45063
-
#42653 Zseniális az iOS 9, a minap meg akartam nyitni a messengert, hibaüzenet nélkül dobált ki 10-szer a springboardra :D Újra kellett indítani az egész telefont. Well done, Apple! -
#42652 Képet tudsz mutatni róla? Nekem csak news app lett tőle. :/ -
#42651 Átállítóttam a telefon régióját is USA-ra, és a Siri suggestion rész is hirtelen tele lett adattal :D -
#42650 csinálj egy hard resetet, nálam semmit nem romlott az akksi idő -
#42649 update után kell 1 hét, míg beáll az aksi -
#42648 arra jo volt ez a frissites i6on, hogy az akksi kb egy fel oraval kevesebbet bir, ugy hogy meg 20%nal a low power uzemmodot is bekapcsoltam. hihetetlen, hogy tud ekkora hulladek akksit gyartani az apple.. bar az i5 akksijanal talan egy fokkal jobb -
#42647 Kerestem beállításokat, de azt olvastam valahol, hogy a siri adatbázisából dolgozik, szóval hogy mindegy, hogy megkérdezed, vagy bepötyögöd, ugyanazt mondja / írja. Persze lehet most, hogy végiggondolom, hogy nem működik MO-on?
Itt írták a spotlight search alatt: http://9to5mac.com/2015/09/16/apple-releases-ios-9-iphone-ipad-ipod-touch/
Utoljára szerkesztette: LoDMaSt, 2015.09.18. 09:14:18 -
#42646 nem kell beállítani valahol a csapatokat? -
#42645 Spotlight proactive searchet demózták úgy, hogy tud meccs eredményeket, időjárást, nos ez nekem miért nem működik? -
#42644 Ezt hol kell átállítani? -
#42643 Az mondjuk elég csodás "fícsör" hogy ha újraindítom a telefont, akkor elindulás után 1-2 percig használhatatlan. Pl ha belépek a Settings -> Wifibe akkor 1-2 percig lefagy minden és nem történik semmi. -
#42642 Usa Storeban $1 :) -
#42641 Ok, értem. -
#42640 áh cool, most már nekem is, csak be kellett zárni hozzá a Safarit és újranyitni -
#42639 én a crystalt próbáltam most ki, mert ingyenes, és az eltüntette az indexes reklámokat -
#42638 Lehet rosszul látom de a Ghostery app februárban frissült utoljára, iOS9-et nem támogatja, csak az appon belül tud kontentet szűrni, Safarin belül nem.
Peace is különálló app, de kiahsználja iOS9 azon fícsörjét hogy Safarival és webviewal is működik.
"* Works in Safari and any application that embeds Safari in iOS 9."
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.17. 13:01:40 -
#42637 pl. az indexes reklámokat eltünteti ez? -
#42636 És akkor miért nem a ghostery app? -
#42635 Ott az appsotre link, ha hezitáész akkor várd meg míg lesznek róla ott review-k. Én eddig Marco appjaiban még nem csalódtam, bevallom kb ezért választottam. -
G_ArchAngel #42634 Van valami reviewhoz linked? Jól hangzik, de nem tűnik túl testreszabhatónak. -
#42633 Akkor ezzel nem lesz bajom...
Már csak egy i5S-t kell szerválnom hozzá. (i5-re nem látom értelmét, de lehet, hogy i5S-en sincs...) -
#42632 Én a Marco Arment féle Peace-re fogok szerintem befizetni:
http://www.marco.org/2015/09/16/peace-content-blocker -
#42631 Ahha! Ertem! Okostelefon.
Amugy valami nincs rendben, mert ma mar 2x random ujraindult a telefon! Plusz a halozatot is eldobalja!
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.09.17. 11:22:25 -
#42630 használ valaki már valamilyen reklám blokkolót? -
G_ArchAngel #42629 Az iTunes location-nek is US-nek kellenie, utana restart. Annak is kell maradnia, vagy eltunik. -
#42628 Nem lehet testre szabni, azt a részt a rendszer fogja feltölteni ajánlatokkal. Folyamatosan tanulja a szokásaidat, és napszaknak megfelelően ajánl fel majd ott embereket és alkalmazásokat.
Pl ha több napon keresztül / héten át minden reggel megnyitod az Index appot és RSS olvasódat reggelizés közben, akkor a reggeli órákban ezt a 2 appot fogja ott feldobni. Vagy ha midnen reggel felhívsz valakit / SMS-ezel valakivel, akkor azokat az embereket fogja feldobni a reggeli órákban.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.17. 10:31:37 -
#42627 a search része a home screennek, és a task váltás még a 9.1ben sem tökéletes -
#42626 Mindkettő mukodik. Ha lefelé rántod akkor csak 1 sor ajánlat jelenik keg + a bill.
Ha az els home képernyőről jobbra rantasz ugyan ez jon be bill nélkül tobb ajánlattal. Ha lefelé rántod akkor itt is megjelenik a bill.
Egyebkent tegnap este / ma reggel óta mintha gyorsult volna a rendszer. Lehet tenyleg meg kellett várni hogy mindent be indexeljen -
#42625 Jelentem 5c-n szuper gyors a rendszer! Este benyomtam a frissitest, reggel az uj rendszer fogadott. Sajnalom, hogy nincs News app, de akkor mit jelenit meg, ha jobbra huzom a menut?? Azokat nem lehet szemelyre szabni?
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.09.17. 07:51:51 -
#42624 Vissza lehet állítani, hogy le kelljen húzni a keresőhöz az ikonokat, vagy csak a jobbra lapozás maradt? -
#42623 Remelem nalam is ezért laggol picit az UI.
Tegnap este felment az Update, keveset nyomkodtam utana keg ma reggel de eleg sok helyen "recegnek" az animációk iOS8-hoz képest.
Meg pl elhuzom jobbra a képernyőt (keresés), es pár mp-ig gondolkodik -
#42622 ez miféle kókler oldal? már évek óta szinte lehetetlen első nap frissíteni első nap ugyanezzel a hibával. -
KaBuTo666 #42621 Nekem magyar pofám van, de lehet te félig amerikai vagy. -
#42620 Accom -
#42619 Nekem US arcom van, mégse jelent meg -
G_ArchAngel #42618 Aki NEWS app-ra várt... US only -
#42617 még indexel a háttérben, várj vele pár órát -
#42616 Mintha nem ez lett volna az elmúlt 7 évben :D az első pár órában mindig esélytelen volt letölteni az új ost -
#42615 "Rengeteg felhasználó jelezte,hogy nem tudják frissíteni a szoftvert és egy hibaüzenetet ad a készülékük = iOS 9 bugosan kiadva"
wat -
#42614 hihetetlen-apple-lemondja-a-watchos-megjeleneset-gondok-az-ios-9