iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz magyar, majd ha az Apple elkészíti. Addig is ott a google translate, még tanulsz is közben.
[merlinw.org]
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Uhh, ez egy must-have app. Mac-el együtt nagyon komoly, remélem PC-re is megoldják majd a szinkronizációt.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Elvileg javítják és több fps is elérhetõ lesz😉
Spirit of Perfomance Koenigsegg
A megoldás az hogy ha kikapcsol a telód, vagy újra akarod inditani, akkor el kell inditanod a blackrain progit a pc-den, majd klikkelni a make it rain-re. Úgy
már el fog indulni a telo, a jailbreak, és az összes cuccod,beallitasod is megmarad.
*Posse*T.W.D*
kicsit bátortalan vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban néha, bocsi a hülye kérdésekért 😛
"A JB 2.2es 2G-s iphone eseteben is ugyanugy megy blackrain-nel, vagy elotte updateljem a firmwaret?" #13645
ezt:
"2G a legegyszerûbb. Nem kell semmi, csak letöltesz egy 3.1.2-es custom firmware-t (unlocked, jailbreaked) a szifon.com-ról, vagy máshonnan, majd iTunes-ban Shift+Restore gombbal betallózod, és kész is vagy. Nem kell semmi más." #13647
Ebbol nekem az jon le, hogy ha shift+restore-olom a custom firmware-el a 2g-s iphone-t, akkor meg is van minden (JB, unlock)...
En csak segitseget kerni jottem ide, amit nagyon koszonok is, de nem kell leugatni - van mas forum ahol meg en segitek masoknak.
Elõre is köszi!
Édesapám szeretne venni jövõre IPhone 3Gs telefont a T-Mobile-nál! Azonban Õ NEM tud angolul... Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a telefont lehet magyarosítani, T-Mobile esetleg megcsinálja, vagy hogy mûködik ez? Köszönöm a segítséget!
Nekem eddig mindig cserélték... most is fogják szerintem!
Soha nem tudták megjavítani, de legalább mindig új telefonom van! 😄
(csak hetente nyomom a Backupot)
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
szóval valaki tudja hogyvanez?😄
iPhone 3G
Szerinted hülyeségbõl írtam? Képtelen vagy visszaolvasni, egy 2 éve állandó témakörben, de azért kijavítasz minket, mikor neked segítünk. Komolyan...
Ha ennyire jól tudod csináld magad. Segítsen neked akinek hét anyja van...
[merlinw.org]
Így akkor a garancia is megmaradt ugye?
Már párszor meg is említettem a topicban, hogy nyugodtan írjatok bele ti is, pláne mert nekem mostanában nagyon nincs idõm az aktualizálására, de eddig még senki nem vette a bátorságot hogy ezt megtegye 😄
Nem kotozkodes, de ha jol gondolom az 1-esnel nem kell hogy JB-elt legyen a telefon, ha olyan ipsw-t teszek fel, marpedig erre gondoltam (anno te linkelted):
http://www.iphoneheat.com/2009/10/download-iphone-os-3-1-2-custom-firmware-ipsw-files-for-iphone-3gs-3g-2g/
itt:
iPhone 2G Custom IPSW
Activated (for UnOfficial Carrier Users)
2. eredeti FW frissít iTunes-bõl, blackrain JB, függetlenít
3. eredeti 3.0 telepít, redsnow JB, utána minden további custom csak shift+restore.
Érthetõbben nem tudom leírni ezredre sem.
Ha pedig ennyire félsz (mint írtam 2G-t nem lehet elrontani) elviszed egy kisebb mobilszervizbe és megcsinálják neked jelképes összegért.
[merlinw.org]
Sokat kerdezek, de inkabb ez legyen, minthogy valamit elcsesszek.. Ezeket egyebkent nem artana beleirni a FAQ-ba (ha kell beleirom, mert ami ott van az idejetmult).
Szoval 3felekepp is csinalhatom:
Mindenkepp szinkronizalni kell az itunes-t, elotte es akkor nem veszik el semmi.
1. custom ipsw-t felteszem (minden adat megmarad ami rajta volt, JB+unlocked+activated+3.1.2 lesz a telo)
2. telepitem az itunes-on keresztul a 3.1.2-t, majd blackra1n mintha meg nem lett volna JB-elve (?) (ez azert lenne jobb, mert most epp jol jon a rapidrol a custom cucc, de mi van ha megakad)
Ez igy jo? Vagy ugy erted, hogy frissithetek mindent amit akarok, hogy ha mar JB, akkor siman itunes-on keresztul felnyomom 3.1.2-re es ennyi? Marad minden a regiben, csak a firmware valtozik?
3. redsnow ? (ezt hagyjuk)
ezenkivul gondolom lehet meg x felekepp (quickpwn, pwnagetool, stb)
Koszi a segitseget, megertem hogy a konyokodon jon mar ki
2G-re azt telepítesz/frissítesz amit akarsz. Nem lehet elrontani. Blackra1n-t meg elindítod és rögtön látod mit tud. Kis önállóság nem árt meg.
Az adataidat menti az iTunes, új OS esetén visszatesz mindent, így nem vesznek el. Lényeg, hogy szinkronizálj frissítés elõtt.
2G-t 3 módon is lehet frissíteni. Ha egyszer már jailbroked, utána minden további frissítés egy kattintás (custom firmware letölt, shift+restore, betallóz)
[merlinw.org]
Látja a wifit teljes erõvel, de nem tud fellépni a netre, csak ha kikapcsolom!
A múltkor az asszonyé járt így és azt is cserélték.
Februárban vettem az elsõt, de nállam mindig beszarik valamiért, pedig szinte karcmentesen viszem vissza!
Az ezelõtti csere után 2kb. 3 órát bírt, és már vittem is vissza... <#rinya>#rinya>
Addig nincsen gond amíg cserélik gariban, de utána mi lesz?
Kozben kideritettem, 2.2-s 2G-s iphone, es rosszul irtam hogy nem engedte az itunesban frissiteni magat, meg se lett probaltak nehogy baja legyen.
A shift+restore 3.1.2 azt jelenti, hogy minden elveszik ami rajta volt?
vagy rögtön blackra1n-el 3.1.2.
Ön dönt.
[merlinw.org]
Persze a kis cseleket nekem is alkalmazni kellet kozben, de nem kellet teljesen uj rendszert rarakni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tedd elüszür DFU-ba, és utánna frissítsd 3.1.2-re (iTunesból), aztán mehet rá a blackra1n.
3.0 redsn0w-al
3.1, 3.1.2 blackra1n-el
Es itt en most egy 3.0 alatti (2.1 ? koruli) 2G-s iphone-t akarok fuggetleniteni, ami mar unlockolt es JB-elt. A gond az hogy a srac nem tudja itunes-al 3.1.2-re frissiteni a firmware-t (gondolom azert mert mar fel van torve?).
A masik dolog, hogy gondoltam gond van, ha mar JB-elve van, ezek szerint nem szamit? Kene mennie az itunes-os sw frissitesnek ugyanugy 3.1.2-re, csak elveszti a fuggetlenseget->ujra kell JB-elni + unlockolni ?
nekem napok óta nem megy 😞
[merlinw.org]
http://pdaplus.hu/content/view/4210/1
Erre van azóta megoldás?
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Már napok óta nem érem el.
Így tuti nem fog magától elindítani semmit sem!
Itunes-ban hogy lehet azt megoldani, hogy amikor ráteszem a telefont a dokkolóra, ne szinkronizálja rögtön a telefont? Hol tudom ezt a funkciót kilõni?
Elõre is köszönöm!
SeanJohn
jailbreak után ha újraindítom recovery módba marad. semmi köze ezek szerint az installált alkalmazásnak.
Elronthattam valamit a jailbreaknel?