iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem létezik hozzá. Utoljára a 6-ost kezdték el fordítani, de kiderült, hogy a nagy részét nem lehet megoldani, így abbahagyták azt is.

Lesz magyar, majd ha az Apple elkészíti. Addig is ott a google translate, még tanulsz is közben.

[merlinw.org]

Soldiers
srácok vkinek megvan a ITunes magyarosítása??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

REPS0L
Cycorder

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

gagax
mien progival tudok iPhone 2g vel felvenni értelmes minõségü videot?

GregSB
Pastebot

Uhh, ez egy must-have app. Mac-el együtt nagyon komoly, remélem PC-re is megoldják majd a szinkronizációt.

REPS0L
nesírjál, jailbreakel simán veszel 30fpsel akármennyit...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

grizzly21
meg annal is tobb?😊 lol - meg vagyok elegedve az iphone-al, de azert ez szanalmas

Gaben17
Na végre 2G-n és 3G-n mûködik a videófelvétel,igaz,hogy egyenlõrre csak 3fps-el,de legalább használható.
Elvileg javítják és több fps is elérhetõ lesz😉

Spirit of Perfomance Koenigsegg

MerlinW
De vissza lehet, ha elõtte felteteted a gyári szoftvert iTunes-al.

[merlinw.org]

LoSA
Ha a telefont úgymond "feltöröm", akkor utána a T-mobile-ba nem lehet visszavinni már ugye? Mondjuk ha valami gáz van vele?! <#confused>

Kaszi46
A 3gs telók valami ujfajta modon bootolnak, es emiatt van a jailbreakelt telóknál az általad is észlelt probléma.
A megoldás az hogy ha kikapcsol a telód, vagy újra akarod inditani, akkor el kell inditanod a blackrain progit a pc-den, majd klikkelni a make it rain-re. Úgy
már el fog indulni a telo, a jailbreak, és az összes cuccod,beallitasod is megmarad.

*Posse*T.W.D*

de jó kis dolog ez az iPhone 😄 FileApp progival, rávarázsoltam egy pár dokumentumot a holnapi fontos magyar dogához 😛 amúgy ftp-n keresztül kellett rátenni. változik attól vmi? letörlöm a progit úgyse lesz jelentõsége, nem?
kicsit bátortalan vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban néha, bocsi a hülye kérdésekért 😛
grizzly21
Pont ezert irtam, mert visszaolvastam, es TE valaszoltad arra a kerdesemre, hogy:
"A JB 2.2es 2G-s iphone eseteben is ugyanugy megy blackrain-nel, vagy elotte updateljem a firmwaret?" #13645

ezt:
"2G a legegyszerûbb. Nem kell semmi, csak letöltesz egy 3.1.2-es custom firmware-t (unlocked, jailbreaked) a szifon.com-ról, vagy máshonnan, majd iTunes-ban Shift+Restore gombbal betallózod, és kész is vagy. Nem kell semmi más." #13647

Ebbol nekem az jon le, hogy ha shift+restore-olom a custom firmware-el a 2g-s iphone-t, akkor meg is van minden (JB, unlock)...

En csak segitseget kerni jottem ide, amit nagyon koszonok is, de nem kell leugatni - van mas forum ahol meg en segitek masoknak.

MerlinW
Nem lehet hivatalos úton, legálisan magyarítani. Csak töréssel.

[merlinw.org]

Nem tudjátok a választ, vagy csak elkerülte a figyelmeteket? #13831

Totál magyar a legújabb javítással én legalábbis 99,9%-ban magyarnak találtam, az a 0,1% is egy kis hiba volt csak. A ttelefont pedig nem kell restore-olni ez hülyeség, nekem is a legújabb iBoot-os 3GS-em van és ha újraindítom vagy lemerül akkor kap egy Blackraint a pofájába azt jó van:-))) Semmi nagy cucc kb ujraindításonként fél perccel hosszabb a boot na és akkor mi van?:-)

LoSA
Ez nekem nem teljesen "magyar", szóval akkor nem lehet normálisan magyarosítani?! Hát akkor azt hiszem, hogy nem kell ilyen telefon! <#confused>

Viszont nekem az lenne a kérdésem, hogy adjatok tippet milyen alkalmazást töltsek le ami számolja az aktuális havi mobilnetes adatforgalmat az alap beállításokba lévõ usage-en kívül. Nem Jailbreakelt a telefonom, úgyhogy jó lenne valami appstoreo-s megoldás.

Elõre is köszi!
Ha Jailbreakeled akkor magyarítható a nagy része a telefonnak. De a legújabb iBoot-al rendelkezõ iPhone 3GS-ek jelenleg nem Jailbreakelhetõk tökéletesen. Mivel ha újra kell indítianod valami miatta akkor recovery üzemmódba marad és csak a restore segít, de erre hamarosan lesz megoldás.
LoSA
Sziasztok!!

Édesapám szeretne venni jövõre IPhone 3Gs telefont a T-Mobile-nál! Azonban Õ NEM tud angolul... Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a telefont lehet magyarosítani, T-Mobile esetleg megcsinálja, vagy hogy mûködik ez? Köszönöm a segítséget!

sztoncsi
Kaptad vissza?
Nekem eddig mindig cserélték... most is fogják szerintem!

Soha nem tudták megjavítani, de legalább mindig új telefonom van! 😄
(csak hetente nyomom a Backupot)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Senki semmit?<#wave>

misterkrisz
ismerõs szitu. nekem most van a 4. nemrég kaptam vissza(ilyenkor ugye megújul a garancia egy évre) ez eléggé gáz. lejárt az egy év hûség december elején a T-Mobile-nál..kaptam egy jo ajánlatot a Pannon-nál, amennyiben én a T-s elõfizetést lemondom, kifüggetlenítem T-nél, és átmegyek a Pannonhoz, mi történik a garanciámmal? Ezt nem nagyon tudta megmondani a T, ha valaki aztmondja hivja fel az ügyfélszolgálatot <#vigyor1>, azt viszont nagyon vágták h 10000pénz a függetlenítés 😄
szóval valaki tudja hogyvanez?😄

iPhone 3G

MerlinW
Nem kötözködés, Te gondolod, én tudom. Amíg nem volt egyszer JB-ve a telefon, nem fog felmenni a custom sima Shift+Restore-al. Amíg a baseband nincs törve valamelyik PWN-el, nem.

Szerinted hülyeségbõl írtam? Képtelen vagy visszaolvasni, egy 2 éve állandó témakörben, de azért kijavítasz minket, mikor neked segítünk. Komolyan...

Ha ennyire jól tudod csináld magad. Segítsen neked akinek hét anyja van...

[merlinw.org]

Valamelyik nap jailbreakeltem blackrain-el a t-nél vett 3gs-emet amin 3.1.2 szoft van, de rövid idõn belül berágtam rá, hogyha újraindítom a telót, akkor nem képes itunes nélkül elindulni, ezért itunes-ban nyomtam neki egy restoret, így törölt mindent és vissza állt gyári állapotába.
Így akkor a garancia is megmaradt ugye?

GregSB
Írd nyugodtan, bárki bele tud szerkeszteni a FAQ-ba Google Accounttal, annyi hogy nekem kell approve-olni (hogy ne tudják szétbarmolni).

Már párszor meg is említettem a topicban, hogy nyugodtan írjatok bele ti is, pláne mert nekem mostanában nagyon nincs idõm az aktualizálására, de eddig még senki nem vette a bátorságot hogy ezt megtegye 😄

grizzly21
Ok, koszi - a 2-es lesz asszem.

Nem kotozkodes, de ha jol gondolom az 1-esnel nem kell hogy JB-elt legyen a telefon, ha olyan ipsw-t teszek fel, marpedig erre gondoltam (anno te linkelted):

http://www.iphoneheat.com/2009/10/download-iphone-os-3-1-2-custom-firmware-ipsw-files-for-iphone-3gs-3g-2g/
itt:
iPhone 2G Custom IPSW
Activated (for UnOfficial Carrier Users)

MerlinW
1. pont csak akkor mûködik, ha egyszer már JB-ve volt a telefon. Mindegy mikor, egyszer valamikor.
2. eredeti FW frissít iTunes-bõl, blackrain JB, függetlenít
3. eredeti 3.0 telepít, redsnow JB, utána minden további custom csak shift+restore.

Érthetõbben nem tudom leírni ezredre sem.

Ha pedig ennyire félsz (mint írtam 2G-t nem lehet elrontani) elviszed egy kisebb mobilszervizbe és megcsinálják neked jelképes összegért.

[merlinw.org]

grizzly21
Blackra1n-t elinditotam, es nem volt upgrade, csak ezek: instal cydia, install rock, uninstall blackra1n.

Sokat kerdezek, de inkabb ez legyen, minthogy valamit elcsesszek.. Ezeket egyebkent nem artana beleirni a FAQ-ba (ha kell beleirom, mert ami ott van az idejetmult).

Szoval 3felekepp is csinalhatom:
Mindenkepp szinkronizalni kell az itunes-t, elotte es akkor nem veszik el semmi.
1. custom ipsw-t felteszem (minden adat megmarad ami rajta volt, JB+unlocked+activated+3.1.2 lesz a telo)
2. telepitem az itunes-on keresztul a 3.1.2-t, majd blackra1n mintha meg nem lett volna JB-elve (?) (ez azert lenne jobb, mert most epp jol jon a rapidrol a custom cucc, de mi van ha megakad)
Ez igy jo? Vagy ugy erted, hogy frissithetek mindent amit akarok, hogy ha mar JB, akkor siman itunes-on keresztul felnyomom 3.1.2-re es ennyi? Marad minden a regiben, csak a firmware valtozik?
3. redsnow ? (ezt hagyjuk)
ezenkivul gondolom lehet meg x felekepp (quickpwn, pwnagetool, stb)

Koszi a segitseget, megertem hogy a konyokodon jon mar ki

MerlinW
Ehh...

2G-re azt telepítesz/frissítesz amit akarsz. Nem lehet elrontani. Blackra1n-t meg elindítod és rögtön látod mit tud. Kis önállóság nem árt meg.

Az adataidat menti az iTunes, új OS esetén visszatesz mindent, így nem vesznek el. Lényeg, hogy szinkronizálj frissítés elõtt.

2G-t 3 módon is lehet frissíteni. Ha egyszer már jailbroked, utána minden további frissítés egy kattintás (custom firmware letölt, shift+restore, betallóz)

[merlinw.org]

sztoncsi
Szerintem meg lesz az 5. iPhone-om is...
Látja a wifit teljes erõvel, de nem tud fellépni a netre, csak ha kikapcsolom!
A múltkor az asszonyé járt így és azt is cserélték.

Februárban vettem az elsõt, de nállam mindig beszarik valamiért, pedig szinte karcmentesen viszem vissza!
Az ezelõtti csere után 2kb. 3 órát bírt, és már vittem is vissza... <#rinya>

Addig nincsen gond amíg cserélik gariban, de utána mi lesz?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

grizzly21
az utobbi-t hogy erted? blackrain-el frissitem 3.1.2re? (Tud a blackrain frissiteni?) Vagy ugy hogy frissitem itunes-on keresztul 3.1.2-re, es aztan blackrain, ahogy Greg irta (DFU modban) ?

Kozben kideritettem, 2.2-s 2G-s iphone, es rosszul irtam hogy nem engedte az itunesban frissiteni magat, meg se lett probaltak nehogy baja legyen.

A shift+restore 3.1.2 azt jelenti, hogy minden elveszik ami rajta volt?

MerlinW
2.x-et frissíted redsn0w-al 3.0-ra, majd shift+restore 3.1.2
vagy rögtön blackra1n-el 3.1.2.

Ön dönt.

[merlinw.org]

Szifon.com-on tönkrement a winchester, ma javítják.

Sephi
En konkretan raraktam a 3Gs-t 3.0-aval JB-elve a iTunes-al es rakuldtem a 3.1.2 -ot. Feltette es SEMMIT nem turult, minden bealitas maradt es app rajta a frissites utan. Majd BR-t ra es megy tokeletesen.

Persze a kis cseleket nekem is alkalmazni kellet kozben, de nem kellet teljesen uj rendszert rarakni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
JB-elt telót soha nem szabad direkt iTunesból frissíteni.

Tedd elüszür DFU-ba, és utánna frissítsd 3.1.2-re (iTunesból), aztán mehet rá a blackra1n.

grizzly21
Igen, de pont ezert kerdezem, mert legutobb ezt irtad:
3.0 redsn0w-al
3.1, 3.1.2 blackra1n-el

Es itt en most egy 3.0 alatti (2.1 ? koruli) 2G-s iphone-t akarok fuggetleniteni, ami mar unlockolt es JB-elt. A gond az hogy a srac nem tudja itunes-al 3.1.2-re frissiteni a firmware-t (gondolom azert mert mar fel van torve?).
A masik dolog, hogy gondoltam gond van, ha mar JB-elve van, ezek szerint nem szamit? Kene mennie az itunes-os sw frissitesnek ugyanugy 3.1.2-re, csak elveszti a fuggetlenseget->ujra kell JB-elni + unlockolni ?

MerlinW
Ez nem kifogás😊

[merlinw.org]

szifon.com-n nehéz lesz 😄
nekem napok óta nem megy 😞

MerlinW
redsn0w vagy blackra1n. 1000000x le lett írva. Visszaolvasol szépen. Vagy rákeresel szifon.com-on

[merlinw.org]

Ezt találtam róla.

http://pdaplus.hu/content/view/4210/1

Erre van azóta megoldás?
Hûha srácok most kicsit meglepõdtem. Szóval már korábban kérdeztem ezt a 3G-s dolgot. Nah most kiderült, hogy annyira tudatlan vagyok, hogy így a kis kék karikát én EDGE kapcsolatnak gondoltam, holott az csak gprs. Namármost ez akkor ciki, ha azé külön díjat számolnak fel, mert kb én így egész hétvégéan azzal neteztem. Komolyan kapja be a trémobil hogy nincs legalább edge lefedettség nálunk -_-

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Tud valaki valamit a szifon.com-l ?
Már napok óta nem érem el.

sztoncsi
<#nemtudom> Nekem nincs JB...

grizzly21
?

grizzly21

Köszönöm!
sztoncsi
Kapcsolod a iPhonet a géphez, elindítod az iTunest, amikor látod a telefont a képernyõn, ott a summary képernyõn options és az összes négyzetbõl vedd ki a pipát...

Így tuti nem fog magától elindítani semmit sem!

Sziasztok!

Itunes-ban hogy lehet azt megoldani, hogy amikor ráteszem a telefont a dokkolóra, ne szinkronizálja rögtön a telefont? Hol tudom ezt a funkciót kilõni?

Elõre is köszönöm!
SeanJohn
Pontosítok!

jailbreak után ha újraindítom recovery módba marad. semmi köze ezek szerint az installált alkalmazásnak.

Elronthattam valamit a jailbreaknel?