iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
tedd ugy fel mintha zene lenne!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Miért gondolják az emberek, hogy a iPhone valami furcsa cucc, amit totálisan nem-konvenciális alkatrészekbõl tettek össze?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
nem dehogy. nincs benne semmilyen vevõ, infrán keresztül kapcsolódik egy bluetooth -os telefonra, amiben egy orosz haxolt os van, ami 3G -n keresztül kapcsolódik egy feltört wifi hálózatra, amin keresztül régi kém KGB -s mûholdakra kapcsolódik, így kapja meg a helyzetjelentést
Bazinga!
Azt esetleg tudja valaki, hogy az iPhone az neten keresztül használja a GPS-t, vagy van benne egy normális vevõ, ugyanúgy, mint a többi pda-ban?
köszi.
azt szeretnemmegkerdezni hogy hangoskonyvet hogy tegyem fel iphonra?
Letoltottem a magyar online konyvtarbol par konyvet szal teljesen legalisan de ezek mivel mp3 nyipvan nem ismeri fel hogy ez hangoskonyvet es nem csak sima zene.
Az itunes ba se talaltam kulon mappat neki
Elore is koszi
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
iPhone 3G
Azzal mit tudok kezdeni hogy iTunes egyszerüen nem képes bevenni 1-2 számot? pont azt ami a legjobban kéne =( valakinek vmi ötlete?😄 pls HELP
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Megcsináltam gépen és így mûködik. itunes-ban ki kell választani egy ingyenes alkalmazást, rá kell kattintani hogy letöltés és amikor ott felajánlja hogy bejelentkezés, új fiók készítése, ott kell regisztrálni és akkor van olyan opció hogy none.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Appstore-t egyebkent lehet hasznalni anelkul hogy megadjak bankkartyat? Biztosan nem fogok kolteni semmit, ugyhogy ezt nem szeretnem
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ha esetleg valakit érdekelne, van egy eladó iPhone-om:
Egy éves, hibátlan (tokban tartott) fehér, független, jailbrake-elt iPhone 3g 16Gb. (Természetesen minden gyári tartozékkal, dobozzal.)
Thx,
Sólyomszem
Nem hivatalos úton külföldrõl, aukciós oldalakról, mint vatera, vagy hardverapro, beszeljukmac oldalakról. Esetleg független telefonkereskedõktõl. Ha nem T-nél veszed, nem árt utánaolvasni a dolgoknak, könnyen palira vehetnek, ha nem értesz az iPhone-hoz.
[merlinw.org]
Koszi mindenkinek aki segitett!
Ha kikapcsolodik, akkor ujra kell tolni mindent? Nem akarom kiprobalni, mert epp eleget szivtam eddig😊
ha jól értem ezt külön kell telepíteni? Valahol olvastam, hogy sbsettingsel ki lehet kapcsolni de nekem nem jelenik meg az ikon. Szal arra gondoltam, hogy nekem akkor ilyesmi nincs telepítve.
De ez a leírás meg úgy hangzik számomra hogy minden JB telón fennál és alapból van ez.
Toum hogy <#lama>#lama> kérdés....
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
[merlinw.org]
nekem fel orat tolt, akkor is ha rakattintok valamelyikre bad captcha-t ir...
es ezt meg nem jatszottam el? mert most mostmar 3.1.2 lett itunes-on, aztan buzeraltam addig mig felismeri a pannon-t, de a vegen az aktivacional megakad...a "different sim card" hibat irja
itt vannak a custom-ok, csak keresõt kellett volna használni szifon.com-on. Persze regiszrtálni kell az oldalra a linkek eléréséhez.
[merlinw.org]
Different sim detected..please connect to itunes.
ha connectelekakkor itunes ezt irja:
The sim card inserted in this iphone does not appear to be supported
Ezer hala es koszonet! mukodik gecc
a 2G-vel akkor ugy tunik meg vagyok.
A 3gnel meg blackrain + blacksnow lesz.
Nem jartam volna jobban egyebkent ha siman itunesbol custom firmware-t teszek fel? Tehat most hogy mar hivatalosan itunes on keresztul updateltem gondolom nem downgradelhetem a firmware-t..emiatt szophatok valamivel kesobb, vagy ez nem gond? Vagy vegeredmenyben ugyanott vagyok mintha custom ipsw-t tettem volna fel itunes-al?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /