iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

harlond
Cydiába-n emgvolt, csak kicsit sok a találat a wifi szóra 😄 és kicsit szegényes a leitás...😊 de azt sem tudom hogy ez util e vagy vmi icon theme :S

REPS0L
hát jailbreakelést megcsinálom neked 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

gagax
Hali! Valaki pls help! Kecskemét vagy környékén tud valaki olyat aki foglalkozik iPhone 2G szerelésével?

Gondolom csak az Appstore-ba vagy Cydiába kéne 1 "wifi" keresést csinálnod. Ha ott nincs akkor sehol, ilyen egyszerû 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

harlond
tudom hogy egyel, de az lényegtelen, nem azért akarom hanem hogy könnyen megtalálható legyen... pl apám ha használja akkor könyebben megtalálja. szal van iylen?😊

Arcor
Ha az asztalon a Home screent erted akkor max egy tappal rovidited le a dolgot, ugyanis ha az elso oldalon van a Settings abban egybol ott van legfelul a wifi.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

harlond
esetleg azt megtudjátok mondani hogy van e olyan alkalmazás ami kirakja a wifi ikont "asztal"ra? hogy ne kelljen bemenni mindenhova hanem egy érintéssel elérhetõ legyen?

Törölt felhasználó
sztem csak dísz..
amúgy: Építettem egy Guild Hall-t.. az udvarán kis emberkék állnak harci ruhában, meg ilyen gyakorlóbabák.. és amint készlett az építés kiírta, hogy "Out Questing: 15h 34m".. szóval 15ésfél óra múlva lesz valami😮
harlond
igazából lassan már nem, 2napja van meg és még nem volt olyan hely ahol ne tudtam volna wifire csatlakozni, bevásárló központban van, plázában van. ma a lakótelepen sétálva is találtam több kódolatlant is 😊

Zomil
We Rule-al kapcsolatban: az elsö lapon lévö épületeken kivül(köbánya, stb.) a többi lapon lévö dolognak van vmi haszna is v csak diszitik a területed(gondolok itt a fákra, folyora, bannerre)?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GregSB
iPhone net elõfizetés nélkül olyan, mint a Dallas Bobby nélkül. De ezt már aszt hiszem párszor kitárgyaltuk itt 😛

Arcor
Penzt + Xp-t kapsz erte.

LoDMaSt
nem

@ Hellomarci

harlond
amugy ugy értettem a kérdést hogy ha ott világit akkor már adatforgalom is van?

harlond
kereken 0-ra!!! :-D

Az adatforgalomért fizetsz, nem azért hogy lassú edge-n vagy gyors 3g-n netezel 😊 az meg attól függ mennyi adatforgalomra kötöttél szerzõdést

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

wolfaud
Olyan kerdesem lenn hogy ha atmegyek masokhoz ott ures helyeken tudokkovet meg szovetet rendelni ez mire jo illetve hozzam is jottek es azt aceptaltam ez mire jo?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

harlond
amugy az az E betü az mi? az az EDGE?? ha az világit fenn akkor mit csinál? 😊 jah meg akkor ezért folyamatosan fizetek?😄

sztoncsi
Olyat tudok, ami bluetooth-os, mikrofonos, fm-transmitter, így azon (bluetooth A2DP) keresztül tudsz zenét hallgatni (iPod), és telefonálni is... (nem kell vezeték semmi)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

passatgt
akkor safariban nyisd meg ezt az oldalt, és katt a Disable EDGE/3G gombra

harlond
de vmi uton módon igy is csatlakozik, ha kinn a semmi közepén megnyitom a szafarit akkor is felmegy és müködik, ott ahol a 3g volt a kijelzõn felül egy "E" betü jelenik meg, vagy egy pont csak simán...

passatgt
settings-general-network-legfelsõnél kapcsold ki 3g-t és elvileg jó lesz

Arcor
Bal also sarokban az oreg megmondja mi az aktualis feladatod.

Zomil, koszi!

Zomil
én ugy emlékszek pénzt+xp-t kaptam

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wolfaud
We rule
Egy Dolgot nem értek 6. szintû vagyok és elvileg a Brown Cottage hazat 6. szintõl lehet venni ramegyek esz at irja hogy "You must complete additional objectives to built this item" Mit kell teljesitenem vagy fejlesztenem hogy meg tudjam venni?? Meg itt olvastam Kuldetesrõl azt honnan tudom milyenek vannak?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Arcor
Vannak dolgok amiket meg nem vagok, de tenyleg jo kis jatek. Klant szerintem nem lehet alapitani, mint ahogy tamadni sem. (app storeos hozzaszolasban olvastam h jeloljetek baratnak nem tamadok meg senkit). Azt viszont leirhatnatok ha elkeszul egy rendeles akkor mi az eloallito jutalma pl konel vagy a sulinal 😊

Torzonborz
nah nekem befejezõdött a tutorial. eddig tetszik a cucc , eléggé rá lehet kattanni. mondjuk azt nem értem hogy miért nem lehet benne klánt alapítani. vagy talán csak nagyobb szinten érhetõ el ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

harlond
jah nem bocsi, a bluetooth-osat nem olvastam, de ez kihangosito is egyben 😊

Arcor
Vannak bizonyos epuletek amibol tudsz rendelni dolgokat a szomszedaidtol. Ha elkeszul kapsz penzt es xp-t, az epulet tulaja nem tudom mit kap 😊 (még)

harlond
a tomtom car kitje azt hiszem ilyen

Kaszi46
Létezik szerintettek oylan bluetooth-os vevõegység iphone-hoz, amit 3,5-es jack-el tudnék csatlakoztatni az arra alkalmas egységhez(esetemben egy autórádió lenne), és van benne mikofon is, tehát kihangosítva is tudok vele telefonálni?

Tehát a következõt szeretném tenni: autórádióba bedugom a kis kütyüt 3,5es jack-el. Telefont és a kütyüt összepárosítom bluetoothon keresztül. Így hallom az autórádióban a telefonon megszólaltatott zenét, illetve hívás esetén a telefonálót, és a beépített mikrofonnak köszönhetõen pedig beszélni is tudok a hívóval.

*Posse*T.W.D*

Nekem volt már több érintõsöm is (Samsung Omnia, Nokia 5800), de használhatóságban és élményben egyik sem ért az iPhone poros nyomába sem! 😊

wolfaud
We Rule
Na en is kiprobalom a jatekot! Felvettelek titeket: Zomil,Torzonborz,ColdF92,Eschato,Kisbe
A kérdésem a következõ ha elátogatok hozzatok akkor ott mit lehet csinalni?? vagy Miért jó hogy vannak szomszédjaim?

harlond
ezt beirtam máshova is de asszem inkább itt a helye:
nah hát megvan az iphone 3g-m 😊 ez az elsõ érintõsöm de nagyon tetszik. 😊 az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok e hogyan tudom azt elérni hogy csak wifi-n keresztük csatlakozzon az internetre... 3g vel illetve máshogy ne, mert ugye az pénz pénz pénz.. ha pl felmegyek a netre wifin és véletlen kimegyek a hatókörön akkor autómatikusan átkapcsol... :S

"Azok akik véletlen be frissítettek gyári 3.1.3 -ra azoknak EZ NEM MÛKÖDIK!"

Szerencsére ilyen hibát nem követtem el, de amint látom még ezt is elég nehéz lehetett összehozni, még ennyi idõ után is csak félmegoldást tudtak kiötölni. Remélem a 3.2-vel nem lesz már ilyen gond, gondolom az már nem csak ilyen kamufrissítés lesz mint ez...

MerlinW
Facebook az elsõ... pfff.

[merlinw.org]

MerlinW
patyesz18
Thx szépen...megpróbálom lesz ami lesz! (Végre egy rendes ember aki próbál segíteni is)

precision
van az sg -nek apró része
továbba:

beszeljukmac.com
hardverapro.hu

ha itt nem tudod eladni, akkor sehol 😊

Bazinga!

patyesz18
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni h nem-e érdekel vkit ez :http://www.jofogas.hu/fejer/Elado_iPod_nano_Classic_80Gb_1153416.htm?ca=7_a
Vagy ha nem is érdekel senkit akk tundátok olyan címet mondani pesten ahol bevesznek ilyeneket?
Elõre is köszönöm!

Arcor
Hol találom ezt a küldit? Ha benézek hozzátok némelyik épület fölött van "open" rányomok és követ mikroszkópot, ilyeneket lehet rendelni. Ír rá rewardot de azt pl ki kapja aki rendelni vagy akitõl rendeled?

precision
akarom mondani *illegális 😊

Bazinga!

precision
nem létezik
mármint hivatalosra gondoltál szerintem, mert a jailbreak nem illáglis

Bazinga!

Torzonborz
semmi gond 😄

Zomil : nekem se adja meg azt a küldit . vagy késõn frissül vagy bugos.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Arcor
Picsába véletlenül berendeltem tõled 1000 követ... 😄

REPS0L
és ha lejárt az ingyenes kipróbálás, utánna annyi volt? legalábbis gépen már kéri a subscribe-t 3 dodóért..

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Zomil
Ezt meg kihagytam: a Hire your friend nevü küldit nektek megadta?
Én hiába megyek a ti városotokba és nyomok az open feliratos épületre, majd felbérellek titeket nem adja meg, pedig ki is irja, h megkaptam a cuccot :S

Zomil
Én is felvettem mindenkit, Torzonborz te remélem ilyen néven vagy, mert igy vettelek fel 😄
Engem Zomil néven megtaláltok

wolfaud
ha frisiitem a Szofvaret akkor a progik es az adatok megmaradnak vagy ujra kell rakni?

Arcor
ColdF92, Kisbe felvettelek titeket én is Eschato néven.