iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan tudok online rádiók között keresgélni? A winamp ugye bedob egy csomó általa ismert online rádiót, nincs valami iPhone-ra amivel tudnék online rádiók között keresgélni és belehallgatni.
Roxyt hallgattam eddig de az most nem jön be valami roxy airlines oldal jön be helyette😞
elõre is kössze!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ez a kérdés viszont engem is érdekel, hogyha jailbreakelem a telót és utána nyomok egy restoret itunes-ban, akkor utána vihetem a t-hez gariban, nem veszik észre hogy meg volt piszkálva?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
#13892: köszi, kipróbálom
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
akkor a kövi kérdésem (mivel tanácsot megfogadva google+másik fórumok bújása után, ráakadtam valamire), hogy ha friss a phone, 2 év garival.. akkor jailbreak miatt elveszhet a garancia.. viszont elv egy restore, és olyan, mintha meg se lett volna törve.. ez igaz?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
.: mobilize.hu :.
Mivel 99% h tört alkalmazásról van szó, ezért elõször jailbreakelned kell a telód. Hogy mivel, attól függ milyen iphone pontosan. Ha újabb fajta akkor Blackrain-el, és a Cydiát feltelepítve, a stable.szifon.com source-ról leszeded a MobileInstaller3.0 progit. Innentõl már felrakja neked az iTunes a törtöt is.
Amire vigyáznod kell, ha újabb 3GS-ed van, akkor legyen a közeledben usb + blackrain a gépen ha lemerülõben van, vagy restartolnod kell, mert az iBootját ezeknek még nem törték fel
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

leírás a faq -ban, hogy mely fájlok és mappák kellenek
Bazinga!
Valami más ötlet?
Gyors kerdes:
Otthon PC-rol syncelem az ajfont, itt melohelyen viszont Mac van. MEg tudom oldani, hogy innen "plusz" zenéket és appokat syncelek rá anelkul, hogy meglevoket letorolne?
Vagy valahogy at tudom menteni az otthon adatbazist ide?
Koszi elore is
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Bazinga!
Ti mit használtok csengõhang gyártáshoz, az se baj ha fullos verziót linkeltek 😊
Bazinga!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com