iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmeletileg 580 euro + havi 30 euro 2 evig.
LOL
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Júliusban megjelenik, LOL ja Júli 31.-én 23:59:59 kor 😊)))
[merlinw.org]
Hétfõn trémobil bejelentés <#vigyor2>#vigyor2>
Destiny. The design is clearly ancient.
de alap 640x320 aszem ...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bocsi, nem igazán értek hozzá😛
(Egy screenshot talán segítene:])
nincs kedvem bejelentkezni vaterára, de rákérdeznék, hogy GSM hálózaton tesztelt-e, mert a leírás dicsekszik mindenféle unlockal, JB-vel, mintha ez plusz szolgáltatás lenne a készülékhez, de a hálózatról semmit.
.: mobilize.hu :.
Amúgy ha valakit érdekel írj privit, gyári független 3G, 8GB, 85 körül.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Kicsit mintha dagadtabb lenne, mint az elõzõ..
Nemsokára megyek érte.
Amúgy én nemrég váltottam az Ikon 400-ról a Média Mánia L-re és meg kell, hogy mondjam sokkal barátibb csomag! Jobb percdíj több SMS (és nem csak hálózatba!!) bár mondjuk igaz, hogy csak 1GB van benne, de úgysem lépem túl pedig használom 1000L! Kár, hogy nem elõbb vettem észre, hogy van ilyen csomagjuk is. Vagy mondjuk már az elejétõl fogva ez lehetett volna az Ikon helyett. Jó lett volna....
\" örökké nem eshet.... \"
Nem tudom eldönteni elég-e az ikon 200-as csomag ha havi kb200 levelet töltök le és még egy kicsit netezek is.
Van akinek a sok email miatt lesz több a számlája?
DFU módba helyezés:
1. telefont csatlakoztattuk a géphez, kikapcsoltuk a szokásos módon, iTunes-t megnyitottuk
2. pontosan tíz másodpercig nyomjuk egyszerre a Power és a Home gombot
3. felengedjük a Power-t, a Home-ot továbbra is nyomjuk, egészen addig, amíg – kb 10-20 sec múlva – az iTunes nem szól, hogy egy iPhone-t talált, amit Restore-olni kell (a képernyõje a telónak tehát tök sötét marad).
Ezután iTunes-ban ráböksz a Restore (vagy Shift+Resore ha már van a gépeden letöltött firmware) gombra, majd felkúszik a brendnyú rendszer.
iPhone-ban az a jó, hogy szoftveresen nem lehet elrontani😊
[merlinw.org]
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Jailbreakelt 3.0 -ás 3g 16GB a cucc.
Rányomtam a telefonon belül a restore-ra. Órákon át ment bazi lassan egy állapot jelzõ csik,aztán ujraindult a telcsi, de a betöltésnél tovább nem megy (alma logo, kis forgó micsoda és fagyás,aztán ujraindul és kezdi megint).
PLZ HELP !!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Jailbreak-elem. Berakom a Vodas kartyam, nem ismeri fel sehogy sem es meg aktivalni sem akarja.
Rakom a ultrasn0w ra es most megy azonnal.
Ez azt jelenti, hogy nem gyari fuggetlen? De akkor amikor kibontottam hogy ismerte fel azonnal?
Atkarom Sony0ba ugyanazt a kartyat azonnal van net...
Mit csinaltam rosszul?
off: 😄DD
nekünk ebben ha más nem, az jó, hogy megy le az almák ára is 😄 azért mondjuk azt nem értékelném, mikor az apple az ilyen olyan konferenciákon a Microsoftról beszél, "kedves" szavakkal, visszafele úgy néz ki már savanyú a szõlõ.
ne legyünk már ostobák!
hiszen így kb. 30%-kal (vagy ki tudja mennyivel) több telefont tud eladni... És a szolgáltatóknak is jó, hiszen bár nem az õ kártyáikkal használják majd a készüléket, attól még az 1 vagy 2 éves elõfizut fizetni kell. Végsõ soron mindenki jól jár, de a legjobban az Apple...
Kizártnak tartom, hogy ne tudnák befoltozni azokat a hiányosságokat, amelyek a függetlenítést engedik...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
vagy talán nem reklámozná a házi függetlenített készülékét 😄
annyi hiba van az Apple rendszerében, hogy engedi mindezt a függetlenítést 😄
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE