iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Hetvegen kiprobaltam a Navionics Marine-Hajos Gps programjat! Nem tudom hogy van-e itt közületek olyan aki hajózik? A Progival meg vagyok elégedve ugyan annyira pontos mint a beépített gps-ek és elég részletes is. Ha esetleg nincs gps-a hajóba simán lehet ezt használni telljes értekû gps-nek.
A Appok irasaval kapcsolatos kerdesemre senki nem tud segiteni nekem?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
iphone 2g 8g vásárlás elöttr álok. lenne néhány kérdésem.
mire figyeljek oda vásárláskor?
és a 2g szerintetek nagyon elavult a 3g és a 3gshezh képest?
most h jön az új iphone érdemes belefogni egy 2g ásárlásába?(nem fog le menni az ára majd)
és mikor jön az új iphone?
elöre is köszönöm szépen a válaszokat
sziasztok =)
gondolom nincs, de hátha valaki hallott már hasonlóról😊
http://9gag.com/gag/5135249
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem is gondoltam volna hogy más is rákattant kis hazánkból. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
(ha lenne még valakinek addoljon engem: Kisbe)
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Elõre is kösz!
ColdF92
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Szoval az érdekelne, h mi a megoldás erre?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
arra gondoltam hogy nem fut háttérben mint az iPod, csak ha van backgrounder-ed
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mondjuk ha nem JB-s akkor nem sokat ér mivel ha kilépsz akkor elhallgat (míg az ipod nem)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nem app, írd be keresõbe. Igaz h ingyenesen csak 96 kbps, de van ott minden mi szem-szájnak ingere 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Most hetvegen kiprobálom a Navionics Marine progit kiváncsi vagyok mennyire jo app! Van itt olyan aki már próbálta?
Más:
Aktuális új játék a Bike Rider 2
Cél minél messzebbre menni, tudsz ugrani, gyorsulni, és lassítani, ha leesel, meghalsz. Ennyi, gyors idõeltöltésnek jó 😊
@ Hellomarci
Ok mondok kettõt is. Eddig a Navigon-t használtam (IGO után) és fényévekkel jobban teljesít mint az IGO (3G). És most kipróbáltam a Sygic-et is. És meg kell, hogy mondjam igencsak kellemesen "csalódtam" benne. Gyors boot, letisztult kellemes menürendszer, átlátható és könnyen értelmezhetõ, pontos tervezés navigálás és még sorolhatnám a benyomásaimat. Egy biztos (szerintem legalább is) sok navi gyártó példát vehetne róluk.
Arcor:
Igaz nem túl sûrûn használom a Skype-ot, de nekem eddig nem sok gondom volt vele.
Sephi:
Szerintem nem túl jó szó rá, hogy "szubjektív" mert elég ha csak a store kommenteket nézzük, amik nem viccbõl születtek. És ezek sajnos tények! Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni de elég lenne kipróbálni az IGO mellett (helyett) más navit is, hogy lássa a különbséget. És ha még azok után is azt mondja, hogy az IGO egy jó és használható navi software, akkor az tényleg vak!
\" örökké nem eshet.... \"
Ezután nekem nem volt iTunesban app-s menü, de miután leszedtem egy ingyeneset megvolt mind.
Kiir valami ilyesmit hogy you have authorized 2 of 5 computers mikor csatlakoztatod a telót aztán szinkronizál rendesen, nem szed le semmit.
Nem tartom valószínûnek, hogy megoldható így utólag mivel mindig a gépet veszi alapnak :S
De a nimbuzz se jobb Bar azzal meg nem probaltam telefonalni! Majd kiprobalom!
"SZiasztok!
Ujra kellett tennem a gépemet és akkor ugy gondoltam nem mentek le semmiféle zenét külön mert ugy is rajta van a telón de most nem vagyok benne biztos hogy mitörténne ha rádugnám a gépre a telót...
Akkor fogna és mindent leszedne róla?
Elõre is köszi"
Nem finnyás akarok lenni de oltárinagy szívás ha ez így van mert az egész zenegyüjteményem (10 gb ) a telón van ... emellet van rajta kb 13 gb video is de azok megvannak más helyen nem minthogyha az nem lenne nagy veszteség mert mire 20 gb vidit átkonvertálok megint iphone méretre de azok legalább megvannak.... +- az nem értem hogyha valaki leszed pénzes appokat, ujrateszi a gépét akkor mi lesz? merthogy nem látom azt hogy az itunes le akarná nekem tölteni a régi appokat... pedig ugyanazon az accon vayok bejeletkezve
Elõre is köszi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"