iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
amúgy: Építettem egy Guild Hall-t.. az udvarán kis emberkék állnak harci ruhában, meg ilyen gyakorlóbabák.. és amint készlett az építés kiírta, hogy "Out Questing: 15h 34m".. szóval 15ésfél óra múlva lesz valami😮
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Zomil, koszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egy Dolgot nem értek 6. szintû vagyok és elvileg a Brown Cottage hazat 6. szintõl lehet venni ramegyek esz at irja hogy "You must complete additional objectives to built this item" Mit kell teljesitenem vagy fejlesztenem hogy meg tudjam venni?? Meg itt olvastam Kuldetesrõl azt honnan tudom milyenek vannak?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tehát a következõt szeretném tenni: autórádióba bedugom a kis kütyüt 3,5es jack-el. Telefont és a kütyüt összepárosítom bluetoothon keresztül. Így hallom az autórádióban a telefonon megszólaltatott zenét, illetve hívás esetén a telefonálót, és a beépített mikrofonnak köszönhetõen pedig beszélni is tudok a hívóval.
*Posse*T.W.D*
Na en is kiprobalom a jatekot! Felvettelek titeket: Zomil,Torzonborz,ColdF92,Eschato,Kisbe
A kérdésem a következõ ha elátogatok hozzatok akkor ott mit lehet csinalni?? vagy Miért jó hogy vannak szomszédjaim?
nah hát megvan az iphone 3g-m 😊 ez az elsõ érintõsöm de nagyon tetszik. 😊 az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok e hogyan tudom azt elérni hogy csak wifi-n keresztük csatlakozzon az internetre... 3g vel illetve máshogy ne, mert ugye az pénz pénz pénz.. ha pl felmegyek a netre wifin és véletlen kimegyek a hatókörön akkor autómatikusan átkapcsol... :S
Szerencsére ilyen hibát nem követtem el, de amint látom még ezt is elég nehéz lehetett összehozni, még ennyi idõ után is csak félmegoldást tudtak kiötölni. Remélem a 3.2-vel nem lesz már ilyen gond, gondolom az már nem csak ilyen kamufrissítés lesz mint ez...
[merlinw.org]
továbba:
beszeljukmac.com
hardverapro.hu
ha itt nem tudod eladni, akkor sehol 😊
Bazinga!
Vagy ha nem is érdekel senkit akk tundátok olyan címet mondani pesten ahol bevesznek ilyeneket?
Elõre is köszönöm!
Zomil : nekem se adja meg azt a küldit . vagy késõn frissül vagy bugos.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Én hiába megyek a ti városotokba és nyomok az open feliratos épületre, majd felbérellek titeket nem adja meg, pedig ki is irja, h megkaptam a cuccot :S
Engem Zomil néven megtaláltok