iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
a többi hirdetését megnézve tuti csaló az ipse!

nézzétek meg az iphone6 árakat.

Első tanács hogy ne a legolcsóbbat nézze.

4S-nél előforduló hiba amúgy a Wifi beszarása, szóval ezt mindenképp ki kell próbálni

!Forza Ferrari!

LoSA
Sziasztok,

Egy kollégám szeretne venni iPhone-t. Ezt nézte ki magának a NETen. LINK

Vélemény? Mire kell odafigyelni egy iPhone vásárláskor? (Én még csak szolgáltatónál vettem, ezért nem tudom....)

Köszi a segítséget!

Kongy
Na csak nem bírtam ki, elcseréltem az 5s-emet, plusz némi KP-t egy i6-ra... Nem akaram elhinni, de tényleg ég és föld a két telefon.. 5s annyiban jobb, hogy kényelmesebb volt nekem kezelni, mert jóval kisebb... viszont ez volt a negatívuma is, mert mostanában elég sokat netezek telón, nem árt, hogyha nagyobb 'ablakban' látom a böngészőt. Ami meglepett, hogy a hangszórója eszméletlen jó, nagyon tiszta. Azt hittem az 5s-é a top, de ezt is túlszárnyalták 😄 Szóval eddig nagyon tetszik, nem bántam meg a cserét.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SötétBarom
Utolsó mondat a lényeg.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
További jó szórakozást a rendszerhez, használd egészséggel. 😊
Illetve kösz a segítséget.

GregSB
Vagy esetleg ez is olyan probléma, ami 10.000-ből 1 embert érint?

szucsy89
abba a t üzletbe el is kell menni, vagy akármelyik boltba, ahol lehet kapni. nem beszélve arról ha esetleg vidéken laksz, és nincs a közeledben ilyen hely.

ez is olyan, hogy meg lehet magyarázni hogy hát de ennyi meg annyi idő kivágni, de mégis, ennyi pénzért faszom se akar vonalzóval simkártyákt húzogatni meg vagdalni
robotnyk
ja, nekem is majdnem 2 percig tartott az ügyintézés, kész horror. akkor gondolkodtam is rajta, hogy egy dupla simtálcás telefonért érdemes lenne egy fos rendszeren szopnom még pár évig.
MerlinW
Jaja, nekem is volt ilyen problémám régen, 10 percet kellett töltenem egy T üzletben, hogy adjanak egy egy makro sim-et. Egyébként ott az olló, te is körbevághatod, ahogy sokan teszik.

[merlinw.org]

SötétBarom
Csak egy nagyon apró figyelmesség, amit hibátlanul szembe lehet állítani az apple "és akkor veled KIBASZUNK" hozzáállásával. ;´)

OP feature

Az az igazság, amit elhiszel.

SötétBarom
Céges flottás, az öregemnek lesz (mert én ugye almát soha többet, de neki jó, mert ízi-to-júz).
Közben már felkutattam azt, akinél volt, szal lassan sikerül végre beüzemelni.. -.- (első szopás a sim-csere volt... Adalékként: csajomnak most rendeltem oneplus one-t, ott a fele annyi árba belefér, hogy gyárilag kétféle sim-slottal adják, 200+ ezerbe már nem..)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.03.11. 17:56:33

GregSB
Ha mákod van akkor tenyleg az előző tulaj felejtette el deaktivalni. Kérd meg őt.

Ha peches vagy akkor lopott a telefon, ebben az esetben csak az tudná aktiválni akitől ellopták. Ez esetben viszont próbált visszacsinálni az üzletet

MerlinW
Az előző tulajnak kell deaktiválnia. link

[merlinw.org]

SötétBarom
Ha van egy használt iphone, ami hozzá van rendelve egy apple fiókhoz, azt ki lehet iktatni valahogy? Nem tudom aktiválni ezt a fost.

robotnyk
most hogy egész európában drágult minden apple termék, szerintem egy 10est nyugodtan rá lehet erre tenni. ha nagyon szép állapotban van, és nem túl régi, akkor akár 15 ezret is
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.03.11. 13:34:47
en is akorul adtam el ebayen

http://gaborszantai.co.uk/

ForzaInter
Attól függ hány éves. Én gondolkozok rajta, hogy eladom a 2 éves i5-met, de sztem 60-70 ezernél többet már nem ér.

Yo, Bitch!

GregSB
Ja

ez amugy iPhone only?

Angliaban nincs itt

GregSB
Itt van végre a Google Calendar app

Google Calendar by Google, Inc.
https://appsto.re/us/8XXm2.i

Kongy
16 gigás iPhone 5s-ek mennyiért mennek használtan jelenleg?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

GregSB
Bocs, mart kint van 😊

GregSB
8.2 elvileg ma jon

iPhone 6 plus bluetooth semmit nem talal, az mennyire normalis? Reset es network reset megvolt.

Rage47
én a Withings Activité Popot várom
GregSB
Nem, tuti nem tudnának csinálni. A Motorola, LG, Huawei mérnökei képesek rá, de az Apple mérnökei soha nem lennének képesek kerek órát csinalni. 😄

robotnyk
nekem egyébként volt okosórám, két dolog okozott örömöt: amikor megvettem, meg amikor sikerült eladnom :>
szucsy89
persze, az egy másik kényes téma, nem is mostanában fog szvsz megoldódni, már a telefonoknál is jó ideje megoldandó terület
robotnyk
jelen pillanatban a dizájnnál sokkal nagyobb probléma minden smartwatch esetében az, hogy a jelenlegi akku technológiával sokkal több kényelmetlenséget hoznak, mint amennyit megoldanak
szucsy89
ez is sokkal jobban néz ki mint a Watch

akinek fontos a design sztem nem fogja megvenni, csak az elvakult Apple fanok, bár abból is van "pár"
Tikal
Ha a huawei-nek sikerült akkor biztos az Apple-nek is sikerülne, ha akarnák... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
mivel a felhasználói felületet nem kör kijelzőre szabták, egyértelmű, hogy nem is nagyon illene abba bele.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt

passatgt

Jim Morrison
Úgy mondod mintha ismernéd az összes mérnököt akik az applenél dolgoznak, mi van akkor ha tényleg nem tudnak kerek okosórát csinálni?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Technológiai oldalról semmi akadálya nincs. Ha akarnának tudnának csinalni kerek órát.

Vékonyabbat akksi miatt nem tudnának. Igy is csak 1 napot fog kibírni. Egyebkent állítólag élőben nem vastag (legalábbis akik fel próbáltak a szeptemberi event után ezt állítják. Ki kell probálni élőben, felesleges spekulálni igy hogy meg nem is láttuk.

Tikal
Biztos akarták hogy hasonlitson az iPhone-ra, meg hogy kitűnjön a formájával, és ne legyen összekeverhető egy sima órával... értem én, csak ez a duci forma na...

Tikal
Apple Watch méretei kb 36,5mm széles és 42mm magas. Szóval nincs nagyon messze egy átlagos óra méreteitől ami 38mm.... de biztos igaza van, a kerek órán nem fértek volna el a nevek...

Tikal
OMG

Igen, ennyire hülye vagyok hogy azt hiszem nem tudnának...

Vékonyabbat tudnának, vagy azt is direkt ilyen vastagra csinálták, mert Ive szerint az a fasza? ...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.02.28. 23:41:19

GregSB
Nem akarok megvedeni, lehet ez csak blabla amit mond, de te komolyan azt hiszed hogy amikor 180 mrd dolláron csucsulnek, es a világ legjobb mérnökei sorban állnak hogy dolgozhassanak náluk, akkor nem tudnának megcsinalni egy kerek órát? :-))

Simán tudnának csinalni. De Dzsoni nem akar. Majd kiderül igaza lesz vagy sem.

Tikal
ja jó, majd meglátjuk mit mond mikor áttérnek körre, mert már meg tudják csinálni 😊

GregSB
Dzsoni erről ezt mondta (New Yorker magazinban megjelent cikkből):

“When a huge part of the function is lists”—of names, or appointments—“a circle doesn’t make any sense,” Ive said.

Tikal
Apple Watch elbújhat az új LG óra mellett design-ban.... kerek bazze!!!

amióta megvan, még nem volt napközben töltőn 😄

a kollégák használják a cégnél lévő töltőmet 5 és 5s-ek, mindig jönnek, hogy ha nem kell akkor elkérnék 😊

Az az igazság, amit elhiszel.

Jim Morrison
Lehet 😄 lopásgátlónak is jó az biztos!

GregSB
Érezte hogy androidos vagy 😄DD

Jim Morrison
Én media marktban meg akartam tapizni az iphone 6ot de megrázott és azóta se próbáltam meg kézbe venni, hogy milyen 😞 😄