iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
Hello, t mobilnál mi az egyenlegfeltöltõ szám? xD Hátha tudja még valaki Így hirtelen:/

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Tetszenek az ilyen idióta cikkek.

Az Apple rendszere a hibás és nem a törés, ami ugyanazt az azonosítót hozza létre minden készüléken a Push feltörésekor.....

autoszimulator

.: mobilize.hu :.

Ombika
Nem baj JB 3.0 rulez, tesztalany! 😊

Masik kerdes itt szabad e feltenni warez progival kapcsban kerdest(cydia-bol mobilelog tlepites error)?

pyrohun
lool 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ombika
Loll cserekeszuleket kaptam amig enyem javitason, 2ik nap piros potty a kijelzon! 😊

4!
autoszimulator
adok érte háromszázezret, valaki többet elõször?

Ombika
Oksa, nekem nem kell fuggetlenites! THX

autoszimulator
ha jb kell, és nem akarod függetleníteni, akkor redsnow kell neked, firmwire meg szifon.com-on, keresõbe írd be hogy redsnow

Ombika
Hi. En meg regen 2.2.1-el probaltam JB, azota 3.0-am van es erdekodnek, mert nemigazan vagyok tisztaban a dolgokkal, h most ultrasnow vagy redsnow kell nekem es hol talalom hozza a megfelelo firmware fajlt? Koszonom

pyrohun
végülis 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Itthon is 990Ft az ára...😊

[merlinw.org]

autoszimulator
magyaroknál nem így megy, itt még nincs bejelentve az új iphone, addig nem tudjuk a régi készülék árát sem. Elképzelhetõ hogy itt 25-30 ezer lesz, de erre még tuti lesz valami elõfizetés rávezetve, mint ahogy azon az áron is van egy fix havidíjas elõfizetés at AT&T-nél, amit te néztél. Ott sem 20 ezer, de annyiért már elviheted.

Hali. A napokban nézegettem az Apple weboldalát, és megakadt a szemem azon hogy, azt írja hogy az Iphone 3G (8G😎 csak 99$!!! Ami jelenleg csak 20000 FT. Azért az durva. Gondolom biztos nem ennyibe kerül. Vagy igen? Esetleg havonta még kellene érte fizetni? Ezt valaki magyarázza meg, légyszi! Köszönöm!!
autoszimulator
épp rápillantottam a notifyme alkalmazásra, s leírására, és feltûnt hogy mennyire kiemelik hogy a notificationshöz kell net, eddigi alkalmazásoknál ezt nem láttam. nem is értettem miért kell, aztán most hirtelen megvilágosodtam utánaolvasva + a konferenciát átnézve, ahol bemutatták. álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen "körülményes", de utólag átgondolva így logikus, háttérben való futtatások nélkül..

Katun
szóval neki van egy technical plan-je, akkor az rég jó. Ha neki van ötlete valamire az mindig egy isten szoftver 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

GregSB
Egy friss Carmackal készített interjúból való részlet:

Engem nem zavarana hogy fél gigát kell letölteni, kíváncsi vagyok mit tudna kihozni a telefonból 😊

MerlinW
The Pirates Of Silicon Valley c. filmet láttátok? Bill és Steve történetérõl szól. Jóságos.

[merlinw.org]

autoszimulator
ejha, nekem közben párszor azért ki kellene mennem WC-re hogy a kifordult belemmel kezdjek valamit 😄

Tegnap kaptam meg nõvéremtõl a Steve Jobs könyvet.Steve Jobs
Nagyon érdekes olvasmány, nem tudom letenni. Pedig lenne egyéb munka is,
RATCUSTOM
végülis csak a mobilinternet miatt kérdezem, mert ahol nincs wifi hálózat, ott azért jó lenne, a meglévõ mobilnetet használni, az pedig USB-s ezért kérdezem, hogy nincs-e valami átalakító.

autoszimulator
fekete listát nem igazán vezetnek, mert aggályos adatvédelmi szempontból, mondjuk úgy hogy figyelik, ki warezolt, és "esetleg" eltárolják az infókat 😊 BeejiveIM volt olyan, aminél ha egyszer warezoltál, utána nem akart menni a másnak mûködõ verzió sem, de a legújabb edisönnel ez meg is szûnt.

😊 Ha már így írtad h mit meg hogyan kell csinálni, tudnál adni egy oldalt ahol ez és más egyéb "trükkök" részletesen le vannak írva, ill fent vannak a szükséges crackek meg egyebek? Köcce

Ability
Ja most nézem, hogy nem is erre irányult a kérdés. Szóval a válasz: feltehetsz eredeti cuccokat is, nem figyeli senki. Viszont egyes alkalmazások saját beépített védelmet tartalmaznak és fekete listát vezetnek.
Ability
JailBreak -> Cydia vagy Icy -> felveszed a "stable.szifon.com" forrást -> MobilInstallation Crack telepít. Ezzel kiiktattuk, hogy a telefon ellenõrizze az alkalmazás "eredetét". Elvileg elsõ alkalommal iTunes AppStore-ból fel kell tenni egy ingyenes alkalmazást, szinkronizálsz, utána jó lesz. Utána appulo.us vagy hasonló helyekrõl szerzel tört játékokat, iTunes-ba beteszed és simán szinkronizálsz. Emelett hivatalosan megvásárolt alkalmazásokat is feltehetsz, nem lesz semmi belõle.
Hy! Ha meg van bütykölve egy iphone, hogy lehessen vele tört dolgokat nyomni, akkor attól függetlenül lehet letölteni rá legálisan is dolgokat? Nincs vmi szoftver ami figyeli h original a teló?

Nem tudjátok, hogy van-e a Sygic mobile maps europe-ból olyan verzió, amibõl ki van iktatva a rengeteg tökfelesleges map? A német-osztrák-svájci verzió csak 95 mega, így meg 1.8 giga, ami kb kinyírja az ájfonom tárkapacitását....

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ability
Lévén hogy a hagyományos úton mindent csak iTunes-szal tudsz rárakni, ezért marad a gépre másolás és szinkronizálás lehetõség.
RATCUSTOM
Sziasztok!
iPhone-on van USB csatlakozó? Vagy valami átalakítót lehet kapni hozzá? Mert jó lenne USB-s eszközöket (pl.: pendrive, mobilnet, stb) csatlakoztatni hozzá.
Elõre is kössz a választ!

Atika :o)
ez az koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

autoszimulator

koszi amit en keresek oda lehet feltolteni szamot es online megvagni es mar van fent egy csomo masok alltal megcsinalt szam tudom egyszer itt kaptam ra linket de koszi amit kuldtel ezt nem ismertem

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

kisfigi
Szerintem sok-sok helyen lehet, meg külön szifonos helyet sem tudok, de próbáld meg ezt, itt elég sokminden van.

Destiny. The design is clearly ancient.

Sziasztok meg tudna nekem mondani valaki annak az oldalnak a cimet ahol lehet csengohangokat letolteni?? Mar egyszer kerdeztem de nem mentettem el 😞 koszi elore is

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

pyrohun
úgy legyen.

GregSB
:o

kisfigi
Nem hivatalos források szerint az új iPhone 3GS megjelenése jövõ pénteken, tehát 2009.07.24-én esedékes hétfõi bejelentéssel. A pénteki iPhone árusításnak nagy hagyományai vannak az Apple és szerzõdéses partnerei körében, tavaly augusztusban is pénteken volt az iPhone 3G debütálása.
forrás

/ha esetleg vótmá kateg, akkor sry,de hátha nem látta még valaki akit érdekelne/

Destiny. The design is clearly ancient.

pyrohun
igen, errõl már volt szó, remélem én is!

autoszimulator
ez a hónap most tényleg 5 hetes, igaz ebbõl kettõ csak fél, de attól még a counter 5 (:

Vodások nálunk is nagyon susmorognak, gyanús ez nekem, ha most nem is sikerül, a következõ ájfón már valszeg nem csak magenta lesz nálunk sem...

pyrohun
...de egyébként egyetértek: tipikus T... minden nap 3x nézema fos oldalukat, hátha... szinte már döglött a 2g-m... 😞

pyrohun
mióta 5 hetes egy hónap? 😊

GregSB
Na, eltelt 3 hét júliusból, még 2 van hátra. T hozza a formáját.

Egyébként érdekes hír, hogy angliában az O2 elvesztette kizárólagosságát a telefonra, a 3GS kapható lesz T-nél Vodánál és Orange-nál is kint.

Remélem itthon is hasonlóan fognak alakulni a dolgok 😊

oneal1
jaja úgy is lehet mondani😄

!Forza Ferrari!

pyrohun
ja és bejött nekik!

oneal1
de mekkora már!

nagy agyak voltak õk amikor kellett és még mindenki úgymond hülye volt!😊

!Forza Ferrari!

autoszimulator
új iTunes van :o

pyrohun
jah lool 😊

autoszimulator
igen, viszont sztivi simán elmehetett volna egy korabeli tinisorozatba, sokan imádták volna, korai bredpitt 😄

de inkább csúnya almákat készítõ pici kínaiakat irányít, jópénzért.