iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Megy az appulo és még gyors is, most szálljátok meg, ha szeretnétek valamit😊

[merlinw.org]

Azért az fm rádió nem lenne felesleges, legalábbis nekem. :S

grizzly21
az teged egy percet se zavarjon😄 Amit nem tud az iphone az felesleges, de ami mar benne van az meg milyen jo hogy van😊 Igy volt a copy paste is, MMS, videorogzites, stb..

MerlinW
Major verzió, tehát valószínû valami naggyal jönnek, mint általában (2.0, 3.0)

[merlinw.org]

sztoncsi
Addig amíg nem lesz benne olyan módosítás, mint a 3.0-ban volt, addig nincs is értelme a frissítésnek!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

MerlinW
Ez a része már nem izgat, 2G-n itthon úgyis csak custom-ot lehet használni, az meg pwntool megjelenése után, másnapra kint van általában😊
Lényeg, hogy legyen - bár nem mintha bármi problémám lenne a 3.2.1-el, meglennék 4.0 nélkül is.

[merlinw.org]

GregSB
Még ha lesz upgrade 2G-re, az is lehet fizetõs lesz. A könyvelés miatt. Nem értek ehhez, a Touchnál is emiatt kell fizetni, csak az iPhone-nál 24 hónapos "könyvelési ciklusok" vannak vagy mik:

"It also makes sense that the original iPhone won't get this upgrade, at least not for free -- recall that Apple books iPhone revenue over 24 months using subscription accounting in order to dole out free OS upgrades during that time; the first-gen model came out in June of 2007, so the clock's up."

Ez azt jelenti 2 évig ingyenes az OS upgrade a szifonokra, utánna fizetni kell mint az iPod Touch usereknek...

MerlinW
Én ezt sem hiszem el... tulajdonképpen egyiket sem..

[merlinw.org]

precision
sejtettem hogy elõbb-utóbb a 2G -t le fogja tojni az apple...

Bazinga!

Én megvoltam multitask nélkül. Msnen beállítottam, hogy fél óráig ne jelentkezzen ki, amíg neteztem megkaptam az üziket és késöbb válaszoltam. A partnereknek fel se tünt.
Igaz, csak fél szemmel olvastam. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

pyrohun
"pletyka" ... nem kell mindent elhinni. Nem hinném, hogy pont most hozzák ki a multitaskot, ha egyszer eddig azzal érveltek, hogy kevés a hardver hozzá... de ne legyen igazam!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Végre, multitasknak már ideje volt.

Az érdekes megoldásokhoz kezdek hozzászokni.

Az Apple érdekes megoldásokat alkalmaz. Ez azért történt, mert minden esetben azt akarja a telefon, hogy teljes egészébe szinkronizálva legyen a géppel. Ha nem ugyanarra a gépre dugod rá és syncolod akkor azt gondolja, hogy ez az új géped és letöröl mindent hogy ugyanazokat rakja rá ami az újom van.. A probléma az, hogy nem ismeri fel utána, hogy ez már rajta van. De hátha majd ezt is javítják. Remélem érthetõen írtam le, nem az erõsségem a magyarázás..😄
GregSB
Na beindult a pletyka hogy mi lesz a 4.0-ban. BGR szerint (már korábban is szivárogtattak ki valós infót):

- multitask
- egész OS-re kiterjedõ multi-touch gesture-ök
- grafikai változások az UI-ban, egyszerûbb kezelés
- 3G-re és 3GS-re lesz elérhetõ csak.

autoszimulator
neked, ez nem jelenti, hogy neki is fog. mondjuk egy próbaverziót igazán nyomhatnának a készítõk, nem lenne warez ennyi, és talán nem a warezolt minõségérõl alakítanának véleményt a felhasználók. Adok kicsit, kapok kicsit. Én spec kötelezõvé tennék mindenbõl egy próba verziót.

.: mobilize.hu :.

A pénzért letöltött müxik rendesen...

Nekem a Download meter csinalta ugyan ezt.
Mondjuk az crackelt ipa volt de egyik verzió se ment belõle, ezért le se töltöm pénzért se hátha nem megy 😊
Sziasztok! Karácsony magasságában nyomtam egy Winfos reinstallt, akkor megcsináltam ezt a deauthorizációt, meg az Itunes mappát kimentettem. Telepítés után visszamásoltam, authorizáltam, de amikor rámentem, h sync, akkor az összes zenét törölte a telóról, érdekes módon nem nyúlt sem a fizetett alaklmazásokhoz, sem a törten feltettekhez. Most fel szeretnék tenni egy Win7et. Milyen megoldás van ennek a problémának az elkerülésére? Köszi

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

vsly

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

sziasztok innen tudtok letölteni iphonra alkalazásokat és játékokat:
http://iphone.megneztem.info/

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Martin Rome
Sziasztok! Tönkre ment az iphonom és a nyakamon maradt a szilicon tok, esetleg valakit erdekelne 1000 hufert oda tudnam adni, bocs a reklamert es pirvatba keressetek, koszi.

Kaszi46
Nálam is csinálja jópár proginál. Próbáld ki egy régebbi, vagy újabb verzióját az alkalmazásnak, nálam ez többször bevált(groups, lastfm, callinfo, stb-nél).

*Posse*T.W.D*

sztoncsi
Minden re vonatkozik a 3GB... mindegy milyen lassú a kapcsolat, csak T-mobilos legyen...

Minden kártyának van telefonszámla, amihez a lebonyolított forgalmat tudják kapcsolni, és számlázni... így van ez az autós telefonok kártyáival is!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

MerlinW
Szerintem csak az SDK-t

[merlinw.org]

GregSB
Lehet még csak a fejlesztõknek fogják kiadni, és pár hónap múlva jön a végleges. De az is lehet hogy egybõl megjelenik, a konkurencia (WebOS, Android) kicsit elhúzott személyreszabhatóság, widgetek és social-megoldások terén, lehet ezeket fogják pótolni.

Hm, kíváncsian várom.

GregSB
A foxnews szerint bemutatják az iPhone OS 4.0-t jövõhét szerdán...

wolfaud
En Doodle Jump Snow Moto L Labyrinth le ezekkel jatszom

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

MerlinW
Nincs.

[merlinw.org]

szevasztok, van olyan beállítás az iphoneon, hogy ha elforgatom a telót akkor nem forog vele a képe? mert quickoffice-ba néha elég zavaró nekem...köszi

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

RATCUSTOM
köszönöm az információkat 😊

MerlinW
Mindenre vonatkozik, a díjcsomagokat pedig láthatod a T oldalán. Ízlés kérdése.

[merlinw.org]

RATCUSTOM
lehet 😄
De akkor még 2 kérdés.
Ha van rá egy 3gb-os netem, akkor az vonatkozik mindenre (GPRS, EDGE), vagy csak 3G-re?
Illetve, próbált már valaki mobilnet SIM-kártyáját iphoneba rakni? 😄
Beleraktam, a net mûködött vele, mind ahogy azt sejtettem is, de telefonszámom is volt, amit a telefon se ismert fel, de egy SMS küldésével megtudtam 😮 De ilyenkor felvetõdnek kérdések, hogy akkor erre milyen díjcsomagok is vannak illetve hasonló dolgok... 😄
Ez a második "kérdés" inkább csak érdekesség.

GPRS?

PSN: berghold

RATCUSTOM
Sziasztok!
Újabb kérdést szeretnék feltenni.
Iphone-on ugye kiírja a bal felsõ sarokban azt hogy T-Mobile, majd mellette azt, hogy 3G vagy E. Viszont vannak helyek, ahol sem E sem 3G nincs, ott egy kör van ezek helyén, de internetezni ugyanúgy lehet bár nagyon lassú. Ez milyen hálózat lehet? (T-Mobile-os mobilnettel is van ugyanitt internet, ugyanolyen lassú)
Elõre is köszönöm a választ!

REPS0L
kigyütt a GTA Chinatown!!!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

nekem a Type'n walk csinálta ugyanezt... letöröltem, pedig fun lett volna 😄

Sephi
Sziasztok.

Hogy lehetseges az, hogy bizonyos progik, legyen az fizetos vagy ingyenes, elinditas utan azonnal visszaugranak a fomenube?

Peldaul a Facebook. Letoltom Appstore-bol, feltelepiti de amikor ranyomok akkor olyan mintha elindulna de visszaugrik.

3Gs BR JB. 3.1.2

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Poker Quest, Pocket tanks deluxe, Dungeon Hunter

grizzly21
ja

Köszi

Sziasztok! Elolvastam a Faq-t de még azt nem értem ha veszek a t-mobile-nál egy Iphone 3GS-t akkor azt tudom Jailbreakolni?
Köszönöm a válaszaitokat!!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

rooney8
thx 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

precision
hardverapro.hu
beszeljukmac.com

Bazinga!

Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy a maps alkalmazásba miként lehet egyszerre több bookmarks jelölöt megjeleníteni?
rooney8
hali
nincs vkinek eladó 2g-je? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.