45063
10255461851509447102.jpg
  • MerlinW
    hmm..
  • oneal1
    Iphone 5S nagyon baba a frissítés, mintha gyorsabb lenne

Asszony 4S en azt mondja csodát művelt!:) megnéztem , kb feltámasztotta a frissítés a telefont!
  • passatgt
    Nem tudom, hogy 3d touch-ban van e ilyen, de a szövegtörlés gombot ha most nyovatartod, egyesével töröli karaktereket folyamatosan. Ha erősen megnyomod, akkor meg kitörli az egészet. Remélem van benne ilyen:)
  • MerlinW
    5/5S-re ne nagyon telepítsétek. Lassabb.. érezhetően lassabb..:/
  • robotnyk
    lehet, de a public betát már használom...
  • G_ArchAngel #42608
    Ha rákerestek, világszerte hiba és nem eseti, hanem tömegeknek. Ez van, majd holnap jó lesz.
  • Kongy
    iPhone 6-on szintén hibával dob ki sokadjára is.
  • oneal1
    itthon egy ipad, két iphone,

ipaden megy a frissítés, mindkét iphone-on hibával kidob az elején...nektek?
  • GregSB
    Megjelent 19:00-kor az iOS 9
  • GregSB
    9.1 az iPad Proval egyutt fog kijönni, es azzal kapcsolatos fícsörök lesznek benne.

Egyebkent valszeg nem érint senkit a topocbol, de elhalasztják a WatchOS2 kiadását egy bug miatt.

Vagy van valakinek órája a topicban? :)
  • robotnyk
    én már 9.1et használok :D
  • GregSB
    Ha meg abszolút Zen nyugalomra vágysz, akkor megvarod a 9.0.1-et (pár hét). Public béta ide-oda, tuti lesznek hibák a 9.0-ban.
  • GregSB
    Ha el akarod kerülni az idegeskedest akkor nem foglalkozol vele ma. Előző évek alapján tuti hogy órákig túlterheltek lesznek a serverek. Holnap reggel gyorsan fel fog menni.

(Lehet mar ma keso este is, 10-11 korul)
  • robotnyk
    7 körül szokott
  • oneal1
    lehet tudni hogy hány óra körül érkezik a frissítés?
  • MerlinW
    Távirányító? Kiabálj. Siri figyel rád:)
  • LoSA
    Azt hittem, hogy lesz 4"-os verzió, de sajna nem....
  • Tikal #42596
    vagy apple tv-t vagy airport express-t :)
  • GregSB
    "tehát ha zenét hallgatok akkor mindig oda kell menni a telefonhoz ha léptetni akarok vagy bármi.."

Vegyél Apple Waccsot :P
  • Tikal #42594
    már nincs távirányító mint régen volt, tehát ha zenét hallgatok akkor mindig oda kell menni a telefonhoz ha léptetni akarok vagy bármi.. plusz alig van tömege és egy kézzel nem tudod róla levenni a telefont, vannak ettől sokkal jobb dokkok is, igaz drágábbak is. Nekem ezek miatt nem jött be, de lehet ez mást nem zavar..
  • Rage47
    miért szarok?
  • Tikal #42592
    kár hogy szarok...
  • GregSB
    Új szifon dokkolók is 4 színben lesznek kaphatók.

Kép link
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.09.14. 15:27:43
  • GregSB
    Lesz rá lehetőség, igen.

Azt azért hozza kell tenni hogy default ez ki van kapcsolva, neked kell bekapcsolni a menüben.
  • GregSB
    Manuálisan kell resetelni
  • Tikal #42588
    A lista végén van egy reset, 10-én vagy nem tudom mikor van számlázás, nyomsz egyet.
  • Jim Morrison
    igen, de ez total nem? nem pedig egy beállított dátumtól, hanem az alkalmazás telepítésétől?
  • Tikal #42586
    settings »»» cellular, itt szerintem azt mutatja melyik app mennyi netet használt.
  • Jim Morrison
    Nővérem kapott 1 sms-t, hogy majdnem átlápte a mobilnet csomagját (majdnem 2 giga, 5 nap alatt).
    Viszont semmi olyat nem használt, amit eddig ne, és most kvázi egyből le is mobilnetezte a csomagját. Azt mondja, hogy ios úgy méri az adatforgalmat, hogy felteszel egy appot és onnantól végig (tehát az összes eddigi forgalmát egy appnak akár az elmúlt 1 évben).
    Resetelni manuálisan lehet. Én nem tudom, de nekem sántít, mert mintha be lehetne állítani adatforgalmi ciklus kezdetét, de akkor nem nullázódik le magától?
    Vagyis ha szeretné rendesen figyelni melyik app mennyit fogyaszt, akkor mindig az új ciklus első napján nulláza le az adatokat?
    most letöltötte ezt, de kicsit kételkedem az app sikerében, nem tudom most egy alkalmazás hozzá férhet e ilyen információkhoz (vagy már nem olyan zárt a rendszer?)
  • Jim Morrison
    ios-9-boasts-of-improved-security-but
  • MerlinW
    Ha a videóra reagáltál, az egy Cydia-s app, ami imitálja az iOS9-es touch feature-t iOS8-on.
  • szucsy89
    hát engem ez a cucc nem győzött meg, úgy érzem hogy annyira erőlködtek hogy valami újjal el tudják adni az S-eket

mondjuk az biztos hogy enélkül kb. kiadtak volna mégegy 6-os szériát kis túlzással
  • GregSB
    Egyebkent a ezen ingyenes az Infinity Blade III
  • GregSB
    3D Touch kifejlesztése Applenél
  • Jim Morrison
  • MerlinW
    "150g lett maradhat?" :)
  • Jim Morrison
  • Rage47
    6s-nél már mindig be lesz, igaz?
  • GregSB
    Csak akkor ha töltőn van a telefon :)