iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
Nevetséges árakat lõtt be a magyar T-Mobile. Botrány.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Katun

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

passatgt
magát hogy kamerázta le?😄

autoszimulator

utcai ismerkedés legújabb formája, nos én sajnos olyan "betegséggel" küzdök, hogy az arcokat és neveket nem tudom együttesen megjegyezni, szóval sokszor kell látnom egy embert ahhoz, hogy utána a következõ találkánál nevén tudjam szólítani, de sokszor ahhoz is, hogy felsimerjem 😄 Ez lenne A megoldás. 😊

.: mobilize.hu :.

kisfigi
Köszi, remélem. <#vigyor2>

Destiny. The design is clearly ancient.

GregSB
Elméletileg holnap kiderül.

kisfigi
Azt esetleg nem tudjátok hogy a cikkben emlitett "pár vidéki város" az mégis melyik lessz? Jólenne azért tudni, meddig kell utazni...<#wilting>

Destiny. The design is clearly ancient.

autoszimulator
hideg élelem, sátor, bakancs, víz, naptej. ezekre lesz szükség, és majd mesélj, milyen volt.

pyrohun
mehetek primitiv hülyék módjára sorban állni, éljen...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Csak korlátozott számban lesz kapható jövõhéten a 3GS itthon, ezért on-line elõrendelés nem is lesz.

Engem nem érint, nem jövõhéten akartam megvenni, de pyro most gondolom a haját tépi 😄

ÖÖö... Nem.. Várj van videó a neten. Itt látszik, hogy milyen lett a mikrofonja, meg a foglalata nem gumi, hanem mûanyag.

milyen fülest adtak neked hozzá? olyasmit mint amit a SonyEricsson-okhoz szoktak adni az a kis mélyebbre dughatósat?
autoszimulator
Teljesen egyetértek vele, és szerint õ sem arra gondolt, hogy másik telefont is lehetne ennyiért venni (mondjuk akár kettõt is), de hogy konkrétan ezért kiadni 200+ ezret nekem is húzós 😄 Néznék elõtte egy tmobájl kalkulációt, hogy nekik mit ér a készülék.

autoszimulator
magyarok le vannak kakilva apple által....

pyrohun
nem csak a store... :|

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

ja😞
passatgt
"A múlt hét csütörtökjén a Foxconn 25 éves kínai mérnöke, Szun Tan-jung (Sun Danyong) öngyilkosságot követett el, mivel eltûnt egy rá bízott negyedik generációs iPhone-prototípus – számolt be az ügyrõl a kiváló kínai kapcsolatokkal rendelkezõ VentureBeat."

OMG rip

MerlinW
Magyar store egy rakás **** 😊

[merlinw.org]

Nincs a magyar store-ba😞
Dynamic
aha, köszi.
pyrohun
loooooooooooooooooooooooooooooooool 😊))

MerlinW
szmájlik

Képeket pedig emoji app-al

[merlinw.org]

Dynamic
Alapesetben ez egy poén, de ilyen kis grafikákat tényleg lehet küldeni?

misterkrisz
ááá 😊 értem kösziszépen,akkor megprobáljuk késõbb

iPhone 3G

MerlinW
Appulous szervere nem megy pár napja, karbantartás van.

[merlinw.org]

misterkrisz
csáócsáó 😊
feltörtem iPhoneom már másodszorra.. legelején a cydiával merült mint állat. most feltörtem ujra, most icy van rajta. namármost. le akartam szedni a cydia.hackulo.us-ból az appulous-t de nem sikerült, valami hibát ir.. (másik repoból?) szóval valaki segitene hogy megy ez az icys dolog?
3G 3.0 T-mobile 8GB

iPhone 3G

GregSB
A legerõsebb alternatavája a Pré, de abból ugye még nincs GSM-es változat.

Aztán alternatíva lehet még a HTC Hero. YouTubeon érdemes megnézni a hands-on videókat róla, kellemes androidos teló, és már br. 150-ért meg lehet venni itthon is.

pyrohun
vertu telefonnak sincs más alternatívája, mégsem veszek x ezer euroért 😊

amugy tényleg mindenki magánügye, nem kötekedni akartam, sorry.

Igazad van, de nekem megérte erre basznom, mert utáltam már, hogy csak 8GB helyem van és nem férek el rajta. Komolyan csak ez megért annyit, hogy 32 gb-s. És ha már gyorsabb, jobb kamera, videó stb... Nem bántam (még) meg.
passatgt
van egyáltalán más alternatíva?😊

pyrohun
ha nyersz pénzt akkor is ERRE a telefonra 200 nemtomhány ezret? Nemár, szerintem ez vicc kategória 😊 De Te tudod. Én is kibactam anno 130-at a sima 2g-ért, de azért 230 az már húzós. Ezt inkább megveszem a trénél cégre, céges elõfizu, legalább elköltségelem, stb 😊 És picsaolcsón hozzámvágják majd (legalábbis a 230-hoz képest tuti).

Én nem dobtam volna ki. Csak nyertem 120ezret pókeren, plusz az elõzõ teló ára, meg egy kis önerõ, azért olyan olcsó ne legyen már..😄
pyrohun
mi van már ennyi embernek van itt 3gs telcsije? kidobtatok érte 200+ ezer forintot? nem mondom!

GregSB
Jönnek az AR progik! (eddig csak 1rõl volt szó)

GregSB
Jah, erõsebb akksit kapott:

Amúgy egyértelmûen észre lehet venni, hogy gyorsabb a telefon. Több ideig is tölti, lehetséges, hogy az aksi is tovább bírja?
MerlinW
Segítek: ~170 telefon + ~20e eladói haszon + ~5-6e szállítás/darab + ~20e saját haszon (és még házhoz is viszi neked) = 210-215e

Saját haszon = idõ + energia + házhoz szállítás + enni is kell valamibõl + miután kereskedõ, lehet még adóznia is kell belõle (nem feltétlenül, de miután leírhatja, akár még meg is érheti neki jogszerûen csinálni).

Teljesen reális.

[merlinw.org]

Téma lezárva, annyiért veszed amennyiért jól esik.

És azt felfogtad, hogy drágábban veszi? Mivel nagy tételben nem lehet boltba megvenni, és nem akar boltról boltra járni, valami belsõs haverja van aki hozza ki neki, de rárakja az õ részét is. Most akkor add össze az okos költségszámításos agyaddal és kb ott vagy, hogy 200e és akkor rámerte rakni a nagy haszonkulcsos barátunk. Ekkora faszt, nem is értem...
10 darab iphone elfér egy viszonylag kis méretû dobozban, ami FedEx Priority-vel 200 euro - értékre biztosítva -, autóval is legfeljebb 35 eur/darab. Ehhez a témához érteni kell? Szerintem csak egy egyszerû és racionális költségszámításról van szó.

Nem pár darab. Hetente 10 körül és mind el is kel.

"Nagy tételben hozza, tehát drágább a szállítás?" Írtam ilyet?

Ne mondj véleményt egy olyan témába amihez nem értesz és semmit nem tudsz róla. Tudom kirõl beszélsz és én tegnap tõle vettem a telómat sõt egy éve is tõle vettem a 3G-t, tudom, hogy honnan és hogy szerzi.
nyugi van, öcskös! Nagy tételben hozza, tehát drágább a szállítás? Nagyon elmés...Arról meg ne is beszéljünk, hogy mekkora marhaság pár iphonért kiautózni, a mai szállítási díjjak mellett. Persze itthon a fogyasztói öntudat még nem alakult ki, szóval mindent beszopunk.

Jó lenne, köszi!^^
oneal1
nem mondjátok hogy ez játék?😄😄

!Forza Ferrari!

MerlinW
Ez zseniális😊))

[merlinw.org]

autoszimulator
lol

passatgt

Omg, jójáték😄

Hülye vagy...
Nem sok haszon van nekik egy telefonon. Csak baszol belegondolni, hogy olaszország 1200 km innen, nagy tételbe hozza, külföldinek nem minden helyen adnak ilyen telefont és honnan szerez nagytételben gyári független iPhone-t. Elárulom, egy belsõs ember hozza neki ki, de már Õ is ráteszi a saját kis részét minden telefonra, tehát drágábban veszi és még a benzin az idõ stb stb..
Így már érthetõbb?
autoszimulator
instant kvescsön: anno régen az outlook segítségével szinkróztam a partnereimet, s ott a többséghez kép is volt. Nos most már nincs outlook, a telefonon azonban nem tudom cserélni a képeket. Szerkesztem, rámegyek hogy csere, tallózom telóról a képet, el is menti, látszik is, kilépek. Majd visszamegyek, erre a régi van ott... van vmi megoldás?