iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztoncsi
Nekem az elsõ iPhonom csinálta ezt, és cserélte a T.

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Sziasztok!

Van egy új iphone 3gs-em és az i-tunes nem ismeri fel. A legújabb i-tunes 9 van fent. Már beszéltem az Apple-lel is az USA-ban akik leszedették valam majd újra installáltam az i-tunes -t, de semmi. Megnéztem az usb portjaimat is a laptopomon. Mindegyik 2.0 -ás szóval ez se lehet a gond. Van valakinek valami jó ötlete? SOS! Köszi!
Atika :o)
Es outlookban hogy tudok uj groupokat letrehozni ??? 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Torzonborz
pm-et dobj ezzel kapcsolatban ( mivel kapcsolatban keres, mit szeretne stb nagy vonalakban ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

wolfaud
Egyik baratom vett egy regi generacios Iphont es 1.1.1 es Szofterel az az erdekessege hogy a wifit latja de nem mukodik a Safari azt irja hogy nem talalja a Servert ogyanott ugyanazon a wifin az en Iphonom mukodik! van erre otletetek? Masik kérdésem hogy milyen Szofver érdemes rátenni a legujabbat? ha igen lehet egy lépésbõl vagy azt is többöl kell mint a régit?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

GregSB
Hmm, tudtok olyan oldalt / fórumot / portált stb, ami kifejezetten magyar iPhoneos fejlesztõknek van dedikálva? Ismerõsöm keres magyar fejlesztõket, engem (is) megkérdezett hogy hol lenne érdemes keresnie, de én nem találtam semmi ilyesmit.

sztoncsi
Csak outlookon keresztül... 😞 (jó nagy faszság)

sztoncsi
A Bluetooth-t nem tudod ,csak telefonálásra, vagy A2DP-vel zenehallgatásra használni, esetleg van egy progi, amivel két iPhonet össze tudsz kötni...

Atika :o)
Sziasztok tudok valahogy a telefonon letrehozni uj group-okat?? Tudom valahogy editalni a telefonszamokat pc segitsegevel ?? csak outlookon keresztul?? Koszi elore is

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Sajnos a szerkeszt gombot nem találom 😞
A gyerekek meg a billyentyûzetem ugrálnak 😊
*(a faq nekem nem ment, error20 Itunes repair)

Az új fiókom: DevLupius

köszönöm sikerült😊 és még az érdekelne hody melyik jobb a cyda vagy a rock és mi a külömbség? látom vannak fizetsõ alkalmazások is min2õben azok hányad részét teszik ki a programoknak?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Laza 4 órás izzadás után sikerült 3.0 ra belõni.
Sajnos a mint kiderült a kijelzõ az öklözést nem bírja 😞
(a faq nekem ment error20)

gagax
Hali! iBluetooth ot hogy kell használni? mert ha akarok vmi küldeni akk vissza lép a teló oda amit el akarok küldeni aztán kilép magától belõle :S valaki lécci írja le hogy kell használni:S (iPhone 2G)

grizzly21
blackrain-el, youtube-ra ird be, egyszeru

Sziasztok!
köszönöm a választ az elõzõre!, de sajnos nem biztos hogy olyan egyszerû így elsõre mint ahogy gondoltam.
Szóval a segítségeteket kérdén hogy síma 3G 16Gig-s iphont 3.1.2 (7d11) - es vezióu osx el egy macrõl 9.0.2 es Itunes al full új restorral hogyan tudnám jealbreak-elni?

Elõre is köszönöm

Sziasztok,
Lenne egy kis gondom...
Amikor próbálom backup-olni az iPhone-t kb 25%-ig elmegy a dolog aztán ott megáll és semmi tovább...
Valakinél fordult már elõ ilyen?
Mit lehet csinálni ezzel?
(Win alatt van az iTunes és nincs Jailbreak)

grizzly21
En a legujabb itunes-on csinaltam, es semmi gond nem volt vele (Blackrain)

grizzly21
nem lebaszas volt csak kerdes😊 nyilvan az apple nyeresege erdekelt az iphone-re, lsd amire valaszoltam: Válasz 'GregSB' üzenetére (#13723)

Sziasztok! az érdekelne hogy a jealbreakot már meglehet csinálni újabb típusu itunes-al vagy még mindíg ugyan azok a kritériumok és a lépések amik a daq-ban le vannak írva?

Csináltam egy Restore -t, legaláb a régi menjen, De már az sem megy 😞
Csak emergency hívást engedélyez.
Help...

Nos kéne egy kis help...
Gondoltam lefrissítem az elsõ generációs Iphone -omat.
Olvastam, hogy simán megy, marad minden.
Sajnos nekem nem jött be 😞 CSak segélyhíásra lehet használni.
Az Itunes kéri hogy tegyek bele egy kártyát amivel aktiválni tudja, ami van az nem jó neki.
Mit csináljak hogy a legfrisebb verziót tudjam haználni ?
Fontos lenne mert elvágtam magam a külvilágtól.
Thx

b4rc4
a jelszót írtam át azóta, ok... 😄

koszi am Katun

b4rc4
Na zsír. Tegnap jailbreak megvolt.. ment a wifi

Ma pedig nem megy :S
Azt írja ki a Safari,hogy : " localized string not found "

Valaki ,ötlet?

theone91
Jogos... 😄

REPS0L
apple-t kérdeztél, nem kell lebaszni 😉

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

grizzly21
ebben hol van szo iphone-rol?

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

MerlinW
Igen õ.

[merlinw.org]

Katun
SBSettings a neve a cydia alkalmazásnak!

Amúgy most kezdett el bohóckodni a telefonom, tegnap újra raktam a rendszert, de semmi jailbreak nincs rajta sõt szûz a mobil mégis csinál olyanokat még mindig, hogy nem tudnak hívni. Mintha ki lenne kapcsolva a mobil, visszavinném garanciálisan, de ezt nehéz bebizonyítani. Ilyenkor mi a teendõ srácok van valakinek tapasztalata ilyen téren?

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

b4rc4
hali

mit kell letöltenem cydia-ból, hogy felül ha elhúzom az ujjam a fõképernyõn akkor lejöjjön az a kis sáv ahol Wifit,Edge-t,3g-t lehet állítgatni?

grizzly21
erdekes, ezt lehetett tudni hogy az at&t-nek megeri..viszont a legfontosabbat nem irtak fel: mennyit keres maga az apple?

wolfaud
Hat egy biztos nem egy senki Steve Jobs! Tényleg õ még az Apple Igazgatója?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

GregSB
Érdekességek iPhoneról.

Sok minden nem új, de van 1-2 érdekes benne, pl részletesen levezeti hogy mennyibõl áll legyártani egy készüléket.

Azt értem csak végülis van erre elvileg egy külön mappa ahová ezt be lehet tölteni. Amugy köszi aválaszt igazából csak kényelmi kérdés volt mert elég zavaró amkor random néha belemegy zene lejátszás közbe valamelyik hangoskönyv x. fejezetébe 😊

grizzly21
Vegre osszejott egy 3.email cimmel..nem tudom mi volt a gond, eleg nonszensz. de mostmar muxik😊

jó, bocs, nem gondoltam h irónikus vagy..😊
Én csak azért kérdeztem, mert hallottam olyanról, hogy neten keresztül megy a helyzetmeghatározás, ami ugye kemény pénzekbe kerül...és ebben nem voltam biztos, hogy ezt a gép hogy oldja meg...neten keresztül, avagy GPS vevõvel..de a köszi a választ everybody peace.
grizzly21
az itunes store-ra regisztralva, Hungary-t valasztva (legujabb itunes), nincs olyan opcio hogy none..

grizzly21
itunes-ban nem tudok kivalasztani semmit! Az applications tab-on jobboldalt ott az iphone kepernyoje, es hogy epp mik vannak rajta,
baloldalt viszont inaktiv nem tudok rakattintani semmire, Search-re sem, semmi

Kaszi46
Én is úgy értelmezem hogy ez minden JB-esnek javallott.

link

(bocs a dupláért)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Nekem is ue. volt már 2-szer. Jb elõtt, és után is.

*Posse*T.W.D*

Prody
Nem lesz semmi warez 😊 Köszi elõre is. Majd írok még mi lesz.

precision
aham, csinálsz egy playlistet (asszem ctrl + n) adsz neki egy nevet, aztán átmész libraryba, kijelölöd amiket szeretnél, jobbklikk, add to playlist -> kiválasztod a megfelelõt, aztán a devicesnél a musicnál bepipálod a megfelelõ playlistet, majd sync (ha vmit nem pontosan írtam akkor sry, most épp nincs elõttem itunes)
videókat nemtom hogy lehet e vagy kell e playlistbe rendezni, azt kísérletezd ki

programokat pedig vagy az appstoreból tudsz felrakni (vannak fizetõs és ingyenes alkalmazások is) vagy ha warezt akarsz, akkor kell jailbreak, mobileinstallation crack a cydiaból, netrõl leszedett tört .ipa file (pl appulo.usrõl) majd simán duplaklikk az ipa -n (vagy behúzod az iTunesba ha esetleg az ipa kiterjesztés nem az iTuneshoz lenne hozzárendelve), a devices/applicationnél megnézed hogy be van e pipálva az adott alkalmazás, majd sync

sok sikert elõre is 😊

Bazinga!

Prody
Értem köszi. Akkor csinálok egy Playlistet 'zene1' néven és a Library-n belül a Music-ból a playlistbe másolgatom a zenét. A Movies-bõl meg a filmeket, videókat másik playlistbe? Application-t honnan kell rátenni a telefonra?
Azt hallottam, hogy a Winamp is pl. helyettesíteni tudja az iTunes-t.
Köszi

precision
nincs más program
amúgy meg szépen playlisteket kell csinálni, ahhoz hozzáaddolni a libraryból a zenéket (én pl jellemzõen albumonként csinálok egy playlistet), és azt felsyncelni a készülékre
ilyenkor nem lehet gond, legalább is nálam sosem csinált semmit máshogy mint ahogy szerettem volna

az viszont tény, hogy windowson elég lassú az iTunes :|

Bazinga!

Prody
Sziasztok!
Nemrég volt egy iPod-om, de eladtam. Azt észleltem, hogy az iTunes iszonyat lassú, lefagy, és össze-vissza rakja fel a zenéket a készülékre. Legújabb iTunes volt felrakva, reinstall is volt. Az iPod-ot felismerte, zenét tudtam rásync-elni, de valamikor olyat is rakott fel amit nem is akartam... Lehet, hogy egy iPhone 3gs-t fogok szerezni hamarosan és nem szeretném, hogy újra ez legyen. Esetleg nincs egy program ami az iTunes-t helyettesíti és jól mûködik (iPhonehoz)?

AntiHero
OFF

Hogy kell a a fórumot így átalakítani?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gagax
És valahogy bebírtad erõszakolni az itunesba a számot vagy semmi esély rá?Letöltöttem vagy 8X máshonnan de eggyiket se veszi be...

precision
az fura
esetleg próbáld meg letörölni és újratelepíteni az adott programo(ka)t, hátha

Bazinga!

Sephi
Gyerekek, miert van az, hogy 10 ingyenes programbol pl a Facebook es a Wikipedia app elinditasa utan azonnal visszadob a board-ra? Errol lehet tudni valamit?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
ne vedd a személyed elleni sértésnek a kis iróniámat, csak tudod azért ilyet kérdezni...
egyrészt én még nem hallottam wifin át történõ turn-by-turn helymeghatározásról, max ilyen nem túl pontos cellainformációs lokalizálást, ami minden csak nem gps
másrészt beírod a google -be hogy iphone specifikációk és már meg is vagy

Bazinga!