iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nike reklam
OpenTTD is megvan, de begolyózik tõle a szemem, eszméletlen nehéz eltalálni az ikonokat, mert 1 az 1ben PC-rõl van átportolva 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
reggel rádobtam 3GS-t töltõre, 1 idõ után megjelent az apple logo, és kb így van a telefon bõ 2 órája..kezd kicsit aggasztani =/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mert témát raknék rá csak épp a total commanderben nem mutatja a telefont és nincsenek könyvtárak.
Valami WinSCP-t írnak hogy azzal lehet látni a telefont, de az egy ftp kliens, hát hova csatlakozzak vele?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem egyébként nem hiányzik, használtam már olyan telót amin ment és iszonyatosan zabálja az erõforrásokat + akksit. Így sem létezik olyan telefon ami masszív 3G-s netezéssel kibírna 1 teljes napot, képzelheted milyen frankó lenne ha mindenhol betöltené még a browser a flash bannereket is... max pár órát bírna ki a szifon.
(Ha azt sima EDGE-n keresztül csinálja akkor is)
Azt viszont ki tudod kapcsolni a settings----general--network--data roaming OFF legyen!
Így ha külföldön vagy nem megy fel a netre!
@ Hellomarci
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Flash tartalom lejátszására nincs valami megoldás? Cydiás is jöhet. Konkrétan a met.hu-n a radarkép megjelenítése lenne a nagy szívügyem ami tegnaptól flashben díszeleg. Tudom hülyeség de én nagy idõjárás-buzi vagyok:-)))
Webcamnak pedig: PocketCam ez viszont 4€
[merlinw.org]
ProSwitcher -el elég zavaró. Mail push is ki van kapcsolva.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
esetleg vmi cydias videolejátszó tud ilyet, vlc vagy ilyesmi
Bazinga!