a szar szövegeit. De volt egy másik ami jobb volt, azt is itt láttam.
Jaja. Most Backupol. Mindent faszán úgy rárak, mint az elõzõn volt. Imádom!^^
Arcor
Grat hozzá! Már én is szívesen boncolgatnék.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Ombika
Loll cserekeszulek 2ik pixel hiba is megjelent, mire kesz enyem, addigra full piros pixelekbol fog allni! 😊

Sephi
Figyelj mar. Neked gyalilag fuggetlen? En meg mindig nem terek magamhoz..

Meg is van a kicsike^^
Kicsit mintha dagadtabb lenne, mint az elõzõ..
Nekem ma jön meg!😊
Nemsokára megyek érte.
Ha minden nap mail-t töltögetnél sem tudnád elérni azt az 1GB korlátot. És még mellé nyugodtan netezhetsz is bátran no para, hogy túllépnéd a keretet.

Amúgy én nemrég váltottam az Ikon 400-ról a Média Mánia L-re és meg kell, hogy mondjam sokkal barátibb csomag! Jobb percdíj több SMS (és nem csak hálózatba!!) bár mondjuk igaz, hogy csak 1GB van benne, de úgysem lépem túl pedig használom 1000L! Kár, hogy nem elõbb vettem észre, hogy van ilyen csomagjuk is. Vagy mondjuk már az elejétõl fogva ez lehetett volna az Ikon helyett. Jó lett volna....

\" örökké nem eshet.... \"

Hogy tudnám kiszámolni mekkora egy havi levelezésem adatforgalma?
Nem tudom eldönteni elég-e az ikon 200-as csomag ha havi kb200 levelet töltök le és még egy kicsit netezek is.
Van akinek a sok email miatt lesz több a számlája?
MerlinW
nincsmit

[merlinw.org]

Johnny23
ok megvan, sikerült, köszi<#worship>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

MerlinW
Te sem olvasol szifon-t...😊

DFU módba helyezés:

1. telefont csatlakoztattuk a géphez, kikapcsoltuk a szokásos módon, iTunes-t megnyitottuk

2. pontosan tíz másodpercig nyomjuk egyszerre a Power és a Home gombot

3. felengedjük a Power-t, a Home-ot továbbra is nyomjuk, egészen addig, amíg – kb 10-20 sec múlva – az iTunes nem szól, hogy egy iPhone-t talált, amit Restore-olni kell (a képernyõje a telónak tehát tök sötét marad).

Ezután iTunes-ban ráböksz a Restore (vagy Shift+Resore ha már van a gépeden letöltött firmware) gombra, majd felkúszik a brendnyú rendszer.

iPhone-ban az a jó, hogy szoftveresen nem lehet elrontani😊

[merlinw.org]

Johnny23
na ezt hogyan is?<#heureka>

MerlinW
Ez is megoldás, mondjuk a DFU+OS Restore 20 perc alatt meglett volna😊

[merlinw.org]

Johnny23
ok ,köszi

Katun
Aha T-Mobile-ba. 1 hét volt kereken.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Johnny23
T-Mobile-hoz vitted??
Mennyi idõ míg ezt megcsinálják ?

Katun
Ugyanilyenem volt, ez egy végtelen ciklussá vált: "restart->apple logo>apple logo + loading->restart" . Vittem vissza szervízbe garisan.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Johnny23
Hali !

Jailbreakelt 3.0 -ás 3g 16GB a cucc.
Rányomtam a telefonon belül a restore-ra. Órákon át ment bazi lassan egy állapot jelzõ csik,aztán ujraindult a telcsi, de a betöltésnél tovább nem megy (alma logo, kis forgó micsoda és fagyás,aztán ujraindul és kezdi megint).

PLZ HELP !!!!<#help><#help><#help>

Sephi
Ultrahavas egy zsir uj telo... ezek is tudjak a dolgukat...

Katun

passatgt
lehet jailbreak szarja el vagy alapból ultrahavas volt

Sephi
Najo, kerek helpet itt. Megjon a 3GS zsir uj olaszbol, dobozaban. Kibontom, berakom a Vodafone kartyamat, aktivalom megy csodalatosan.

Jailbreak-elem. Berakom a Vodas kartyam, nem ismeri fel sehogy sem es meg aktivalni sem akarja.

Rakom a ultrasn0w ra es most megy azonnal.

Ez azt jelenti, hogy nem gyari fuggetlen? De akkor amikor kibontottam hogy ismerte fel azonnal?

Sephi
Nagyon szepen koszonom neked!

autoszimulator
APN: internet.vodafone.net
user: hagyd uresen
pass: hagyd uresen

Sephi
Gyerekek, most kaptam egy 3GS-t, de hiaba rakom bele a Vodas kartyamat, valamiert akarhanyszor akarok felmenni a netre azt mondja, hogy nincs Celular Data Network izem. Ha menuben bemegyek akkor ott APN User es Pass-t ker de az nem tudom micsoda.

Atkarom Sony0ba ugyanazt a kartyat azonnal van net...

Mit csinaltam rosszul?

autoszimulator
ez egy olyan dolog, amit bizony sosem fogunk megtudni, de az egyértelmûen látszódik egyelõre, hogy az Apple nem tartja fõ céljának a szoftveres anyagi károkozás megszüntetését, mert sem a JB, sem a függetlenítés, sem a feltört Appstore progik ellen nem lépnek semmit. Ha mégis valami korlátozás kell, akkor személy szerint inkább örülnék egy Apple intézkedésnek, mint a fejlesztõk jövõbeni saját készítésû, kémkedõ és feketelistázó tevékenységeinek...

off: 😄DD
nekünk ebben ha más nem, az jó, hogy megy le az almák ára is 😄 azért mondjuk azt nem értékelném, mikor az apple az ilyen olyan konferenciákon a Microsoftról beszél, "kedves" szavakkal, visszafele úgy néz ki már savanyú a szõlõ.

pyrohun
ami amúgy szintén nem véletlen - mármint hogy engedi.
ne legyünk már ostobák!
hiszen így kb. 30%-kal (vagy ki tudja mennyivel) több telefont tud eladni... És a szolgáltatóknak is jó, hiszen bár nem az õ kártyáikkal használják majd a készüléket, attól még az 1 vagy 2 éves elõfizut fizetni kell. Végsõ soron mindenki jól jár, de a legjobban az Apple...

Kizártnak tartom, hogy ne tudnák befoltozni azokat a hiányosságokat, amelyek a függetlenítést engedik...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

autoszimulator
"Tim nem vette fel a kapcsolatot az Apple képviselõivel, hiszen a mai világban már biztosan hallottak a felfedezésérõl."

vagy talán nem reklámozná a házi függetlenített készülékét 😄

annyi hiba van az Apple rendszerében, hogy engedi mindezt a függetlenítést 😄

pyrohun
amúgy a t-mobilnál most már elég sokan csuklanak. elmennek a jó k**** p****** már, ez hihetetlen, hogy még mindig nincs semmi hír a 3gs-rõl...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
ja, tipikus szarkavaró cikk 😊

solo
Ill inkább azt, hogy hogy tudom megtudni egy bizonyos telfonszámot, ha egy forint sincsen a karin.(sry t mobájlohoz hülye vagyok:S)

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE