iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérni szeretnék egy kis segítséget. Van egy 3GS iPhone-om. Jailbreakelt.
Feltettem a Rock bigboss repobol egy hugs98 nevû alkalmazást. Majd a következõ újraindításnál recovery módba lép. Ezt azóta el játsza mindig velem és restoreolni kell. Mi lehet a gond? restore után ujra jailbreakelem (blacra1n) felteszem a rockot és újbol kezdi az egészet pedig nem is telepitettm semmit.
Restoreoljam teljesen új iPhone ként?
Kérlek segytsetek.
Elõre is köszönöm!
Én se nagyon akarom,azt hittem jó ha frissítve van.
Bajom nincs vele,akkor marad.
Köszi a válaszokat.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Még mindig a 3.0 ás van rajta,nem mertem frissíteni,nehogy elszálljon és ne tudjam használni a magyar sim kártyámmal.
Letudnád nekem írni lépésrõl lépésre,mit hogy kell.Akár itt,akár privátban.
Kezdve onnantól,hogy rádugom a telót a gépre😊
Nem nagyon értek hozzá és nem szeretném elrontani.
Köszi elõre is!
XBOX Live Gamertag:Waczkor
\" örökké nem eshet.... \"
Az autóban lévõ általában Igo8 míg az iPhoneon lévõ az csak amigo.
Nagyon butított változat nem éri meg a pénzét, olyan 5eFt lenne a reális érte, még lehet az is sok...
Egyébként nem lenne rossz navi szoftver csakhát igo néven adják akkor meg tudja azokat amiket tud a wm-ra készült változat.
Az igo8-al meg vagyok elégedve van is egy kelet EU-m, persze ez sem tökéletes mert R1 és nem lehet frissíteni R3-ra...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
tehát tessék jailbreakelni 😊 a legegyszerûbben úgy tudod megoldani, hogy (pl szifon.com -on) keresel egy custom firmware -t (ami annyit jelent, hogy már jailbreakelve van)... aztán iTunes-ban shift nyomvatartása mellett megnyomod a restore -t, és betallózod neki a letöltött custom fw -t, megvárod míg kész, és meg is vagy, lesz hálózatod
Bazinga!
Settings--General--usage-- legalul... cellular network data
Van egy iPhone 2G-m, vettem hozzá a pannonnál egy 200 MB-os netet. (a következõ csomag 1GB lett volna 6 rongyért)
Nem tudtok véletlenül egy progit rá, ami számolja a letöltött bájtok mennyiségét?
Elõre is köszönöm a választ!
Sean
.: mobilize.hu :.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Arra viszont figyelj, hogy legyen elõfizetésed, mert ha nincsen és netezel, az nagyon drága lesz!
.: mobilize.hu :.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
gugli megmondja hogy milyen repon van rajta
Bazinga!
\" örökké nem eshet.... \"
Még egy kérdés ... attól hogy használom a cydia-t használhatom az App storet-is azza nem zárja ki a ketõõ egymást?
Melyik a legjobb navigációs szofter? PDA-n volt iGo-m, de az iPhone-os verzióról nem sok jót hallottam (fõleg most az 1.1 update után)
Nem jailbreakelt telefonra kéne 😄
Tom, drága.
Köszi
Egyébként BigBoss, Szifon, xSellize, iClarified, iSpazio, ModMyi a jók.
[merlinw.org]
Tudnátok esetleg mondani olyan cydias Sources-okat miket érdemes használni ? vagy az alap az már többségében elég?
Köszönöm!
[merlinw.org]
Tudna nekem ebbe segíteni valaki PLEASE!!!!!!!!!!