45063
10255461851509447102.jpg
  • GregSB
    Apple szerint már iOS készülékek 50%-n iOS9 fut.

Ez elég komoly. Szerdán jött ki :D
  • oneal1
    köszi!
  • MerlinW
    Az egy éves gari mindkettőre érvényes (szolgáltató és hivatalos szerviz). Ha túl vagy rajra, akkor meg semmi értelme a T-hez vinni, csak lehúznának. Ha nincs már gari, akkor el lehet vinni nem hivatalos szervizbe is.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.20. 18:11:19
  • LoDMaSt
    T-Mobileban készüljön fel, hogy nagyon el akarják küldeni, szóval gyűjtsön mindenféle érveket, hogy miért nem viszi Apple boltba.
  • oneal1
    gariztatós kérdés:

egy cimborám mivel járna jobban?
    5s gariztatásról van szó, viheti ugye tmobilba meg istyle-ba is.

nyílván istyle gyorsabb, de van még ez a 90 napos gari? mintha a tmobile 1 évet adna, de fix-re nem tudom sajnos :S
  • Xing
    Van ötletetek ezt hol lehet engedélyezni?

http://www.macobserver.com/tmo/article/ios-9-use-two-fingers-to-manipulate-text
  • Jim Morrison
    Valószínűleg. Rányomtam a több infóra, de nem látom, hogy írná honnan szedte (csak a leírásra). Első netes találat viszont wikipedia cikk, valszeg onnan szedte igen.

1,2, 3.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.20. 13:21:56
  • GregSB
    Pró ahol rákérdeztem en is, a Siri a wolfram alaphabol szedte az adatot. A Google now mit használ? Wikipédia?
  • Jim Morrison
    meh, csak elírtam :)
  • GregSB
    Direkt azt kérdezted hogy "How is old", és nem azt hogy "How old is"? :-)
  • Jim Morrison
    tegnap frissítette apukám az ipadjét és a sirivel szórakozott. Aztán az egész ilyen kis kicsi házi siri vs google now tesztbe ment át.
    Elég érdekes lett az eredmény, a google now picit gyorsabb is volt, több mindent értett meg, ha félig angolul/magyarul kérdeztem mindkettőtől akkor azt általában a google now teljesen jól értelmezte.
    Ami érdekes volt, hogy mikor megkérdeztem, hogy How is old the Eiffel tower, akkor g now 128 a siri 126 évet írt. Ergó egyik az építkezés kezdetét, másik meg az építkezés végét mondta be :)
  • GregSB
    Én pár hete voltam iSytle szervizben, ott rákérdeztem és azt mondták oda is lehet vinni gariztatni a magyar Telekomos / Vodafoneos / Telenoros készülékeket.
  • LoDMaSt
    Itt elég sok mindenről írnak: http://www.macrumors.com/roundup/ios-9/
  • G_ArchAngel #42680
    Srácok, van valahol egy jó összefoglaló, hogy mi lett új az iOS9-ben?
  • MaRee
    Nem tudom, egy ezzel kapcsolatos szifon-os cikkben írták. Köszi a választ.
  • MerlinW
    Miért ne vihetnéd Apple szervizbe?
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.19. 22:08:53
  • LoDMaSt
    Köszi a választ, reméljük egyszer hozzánk is elérnek a funkciók.

MaRee: Viheted Apple boltba nyugodtan.
    Utoljára szerkesztette: LoDMaSt, 2015.09.19. 22:08:08
  • MaRee
    A kérdés az, hogy csak a szolgáltatóhoz vihetem a telefont, vagy Apple szervizbe is?
  • Tikal #42675
    és most mi döntsük el, hogy neked melyik a fontosabb? :)
  • MaRee
    Sziasztok!

iPhone 6-osom az utóbbi időben megbolondult, a hívásokat ledobálja, nem találja a wifi hálózatokat (ha igen akkor rácsatlakozás után sincs net), illetve a töltő csatlakozója nem mindig érzékeli, ha be van dugva. A telefon szolgáltatófüggő, szerintetek vigyem be a Telenorhoz, vagy egy iStyle-ba pl? A másodikat javasolták, hogy ott gyorsabb a javítás (esetleg csere), de valahol azt írják, hogy így csak a szolgáltatóhoz vihetem, ott viszont hosszabb folyamat.
  • k0trapali #42673
    UK vagyok én is. Ott van a News ha jobbra megyek, de News appom nincs. Barátnőmén meg van. Ez érdekes! Én szeretnék a News alá saját híreket rakni! Lehet valahogy?
  • Bercy #42672
    Nalam UK regio (valoban itt is vagyok) es vannak hirek angol weblapokrol. (Telegraph, sky)
  • Jim Morrison
    ah, azért kérdeztem csak, mert Google Now esetében beállíthatod a focicsapatokat, részvényeket, stb... eleinte talán az is csak angol nyelven működött, bár ha átállítottuk a telefon nyelvét minden elérhető volt.
  • MerlinW
    Klassz. Nálam meg van ikon és annyi...:/
  • passatgt
    nálam usa account, usa régió, de rohadtul nincs semmi a felső 4 ikonon kívül:D
  • G_ArchAngel #42668
    UK-ben sincs, minden josag US only
  • GregSB
    iOS 9 alatt is bugos szar Apple Music.

Sokkal stabilabb mint volt, meg kevesebb benne a hiba, de albumok offline lemetése még mindig össze-vissza működik nálam. Pl lementettem egy új albumot hogy offline is tudjam hallgatni, kb 1 napig működött is, utána 4 szám eltűnt a telefonról, majd az egész album. Most ott vagyok, hogy kiszedem a gyűjteményemből, visszarakom, rányomok hogy legyen offline is elérhető akkor semmi nem történik. Nem hajandó letölteni.

Ha ez nem fog javulni Októberig akkor engem elvesztenek, és maradok Spotifynál.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.19. 14:28:27
  • Tikal #42666
    wow, megfenyegette a Google, vagy megvette? :D
  • GregSB
    Bocs a nearby nincs ott, hibás állítottam régiót USA-ra
  • GregSB
    Valahogy igy nez ki ha USA-ban hasznalod a telefont:

Nekem ott van a nearby es a news is. Ebből nekem a news jelent meg, bár ma reggel óta valamiert eltűnt :)

Továbbá ilyen dolgokat kene hogy tudjon:

Nalam amíg magyarra volt állítva a régió semmi nem működött ezek kozul (kontaktra keresés se)

Amióta USA a régió azóta se tudja mindet, pl a stockra keresés meg az alatta levő "suggested sites" se mukodik, se a sport eredményre keresés, se az időjárás, se a videó keresés :/
  • GregSB
    Semelyik Store:

http://www.marco.org/2015/09/18/just-doesnt-feel-good

Erről lemaradtam :(
  • Tikal #42662
    Csak USA store....ennek mi értelme?
  • Tikal #42661
    az nekem crashelt már azelőtt is, Spotify szintén...
  • passatgt
    off the post = kapufás gól(2 oldalsó)
    off the crossbar = keresztléc kapufás gól(felső kapufa)
  • LoSA
    OFF:

Mond már el kérlek, hogy ezek mit takarnak?
    - off the post
    - off the crossbar
    Nem jövök rá.... :( Köszi!
    Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.09.18. 21:38:39
  • passatgt
    alap
  • LoSA
    Score hero! játékkal játszik valaki?
  • Solt
    Szerintem meg egyértelműen a fejlesztők hibája, bőven volt idejük arra, hogy normálisan működjön az APP. Érdekes, más fejlesztők még a hivatalos megjelenés előtt frissítették előre a programjaikat, hogy ne legyen gond. :)

5S-n nálam semmi gond... :)
  • Kongy
    Részben, részben meg a zseniális app fejlesztőké, akik nem voltak képesek egy iOS 9 fixet kiadni, ráadásul egy olyan appnál, amit milliók használnak naponta :) Másrészt meg megy a well done így is úgy is, mert ez az iOS 9 csak rontott az amúgy tökéletes rendszeren. Az animációk rendre beszaggatnak iPhone 6-on, a hülye keresés ablakoknak mindenfele semmi értelme.
  • Solt
    Ez ugye nyilván az Apple hibája... :D