45063
-
#42693 Apple szerint már iOS készülékek 50%-n iOS9 fut.
Ez elég komoly. Szerdán jött ki :D -
#42692 köszi! -
#42691 Az egy éves gari mindkettőre érvényes (szolgáltató és hivatalos szerviz). Ha túl vagy rajra, akkor meg semmi értelme a T-hez vinni, csak lehúznának. Ha nincs már gari, akkor el lehet vinni nem hivatalos szervizbe is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.20. 18:11:19 -
#42690 T-Mobileban készüljön fel, hogy nagyon el akarják küldeni, szóval gyűjtsön mindenféle érveket, hogy miért nem viszi Apple boltba. -
#42689 gariztatós kérdés:
egy cimborám mivel járna jobban?
5s gariztatásról van szó, viheti ugye tmobilba meg istyle-ba is.
nyílván istyle gyorsabb, de van még ez a 90 napos gari? mintha a tmobile 1 évet adna, de fix-re nem tudom sajnos :S -
Xing #42688 Van ötletetek ezt hol lehet engedélyezni?
http://www.macobserver.com/tmo/article/ios-9-use-two-fingers-to-manipulate-text -
#42687 Valószínűleg. Rányomtam a több infóra, de nem látom, hogy írná honnan szedte (csak a leírásra). Első netes találat viszont wikipedia cikk, valszeg onnan szedte igen.
1,2, 3.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.20. 13:21:56 -
#42686 Pró ahol rákérdeztem en is, a Siri a wolfram alaphabol szedte az adatot. A Google now mit használ? Wikipédia? -
#42685 meh, csak elírtam :) -
#42684 Direkt azt kérdezted hogy "How is old", és nem azt hogy "How old is"? :-) -
#42683 tegnap frissítette apukám az ipadjét és a sirivel szórakozott. Aztán az egész ilyen kis kicsi házi siri vs google now tesztbe ment át.
Elég érdekes lett az eredmény, a google now picit gyorsabb is volt, több mindent értett meg, ha félig angolul/magyarul kérdeztem mindkettőtől akkor azt általában a google now teljesen jól értelmezte.
Ami érdekes volt, hogy mikor megkérdeztem, hogy How is old the Eiffel tower, akkor g now 128 a siri 126 évet írt. Ergó egyik az építkezés kezdetét, másik meg az építkezés végét mondta be :) -
#42682 Én pár hete voltam iSytle szervizben, ott rákérdeztem és azt mondták oda is lehet vinni gariztatni a magyar Telekomos / Vodafoneos / Telenoros készülékeket. -
#42681 Itt elég sok mindenről írnak: http://www.macrumors.com/roundup/ios-9/ -
G_ArchAngel #42680 Srácok, van valahol egy jó összefoglaló, hogy mi lett új az iOS9-ben? -
MaRee #42679 Nem tudom, egy ezzel kapcsolatos szifon-os cikkben írták. Köszi a választ. -
#42678 Miért ne vihetnéd Apple szervizbe?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.19. 22:08:53 -
#42677 Köszi a választ, reméljük egyszer hozzánk is elérnek a funkciók.
MaRee: Viheted Apple boltba nyugodtan.
Utoljára szerkesztette: LoDMaSt, 2015.09.19. 22:08:08 -
MaRee #42676 A kérdés az, hogy csak a szolgáltatóhoz vihetem a telefont, vagy Apple szervizbe is? -
#42675 és most mi döntsük el, hogy neked melyik a fontosabb? :) -
MaRee #42674 Sziasztok!
iPhone 6-osom az utóbbi időben megbolondult, a hívásokat ledobálja, nem találja a wifi hálózatokat (ha igen akkor rácsatlakozás után sincs net), illetve a töltő csatlakozója nem mindig érzékeli, ha be van dugva. A telefon szolgáltatófüggő, szerintetek vigyem be a Telenorhoz, vagy egy iStyle-ba pl? A másodikat javasolták, hogy ott gyorsabb a javítás (esetleg csere), de valahol azt írják, hogy így csak a szolgáltatóhoz vihetem, ott viszont hosszabb folyamat. -
#42673 UK vagyok én is. Ott van a News ha jobbra megyek, de News appom nincs. Barátnőmén meg van. Ez érdekes! Én szeretnék a News alá saját híreket rakni! Lehet valahogy? -
#42672 Nalam UK regio (valoban itt is vagyok) es vannak hirek angol weblapokrol. (Telegraph, sky) -
#42671 ah, azért kérdeztem csak, mert Google Now esetében beállíthatod a focicsapatokat, részvényeket, stb... eleinte talán az is csak angol nyelven működött, bár ha átállítottuk a telefon nyelvét minden elérhető volt. -
#42670 Klassz. Nálam meg van ikon és annyi...:/ -
#42669 nálam usa account, usa régió, de rohadtul nincs semmi a felső 4 ikonon kívül:D -
G_ArchAngel #42668 UK-ben sincs, minden josag US only -
#42667 iOS 9 alatt is bugos szar Apple Music.
Sokkal stabilabb mint volt, meg kevesebb benne a hiba, de albumok offline lemetése még mindig össze-vissza működik nálam. Pl lementettem egy új albumot hogy offline is tudjam hallgatni, kb 1 napig működött is, utána 4 szám eltűnt a telefonról, majd az egész album. Most ott vagyok, hogy kiszedem a gyűjteményemből, visszarakom, rányomok hogy legyen offline is elérhető akkor semmi nem történik. Nem hajandó letölteni.
Ha ez nem fog javulni Októberig akkor engem elvesztenek, és maradok Spotifynál.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.19. 14:28:27 -
#42666 wow, megfenyegette a Google, vagy megvette? :D -
#42665 Bocs a nearby nincs ott, hibás állítottam régiót USA-ra -
#42664 Valahogy igy nez ki ha USA-ban hasznalod a telefont:
Nekem ott van a nearby es a news is. Ebből nekem a news jelent meg, bár ma reggel óta valamiert eltűnt :)
Továbbá ilyen dolgokat kene hogy tudjon:
Nalam amíg magyarra volt állítva a régió semmi nem működött ezek kozul (kontaktra keresés se)
Amióta USA a régió azóta se tudja mindet, pl a stockra keresés meg az alatta levő "suggested sites" se mukodik, se a sport eredményre keresés, se az időjárás, se a videó keresés :/
-
#42663 Semelyik Store:
http://www.marco.org/2015/09/18/just-doesnt-feel-good
Erről lemaradtam :( -
#42662 Csak USA store....ennek mi értelme? -
#42661 az nekem crashelt már azelőtt is, Spotify szintén... -
#42660 off the post = kapufás gól(2 oldalsó)
off the crossbar = keresztléc kapufás gól(felső kapufa) -
#42659 OFF:
Mond már el kérlek, hogy ezek mit takarnak?
- off the post
- off the crossbar
Nem jövök rá.... :( Köszi!
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.09.18. 21:38:39 -
#42658 alap -
#42657 Score hero! játékkal játszik valaki? -
Solt #42656 Szerintem meg egyértelműen a fejlesztők hibája, bőven volt idejük arra, hogy normálisan működjön az APP. Érdekes, más fejlesztők még a hivatalos megjelenés előtt frissítették előre a programjaikat, hogy ne legyen gond. :)
5S-n nálam semmi gond... :) -
#42655 Részben, részben meg a zseniális app fejlesztőké, akik nem voltak képesek egy iOS 9 fixet kiadni, ráadásul egy olyan appnál, amit milliók használnak naponta :) Másrészt meg megy a well done így is úgy is, mert ez az iOS 9 csak rontott az amúgy tökéletes rendszeren. Az animációk rendre beszaggatnak iPhone 6-on, a hülye keresés ablakoknak mindenfele semmi értelme. -
Solt #42654 Ez ugye nyilván az Apple hibája... :D