iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arcor
Nekem sem JB-elt.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Nekem nincs törve, de nem játssza le.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

grizzly21
JB-elted van? Az erdekel hogy azert nem jatsza-e le, mert nekem az van, vagy ez senkinel nem jo

Arcor
Nekem nem.

grizzly21
nektek lejatsza ezt a youtube app ?
nike reklam

Nálam is electron van regisztrálva.

Arcor

Egyértelmûen legjobban optimalizáltak és legélvezetesebbek sztem ezek mostanában: iDig It, Earthworm Jim (über nosztalgia, szépen átportolva 😊, Worms, N.O.V.A. és végül de nem utolsó sorban: Star Defense.

OpenTTD is megvan, de begolyózik tõle a szemem, eszméletlen nehéz eltalálni az ikonokat, mert 1 az 1ben PC-rõl van átportolva 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Waczkor
Solitaire City lite,Rock Band,Dj Mix Tour,Auditorioum(nagyon jó),hó végén meg jön a legnagyobb gém,a Plants vs. Zombies amit tuti beszerzõs lesz😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Nálam azt se vette be elsõre, de nem is nagyon izgatott, letiltottam a kártya opciót 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Arcor
Elfogadta az App Store a Visa Electron kártyámat (OTP Junior Max); nem tudom ez mennyire újdonság de eddig azt olvastam mindenhol csak a dombornyomott jó neki.

Arcor
kösz kösz jó lett 😊

WuFraZselic
ui: próbáltam resetelni (home gomb + teló tejeén lévõ), és így is csak az apple logóig jut =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hi!

reggel rádobtam 3GS-t töltõre, 1 idõ után megjelent az apple logo, és kb így van a telefon bõ 2 órája..kezd kicsit aggasztani =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sztoncsi
CrackCode, Falling Games, Rope'n'Fly,

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

MerlinW
Total commander T-pot plugin

[merlinw.org]

REPS0L
atttyaisten 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Torzonborz
iDragPaper 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

REPS0L
ki mivel játszik mostanság?

Hogy lehet a gépen a teló könyvtárait megnézni?
Mert témát raknék rá csak épp a total commanderben nem mutatja a telefont és nincsenek könyvtárak.
Valami WinSCP-t írnak hogy azzal lehet látni a telefont, de az egy ftp kliens, hát hova csatlakozzak vele?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

grizzly21
soha😊 nem arrol van szo hogy nem implementaljak, az adobe mar reg megcsinalta volna, egyszeruen az apple nem engedi

Sephi
Igen viszont ha optimizalt platform friendly-re csinaljak akkor meglehet, hogy mukodni fog. Persze ez isa YouTube channel folyamatat venne at.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nem igazan hinnem, hogy eveket kell varni. Inkabb honapokat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
Nem hiszem hogy be fogja adni a derekát, a neten lévõ pár millió flash játék konkurencia lenne az AppStore-os játékoknak.

Nekem egyébként nem hiányzik, használtam már olyan telót amin ment és iszonyatosan zabálja az erõforrásokat + akksit. Így sem létezik olyan telefon ami masszív 3G-s netezéssel kibírna 1 teljes napot, képzelheted milyen frankó lenne ha mindenhol betöltené még a browser a flash bannereket is... max pár órát bírna ki a szifon.

Sephi
Tolsd le a SUPER nevu konverter progit. A legjobb. Csak ugyely, hogy a jo bealitasok legyenek benne. Ha nem sikerul akkor szivesen segitek.

Nagyon szomorú vagyok. Akkor nincs más megoldás csak a várakozás. Gondolom úgy pár év múlva az Apple is beadja a derekát és implementálja a flasht.

LoDMaSt
.mp4 -be legyen konvertálva asszem.

@ Hellomarci

Arcor
köszi

sztoncsi
Nem a 3G okozza a többlet költséged, hanem az internethasználat!!!
(Ha azt sima EDGE-n keresztül csinálja akkor is)
Azt viszont ki tudod kapcsolni a settings----general--network--data roaming OFF legyen!
Így ha külföldön vagy nem megy fel a netre!

LoDMaSt
Ha megfelelõ a formátum, akkor belehúzod-iTunesban a Movies alatt duplakatt a filmre, és megnyitja. Telóra simán áthúzod asszem, ha nem megy, sync.

@ Hellomarci

Arcor
Filmet hogyan tudok iTunesban megnyitni és/vagy feltenni az iPhonera?

köszönöm 😊

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Franciaországban EU tarifa van, ami azt jelenti általánosságban, hogy 60Ft/100Kb az adatforgalmi díj. A belföldi kedvezményed nem tudod ott érvényesíteni. Bõvebben: itt.

Hello! lenne egy kérdésem... ma megyek franciaországba és nemtom, hogy alapból ha megy a 3G akkor az kb mennyibe kerül? Itthon van egy giga adatforgalmam, csak nem szeretném ha majd a hó végén kezembeadnának egy számlát +5ezerrõl. Esetleg valaki volt már így?

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

autoszimulator
srác elég elszánt lehetett mikor ezt készítette 😄

.: mobilize.hu :.

sztoncsi

REPS0L
nincs rá megoldás.

Sziasztok!
Flash tartalom lejátszására nincs valami megoldás? Cydiás is jöhet. Konkrétan a met.hu-n a radarkép megjelenítése lenne a nagy szívügyem ami tegnaptól flashben díszeleg. Tudom hülyeség de én nagy idõjárás-buzi vagyok:-)))

lele
a # 14310-esre senkinek nincs semmi ötlete?

Arcor
VLC Playernek van free appja: VLC Remote Free
Webcamnak pedig: PocketCam ez viszont 4€

#14294 és #14299 valaki?

MerlinW
Ez ilyen. Nálam is el-elindul mikor ki van kapcsolva a fetch. Általában csak reboot után 1-2 alkalommal, aztán többet nem nagyon.

[merlinw.org]

REPS0L
nincs, a pusht arra értettem, bocsi

Nincs bekapcsolva a fetch new data funkció véletlenül?

REPS0L
Az miért van hogy a Mail -em mindig elindul? SBSettingsben mindig látom a futó programok közt, hogyha kikapcsolom, 10 mp mulva megint ott van...
ProSwitcher -el elég zavaró. Mail push is ki van kapcsolva.

lele
az iphone tud olyan videót olvasni aminek több hangja van ez tuti már volt olyan videóm az itunsból jött le és volt rajta vagy 8 nyelv. de most saját két nyelvû videót probálok ráerõszakolni és nem szereti

precision
szerintem nem lehet, a quicktime (legalábbis az iphone verzió) nem tud ilyet, legalábbis én nem láttam benne ilyesmi funkciót

esetleg vmi cydias videolejátszó tud ilyet, vlc vagy ilyesmi

Bazinga!

lele
Pontosítok hogy lehet úgy videót konvertálni mondjuk MediaCoder-el hogy megõrízze mind2 nyelvét a fájl?

lele
Hmm lenne egy nagy kérdésem hogyan lehet úgy videót rakni az iphonra hogy a videó nyelvét lehessen állítgatni? Önmagában a videóim két nyelvüek de mindik csak az egyiket játsza le az iphone (az alapértelmezetett a másikat pedig nem)

Nem. iTunes-ban regisztrálni kell a bankkártyát és így tudsz fizetni.