iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amugy van valami weboldal, ami osszegyujti az uj, kimagasloan jo appokat, jatekokat? Mert az Apple kiemelt kinalata hetrol-hetre gyengebb. Jatekot hetek ota nem toltottem le vagy ha igen, 5 percnel tovabb semmi nem huzta.

http://gaborszantai.co.uk/

Kongy
Egyet kell értenem. Ha én nagy képernyőt akarok, akkor előveszem az Air 2-t. Minden másra tökéletes az 5s is. Még a 6 Plus is eltörpül egy iPad mellett szóval nem értem mire ez a nagy nyálazás a nagy kijelzőre 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kell a francnak 6 plus, meg csak a kezembe sem vennem. Nekem a tokeletes kijelzo a 4/4s volt. Tokeletesen atertem, lattam mindent, amit mobilon latni kell, surgos emailt meg tudtam irni rajta, stb. Ha nagy kijelzo kell akkor ott a tablet, szoval engem ezzel a huu de nagy a kijelzoje dologgal nem lehet megvenni, mert nekem ez nem elsodleges preferencia

A feneket bir ki egy napot 😄
Mivel sokkal jobb, mint az 5-os, le sem teszem, mindent ezen csinalok, amit lehet, igy szepen lemerul estere - igaz ugyanennyi hasznalat mellett az 5-os 4 orat birt volna 😊

jugen
Iphone 4-hez tudtok ajánlani jó autós kihangosítót?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

- a nagyobb kijelző abszolút értékben jobb
- az akku idő több mint duplája, nem kell minden nap töltened, ugyanolyan felhasználás mellett - 2-3 napot kibír
- ha kipróbálsz egy 6 plus-t, utána az lesz az érzésed, hogy az 5 kijelzője olyan kicsi, hogyan tudhattam eddig ezen használni az iOS-t?

Az az igazság, amit elhiszel.

GregSB
Apple announces media event for March 9

Botond
Air meg a mini2-3 az ugyanaz a hw, szóval nem valószínű.
Nekem sima Air van, nem tudom, nem erzem, hogy erosebb lenne, mint a telefon. Asszonynak Mini 3 van, szerintem az gyorsabban reagal mindenre, mint az en nagy Air-em.

Kongy
Akkor mégis csak sokat jelent az a 64 bites chip, mert az 5s-nél ilyen gondok nincsenek. Legalábbis nálam Air 2-vel összehasonlítva is úgy megy minden, mint a vaj. Igaz, játékokban az Air 2 viszi a prímet.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

biztos, hogy lassulni fog - nekem az 5-os annyira lassu volt a 6+-hoz kepest, hogy komolyan elkezdtem sajnalni szegeny telefont 😞

Kongy
Ennyi erővel 1,5 év múlva a 6-os is lassulhat.. 😊

Én amúgy 2 okból maradtam az 5s mellett: nekem ez a méret megfelelő, illetve mert a 6-os hátlapja iszonyat ocsmány szerintem. Meg amúgy van egy iPad Air 2-m, és nem elhanyagolható, hogy gyorsabb a 6-nál... 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.26. 14:35:34

köszi a válaszokat!
az 5s nekem is jobban tetszik, szerintem sokkal elegánsabb, kifinomultabb.
Viszont attól félek, hogy most megveszek egy 1,5 éves modellt, és 1,5 év múlva ott leszek, hogy már a 6s-t váltja a 7, és az 5s lassú lesz megint.
Hozzátartozik, hogy nem szoktam váltogatni a telókat évente. Eddig volt egy 3g-m, 3éven át, majd most egy 4s, lassan 3 éve. De már sajnos borzasztóan lassú 😞

btw, egy 4s vodafone függő 3éves telefont mennyiért lehet most elpasszolni? Végig fóliázva volt, nincs karc, sérülés.

Én pár hete vettem 5s-t és biztos, hogy a 6 sok mindenben jobb, de amikor egy 5s van a kezedben, akkor nincs az az érzésed, hogy bármit is csinálhatna jobban, szerintem ez a lényeg.

Én azért választottam, mert
-nekem a 6 túl nagy
-ennek a dizájnja jobban tetszik
-olcsóbb
Dzsega
Nem.
Én is egy 5S-t fogok venni (igaz, ősszel és csak akkor ha nem adnak ki egy minit...)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Jim Morrison
Nem lenne butaság.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sziasztok!
mennyire lenne nagy butasag 5s-t venni mostanaban? azt hallom a 6 minden tekintetben sokkal jobb, akksit illetoen is. azonban azert az a 220 brutal ar szerintem, egy 5s meg 150 korul talalhato mar. koszi
(az ilyen handras fele instant get mert a legujabb, stb. kommentekkel hagyjatok legyszi 😊 )

Defenders talan a legszebb, legosszetettebb TD, en nagyjabol 20-30 TD-t jatszottam vegig, de ez maradt legtovabb az iPad-on.

Egy fillert nem koltottem ra, siman vegig lehet jatszani IAP nelkul.

Dzsega
Nézd meg a beállításoknál: általános-> kisegítő leh-> hanghívás átirányítás.
A voice controlt akartam kikapcsolni mikor megtaláltam ezt. Sajna a voice control nincs még meg... (Gyerek pinnel zárolt telefonon felhívta az ismerősömet voicecontrol használatával....)

Dzsega
Fuhú! Köszi a tippeket!
Néhány üzleti megoldásával akad problémám (megvenni a játékot majd még pluszba iap is! Utálom az ilyent...)
Fieldrunners ingyenese jön lefele azt kipróbálom, a jelly-n meg az anomaly-n erősen gondolkodom.

Botond
Toy soldiers1-2-3-4, ibomber pacific az én kedvenceim a stílusban.
PvZ, Kingdom Rush sorozat, Fieldrunners 2, Elf Defense, Jelly Defense

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

robotnyk
anomaly defenders, anomaly 2? kingdom rush sorozat?
Dzsega
Tudtok valamilyen jó kis Tower defense játékot?
Az sem baj ha fizetős, csak megérje.
Nézelődök már egy ideje, de képek alapján egyik sem fogott még meg...
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.02.22. 13:26:57

precision
fotók appban van egy nemrég törölt album (lomtár a fotók, videók részére) onnan is töröld őket

Bazinga!

Sziasztok!

Hogyan tudok törölni fotót, videót. Valószínűleg hibát követtem el, mert manuálisan, PC-ről töröltem videókat. Eltűnt ugyan a mappából, de a hely nem szabadult fel. Mit tudok tenni?

Köszi!

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

szucsy89
😄 azé' a hátteret legalább átvariálhatták volna

Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2015.02.19. 17:56:52
passatgt
Próbáld meg kitörölni kocsiban meg telefonon is és párosítsd újra őket. Nekem is 6 van és mindegy hol veszem fel, Car Kit-re rakja, mindaddig, amíg össze vannak kapcsolódva.

AZ a gond, hogy ott veszem fel, mégse az az alapértelmezett. Pedig 4S-nél nem volt ezzel gond. Ezért nem értem, most miért van problémám a 6-al.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Dzsega
Ilyennel nekem is akadt problámám már. Ha nem a telefonon veszed fel, hanem az autós kütyün akkor az lesz az alapértelmezett hang és boldogság lesz.

Kérnék egy kis segítséget.
Van egy i6-om, i4S-röl lett cserélve. A kocsiban van egy LCD-s multifunkciós ketyere, Amin van Bluetooth kihangosítási lehetöség. A 4S-nél nem volt probléma, összekapcsoltam a kütyüt a telefonnal, ment rendesen a kocsiban telefonálás kihangosítással, automatikusan a kihangosítóra tette a hangot a telefon.
Az i6-nál az a problémám, hogy ha csörög a telefon és felveszem, akkor a kihangosító nem jön automatikusan utána, hanem nekem kellene átállítanom a hangforrást telefonról CAR KIT-re.
Valakinek van ötlete, hol lehet ezt beállítani/átállítani? Az autós kütyü egy Dynavin BWM E46-os modellhez.

Köszi a válaszokat elöre is.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nem volt meg sajnos.

GregSB
Egyelőre még nem érhető el direktben ha rákeresel, de a "Purchased" listából le tudod tölteni ha mar 1x megvolt.

a UK store-ban nincs
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.16. 16:17:36

a UK store-ban nines

passatgt
újra van VLC

Dzsega
Csak az i6, a korábbiak függetlenek.

MerlinW
Igen. Ha nincs hűség 5k körül függetlenítik.

[merlinw.org]

Olyan kérdésem van, hogy a szolgáltatótól (Telenor) vásárolt Iphone-ok függőek?
Kongy
Nem tudom, ez a gariztatás is olyan, hogy valaki kis apróságokért visszaviszi. Én 1 évig használtam pixelhibás tabletet, semmi gondom nem volt vele, azért a 4 fényes pixelért nem akartam a tortúrát, hogy ne legyen gépem hetekig... Így vagyok amúgy a telómmal is. Ha nincs olyan baja, ami meggátolja a működését, akkor én nem foglalkozok vele. Apple cuccokban kifogtam egyszer egy olyan iPhone 4-et, ami egyáltalán nem rezgett. Na, azt egy idő után meguntam, és visszavittem.

Egy ev garancia az alap + 2 ev AppleCare, ha megveszed, igy 3 eved lesz.

"ki kell fizetned külön😊" ezt hogy érted?
MerlinW
Mindenhol adnak 2 év garit, csak ki kell fizetned külön😊

[merlinw.org]

"Bárhol ahol a legolcsóbb és adnak garanciát..."
egy kicsit kijavítanám: "Bárhol ahol a legolcsóbb és adnak 2 év garanciát..."
Az MM esetében amióta neten is lehet náluk rendelni, sokat javultak az árak... még egy 1000 forintos játék DVD-t is ingyen házhoz hoztak. Érdemes vásárlás előtt náluk is körülnézni.

www.smart-bus.hu

Kongy
MMben sem dragabb sokkal mint mashol. ipad air 2 pl egy hajszalnyival dragabb extreme digitalban (16gigas) de ez csak egy pelda. MM viszont biztos visszaveszi es adnak ujat barmi hulyeseggel visszaviszed. tapasztalatbol mondom😊

MerlinW
Gyorsan néztem (bolti!) árakat és érdekes módon az MM a legolcsóbb (olcsóbb, mint az iStyle). Szóval ott is veheted.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.06. 16:38:12

[merlinw.org]

MerlinW
Bárhol ahol a legolcsóbb és adnak garanciát. MM speciel az egyik legdrágább üzletlánc, mondjuk az Apple termékeknél lehet, hogy ez a probléma nincs jelen.

[merlinw.org]

szucsy89
nem, ott a legdrágább kb.