iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Appstore-ban számtalan ilyen program van, jobbak is, rosszabbak is... Ingyen is van bõven. Keresõbe ha beírod hogy radio, akkor kidob egy tucatot.

Dzsega
Hali.
Hogyan tudok online rádiók között keresgélni? A winamp ugye bedob egy csomó általa ismert online rádiót, nincs valami iPhone-ra amivel tudnék online rádiók között keresgélni és belehallgatni.
Roxyt hallgattam eddig de az most nem jön be valami roxy airlines oldal jön be helyette😞
elõre is kössze!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Szívesen! 😊
Ez a kérdés viszont engem is érdekel, hogyha jailbreakelem a telót és utána nyomok egy restoret itunes-ban, akkor utána vihetem a t-hez gariban, nem veszik észre hogy meg volt piszkálva?

Csak egyszer kell letölteni az anyagot, utána már magáról a telefonról nyitja meg. Vizsga elõtt letöltöd az anyagot wifin és utána pillanatok alatt megnyitod telóról.

Jó tudni, köszi. Vacillálok egy 3GS és Omnia II között, mindkét készülékrõl rengeteg anyagot, tesztet olvastam, de errõl nem esett szó sehol.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sztoncsi
Ha egyszer letöltötted a mailt, akkor azt offline is megtudod nyitni!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

köszi, kipróbálom ezt a Discovert is

GregSB
De kezeli, csak nincsen a telefonon alapból filekezelõ program. Emailbõl, böngészõbõl meg lehet nyitni minden office file-t, de ha tárolni akarjuk a telefonon akkor le kell szedni ilyen filekezelõt. Szerencsére rengeteg van az Appstoreban, és sok közülük ingyenes.

grizzly21
Mindenkepp kell a mobilinstaller? #13886-ben nem irtak csak azert

GregSB
Discover. Ez egy ingyenes filekezelõ, Appstoreból is le tudod szedni.

ez egy elsõ generációs iPod Touch, ez úgy tudom nem tud alapból ilyet

igen, puskázni kell-.-, de valami olyan ami magáról az ipodról nyitja meg, és nem netrõl.

#13892: köszi, kipróbálom

3GS nem kezeli õket alapból?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

LoDMaSt
Quick Office pl.

@ Hellomarci

Én úgy szoktam, hogy van egy gmail-es accom, az be van állítva iphone-on, elküldöm magamnak e-mailben az anyagot, és az e-mailek között gond nélkül meg tudok nyitni bármit. Puskázni tökéletes! 😊

mondjatok kérlek olyan programot, ami megnyit iphonen pdf-t, doc-t, ppt-t, és társait. régebben volt már ilyen rajta, de a francba sehogysem jut eszembe a neve a programnak... köszi

MerlinW
Win telepítés elõtt mindig deauth-olni kell, és máris visszakapod a slotodat.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
baca01, CamelX, Louie kösz a válaszokat!😊
akkor a kövi kérdésem (mivel tanácsot megfogadva google+másik fórumok bújása után, ráakadtam valamire), hogy ha friss a phone, 2 év garival.. akkor jailbreak miatt elveszhet a garancia.. viszont elv egy restore, és olyan, mintha meg se lett volna törve.. ez igaz?
Jah tegnap volt win reinstall és már 2/5, elég gáz 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

autoszimulator
Namost ha megveszel egy játékot, programot, akkor nem az IPA fájlt fogod megvenni, csak a hozzá tartozó játékot. Az IPA önmagában nem rendeli hozzád az alkalmazást, mint azt megszokhattad a CD/DVD játékoknál. Az IPA csak egy állomány, ami a játékot tartalmazza. A megvásárolt termék az iTunes acc-hoz kapcsolódik, onnan töltheted le mindig azt, amit megvettél, és teheted rá a telefonra. Szóval haverod hiába vette meg, te értelemszerûen azt nem tudod használni - legálisan. Ha warez verziók, akkor pedig jailbreak kell, majd utána már ezt tudod szinkronizálni iTunes-al a telefonra. Ha viszont ismerõsöd tényleg megvette, akkor te nem tudod ezt feltenni a készülékre, mivel nem crackelt az alkalmazás. Ha odaadja az iTunes accját, akkor lehet lehetõségetek erre, de úgy meg vigyázni kell, nehogy elfogyjon a párosított készülékek számára fenntartott 5+5 szabad slot.

.: mobilize.hu :.

1 hete van iPhone 3gs-em de már rájöttem, csak google + iphone fórum olvasgatás kérdése az egész 😉

Mivel 99% h tört alkalmazásról van szó, ezért elõször jailbreakelned kell a telód. Hogy mivel, attól függ milyen iphone pontosan. Ha újabb fajta akkor Blackrain-el, és a Cydiát feltelepítve, a stable.szifon.com source-ról leszeded a MobileInstaller3.0 progit. Innentõl már felrakja neked az iTunes a törtöt is.

Amire vigyáznod kell, ha újabb 3GS-ed van, akkor legyen a közeledben usb + blackrain a gépen ha lemerülõben van, vagy restartolnod kell, mert az iBootját ezeknek még nem törték fel

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Kétszer rákattintasz az ipa fájlra, akkor az itunes beimportálja az alkalmazások közé és utána szinkronizálod simán a telefonnnal.

sztoncsi
Azt hogy hogyan lehet feltenni, azt nem tudom, de következménye biztosan nem lesz...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Törölt felhasználó
helló mindenki! lenne egy kérdésem.. egy kicsit visszaolvastam a fórumban, és nem találtam hasonló kérdést, ezért felteszem. (mellesleg tök hülye vagyok a témához, sorry:S) Haverom adott pendrive-on egy .ipa játékot, és azt mondta, hogy fel lehet tenni iTunes-al a phoneomra. Azt mondta, hogy megvette (bár ezt kétlem), éshogy semmi következménye nem lesz, ha ráteszem a gépre. Na és akkor a kérdésem, hogy ez lehetséges, hogy így rá lehessen tenni? És ha nem megvett, hanem warez módon leszedett, akkor az egyrészt elindulna e, másrészt lehet e valami következménye szoftverileg?
sunáznám!<#eljen><#hehe>

REPS0L
helóka

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

grizzly21
szerintem nem csinaltad meg azt a lepest, hogy a vegen amit csinaltal kitorlod (de csak az itunes-bol), majd visszateszed, ugy hogy belehuzod az itunes-ba a mappajabol, es igy bekerul a ringtone-okhoz

Van valami más ötlet, iringer korlátosan van csak meg de az azzal gyártott m4r-t szikronizálja az iTunes, amit a leírtak szerint csináltam azt nem szinkronozta le 😞
Prody
Köszönöm!

precision
egyel lejjebb lévõ hsz 😊

Bazinga!

precision
csak úgy tudod megoldani ha átmásolod az itunes beállításait a másik gépre, két itunes library -vel nem lehet szinkronizálni

leírás a faq -ban, hogy mely fájlok és mappák kellenek

Bazinga!

Prody
Sziasztok. Röviden, van egy NEM JB-elt iphone 3gs-em... most kaptam. Két gépen töltenék fel rá zenéket, de a másik gépen már törölni akarta vagyis lecserélni akarta a számokat. Home share-t kell használnom egy account-al, hogy rajta maradjanak az elsõ géprõl felmásolt zenék is?

Megtaláltam van nekem is, csak hiába csinalom végig az m4r filet nem szinkronizálja, amit meg mas progival csinaltam azt igen csak azok nem free-k
LoDMaSt
show egy print screent, mert nekem is, és van.

@ Hellomarci

iTunes 9 esem van és win 7 ezen az options fül alatt nincs ilyen mint a leírásban 😞
Valami más ötlet?
Hello!
Gyors kerdes:
Otthon PC-rol syncelem az ajfont, itt melohelyen viszont Mac van. MEg tudom oldani, hogy innen "plusz" zenéket és appokat syncelek rá anelkul, hogy meglevoket letorolne?
Vagy valahogy at tudom menteni az otthon adatbazist ide?

Koszi elore is

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

GregSB
Itt az NFS Shift. Csak a szokásos, de baromi jól néz ki:

Ha custom fw-vel jailbreakelem a 3gs-t és nem blackrainnel, akkor restart után azzal is recovery módban indul, vagy úgy elindul normálisan a telefon?

5c0rp330n
kozben meglett, kiderult h nem csak restore volt hanem mar 3.1.2-re is frissult, ranyomtam a blackra1nt es ment is szepen minden.

precision
én blackrain nélkül upgradeltem 3.1.2 -re, egyszerûen ráengedtem shift+restore -al egy custom 3.1.2 -es firmware -t

Bazinga!

5c0rp330n
itt van egy iphone (2g), cel: 3.1.2re update es blackrain, epp restoreoltam, erre itunes most itt aktivalni szeretne es semmit nem enged csinalni (billing zip code kell meg SS szam utolso 4 szamjegye). mit kene csinalni? :S

Sziasztok!

Ti mit használtok csengõhang gyártáshoz, az se baj ha fullos verziót linkeltek 😊
precision
gondolom rakott az aljára egy kis folpack -ot, és úgy nyomta bele 😊 ugyanez a fülesre is... legalábbis remélem 😊

Bazinga!

MerlinW
Jee megfejtettem😊 Mai Appulo jelszó: broken

[merlinw.org]

pyrohun
nem tudom kié az iphone, de ezután gari már biztos nincs rá (a nedvességet érzékelõ kis szar az pont azon a részén van a csatlakozónál, ami bele van nyomva a hóba 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

REPS0L
😄DDDDDDDD

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .