iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szerint jailbreakelni lehet az új szoftvert is, de kártyafüggetleníteni csak akkor tudod, ha még a régi van fent.
Jó hogy még nincs is iphone-om de már itt tartok. 😄
http://blog.iphone-dev.org/post/211802082/pwnage-pie
" The iPhone 3GS is now supported out of the box in PwnageTool 3.1.4 (or if you have upgraded to 3.1.x in iTunes) "
de ezt is irjak, amit nem teljesen ertek:
"if you ran blackra1n on a 3G or 3GS that means you updated to stock 3.1.x, and the carrier unlock is now out of reach"
Eszerint is lehet:
http://www.ilikemyiphone.com/select-firmware/
szinten:
http://www.quickpwn.com/category/iphone/jailbreak
Az zavar nagyon ebben az egesz JB+UNLOCK dologban, hogy van ra 6fele megoldas, es fogalmam sincs hogy melyik/mindegyik/egyik sem lesz jo..
Szoval lehet hogy feminim de nekem tetszik.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
\" örökké nem eshet.... \"
Ami nálam még szóba jöhet, az a Médiamánia L csomag, ez 10990 Ft azt hiszem havonta és minden másban jobb mint az ikon 400, leszámítva hogy az ikon 400-ban 2gb mobilnet van, ebben pedig csak 1gb.
Viszont ebben a csomagban van 30óra mobiltv.
A kérdésem az, hogy az iphone-al is mûködik a mobiltv, vagy ezzel a készülékkel nem lehet tv-zni?
Ha nem mûködik, akkor fölösleges ez a csomag nekem.
de rá gyanakszom az Sb settings elronthatta nem?
.: mobilize.hu :.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ha tokot veszel akkor mind1 milyen színû a telefon, mert akkor a tok színét lehet látni...
De ha már tok, akkor csak szilikon, vagy bõr, mert a mûanyag nem tompítja az ütést ha elejted!
Apropó, tudtok ajánlani valami szép és praktikus tokot hozzá?
Ráadásul holnap kéne a teló eléggé...
Lenne egy problémám:S Egyszercsak felmondta a szolgálatot az érintõképernyõ és a gombra is nehezen reagál az Iphoneom... Egyik pillanatról a másikra... Megpróbáltam kikapcsolni de ugye nem tudom elhúzni azt a kis nyilat mert nem érzékeli a kezem...
Valaki nem tudja mi lehet a baja? Esetleg hallott hasonlóról? Vagy tudja-e valaki hogy ki lehet-e kapcsolni valahogy máshogyan??
A fekete szebb használtan, mert a fehérben a pici kis karcolásokba is belemegy a piszok, így jobban látszik a telefonon hogy karcos...
azt vedd amelyik tetszik, izlesek es pofonok szerintem pl a feher gusztustalan, olyan mint egy szappan
Jövõ héten ha minden igaz, veszek a T-nél egy 16gigás iphone 3gs-t.
Az a kérdésem, hogy szerintetek fehéret, vagy feketét vegyek?
Melyik jobb? A fekete elgánsabb, de mennyire látszik meg rajta az ujjlenyomat vagy a kosz? A fehér szebb egyáltalán, praktikusabb?
Kinek mi jön be? 😊
.: mobilize.hu :.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha leszedek egy új Tunes-t és összekötöm a telefonnal akkor oda minden telefonszám, zene stb...?
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
elöre bocsánatot kérek a sok hülye kédésért <#szomoru1>#szomoru1>
az a haditervem h amierikából (egy ismerös segitségével) postán elküldetek egy iphone 3g-t 99$-ért (durván 18900ft-ért)
a sim kártya ugyanolyqan amerikába mint magyarországon?
van olyan progrfam amivel meglehet olnadni h lehessen videoznI? (láttma már néhányat a neten de ezek müködnek vagy csak fakek?)
magyar szoftvert leet rá rkatni? a sim kártyát ki lehet ütetni?
egyelöre enyi juttt ezsembe...
köszönöm szépen a válazokat
jó hétvégét mindenkinek
Egyettlen szepseg hibaja van csak hogy csak Wifin keresztul megy mert 3g-n ez a szolgaltatas le van tiltva. Ha jól tudom az AT&T kerte az Apple gyartot hogy ne mukodjon ez a funkcio 3g-n azert mert akkor mindenki ingyen telefonalna es nem lenne beveteluk. Csak azt nem ertem hogy ha Az Usaba be van korlatozva akkor amit Europaba veszek az miert van szinten korlatozva!?
pl: Sony BT2700 CD/MP3/WMA/ATRAC3 lejátszó beépített Bluetooth-tal
http://hifikozpont.hu/autoradiok.html
valami külsõleg csatlakozható transmittert nem tudsz ajánlani? vagy hol tudnak nekem csinálni olyat, hogy auxként jack dugóval rámûtsem a szifonom? 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Doodle Jump a neve!
Jatszik vele valaki? (mi egyfolytaba egymas rekordjait dontjuk meg bar meg kezdok vagyunk a mostani rekordom 28 694)
Itt a Kép a Fejegységrõl
Valamint egy ilyen itunes képernyõ látszik.
Ha lehúzom a géprõl és újraindítom,akkor meg nincs kint a blackra1n ikon.
Sõt az elõbb nem mûködött a sim kártyával,de szerencsére újra megcsináltam és mûködik már,de még mindig 3.0 van.
Annyi leesett,hogy akkor ezzel az új 3.1.2-es firmwaret törném fel.
De azt hogy rakom rá a telóra?Mert nem az van hogy ha itunesból frissítem,akkor elvész az unlockolás és nem fogom tudni használni a magyar sim kártyámmal?
Lehet hogy egyszerû dolog,de megmondom õszintén,hogy telefonokhoz sose értettem,ez az elsõ okos telefonom,régebben csak egyszerû nokia telefonjaim voltak.
Tehát sima 3G telefonom van,nem 3 GS,most látom hogy rosszul írtam.
XBOX Live Gamertag:Waczkor