iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Kérni szeretnék egy kis segítséget. Van egy 3GS iPhone-om. Jailbreakelt.
Feltettem a Rock bigboss repobol egy hugs98 nevû alkalmazást. Majd a következõ újraindításnál recovery módba lép. Ezt azóta el játsza mindig velem és restoreolni kell. Mi lehet a gond? restore után ujra jailbreakelem (blacra1n) felteszem a rockot és újbol kezdi az egészet pedig nem is telepitettm semmit.

Restoreoljam teljesen új iPhone ként?

Kérlek segytsetek.

Elõre is köszönöm!
GregSB
Nem kell hozzá jailbreak, AppStoreból letöltöd a "discover" nevû ingyenes filekezelõt, és voila, máris tudsz felmásolni mindent a telóra wifin keresztül és meg is tudod nyitni õket a programon belül.

Waczkor
Értem😊

Én se nagyon akarom,azt hittem jó ha frissítve van.
Bajom nincs vele,akkor marad.
Köszi a válaszokat.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

grizzly21
de egyebkent, pl 3.0 alatti, de JB-elt telot hogy lehet frissiteni 3.1.2-re?

Dzsega
én sem basztatnám... jó az a 3.0

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

sztoncsi
Én ha az enyém 3.0 lenne biztosan nem nyúlnék hozzá!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Waczkor
Én hogy tudnám frissíteni a telóm?Sima 3g,nyáron vettem ebayen Amerikában,akitõl vettem õ unlockolta,jailbrakelte.
Még mindig a 3.0 ás van rajta,nem mertem frissíteni,nehogy elszálljon és ne tudjam használni a magyar sim kártyámmal.
Letudnád nekem írni lépésrõl lépésre,mit hogy kell.Akár itt,akár privátban.
Kezdve onnantól,hogy rádugom a telót a gépre😊
Nem nagyon értek hozzá és nem szeretném elrontani.
Köszi elõre is!

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Csak annyi, hogy egy kalap szar az egész. Nagyon úgy néz ki, hogy az iGO-nál nincsenek tisztában azzal, hogy mit jelent az iPhone-ra való portolás. Sõt tovább megyek, szerintem akik ezt készítették még iPhone-t sem láttak! Csapnivaló és használhatatlan az egész. De elég ha csak az store-ban elolvasod a hozzászólásokat, mindjárt jó képet kapsz róla, hogy milyen is ez a "navigáció".

\" örökké nem eshet.... \"

Dzsega
pont ez.
Az autóban lévõ általában Igo8 míg az iPhoneon lévõ az csak amigo.
Nagyon butított változat nem éri meg a pénzét, olyan 5eFt lenne a reális érte, még lehet az is sok...
Egyébként nem lenne rossz navi szoftver csakhát igo néven adják akkor meg tudja azokat amiket tud a wm-ra készült változat.
Az igo8-al meg vagyok elégedve van is egy kelet EU-m, persze ez sem tökéletes mert R1 és nem lehet frissíteni R3-ra...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

wolfaud
M a baj az Igo val? Iphonon nem probálzam de a kocsiban hibatlanul mukszik?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

wolfaud
Köszönöm megproálom

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

precision
no, hát a 2G -s iphone -t jailbraik nélkül nem fogod tudni használni magyar hálózaton, mivel azt hivatalosan nem forgalmazzák/forgalmazták itthon

tehát tessék jailbreakelni 😊 a legegyszerûbben úgy tudod megoldani, hogy (pl szifon.com -on) keresel egy custom firmware -t (ami annyit jelent, hogy már jailbreakelve van)... aztán iTunes-ban shift nyomvatartása mellett megnyomod a restore -t, és betallózod neki a letöltött custom fw -t, megvárod míg kész, és meg is vagy, lesz hálózatod

Bazinga!

wolfaud
nincs

precision
jailbreak van? cydiaból rakd fel a bootneutert

Bazinga!

wolfaud
Na sikerult felrakni a 2g re az 3.1.2 es Szofvaret de az a baj hogy nem lát hálozatot illetve ami a masik erdekesség hogy Settingsbe nincs Carrier! Tudna nekem ebbe segiteni valaki hogy mitõl lehet és mi a megoldás mert hálozat nélkül nem lehet telefonalni es igy az Iphone csak egy Ipod.

Köszi szépen, megtaláltam!
sztoncsi
Gyárilag benne van! Legalábbis a 3G-ben, de gondolom ez annyira alap, mert minden telefonban benne van!

Settings--General--usage-- legalul... cellular network data

Kell hozzá a jailbreak sajnos. Na mindegy már el is végeztem, elõbb utóbb úgyis sor került volna rá.

Sziasztok!

Van egy iPhone 2G-m, vettem hozzá a pannonnál egy 200 MB-os netet. (a következõ csomag 1GB lett volna 6 rongyért)
Nem tudtok véletlenül egy progit rá, ami számolja a letöltött bájtok mennyiségét?

Elõre is köszönöm a választ!

Sean
sztoncsi
Én úgy oldottam meg, hogy elküldtem magamnak emailban, és ott meg tudom nyitni!

LoDMaSt
sztem ja, a gépre rakod a progit, nem a telóra.

@ Hellomarci

Ja azt elfelejtettem, hogy nem jailbreakelt a telefon, remélem így is megoldható.

LoDMaSt
iFunBox.exe

@ Hellomarci

Szeretnék a telefonra .doc és .ppt fájlokat másolni. Ez hogyan kivitelezhetõ? Sürgõs, légyszi segítsetek! Elõre is köszi. 😊

sztoncsi
Ha álló képeket csinálsz, akkor nagyban fogja kirakni, ha fekvõt, azt kicsiben...!

Atika :o)
nekem mukodik

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

autoszimulator
appulo megfeküdt? voltak valami hírek, költöznek, vagy ez egy ilyen kitudja mi történt szitu? 😊

.: mobilize.hu :.

koszi ez az meg nem tudja valaki hogy tudom azt megcsinalni ha hivnak es van az illetorol kepem akkor azt nagyban rakja ki ne csak olyan kicsiban??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Köszönöm a válaszokat! Akkor ikon200al csak az 1 gigás korlát szabhat határt. feka. csak az a kár hogy itt faluhelyen nincs 3G -_- nembaj .. gonodolom Egerben már csak akad. 😊

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

sztoncsi
Mind1 hogy 3G-t használsz, vagy Edget, a netszámla ugyanannyi lesz, csak a 3G-vel élvezhetõ a sebesség!

Arra viszont figyelj, hogy legyen elõfizetésed, mert ha nincsen és netezel, az nagyon drága lesz!

autoszimulator
gondolom van mobil neted, ha a trénél vásároltad. Nos ez magába foglalja az alapértelmezett, lassabb Edge kapcsolatot, amivel te is valószínûleg jutubozni próbáltál. Azzal megõszülsz mire betölt, kapcsold be a 3G-t, és ha a lakhelyeden van lefedettség, akkor felül megjelenik a 3G felirat, és máris gyorsabb lesz a net, jutub.

.: mobilize.hu :.

REPS0L
http://audiko.net/

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Hello! Vettem egy ájfónt trémobilnál és annyi lenne a kérdésem, hogy nektek is relatíve lassú a net? Mármint nemvárok egy 20megás kábel sebességet, de így pl youtubot nemhogy nézni de így keresni nemtudok mer nem hozza be. Startlapot is a safari elég lassan hozza be. Másik, hogy van egy olyan gomb amivel a 3G-t lehet ki be kapcsolni. Nah most ennek be kell lennie kapcsolva vagy nem? Nem akarok plussz költségeket a hülyeségem miatt :S Köszi a segítséget!

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Köszönöma választ! de még érdekelne hogy ennek a programnak lehet valami hátránya? vagy semmi különös?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Sziasztok hogy van az a weboldal cime ahonnan csengohangokat lehet lehuzni amiket masok mar felraktak az oldalra?? Koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

MerlinW
De miután appulo nem úgy megy ahogy kellene...😄

[merlinw.org]

precision
közvetlenül sourceon keresztül nem, de van egy program, installous a neve, azzal lehet feltelepíteni tört appstore -os programokat
gugli megmondja hogy milyen repon van rajta

Bazinga!

MerlinW
Nem.

[merlinw.org]

Egyértelmûen a Navigon! Az iGO felejtõs még így az update után is. És ha nem jön vmi lényegi változás az iGo terén akkor idõvel nem is lesz érdemes fejleszteni, mert nem lesz user aki használná. Aki teheti mind visszakéri a pénzét az Apple-tõl.

\" örökké nem eshet.... \"

Jah és mégvalami hogy App Storos alkalmázoskat... játékot cydian kersztül ingyen nem lehet letölteni azaz valmilyen sourcon keresztül?

grizzly21
nem

Sziasztok!
Még egy kérdés ... attól hogy használom a cydia-t használhatom az App storet-is azza nem zárja ki a ketõõ egymást?

Hali!

Melyik a legjobb navigációs szofter? PDA-n volt iGo-m, de az iPhone-os verzióról nem sok jót hallottam (fõleg most az 1.1 update után)

Nem jailbreakelt telefonra kéne 😄
Tom, drága.

Köszi
MerlinW
Elindítod a cydia-t és a fõoldalon alul ott van a source lista (more package sources).

Egyébként BigBoss, Szifon, xSellize, iClarified, iSpazio, ModMyi a jók.

[merlinw.org]

precision
stable.szifon.com + alap szerintem bõven elég

Bazinga!

sziasztok!
Tudnátok esetleg mondani olyan cydias Sources-okat miket érdemes használni ? vagy az alap az már többségében elég?
Köszönöm!

MerlinW
Persze. A hogyant megtalálod itt minden második oldalon és a szifon.com keresõjében.

[merlinw.org]

wolfaud
a 2g-s Iphonra amin 1.1.1 es Szoftware van arra fel lehet rakni 1 lépésbõl a 3.1.2-t?
Tudna nekem ebbe segíteni valaki PLEASE!!!!!!!!!!

grizzly21
nezd meg mas gepen is, ha ott is szar akkor a teloval van gond

sztoncsi
Nem használom...<#nemtudom>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .