iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyebkent miert irjak a dev-portal on hogy nem szabad 3.1.2 re fw-t frissiteni, ha azt irjatok hogy mindent lehet unlockolni?
forrás, és megoldás a jelszó megváltoztatására:
http://www.iphone3gmobil.com/Az-SSH-jelszo-megvaltoztatasa-Update
(ha volt már akkor bocs az ismétlésért)
*Posse*T.W.D*
#13646- grusi még nem raktam fel a mobilinstallation cracket, szóval amiatt nem lehet.
*Posse*T.W.D*
Amit lent irtak, hogy kikapcsnal megint futtatni kell a blackrain-t az igaz?
[merlinw.org]
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
A JB 2.2es 2G-s iphone eseteben is ugyanugy megy blackrain-nel, vagy elotte updateljem a firmwaret?
Amit tudok :
Teth
Wifi
Youtube
Amugy blackrain utan sem ajanlatos a full RESTORE FROM BACK UP?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[merlinw.org]
-ha függetleníted a telefont, mindhárom magyar szolgáltató hálózatát támogatja
-ha nem vagy wifi közelben, de mondjuk van 3g neted, akkor látod hogy milyen az idõjárás (vagy tesco gazdaságos megoldás, hogy kinézel az ablakon)
-az adatforgalom pontosan akkora, mint amennyit használod... most erre a kérdésre nem lehet normálisan válaszolni... használattól függ
-nézz apróhírdetéseket, ajánlom a hardverapro.hu illetve a beszeljukmac.com idevonatkozó részeit
Bazinga!
ha nem wifi közelbe vagyok akkor lehet látni azokat h milyen az idöjáás stb?
az adatforgalom nem nagy azért mert minden az intertenrõl van az iphonnak???(HA NEM WIFIN KERESZTÜL TÖLÖTÖD LE)
NOOOOOB VAGYOK😞
KÖSZI A VÁLASZOKAT
Amúgy 5 napja vagyok iphone tulaj. És a JB után már elmondhatom, hogy végre boldog tulajdonosa, mert elõtte......
lenne "pár" kérdésem amik összegyûltek a használat közben.
-létezik e megoldás a fentebb említett blackraines jb ujraindítási problémára
-a mobilinstallation crack jó e a 3.1.2 os-hez
-már 2.szor futok bele egy olyan hibába, hogy az appstore-ból letöltött ingyenes alkalmazások egyike sem indul el. rábökök, villan egyet a kép(megprobálja elindítani az adott progit), majd viszakerülök a desktop-ra. Jb elõtt is elõfordult 1szer, és most utána is.
amúgy nagyon bejön, olyan mintha nálam lenne egy mini laptop, gyakorlatilag mindenre tudom használni amit én elvárok egy mobil eszköztõl. sõt még annál többre is...😊
*Posse*T.W.D*
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
[merlinw.org]
http://www.tisztiklubetterem.hu/
Ha bejött az oldal, akkor a kínálatunkra klikk, utána pedig az aktuális heti menülap itt - re!
kíváncsi leszek megnyitja e az oldalt!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Próbáld ki, hátha innen mûködik neked is...
Klikk ide, ne ijedj meg egy étterem heti menüje jön le excel formátumban!
Én semmit nem telepítettem fel, így csak az alap progik vannak a gépen,kivétel pár játék, nincsen JB, de simán olvasni tudja az EXCEL-t, is és word-öt is...!
(szerkeszteni formázni nem tudom)
msn:[email protected] bárki felvehet
legjobb kétség kívül a quickoffice erre a célra, ha sok ilyet szerkesztesz, akkor megéri. Ha csak puskázni kell pár zh-ra, akkor vmi pdf olvasó, ami sokféle típust kezel.
.: mobilize.hu :.
[merlinw.org]
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
AZt olvastam több helyen hogy a 3-as szoftverek feltelepitése utána sok embernek nem mûködik a wifi. Errõl tudtok valamit hogyan lehet ezt megelõzni? Fontos lenne hogy továbbra is minden mûködjön.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
3.0 redsn0w-al
3.1, 3.1.2 blackra1n-el
[merlinw.org]
Iphone 2G-re fel lehet tenni a 3.1.2es szoftvert, ugy hogy független is maradjon a telefon?
Jelenleg 2.2.1-es van rajt azt hiszem, de sok alkalmazáshoz a 3-as kell már azért kérdezem.
haver ajánlott vmi blackrain nevû progit ehhez, valaki használta már / tapasztalat?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /