iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
beszarás, hogy még mindig nincs iPhone 6 dock station. Egyet találtam csak ami szóba jöhetne, de sajna nem távirányítós, pedig azt nem bánnám.. Gravitas dock

A legjobb ez lett volna, de sajnos nem megy iPhone 6-tal 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bercy
Szerintem csak iPad-ra jott ki 1 eve nem pedig iPhone-ra.
maffioso
Múlt héten lett leadva szerdán a telefon a westendben, 3-4 napot mondtak. Most mi a bánatom van, telefonáljak vagy várjak? Akksicsereprogram miatt egyébként.

\"If in doubt, flat out!\"

Egy éve jött ki...

http://gaborszantai.co.uk/

A Hearthstone kijött Iphone-ra , egész jól játszható még 5s méretben is.
GregSB
WWDC 2015, Juni 8-12
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.04.14. 19:14:26

GregSB
Kijott iOS 8.4 beta, új zenealkalmazással

WWDC-Ig lesz betaban (június), ahol be fogják jelenteni a Beats felvásárláson alapuló streaming szolgáltatást is.

Fotók alapján több helyen a Sporifyta hajaz (Mini player lent, maximiseolt nemzetben a bal felsö sarokban levő lefelé nyíl)

GregSB
Tenyleg, rohadt szemetek ezek mert visszamenőlegesen nem raknak bele minden újítást a 2G-s szifonig!!!4
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.04.13. 18:51:24

SötétBarom
Nem elég prémium ahhoz, hogy beletegyenek egy filléres lófaszt. 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nem tudja, mert nincsen benne a méréshez szükséges M7 vagy M8 motion szenzoros ko-processzor.
Az 5C semmiben sem tud többet, mint egy iPhone 5, sőt!

Az 5S M7 illetve a 6 és 6p M8 co-processorral van ellátva így ők tudják figyelni a lépést illetve emeletet a motion sensorral.

Az az igazság, amit elhiszel.

GregSB
5 / 5c tudtommal nem tud lépést számolni. 5s-tol felfelé van pedometer a szifonokban.

Az iPhone 5C is tudja mérni a lépéseket és az emeleteket az EGÉSZSÉG alkalmazással?
Ha igen akkor miért nem tudom programon belül beállítani hogy az adott készülék küldi majd a programnak az adatokat?
Erre gerjed 😄

Az az igazság, amit elhiszel.



GregSB
Érdekesség:

Facebook csinált https://www.messenger.com-ot, ami browserből teszi elérhetővé a messengerüket. AMi érdekes, hogy iOS7 dizájnt rakták a weblapra is.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

És valami ingyenes program?
passatgt
OSX-en simán usb-n rádugod, QuickTime Player-ben pedig alt+cmd+n, és kiválaszod az iphone-t forrásnak. Tükrözni fogja a képet, így telefonon simán elindítod kamerát és látod a gépen.

Vagy AirPlay-en tükrözöd a gépre, van macre és windowsra is program, pl airserver
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.04.04. 13:46:31

Hali
Esetleg tud valaki olyanról,hogy egy állványra felszerelem az iPhone 6 Plust,rákötöm azt egy laptopra és nem a telefon memóriájába menti a készítendő videó hanem a laptopra küldi egyből!
GregSB
Ha valakinek nehezen megy az angol, akkor k gyorsan kezdjen el tanulni 😄 Addig is itt egy magyar nyelvű összefoglaló:

http://imagazin.hu/az-apple-watch-titkos-tortenete/

"Az egész dolog iróniája, hogy pont az ellen küzd az Apple Watch, amit az iPhone indított el. Az Apple eddig olyan eszközöket tervezett, amik megragadják a figyelmünket. Most egy olyat szeretnének csinálni, amit nem akarunk – nem tudunk – órákon át folyamatosan használni, kiszűri a zavaró információkat és csak a valódi lényeget jeleníti meg. Ráadásul kevésbé zavaró, a mindennapi társas interakcióink szempontjából kevésbé tolakodó módon. Az Apple okozta a „problémát”, és most az Apple próbálja megoldani azt."

GregSB
"Take the feature called Short Look: You feel a pulse on your wrist, which means you’ve just received a text message. You flick your wrist up and see the words “Message from Joe.” If you put your wrist down immediately, the message stays unread and the notification goes away. If you keep your wrist up, the message is displayed on the Watch’s screen. Your level of interest in the information, as demonstrated by your reaction to it, is the only cue the Watch needs to prioritize. It’s interactions like this that the Watch team created to get your face out of your tech."

Az ilyen kis apró dolgok miatt lesz ez is egy erdekes készülék.

rastaman
nekem 3 nap alatt cserélte az Almárium Pro személyesen intéztem, postát nem tudom. hívd fel őket.
Utoljára szerkesztette: rastaman, 2015.04.03. 22:17:10

maffioso
1, A gyári akksicsereprogram kb hány nap alatt cseréli ki az akksit? Visszafele postázzák?
2, Akinek tetszik az vegye meg a motorsport manager-t, mert én speciel nem tudom letenni.

passatgt
GregSB
Nehéz kérdés. Egyrészt tenyleg messze van, es tudjuk hogy az elején mindig óriási az igény ra -> heteket is várni kell ra sokszor. Szóval a szeptemberben bejelentett telefon lehet csak októberben jelenik meg nálunk, es mire sorra jutsz mar lehet november / december lesz.

Ugyanakkor azt pletykálják hogy a S széria idén meg fogja kapni a ForceTouch technológiát (ami az órában van es új MacBookokban, ha erősebben nyomor a képernyőt az külön ficsoroket hoz elő)

Nem lehetetlen, tavaly elott is kapott az S széria egy új tecnologiat: az 5s-be debütált a TouchID.

Köszi 😊



robotnyk
nekem nem erős oldalam a türelem, szóval nem. főleg ha itthon veszed, az a szeptember (vége) inkább október vége, szóval több mint fél év...
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.04.01. 18:36:47
passatgt
2-3 évig még az 5s is bőven jó, nemhogy a 6

Szeretnék megint venni egy iPhone-t olyan 2-3 évre.
Az S-es szériák valahogy jobban bejöttek eddig. Ti megvárnátok a szeptembert a vásrlással?
Utoljára szerkesztette: Xing, 2015.04.01. 18:20:57



GregSB
Claimed ‘iPhone 6C’ rear shell leaks, lends further credence to rumors of new 4-inch model

passatgt

<#banplz>

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni OTDK dolgozatomhoz a következő kérdőív kitöltésével. Minden kitöltéssel hozzájárultok a sikeremhez!
köszönöm előre is !
http://goo.gl/forms/9dsxJNtwCU
Dzsega
Láttatok már ilyen hibaüzenetet?
Nem hozható létre apple id
Invalid device while updating mme delegate account

Saját apple id-val be tudtam lépni...
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.03.20. 07:12:07

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Mondjuk ezt elolvasva én nem csodálkozom hogy a fejlesztők ezt az utat választják:

“How I got 2.3 million app downloads (without spending a cent on marketing)” by Stuart Hall https://medium.com/p/f4823b6bc779

Minden szempontból a legjobb üzleti modell, ha ingyen adod az appot, és IAP-ot kinálsz mellé.

GregSB
Sajnos az lesz.

robotnyk
remélhetőleg nem F2P...
GregSB
Ez elég jól fog kinézni

Igen

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

maffioso
T-nél még mindig 15k körül függetlenítenek?

Sziasztok! Tudom, hogy nem igazán idevaló, de kérlek segítsetek hozzá az OTDK dolgozatom sikeréhez, a kérdőívem kitöltésével, mely a Terméktervezés jelentősége az iPhone-ok piacán címet viseli. Nagyon hálás lennék minél több kitöltőnek!! Előre is köszönöm! 😊
http://goo.gl/forms/KGF2I6XkvH
Tikal
OMG OMG OMG

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Botond
Még a végén megtudják milyen vicces fotót osztasz meg facsén és már jönnek is érted a drónok. -.-
Kongy
Szerintem holnap adom is el az i6-ot. <#nevetes2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kongy
Én tavaly nyáron vettem ÚJ Telekom függő 5S-t 140eFt-ért vaterán, de aztán 1 héttel később láttam 130-ért is.. szóval lemegy az, nem kell félni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

oneal1
na de nyárra se esik le az ára 130-ra, max a használté, de azt is kétlem....

na mindegy remélem hogy az ilyen minél hamarabb bebukik és nem tud senkit átcseszni

!Forza Ferrari!

rooney8
hardverapró, vatera, beszéljükmac

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LoSA
Hol lehet érdemes szétnézni, használt iPhone-k után?!

Kongy
130-ért jó lenne iPhone 6-ot kapni, majd nyáron kb arra a szintre esik az ára, de most... 😄
Vagy csaló, vagy lopott telefon(ok)ról van szó.

oneal1
Apple iPhone 6 16gb - 129.990Ft
Apple iPhone 6 64gb - 145.500Ft
Apple iPhone 6 128gb - 165.800Ft

Apple iPhone 6Plus 16gb - 142.500Ft
Apple iPhone 6Plus 64gb - 163.200Ft
Apple iPhone 6Plus 128gb - 179.990Ft

azért na 😄

!Forza Ferrari!