iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Van egy új iphone 3gs-em és az i-tunes nem ismeri fel. A legújabb i-tunes 9 van fent. Már beszéltem az Apple-lel is az USA-ban akik leszedették valam majd újra installáltam az i-tunes -t, de semmi. Megnéztem az usb portjaimat is a laptopomon. Mindegyik 2.0 -ás szóval ez se lehet a gond. Van valakinek valami jó ötlete? SOS! Köszi!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A gyerekek meg a billyentyûzetem ugrálnak 😊
*(a faq nekem nem ment, error20 Itunes repair)
Az új fiókom: DevLupius
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Sajnos a mint kiderült a kijelzõ az öklözést nem bírja 😞
(a faq nekem ment error20)
köszönöm a választ az elõzõre!, de sajnos nem biztos hogy olyan egyszerû így elsõre mint ahogy gondoltam.
Szóval a segítségeteket kérdén hogy síma 3G 16Gig-s iphont 3.1.2 (7d11) - es vezióu osx el egy macrõl 9.0.2 es Itunes al full új restorral hogyan tudnám jealbreak-elni?
Elõre is köszönöm
Lenne egy kis gondom...
Amikor próbálom backup-olni az iPhone-t kb 25%-ig elmegy a dolog aztán ott megáll és semmi tovább...
Valakinél fordult már elõ ilyen?
Mit lehet csinálni ezzel?
(Win alatt van az iTunes és nincs Jailbreak)
Csak emergency hívást engedélyez.
Help...
Gondoltam lefrissítem az elsõ generációs Iphone -omat.
Olvastam, hogy simán megy, marad minden.
Sajnos nekem nem jött be 😞 CSak segélyhíásra lehet használni.
Az Itunes kéri hogy tegyek bele egy kártyát amivel aktiválni tudja, ami van az nem jó neki.
Mit csináljak hogy a legfrisebb verziót tudjam haználni ?
Fontos lenne mert elvágtam magam a külvilágtól.
Thx
Ma pedig nem megy :S
Azt írja ki a Safari,hogy : " localized string not found "
Valaki ,ötlet?
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Amúgy most kezdett el bohóckodni a telefonom, tegnap újra raktam a rendszert, de semmi jailbreak nincs rajta sõt szûz a mobil mégis csinál olyanokat még mindig, hogy nem tudnak hívni. Mintha ki lenne kapcsolva a mobil, visszavinném garanciálisan, de ezt nehéz bebizonyítani. Ilyenkor mi a teendõ srácok van valakinek tapasztalata ilyen téren?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
mit kell letöltenem cydia-ból, hogy felül ha elhúzom az ujjam a fõképernyõn akkor lejöjjön az a kis sáv ahol Wifit,Edge-t,3g-t lehet állítgatni?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Sok minden nem új, de van 1-2 érdekes benne, pl részletesen levezeti hogy mennyibõl áll legyártani egy készüléket.
Én csak azért kérdeztem, mert hallottam olyanról, hogy neten keresztül megy a helyzetmeghatározás, ami ugye kemény pénzekbe kerül...és ebben nem voltam biztos, hogy ezt a gép hogy oldja meg...neten keresztül, avagy GPS vevõvel..de a köszi a választ everybody peace.
baloldalt viszont inaktiv nem tudok rakattintani semmire, Search-re sem, semmi
*Posse*T.W.D*
videókat nemtom hogy lehet e vagy kell e playlistbe rendezni, azt kísérletezd ki
programokat pedig vagy az appstoreból tudsz felrakni (vannak fizetõs és ingyenes alkalmazások is) vagy ha warezt akarsz, akkor kell jailbreak, mobileinstallation crack a cydiaból, netrõl leszedett tört .ipa file (pl appulo.usrõl) majd simán duplaklikk az ipa -n (vagy behúzod az iTunesba ha esetleg az ipa kiterjesztés nem az iTuneshoz lenne hozzárendelve), a devices/applicationnél megnézed hogy be van e pipálva az adott alkalmazás, majd sync
sok sikert elõre is 😊
Bazinga!
Azt hallottam, hogy a Winamp is pl. helyettesíteni tudja az iTunes-t.
Köszi
amúgy meg szépen playlisteket kell csinálni, ahhoz hozzáaddolni a libraryból a zenéket (én pl jellemzõen albumonként csinálok egy playlistet), és azt felsyncelni a készülékre
ilyenkor nem lehet gond, legalább is nálam sosem csinált semmit máshogy mint ahogy szerettem volna
az viszont tény, hogy windowson elég lassú az iTunes :|
Bazinga!
Nemrég volt egy iPod-om, de eladtam. Azt észleltem, hogy az iTunes iszonyat lassú, lefagy, és össze-vissza rakja fel a zenéket a készülékre. Legújabb iTunes volt felrakva, reinstall is volt. Az iPod-ot felismerte, zenét tudtam rásync-elni, de valamikor olyat is rakott fel amit nem is akartam... Lehet, hogy egy iPhone 3gs-t fogok szerezni hamarosan és nem szeretném, hogy újra ez legyen. Esetleg nincs egy program ami az iTunes-t helyettesíti és jól mûködik (iPhonehoz)?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egyrészt én még nem hallottam wifin át történõ turn-by-turn helymeghatározásról, max ilyen nem túl pontos cellainformációs lokalizálást, ami minden csak nem gps
másrészt beírod a google -be hogy iphone specifikációk és már meg is vagy
Bazinga!