iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
* ez csak 2G-re igaz. 3G-re és 3GS-re ha jól tudom a blackns0w-t kell feltenni függetlenítéshez.

GregSB
Azért nincs térerõd, mert a blackra1nalapból nem függetleníti a telót. Tedd fel cydiábül a bootneuter-t.

grizzly21
baszik mukodni a blackrain, ugy tunik mintha menne, de nincs terero. network settings-et reseteltem.
egyebkent miert irjak a dev-portal on hogy nem szabad 3.1.2 re fw-t frissiteni, ha azt irjatok hogy mindent lehet unlockolni?

Kaszi46
ja, akik jailbrakelik a telójukat, ajánlatos megváltoztatni az ssh jelszavukat, mert egy féreg kihasználja az alap jelszó nyújtotta kiskaput, és megfertõzheti a készüléket.

forrás, és megoldás a jelszó megváltoztatására:
http://www.iphone3gmobil.com/Az-SSH-jelszo-megvaltoztatasa-Update

(ha volt már akkor bocs az ismétlésért)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
tudomásom szerint csak a 3. generáscioós iphone-ok esetében jön elõ az ujraindítós mizéria. (blackra1n RC3, 3.1.2(7d11))

#13646- grusi még nem raktam fel a mobilinstallation cracket, szóval amiatt nem lehet.

*Posse*T.W.D*

grizzly21
ja es ha tudsz egy linket nagyon megkoszonnem, egyszeruen nem talalok

grizzly21
abbol akkor nem lehet gond, hogy itunesban 3.1.2es re updatelem a SW-t ?
Amit lent irtak, hogy kikapcsnal megint futtatni kell a blackrain-t az igaz?

grizzly21
aha, de ugyanazt csinalja a blackrain is nem? utana kell JBelnem egy 3Gset is

MerlinW
2G a legegyszerûbb. Nem kell semmi, csak letöltesz egy 3.1.2-es custom firmware-t (unlocked, jailbreaked) a szifon.com-ról, vagy máshonnan, majd iTunes-ban Shift+Restore gombbal betallózod, és kész is vagy. Nem kell semmi más.

[merlinw.org]

Nekem ilyen progi-el-nem-indulós para akkor volt, amikor rossz mobileinstallation cracket tettem fel.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

grizzly21
Na meg is jott,
A JB 2.2es 2G-s iphone eseteben is ugyanugy megy blackrain-nel, vagy elotte updateljem a firmwaret?

Sephi
Jelnelegi Blackrain feltoresnel mik az ismert problemak melyek szoba johetnek egy 3GS feltoresenel?

Amit tudok :

Teth
Wifi
Youtube

Amugy blackrain utan sem ajanlatos a full RESTORE FROM BACK UP?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
pl vatera.hu

Egyébként használtan 2G: ~50e, 3G: ~70-80e, 3GS: ~120-160e

[merlinw.org]

MerlinW
Más tartózkódási helyét sosem fogod rendesen látni, durván illegális dolog lenne. Személyiségi jogok, stb.

[merlinw.org]

precision
@ CCD

-ha függetleníted a telefont, mindhárom magyar szolgáltató hálózatát támogatja
-ha nem vagy wifi közelben, de mondjuk van 3g neted, akkor látod hogy milyen az idõjárás (vagy tesco gazdaságos megoldás, hogy kinézel az ablakon)
-az adatforgalom pontosan akkora, mint amennyit használod... most erre a kérdésre nem lehet normálisan válaszolni... használattól függ
-nézz apróhírdetéseket, ajánlom a hardverapro.hu illetve a beszeljukmac.com idevonatkozó részeit

Bazinga!

magyar országon használtan milyen árba ehet iphont venni?(2g,3g,3gs-t)
az iphone magyar országon támogatja a vodafon hálozatot?
ha nem wifi közelbe vagyok akkor lehet látni azokat h milyen az idöjáás stb?
az adatforgalom nem nagy azért mert minden az intertenrõl van az iphonnak???(HA NEM WIFIN KERESZTÜL TÖLÖTÖD LE)
NOOOOOB VAGYOK😞
KÖSZI A VÁLASZOKAT
Kaszi46
A blackrain-es JB-nél nem árt tudni, hogy ha kikapcsolod, a telót, akkor csak úgy tutdod újra bekapcsolni, ha rádugod a gépre, és ujra blackraineled...

Amúgy 5 napja vagyok iphone tulaj. És a JB után már elmondhatom, hogy végre boldog tulajdonosa, mert elõtte......

lenne "pár" kérdésem amik összegyûltek a használat közben.
-létezik e megoldás a fentebb említett blackraines jb ujraindítási problémára
-a mobilinstallation crack jó e a 3.1.2 os-hez
-már 2.szor futok bele egy olyan hibába, hogy az appstore-ból letöltött ingyenes alkalmazások egyike sem indul el. rábökök, villan egyet a kép(megprobálja elindítani az adott progit), majd viszakerülök a desktop-ra. Jb elõtt is elõfordult 1szer, és most utána is.

amúgy nagyon bejön, olyan mintha nálam lenne egy mini laptop, gyakorlatilag mindenre tudom használni amit én elvárok egy mobil eszköztõl. sõt még annál többre is...😊

*Posse*T.W.D*

wolfaud
Valakinek mukodik rendesen a Cell Phone Tracker? en letoltottem az ingyenes verziot de az ha magyar szamot utok be akkor azt nutatja hogy en hol vagyok a fizetos az jol mukodik?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

grizzly21
Elso korben csak valami nagyon egyszerut, aztan majd meglatjuk😊 A giroszkopot hasznalni fogja

REPS0L
és mit akarsz csinálni? *.*

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

grizzly21
Erre gondoltam en is, koszi!
Nem akarok penzt keresni vele, eleg ha ingyen tudom terjeszteni

MerlinW
A fejlesztõi környezet ingyen letölthetõ, nem kell érte fizetni. A kész alkotás terjesztéséhez kell a pénz, ha a hivatalos utat választod. Árulhatod illegális formában is Cydia-ban, az ingyen van.

[merlinw.org]

grizzly21
Ha JB-elt telora akarok jatekot fejleszteni, akkor meg lehet kerulni az appstore-t ugye? Tehat akkor ingyen tudok progit irni iphone-ra, nem kell a 100 dollaros accountot beregisztralni

sztoncsi
Ajjaj... így nem is lesz neked jó szóvel ezt írd be az iPhone böngészõbe:

http://www.tisztiklubetterem.hu/

Ha bejött az oldal, akkor a kínálatunkra klikk, utána pedig az aktuális heti menülap itt - re!

kíváncsi leszek megnyitja e az oldalt!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

LoDMaSt
quickoffice-al nekem tökéletesen megy.

@ Hellomarci

sztoncsi
Mondjuk EXCEL-fájlt a netrõl szoktam letölteni, és úgy nyitja meg...
Próbáld ki, hátha innen mûködik neked is...

Klikk ide, ne ijedj meg egy étterem heti menüje jön le excel formátumban!

sztoncsi
Még olvasni sem?
Én semmit nem telepítettem fel, így csak az alap progik vannak a gépen,kivétel pár játék, nincsen JB, de simán olvasni tudja az EXCEL-t, is és word-öt is...!
(szerkeszteni formázni nem tudom)

webibebi
hát zh-ra kéne csak word fájlaim vannak azt keresek olyan progit amivel tudnám használni

msn:[email protected] bárki felvehet

autoszimulator
írni az excelt és docot? docot formázatlanul még esetleg, de excelt még nem tudtam vele megnyitni sem, nem még szerkeszteni.

legjobb kétség kívül a quickoffice erre a célra, ha sok ilyet szerkesztesz, akkor megéri. Ha csak puskázni kell pár zh-ra, akkor vmi pdf olvasó, ami sokféle típust kezel.

.: mobilize.hu :.

webibebi
és hova kéne felmásolnom õket vagy hogy?

MerlinW
Alapból tudja írni olvasni õket a rendszer.

[merlinw.org]

webibebi
sziasztok!melyik a legjobb program word excel meg stb fájlok használásához??

MerlinW
OSX-es logikusan biztonságosabb, de én még red/black-el kapcsolatban sem hallottam problémákról.

[merlinw.org]

grizzly21
es kockazatot tekintve mindketto hasonloan biztonsagos? el lehet ezt egyaltalan rontani? Nyilvan mikozben frissul nem huzom ki a kabelt, meg ilyenek.

MerlinW
Igen

[merlinw.org]

grizzly21
vegre vki aki tisztaban van a dolgokkal! Pwnage toolal is megy minden telo jb&unlockja nem? Viszont az csak macre van

grizzly21
ezt is leirjak a linken amit kuldtem, resetelni kell a wifi settingst, olvasd el

MerlinW
Minden mûködni fog.

[merlinw.org]

wolfaud
Vannak meg pihent agyuak

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Köszönöm a válaszokat!
AZt olvastam több helyen hogy a 3-as szoftverek feltelepitése utána sok embernek nem mûködik a wifi. Errõl tudtok valamit hogyan lehet ezt megelõzni? Fontos lenne hogy továbbra is minden mûködjön.
pyrohun
😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

theone91
Humoros topikból... 😄 Zseniális! 😄

MerlinW
Jelenleg minden telefon, minden szoftver break-elhetõ, függetleníthetõ.

3.0 redsn0w-al
3.1, 3.1.2 blackra1n-el

[merlinw.org]

grizzly21
blackrain-el lehet fuggetleniteni 3.1.2-t is.

Sziasztok!
Iphone 2G-re fel lehet tenni a 3.1.2es szoftvert, ugy hogy független is maradjon a telefon?
Jelenleg 2.2.1-es van rajt azt hiszem, de sok alkalmazáshoz a 3-as kell már azért kérdezem.
WuFraZselic
ha már jailbreak... még mindig 3.0.1es szoft van fent telómon, lehet ideje lenne 3.1.2re frissiteni (bár kédem én, van értelme?)
haver ajánlott vmi blackrain nevû progit ehhez, valaki használta már / tapasztalat?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kopa1
Ha 3.1.2 alól Jailbreak+Unlock kell ott a blackra1n és ennyi...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

grizzly21
a legalso link szerint megy az is:
"Jailbreak and unlock iPhone 3.1.2 using blacksn0w"

Nem keverek tovább, már én sem értem. 😛