iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
csak kérdeztem, mivel a heroval még nem találkoztam magyarországon, így árkategóriába se tudtam elhelyezni...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

GregSB
3.1 hamarosan meg fog jelenni.

Sok újítás nem lesz benne, lehet majd benne videókat is kopipésztelni videókat meg a szokásos bugfixek...

/center]

GregSB
Hozzáteszem abban a boltban, ahol a 3GS 280K-ba kerül.

Szal lehet ettõl olcsóbban is venni szerintem.

MerlinW
Lehet kapni 5000Ft-ért is telefont...

[merlinw.org]

Holnap új szoftver? iTunes-ba már egy hete azt írja, hogy majd 29. checkolja le újra, hogy van-e új szoftver. Amikor a 3.0 kijött akkor is ezt csinálta.
GregSB
Br. 150K függetlenül...

WuFraZselic
az nem túl drága, szintén?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

GregSB
Olvastam róla több tesztet is és állítólag sokszor idegesítõen belassul 😞

Ezt leszámítva tényleg jó teló, tud multi-touchot, a böngészõje képes megjeleníteni flash-t stb... Csak nem túl erõs procit kapott szegény.

MerlinW
HTC Hero

[merlinw.org]

GregSB
Csinálj egy ingyenes reget amcsi storeba, kb 5 perc...

autoszimulator
regelj egy kamu amcsi címre 😊

.: mobilize.hu :.

WuFraZselic
2 hónapja váltam meg a 3G-mtõl, erre itt a 3GS ami végre azt a teljesítményt adja, amit a 3G áráért várni lehetett volna. de ennyi pénzért egy vicc :S
egy kicsit off kérdés: milyen touchscreen telót ajánlanátok almán kivül? mert ennyi pénzért -hiába ez az etalon a kategóriában- nem éri meg

Sephi
Most orulok en meg...

Magyar iTunes Store-ba regiztem de nekem kell ingyen Shazam es ott nincs... amikor at akarok valtani US-re akkor nem akarja engedni, mert nincs ott cimem.

Mi tevo legyek?? Help plz....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
Egyértelmûen elgurult a gyógyszere a T-nél valakinek. Vagy csak az a szitu, hogy k kevés készüléket kapunk elsõ körben (mint mindenki, nyugatabbra is 3 hetes várakozási idõket emlegetnek állítólag), és azt a keveset van aki megveszi ennyiért is...

autoszimulator
hihetetlen bazmeg, hogy ennyi szart le lehet nyomni egy magyar ember torkán. jó tudom, megint szélsõségek irányába mentem át, nem ezt jelenti a dolog, de akkor is!

legalább a 3G-m ára nem esett annyit, így többet ér, mintha most az árát levitték volna <#gonosz1>

GregSB
Na megvan a megoldás!

Cseheknél árak így fognak kinézni elvileg:

16GB: 168.000 Ft
32GB: 189.000 Ft

Kártyafüggetlenül!

Ezek kiszivárgott árak, nem hivatalosak, remélem igaznak bizonyulnak, és akkor egyik hétvégén irány Prága, sörtúra + 3GS vásárlás 😄

A cikk szerit van esély arra hogy szlovákoknál is ennyibe kerüljön.

SZiasztok!
Kicsit elvagyok keseredve mert azthittem 150k ért metudom majd venni a a gst de nagyon sokba kerül.
AZ lenne a kérdésem ha õs t-mobilos vagyok és van aranykártyám mármint az apukámnka mega bátyámnak akik mijdig is t-mobilosk voltak. Szal hogy mennyit ér az az aranykártya? 150k ból kijön vele vagy ez hoyg mûködik ? sajnos ehez nem értek 😊

GregSB
Igen, mert gondolj bele: ha nem dominóval veszed akkor 1 v 2 éves hûséggel, részletre. Ezeket pedig csak akkor függetlenítik, ha lejárt a részletfizetés, ergo 1 v 2 év után.

pyrohun
csak akkor?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Igen, ha kapható lesz Domino csomagban. Egyelõre még nem tudni, elvileg pénteken derül ki...

Hegi90
Eddig úgy tudtam, hogy függetlent legközelebb Szlovákiaban lehet venni az Orange-nál, de ott meg ha külföldi kártyát teszel bele, "érdekes" lesz az SMS-ezés, meg még pár apróság.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pyrohun
Elvileg a vadiúj 3GS-re is mûködik az az opció, hogy 20k-ért függetlenítik a T-nél LEGÁLISAN igaz?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

autoszimulator
Vodafone-nál nem tudod megvenni, mert a 3GS kizárólagos, hivatalos szolgáltatója a T, reméljük idén utoljára. Vodás csak úgy lehet a készülék, ha megveszel egy függetlent, vagy veszel egy függõt, s azt függetleníted, s akkor a meglévõ vodás elõfizetéseddel használhatod.

A T-s, egyéb elõfizetésekre is vásárolható iPhone, nem csak az ikonokra, ezekrõl pontos infót az ügyfélszolgálatuk tud adni (már ha egyáltalán most még tud, érdemes ezzel picit várni szvsz, lehet ha már nem lesz készlethiány a készülékbõl, picit faragnak az áron). De ebben az esetben arra kell számítanod, amire a külföldi függetlenéknél is, hogy elég drága lesz a készülék. Ha õs régi T-s vagy, akkor érdemes még a különbözõ téged megilletõ kedvezményekrõl kérdezgetni, hátha kilehet valami vasalni belõlük.

Ha azt nézzük, 35 ft.al csak a 200 perc 7000 ft. De más dijcsomagba meg olcsóbb a telefonálás.
passatgt
vedd úgy, hogy 124e ft a telefon valós ára, a többi meg csak a havi telefonálásod meg netezésed😊

pyrohun
Azért a kamu hazug hirdetõknek is ez édesanyjukat, aszongya:

"iPhone 3gs Gyárilag Független, Magyar nyelvû!"

ahapersze, gyárilag és magyar nyelv... -.- ja és 275 ezer... szánalom ami itt megy.

pyrohun
Na ez szánalom. Kell a faszomnak 3Gs ennyiért. Maradok az ócska, régi, független, karcos, buta 2G-mnél. T meg szopjon lovat.

32GB-osat 1 évvel ikon 400-zal 134 ezerért? baszki elmennek ezek a jó büdös francba...

Amikor még új volt az egész iphone õrület, ezelõtt 2 évvel a független 2G-s telcsimért nem adtam ki ennyit, ez hihetetlen, komolyan, amit ez a mocsok cég megenged magának...

Hegi90
Sziasztok!

Valamelyik nap kíváncsi voltam az itthoni iPhone árakra, és ledöbbentem, hogy a trémobil milyen nevetséges csomagokkal adja. Ez idiotizmus. Úgy látom, ti szakik vagytok a témában, úgyhogy lenne egy kérdésem:

- Azt meg lehet oldani, hogy veszek a T-Mobilnál egy iphone 3G-t (vagy 3Gs-t), de nem ilyen szar csomagokkal, hanem valami elõfizetéses dologgal, mobilnettel együtt? Úgy mint bármelyik más telefonnál.

Esetleg ugyanez a Vodafone-nál?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Katun
Most ért le a "The Secret of Monkey Island: Special Edition", mire felrakta a telefonra lement a nap. Kíváncsi vagyok már rá 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

autoszimulator
<#idiota>

GregSB
Lol, a plastik bannerja k.va jó 😄D

GregSB
Mind1, a lényeg hogy több országban maradt ugyanannyi az ára (pl íreknél, angoloknál, pedig a válság miatt náluk is nagy gázok vannak), nálunk meg még akkor is drágult ha figyelembe vesszük az ÁFA emelést és inflációt.

Remélem csak az early adoptereket akarják lehúzni, és pár hónapon belül mérséklõdnek az árak...

MerlinW
Azért mondtam hogy igény kérdése (lehet nem tûntem elég szubjektívnek).
A havi számlám mindig 10 vagy fölötte van, így nekem simán megérne 60 pénzt a telefon (36-ot a sima 3G végképp), ha nem lenne tökéletes állapotban a mostani.

Az hogy hülyének néznek minket már megszokhattuk, ellene tenni úgysem lehet.

[merlinw.org]

autoszimulator
itt nem konkrétan az árral van baj, hanem hogy MINKET megint hülyének lehet nézni. vagy mégsem? dehogynem, mert megveszik így is, márpedig ennyit nem ér ez a 3GS.

franc0
Azért, mert a T-Mobile HU hülyének nézi az embereket. Egyébként megtehetik, mert lesz elég marha hogy megvegye náluk. Sajnos.

Kétszeres áremelést hajtottak végre. Elõször a 3G árát emelték az ÁFA emeléskor az emelkedést meghaladó mértékben, és még e fölé lõtték be a 3GS árát. Mindenhol annyiért kapsz most meg egy 3GS 16GB-ot, mint 1 éve egy 3G 8GB-ot. Eközben itthon még egy 3G is drágább mint tavaly. Röhej.

Ez volt az egyetlen esélyük hogy leváltsam a Voda+WM vonalat. Fail.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

MerlinW
400-as árakat mondtam, az havi 10 ezer. Nekem 8-15 között volt mindig a számlám. Akinek nincs havi 10pénz a számlája, az vegyen táccsot😊

Persze igény és nézõpont kérdése, én is max õsszel veszek, ha veszek.

[merlinw.org]

GregSB
Ja, persze, ha fizeted a havi 18 rongyot. Aki ennyit telefonál / netezik annak biztos meg is éri, de én még a havi 10e-s csomagot se használnám ki. 5-8 ezer között szokott lenni a havi számlám. Ergo nekem egyértelmûen az ikon 200-as csomag érné meg, ott meg 100 ropi az induló 2 éves hûséggel, ha 32GB-osat akarok már 125-öt kell kicsengetnem.

Egyébként most drágább a 3GS indulóára, mint tavaly a 3G-é volt. Szóval emelkedtek az árak, míg nyugatabbra a legtöbb országban maradt ugyanannyi mint a 3G, az meg olcsóbb lett. Itthon a 3G maradt ugyanannyi mint volt, a 3GS meg drágább.

Keringenek olyan pletykák, hogy õsszel, télen lejjebb fognak menni az árak, csak addig tartják ilyen drágán míg ki nem szórjûk a 3G-t, hát nem tudom...

MerlinW
Háddde... 63e a telefon, az elõfizetés árát teljes mértékben elhasználhatod, tehát gyakorlatilag 63 a telefon ára. A 2G-t is még mindig 50 fölött árulják.

16-os 3G-t is 36-ért elviheted.

[merlinw.org]

Kandurex
nem igazán értem miért több ennyivel :s

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GregSB
Hát sztem is picsa drága (már elnézést). T nem kicsit rlszállt az árakkal.

MerlinW
3GS 63-ért (400-as csomaggal) nem rossz pénz. Nem tudom miért vagytok kiakadva. Még a 107e-es ár is jó a 12 hónapossal.

[merlinw.org]

autoszimulator
jah rosszul fogalmaztam, szóval a körülbelül reális árának a dupláját, mert a PS akkoriban volt 100 körül nálunk, a TV meg már nem tudom milyen márka volt, nem az elit márkák közül, de 100-120 körül lehetett akkoriban, na õ ennek a dupláját pengette, a havi 60 euro + ezen még valami illeték vagy micsoda, összesen 70 eurot havonta. két évig. Szerencséjére kifizethetett egy évet elõre, és pont a válság elõtt tette, az euro mélypontján, mikor kb 230-240 körül adtak egy ojrót, de azért akkor is 😊

passatgt
hát 100e-ért ps + lcd még mindig jó😄

autoszimulator
"I'll have to talk with my Boss and i will send you his mobile phone
number so that you can talk to him."

hát persze, azonnal a fõnök számát elküldi neked, nem is sajátját, lol! csodák nincsenek, így 40 ezres zsír új szifon sem.
Emlékszem, egyszer ismerõsöm vásárolt külföldrõl, ebayrõl egy PS3-at és egy nagy LCD tv-t, mindezt 50 ezerért. Alapból egy hihetõ konstrukció volt, de aztán mikor vásárolt, azt követõen kapott egy szerzõdésfélét emailben, amit természetesen aláírt, ahogy mondta, átfutás során látta, hogy volt benne pár apróbb plusz kiadás, de gondolta így is jó még. Aztán a faxot követõen a válaszban jött a köszönöm, hogy aláírt egy nemzetközi telefontársaságnál két éves hûségre, így aztán azokat kifizetve (nagyon használni sem tudta, a számunkra így is brutál percdíjak miatt + állandó roaming, suxx), így aztán kb dupláját fizette ki a ps+tv combonak. Nem azt mondom hogy ez ilyen akció, de óvatosan ezekkel, olvass át mindent részletesen.

Ami itt még játszik, hogy lehet, nem is iPhone, hanem valami kínai szar.

Ez melyik telefon?
Bûzlik.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Heló tudnátok segíteni?Az expreszen olvasgatom az iphonokat és megdöbbentõ árakat találtam.Persze ezeket külföldrõl akarnák elküldeni.It egy levelezésem a csávóval:
Am sorry we do not do Cash on Delivery because there are some certain
fee that we have to make before we send the iphone to you. You will
get the iphone that you buy once you make the payment.

We are giving you a free shipping to your house, but we have to pay
for the shipping, also the tax fee and insurance fee too. So we have
to pay for all that from the money you are going to send.

This is a legal business Sir and we assure you of a safe and sound
business deal. You will never regret dealing with us.

I'll have to talk with my Boss and i will send you his mobile phone
number so that you can talk to him.

We urge you to make the payment as soon as possible so that we can
send the iphone to you today.

nekem már az fura hogy uutánvétbe nem akar belemenni.40.000 Huf ért akar zsírúj Iphonet küldeni.
MoLc
Sõt ! Semennyit nem változott.

autoszimulator
de az hagyján, a 3G ára sem lett úgy igazán vékonyabb....

robotnyk
sajnálom azokat, akik tanácsra várták az "ugyanannyiba" kerülõ 3gst.
Ajajj, csak nem megint kiderül, hogy én jártam jól a gyári függetlennel kurvakibaszottdrágáért?!?!?!

Durvák ezek az árak. Amúgy a dijcsomag az nem rossz, mert végülis csak a 200 perc telefon 7000 forint lenne kb, asszem, de ez csak 3 óra és 20 perc.